תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי קובץ IMAGE ISO בגודל 7.67 GB ואני רוצה לצרוב אותו על גבי שני דיסקים של DVD איך אני עושה את זה ? הציעו לי אפשרות אחת לעשות בWINRAR שני כרכים אבל אני לא מצליח בWINRAR לעשות שני כרכים של 4.5GB כל אחד. מישהו יכול לעזור לי באיך לצרוב את הISO הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שפותחת קבצי DAT ניראה לי שזה קשור לאקסל באופיס
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדר"כ אני מהנמנעים בכל מה שקשור לתוספות וטולבארים למניהם אפילו GOOGLE BAR SEARCH עבר אצלי סינון יישר ! א-ב-ל !! חייב לציין ש"רדיו ישראל TOOLBAR" באמת הדהים אותי !!! כל תחנות הרדיו בישראל ואפילו בחו"ל (יותר מ50 תחנות בארץ רק..) איכות שמיעה מצויינת בלי שום קפיצות בכל תחנה ! (חאללאס לכוון כל יום ת'אנטנה של המגבר שלי בחדר כדי לקלוט ברור) זה לא רק רדיו זה הרבה מעבר ! בקיצור מומלץ מאוד לבדוק . http://radioisrael.lihi.co.il/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום רב! לאחר מאבקים רבים וניסיונות שכנוע ולפני שאני מוציאה איזשהו חלק משמעותי מהמחשב, אני פונה אליכם. האם ישנה איזושהי אפשרות לחסום משחק רשת כדי שלא ניתן יהיה לשחק בו במחשק או אולי כדי שלא יהיה ניתן להוריד אותו מחדש מאינטרנט? מאוד מאוד אודה לעזרתכם, כי מצבינו רע מאוד.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים ושבוע מעולה! יש לי דפדפן אקספלורר 7 ויש אתרים לדוגמה ynet www.ynet.co.il שכשאני פותח אותם אז כל הדף לבן ולמטה רשום Done. בנוסף לזה אתרים אחרים עולים נורא לאט! אבל בדפדפן של מוזילה אין בעיה! הכל נורמלי כמו פעם (ופעם לא היתה לי את הבעיה בדפדפן). ניסיתי להסיר את הדפדפן ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר! כנראה חסר לי איזה תוסף או משהו. מה יכול להיות ואיך אני מסדר את זה? תודה רבה חברים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תופעה מוזרה ששמתי לב אליה היום: תמונות שאני מוצא בגוגל מופיעות במרכז המסך רק עם FF. עם כרום ו IE התמונה מתיישרת לשמאל. הנה למשל: http://4.bp.blogspot.com/-PUxE2nJ-Rj8/TwMA-80JetI/AAAAAAAAHd8/VKriHvxTO-E/s1600/kitten-hi5.jpg או: http://i1011.photobucket.com/albums/af232/naveedfarooq/Atif/Amazing%20beautiful%20girl/1.jpg עוד מישהו שזה קורה לו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, באופן מיקרי נתקלתי היום ביישום "בודק פיקסלים" שמופיע דרך קישור באתר של וואלה: http://www.osher-adv.net/lg/pixel/lg_minisite_pixel_800x550.html מאחר ועוד אף פעם לא בדקתי את הנושא הזה במסך ה-DELL שרכשתי לא מזמן, רציתי לשאול האם היישום הזה נחשב לאמין ובטוח לשימוש? במידה ולא- באיזה תוכנה אחרת (המתאימה לויסטה) מומלץ להשתמש? דרך אגב, האם תוכנות כאלה לבדיקת פיקסלים מתאימות רק למסכי מחשב, או שניתן לבדוק באמצעותם גם מסכי טלוויזיה LCD? תודה רבה. שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשני מפעיל את הסרט אני רואה את הסרט נע והכל....