תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה אם אפשר בבקשה המלצה על שני תוכנות(או אחת שיש לה את שני הדברים שאני מחפש) שבהם 1) אני יכול לתכנן ולעצב דברים בשלושה מימדים 2) תוכנה שאפשר לעשות דברים כמו MAYA תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם וחג שמח אני מאמין שהנושא כבר עלה אבל לא הצלחתי למצוא דרך החיפוש... איך אני גורם לתוכנה לעבוד עם עברית מימין לשמאל... אני כרגע עובד עם גירסה CS2.9.0.2
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן ! תקף אותי trojan horse ואני לא מצליח להוריד אותו - אני לא מצליח למצוא תוכנה שיודעת להוריד אותו אם מישהו יוכל לתת לי הוראות אני אשמח מאוד אבידע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יכול להיות שהפיירוול של הווינדווס הוא זה שמפריע לעידכון הנורטון ??? לבינתיים אני מעדכן דרך האתר של SYMANTEC ומוריד משם עידכונים בצורת קובץ ומתקין אותם. זה בסדר או שיש עדיפות דרך LIVE UPDATE??? תודה רבה יום טוב!!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי תיקיה עם תמונות..הרבה תמונות שמאוד חשובות ..שנמחקו לי במהלך הפירמוט..עשיתי פירמוט מהיר ככה שלפי מה ששמעתי יש דרך לשחזר את הקבצים.. האם קיימת תוכנה או דרך כלשהי למצוא קבצים שנמחקו ע'י פירמוט מהיר? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד ולהסביר לי מה זה התוכנה / העדכון Microsoft Windows Media Format ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש דרך לדעת מאיזה מדינה הבנאדם שאני מדבר איתו במסנג'ר מחובר לאינטרנט? תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי סאונד בכל השאר, הורדתי גאווה מחדש עידכנתי את ה ווינדווס מדיה פלייר אני שומע מוזיקה רואה סרטים וכל המצבים בקונטרול פאנל הם על הכי גבוה... ואני רואה מצוין את הסרטון אבל קול אין לי... חיפשתי קצת בגוגל ואני לא יודע אם זה קשור אחד לשני אבל יש לי עוד בעיה, מופיע לי על הדסקטופ הקובץ הבא dxva_sig כשאני פותח אותו רשומה לי האות B הבנתי שזה CODEC של מדייה פלייר שחסר אבל לא כל כך הבנתי את ההסברים שם לאיך לתקו את זה...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי 3 עובדות הגשה לעשות. (המדפת שלי דפוקה!) הקלדתי את כל העבודות ב Office XP ואז הלכתי לחבר שלי שיש לו Office 97 ושם האופיס לא קורא את הקבצים. אמרו לי שיש בזה בעיה בגלל שזה Office XP וזה Office 97. האם יש מה לעשות בכדי שאופיס97 יקרא את הקבצים (להמיר, או משהו..)? אנשים תעזרו לי כמה שיותר מהר זה דחוף מאוד! תודה חבריה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני תמיד משתמש בbsplayer וmv2player אבל יש משהו שאני יכול לפתוח רק במדיה פלייר.. אז איך אפשר לשים כתוביות במדייה פלייר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת מה עושים ? האם יש למישהו תחליף טוב לאיסי ? טרילאין אולי ? משהו יותר טוב ו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כל כך התלהבתי ממנו, באמת מעולה זה לא מילה http://www.frigate3.com/index.php
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלפתי מחשב והתקנתי windows xp pro. מאז נעלמים לי השמות שמתחת לאייקונים בשולחן העבודה.(רק בחלק מהם). אם אני עושה "רענן" כל השמות חוזרים כרגיל. מה עושים? בתודה רש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד טיובות לפיינטשופ פרו, ורובן ככולן באות בקבצי זיפ. האם יש איזו תוכנה שתוכל לעשות אקסטרקט לכל הקבצים האלה בבת אחת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להסרה מלאה של כל הדרייברים אבל ממש הכל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת דיי מסבירה את העניין. יוצא לי להוריד לא מעט קטעי וידאו שמשקלם אינו כ"כ קטן, וטרם השקעה בזמן ההורדה אני מעוניין לדעת מה בידיוק אני מוריד. בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דיסקים חדשים לצריבה של יותר מה 700 MB {לא כל כך חדשים אבל עדיין } וכאן השאלה האם כדי לצרוב עליהם צריך תוכנה מיוחדת ואם כן אז אזו ? או האם כל תוכנת צריבה פשוטה יכולה לעשות זאת ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ישנה אופצייה לשים את הסיסמא של הווינדוס שלי על דיסק נשלף כלשהו בלי שיוכלו לראות מהי (בדגש על בלי שיוכלו לראות זה כל הרעיון) וברגע שמכניסים אותו למחשב הוא מזהה אותה ונכנס?? הרעיון הוא למקרים שאני למשל לא בבית וצריכים את המחשב בכדי להמנע מהחלפת הסיסמא בכל פעם שאני רוצה לאפשר נגישות באמצעות הפלאש..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בניסיון התקנה תוכנת Acronis.Universal.Restore.for.True.Image.Enterprise.Server.v9.1.3666 אני מקבל הודעה כזו,הסבירו לי אותה: ] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה בסגנון וינראר שתומכת ב4 ליבות ו/או 64 ביט ? האם קיימת כזו שיודעת לנצל את העוצמה של המערכת ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה הקלאסית, איך אני יכול לבדוק אם מישהו מהרשימה שלי חסם אותי\מחק אותי? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשעה שגיביתי בעזרת גוסט את מחיצת D לקובץ במחיצת I , הפעולה נתקעה. כשהפעלתי את המחשב קיבלתי את זה: הכלים שבחלונות, כולל זה בשסטארט-אפ, לא מסוגלים לתקן את המחיצה. מישהו מכיר תוכנה שיכולה אולי להציל מה שנשאר מהמחיצה המאוד חשובה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה (עם עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לאנשים עם רקע ב SQL Query לבצע שאילתות על מאגר התונים שלי בצורה פשוטה וקלה. משהו סטייל Singular SqliteExplorer אין צורך שהתוכנה תתמוך בניהול מאגר הנתונים, הוספה / הסרה של טבלאות וכד' מאגר הנתונים שלי מנוהל ב Microsoft SQL Server 2008 איזשהו רעיון? חיפוש בגוגל הביא אותי לתוכנות כבדות ומסובכות לרוב ואני מחפש משהו פשוט תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-