תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן בחופש לעשות מודינג מקיף למחשב שלי, והחלטתי הפעם להשתמש בתוכנת מחשב, אני צריך משו בסגנון autocad רק הרבה יותר פשוט וחינמי, או לפחות מחיר זול, גם אין לי בעייה להשתמש ב-Trial או Shareware של תוכנה מסויימת. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן - פנטיום 2 350MHz עם 512MB זיכרון. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. רציתי להתקין את אזוראוס, אבל שמעתי שהיא תוכנה מאוד כבדה שדורשת הרבה זיכרון ומשאבי מערכת. האם אני אוכל להשתמש באזוראוס במחשב שלי עם NOD32, Zone Alarm Pro, Ad-Watch בלי שהמחשב יתקע, ולהוריד במהירויות גבוהות, או שעדיף להשתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קוראים לזה " מודעות גוגל". אני גולש באקפלורר 7 בעבודה ובפיירפוקס בבית
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נשלח אליי מייל בoutlook ממחשב MAC (כנראה), לי יש win7. הבעיה היא שכנראה הקידוד של המייל לא מוכר אצלי. ניסתי לשמור את המייל כקובץ HTML ולהמיר את הקידוד בדפדפן אבל זה עדיין ג'יבריש. מי שיודע איך ניתן להמיר את הכתב למשהו קריא אני אשמח לעזרה. זה התוכן של המייל: ��堤庠쪠젧 ᩷帠�� ���ᩧ頣ᯠ58 젧 CVA 堡簤 젱诠졬ᠢ帺頤 벺 ᮧ췺頬�� 鷥�o:p> ॣ䠬꠬䣸骠ॺnbsp;᷹ 졩��ᣩ��pan class="Apple-converted-space"> BRC : 䠭 鹠�� ᠩ帠᩠, 젯 칬姠ຠ䮡簤 室 쩧䠿 ᰥ렡魠ᠦ帠䠢�Ჩ䠤麠벺, 䥧젨鴥젠崩 塼span class="Apple-converted-space"> LYRICA ઠ䫠ᩭ . 죡饠ᯠ䧥줠젠亸鲤 쩨麠ἳpan class="Apple-converted-space"> CT ( 령 ᣥ砹젤CT ᨯ ��㡸魠 쩨頰硩 . 䠭 鹠�� ᮩ�� ॼspan class="Apple-converted-space"> CT 寠 룩 칷嬠ꠤ�� బ⨩ ? 壤 塤
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה virtuel box. יש הודעת שגיאה . התוכנה עבדה לפני המחיקה . מערכת הפעלה win7 32bit פעולות שנעשו מחיקה והתקנה מחדש התקנה תוכנה ניידת הסרת התיקיה. שינוי vmdk ולא vdi . עדיין אותה השגיאה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין GTA3 הנה לינק http://rotter.net/nor/computer/170376.shtml
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את גרסת הדמו של התוכנה התקנתי והוא כותב לי שתקופת הנסיון פגה, הסרתי וגם מחקתי את כל הקבצים שנותרו ואת כל הרישומים ברגיסטרי והפעלתי את המחשב מחדש וגם בדקתי את התאריך שיהיה מכוון ואז התקנתי מחדש והבעיה עדיין נמשכת... למישהו יש אולי פתרון בשבילי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב , אז יש לי ADSL 0.5. ואני מנסה להוריד מקאזה קבצים אבל המהירות שם פשוט נוראית! אני יודע שהמהירות קשורה ליכולת של המשתמש שממנו אני מוריד אבל למשל ניסיתי להוריד ממשו שה band שלו 1024 ואולי הורדתי ממנו מקסימום 2 קיי. ממשתמש בודד אני בדרך כלל לא עובר את ה 0.7 קיי : מה שמוזר זה שקודם היה לי ISDN 64 דרך ברק והורדתי באותה מהירות כמו עכשיו , חשבתי שזה בגלל החיבור שלי , עכשיו אני כבר לא בטוח....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קרה פתאום, בHD אחת במחיצה אחת מהHD השני (F ו D) נעלמו כל הקבצים, בסוף התברר שהם בלתי נראים. עכשיו יש את כל השגיאות האלה של הHD. בדקתי והקבצים בסדר כשאני פותח אותם אין שגיאות. עכשיו יצאה שגיאה של RAM, שהשימוש שלו גבוהה מדי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הגרסה הכי חדשה ל MOZILA ומאיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , אני פה עם WIN7 ואני לא מצליח לגרום למחשב לדבר עם המדפסת אלחוטית בלי כבל (לא ניסיתי עם כבל) אבל בכל אופן אני רוצה שהיא תעבוד אלחוטית .. ניסיתי את הדרייבר שבא מובנה עם WIN7 הוא לא עזר...היא מותקנת לכאורה אבל שאני עושה הדפס..זה מעביר לחלון משימות ואז כאליו מדפיס...