אבל אין קול אבל מוזיקה אני כן שומע במחשב אז אני יודע שיש קול הקול לא עובד לי רק כשאני מפעיל סרטים יש עצות לפתרון? (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני דיי הרבה זמן היה אשכול על תוכנת נגן וידאו שעשתה דברים ממש מעולים והציגה וידאו באיכות עליונה... באותו הרגע ניסיתי את הBETA וממש התרשמתי. כרגע אני מחפש את שמה של התוכנה הזאת מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב בזה אני בטוח, הבעיה היא שעכשיו אני לא יכול להיכנס לשום דבר, אני נכנס לכל תיקייה שהיא, זה לא נכנס, רק לא עושה כלום, אחרי זה מראה רק את הרקע של השולחן עבדוה בלי כלום, ואז זה חוזר למצב רגיל בלי להיכנס לתיקייה, ואין לי שמץ מה לעשות, אין לי כסף לפירימוט, ויש לי יותר מידי דברים חשובים במשחב
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שרק רמקול אחד אפשר להאריך ב-ATP3 ואני לא יכול למקם אותם ימין מאל כמו שצריך רק ההפך... האם יש דרך תוכנתית (בדרייבר של רילטק אולי) להפוך בינהם? תודה רבה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לא כבד מידיי אמין והולך טוב עם תוכנות שיתוף
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוכנה כלשהי שתתן לוינדוס להגדיר רזולוציה גבוהה מהנתמכת ע"י המסך, ותיצור איזשהי "התאמה" (צמצום התמונה מבחינת החומרה, כך שהמסך יוכל להציג את זה בכל אופן). אני יודע שאם אני יוצר מכונה וירטואלית, בחלק מהמקרים אני יכול להגדיר שם רזולוציה מאוד גבוהה והתוכנה תעשה את ההתאמה לרזולוציה של ה-host, אבל אני מחפש פתרון כזה שרץ ישירות על מערכת ההפעלה המותקנת (וינדוס 7). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה PICO 2000 למצלמות הבטחה ואני לא מוצא תS.N שלה והחברה פשטה תרגל.עזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר (באמצעות פרוקסי מקומי), להאזין לבקשה הנשלחת לשרת, לערוך אותה ולאחר מכן לשלוח אותה ערוכה לשרת. לדוגמה: הקליינט מבקש להתחבר לשרת ושולח נתונים ספציפיים כגון גרסת תוכנה וכו', התוכנה קולטת את הבקשה אך לא מעבירה אותה לשרת מיידית, אני עורך את הבקשה ושולח אותה לשרת כאילו נשלחה ישירות מהקליינט. מצאתי את התוכנה Charles proxy, אך היא מאפשרת לי לערוך את התשובה המתקבלת מהשרת בלבד, ולא את הבקשה הנשלחת אל השרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כדי להגביל שימוש אצל ילדים בדרישות האלה: 1. יש בה סיסמת כניסה 2. היא מוחבאת במחשב כך שהילדים לא יוכלו להסיר אותה 3. כיבוי המחשב אוטומטית בשעה מסויימת. מאז הכיבוי ועד שעה שאגדיר, גם אם ידליקו הילדים את המחשב אז היא תכבה אותו בעת עליית וינדוס מישהו מכיר? תודה,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שכתובה ב visual basic ושומרת את הנתונים באקסס התוכנה נותנת אפשרות גיבוי לקובץ משום מה הגיבוי לא עבד היום ובמקום לגבות הוא יבא את הנתונים מגיבוי (הגיבוי לא היה מעודכן בכלל) יש דרך לגבות קובץ כזה יכול להיות ששחזור קבצים ימצא את הקובץ או שבגלל שהקובץ קיים הוא לא יחפש אותו? אשמח לרעיון Sent from my SM-J5108 using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית... בדרך כלל גלשתי דרך IE, אבל כשהוא התחיל לקרוס לי אמרתי ננסה את ה-CHROME אני משתמש בו כבר איזה שבועיים וגם הוא קורס כל איזה 15 דקות של גלישה אני מתכוון להודעת שגיאה שמופיעה והתהליך פשוט נסגר לי באמצע שאני גולש (בדרך כלל הרבה טאבים פתוחים) מדובר בגלישה באתרים כמו YNET, YOUTUBE, WALLA, HWZONE ובכלל לא אתרים מפוקפקים זה פשוט מעצבן אני לא יודע מה לעשות ניסיתי למחוק קוקיס וקבצים זמניים ושום דבר לא עוזר זה ממשיך אלה הדפדפנים היחידים שאני מסתדר איתם ועם הממשק שלהם ופיירפוקס אני פשוט לא סובל איך אני פותר את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניקוי או תיקון ה-registry ב-win xp . משהו כמו ה- scanregw של win 98 .