אבל זה מעלים את זה משם ממש מהר וכמובן שלא יוצא כלום במדפסת עצמה.. ניסיתי גם להתקין את הדרייבר של VISTA למדפסת הנ"ל וגם שם בWIZARD של ההתקנה הוא לא מזהה את המדפסת ..אז התקנתי בלי להגדיר ואמרתי שאולי אח"כ אני יוסיף ידנית אבל עדיין לא מזהה.. מישהו הצליח לגרום למדפסת אלחוטית HP כלשהי לעבוד עם WIN7 64BIT ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שקניתי מחו"ל לא מזמן הוא הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו מיקרוסופט וורד גם התקנתי עליו עברית אבל עכשיו כול פעם שאני כותב משהו בעברית זה יוצא לי במקום למשל "איך הולך" זה רושם "הולך איך" או במקום "מה המצב" רשום "המצב מה" יש למישהו אולי פתרון בשבילי זה ממש מציק ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי בדחיפות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור. (ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה כל DOK שאני מכניס למחשב שלי מזוהה כUSB1 (לא בטוח לגבי זה, אבל הוא עובד בצורה איטית, בצורה מוגזמת יחסית לUSB2...) אני רוצה להתקין דרייבר שיתקן את זה, אני לא יודע איזה... יש לי WIN XP SP2...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סורק canoscan lide 25 ונאבד לי הדיסק התקנה ופירמתתי את המחשב אם למישהו יש קישור להורדת ההתקנה של הסורק אז תתנו לי בבקשה תודה מראש ויום טוב.!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני אוכל להוריד הכי מהר שאפשר....... לא אכפת לי לעשות UP גבוהה אבל אני רוצה להוריד מהר כל פעם שאני נכנס לאחד הדיונים האלה אני לא מבין כלום ואני שומא על מהירויות הורדה שאני יכול רק לחלום עליהם ;D אז בבקשה תגידו לי מה לעשות כדי שאני יוכל להוריד על המקסימום תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך ליצור לפרוייקט שש-בש לוח משחק ולא יודע ממש איך, מישהו מוכן לעזור לי עם פוטושופ בקשר לזה? חיפשתי באינטרנט מין לוח כזה מוכן, TEMPLATE כזה, אבל לא ממש עזר לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ויום טוב, אני מעוניין לדעת איך התוכנה והאם היא טובה. תודה רבה, אשמח לקבל תגובות.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח להעביר ממחיצת C לD כמה גיגות... הוא פשוט לא נותן לי אין שגיאה או משהו הוא מפעיל הכל מחדש ואומר שהוא עשה COMPLETED ובסוף אני רואה שהוא לא העביר כלום ... מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נאלצתי לבצע התקנה של WINDOWS 7 על כונן חדש, ובעקבות כך הפיירפוקס שלי אופס לגמרי ואיבדתי את כל הסימניות, התוספות, הסיסמאות וכו'. יש לי את הספריות של פיירפוקס מההתקנה הקודמת (גם על WINDOWS 7). יש אפשרות להוציא משם חלק מהמידע האבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר (באמצעות פרוקסי מקומי), להאזין לבקשה הנשלחת לשרת, לערוך אותה ולאחר מכן לשלוח אותה ערוכה לשרת. לדוגמה: הקליינט מבקש להתחבר לשרת ושולח נתונים ספציפיים כגון גרסת תוכנה וכו', התוכנה קולטת את הבקשה אך לא מעבירה אותה לשרת מיידית, אני עורך את הבקשה ושולח אותה לשרת כאילו נשלחה ישירות מהקליינט. מצאתי את התוכנה Charles proxy, אך היא מאפשרת לי לערוך את התשובה המתקבלת מהשרת בלבד, ולא את הבקשה הנשלחת אל השרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה, יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע לצרוב טוב מאוד, יש לי נרו 6 אני מנסה לשכפל את הדיסק, אבל כשאני מנסה להעלות את הדיסק הוא לא עולה על ביוס, אבל הזה שנצרב ע"י חבר שלי כן. עכשיו, לקחתי את ה ISO מהדיסק שהוא צרב לי, שמתי בנרו ב IMAGE BURN וצרבתי, לא הולך וחשבתי על לצרוב דרך BOOTABLE אבל זה לא הלך כמו שצריך משהו יודע מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-