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 וכל פעם שאני מתקין אותו זה לא מתקין אותו טוב אז אני צריך את האתר הזה של החברה כדי למחוק את כל השאריות של הנורטון מהמחשב!! אנישים תעזרו לי דחוף!! אני בלי אנטיוירוס עכשיו!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי היום מחדש את הווינדוס, ואת האופיס 2003 איתו (מדיסק מקורי והורדתי את כל העדכונים). כשאני לוחץ על שליחה וקבלה באוטלוק אני מקבל את הודעה השגיאה "0x80040154 - שגיאה לא ידועה" ולעיתים גם את הודעה השגיאה "0x8004210a - הזמן שהוקצב לשירות פקע". ניסיתי לחפש רבות באינטרנט בקשר לשגיאה זו, אך לא מצאתי פתרון שעזר. בקשר לשגיאה הראשונה יישמתי את הפעולות שניתנו כאן: http://support.microsoft.com/kb/907118/he, אך גם זה לא עזר. אני כבר ממש נואש מהתוכנה הזאת... האם מישהו נתקל בשגיאות האלו פעם ופתר אותם? לחילופין האם אתם מכירים תוכנת מיילים שמכילה את הפונקציות הבאות: קבלה ושליחה של מיילים, יומן ואפשרות לייבא ולייצא קבצי PST שנוצרו ע"י Outlook?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! התקנתי היום את חומת האש של Comodo ואחרי שעשיתי איתחול היא עלתה והקפיצה הודעה שקובץ RecvMessage.exe מנסה להיתחבר לאינטרנט. הקובץ נמצה ב c:\windows\system32 ושוקל 192KB למרות שבמנהל המשימות הוא שוקל 1896KB. החומת אש שמה אותו בבידוד... בדקתי אותו בתוכנת אנטיווירוס והכל בסדר... בגוגל אין הרבה מידע עליו, ורושמים שזה קובץ לא ידוע, בלי חתימה, מחברה לא ידועה ומתחבר למקום לא ידוע חלק אומרים שיכול להיות שזה spyware אבל אף אחד לא יודע בוודאות... (אבל אומרים גם שהוא לא שייך ל windows) במנהל המשימות כשאני לוחץ עליו אם כפתור ימני, בתפריט יש "וי" אל "וירטואליזציה של UAC" ברוב התהליכים אין את זה משהוא מכיר אותו ? יכול לעזור לי להבין מה זה ואם זה באמת תוכנת ריגול ? להשאיר, …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רכשתי מחשב והוא לא בדיוק תקין. נאמר לי לבדוק דרך memtest בביוס אם יש תקלות, הבנתי שצריך להעביר את התוכנה לדיסק און קי. עכשיו אני לא מומחה במחשבים, אבל אם זה לא משהו מסובך אז אשמח להסבר. הורדתי את התוכנה - שמתי אותה בדיסק און קי. מה עכשיו? איך נכנס לביוס? איפה אני הולך משם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שהיא על הסגנון של מירנדה כלומר תוכנה שמאגדת בתוכנה את המסנגר,איסיקיו וכל השאר.. מהאתר http://www.adiumx.com/ צצו לי כמה בעיות: א) הקובץ שיורד מהאתר הוא בסיומת dmg מה זה הסיומת הזאת? ב) באתר רשום: Adium 1.3.2 requires OS X 10.4.0 or greater מה זה OS X 10.4.0 ואיפה אני מוריד את זה? תודה רבה חברים וחג שמח!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-