עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Anonymous1,

שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה לניקוי הקלטות שנעשו דרך נגן MP3. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום ראיתי שיש Office 2007 ורציתי לדעת אם מיקרוסופט מקננים להוציא Office 2008 או חדש יותר מ-2007? אם כן מתי בערך הוא צריך לצאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם... הגיע לידי כרטיס טלויזיה די ישן המחשב מזהה אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום את הדרייבר השתמשתי ב unknown device identifier בשביל לראות של מי הכרטיס וזה כתב לי brooktree corp bt848 mediastream controller בכל מקרה חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי אולי מישהו פה כן יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך תוכנה של דריבר של סורק MUSTEK 1200 UB בבקשה דחוף !!!

5. הורדתי תוכנה שהיא על הסגנון של מירנדה כלומר תוכנה שמאגדת בתוכנה את המסנגר,איסיקיו וכל השאר.. מהאתר http://www.adiumx.com/ צצו לי כמה בעיות: א) הקובץ שיורד מהאתר הוא בסיומת dmg מה זה הסיומת הזאת? ב) באתר רשום: Adium 1.3.2 requires OS X 10.4.0 or greater מה זה OS X 10.4.0 ואיפה אני מוריד את זה? תודה רבה חברים וחג שמח!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כולם, אני זקוק בבקשה לתוכנה חינמית וטובה ומהירה שאיתה אוכל לחתוך קטעי וידיאו מסרט או קטעי וידיאו אחרים כך שאני אבחר מאיפה הקטע וידיאו יחתך ולאיזה זמן. וכמובן שיחתוך את זה לפורמט הסופי של AVI DIVX משיקולי נפח על דיסק או קי וכו ... אשמח לקבל קישור ישיר לתוכנה המומלצת תודה HIGHLANDER

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. היי יש לי בעיה בשימוש במיקרופון . כשאני מדבר עם מישהו שומעים גם את מה שאני שומע במחשב, לא מגיע למקרופון מהרמקולים ! (משתמש באוזניות) נגיד ואני שומע שיר אז שומעים גם את מה שאני אומר וגם את השיר שאני שומע. מה לעשות ? אני דיי בטוח שזה קשור בהגדרות של הקול. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט אם צריך להגדיר שם משהו ... תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני רוצה להעביר מוזיקה מהמיני דיסק שלי למחשב ואני לא יודע איך לעשות את זה אם למישהוא יש מושג ודגם איזו תוכנה טובה אז בקשה עזרו לי

9. Started by Nurit2005,

האם ישנה אפשרות להפוך קובץ FLV לקובץ AVI או MOV ואיך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by TimoTy,

אני רוצה לדעת איך אני אוכל להוריד הכי מהר שאפשר....... לא אכפת לי לעשות UP גבוהה אבל אני רוצה להוריד מהר כל פעם שאני נכנס לאחד הדיונים האלה אני לא מבין כלום ואני שומא על מהירויות הורדה שאני יכול רק לחלום עליהם ;D אז בבקשה תגידו לי מה לעשות כדי שאני יוכל להוריד על המקסימום תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה (עם עדיפות לחינמית אבל לא חובה) שתאפשר לאנשים עם רקע ב SQL Query לבצע שאילתות על מאגר התונים שלי בצורה פשוטה וקלה. משהו סטייל Singular SqliteExplorer אין צורך שהתוכנה תתמוך בניהול מאגר הנתונים, הוספה / הסרה של טבלאות וכד' מאגר הנתונים שלי מנוהל ב Microsoft SQL Server 2008 איזשהו רעיון? חיפוש בגוגל הביא אותי לתוכנות כבדות ומסובכות לרוב ואני מחפש משהו פשוט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roma,

שלום! בעקבות הכתבה שפורסמה בנושא, לגבי האפשרות שגם מחשבים חלשים (כמו שלי - מפרט מופיע בצד) יוכלו להריץ תכני HD באמצעות האצת וידאו בחומרה, מחקתי את הגרסה הקודמת והתקנתי את החדשה. לצערי אין שום שינוי. פתחתי סרטונים ביוטיוב ב720P, חיכיתי שהם יטענו ועדיין הם מקרטעים. מישהו התנסה? ד"א אני משתמש בFirefox 3.6.3 בברכה, רומן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. והמדריכים לא עוזרים לי, כולם קשים מדי והם מצריכים ידע בסיסי בתוכנה, ואני רק מתחיל. מישהו שמתמחה פה יכול לרשום מדריכים קצרים בעברית? כי אני לא יודע לעשות כלום חוץ מצורות מסכנות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם.. יש לי במחשב כמה תוכניות שהקלטתי מהטלויזיה בעזרת כרטיס TV ועכשיו אני רוצה להעביר אותם לדיסק DVD שאחי בחול יוכל לראות אותם בטלויזיה שלו עם הנגן DVD הרגיל שיש לו בסלון. כל סרט בממוצע שוקל כ 350MB ויש לי משהו כמו 12 סרטים איך אני דוחף אותם לדיסק DVD ככל שאפשר מבלי לפגוע באיכות (או לפחות שהאיכות תהיה סבירה). יש תוכנה כזו? יצא לכם פעם לעשות את זה? תודה לעונים..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cupid Me,

היי, אני מחפש תחליף לתוכנה MHDD (לבדיקת דיסק קשיח) שיהיה פשוט כמו בסגנון של MEMTEST תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by paradoxical-pixel,

טוב , אז יש לי ADSL 0.5. ואני מנסה להוריד מקאזה קבצים אבל המהירות שם פשוט נוראית! אני יודע שהמהירות קשורה ליכולת של המשתמש שממנו אני מוריד אבל למשל ניסיתי להוריד ממשו שה band שלו 1024 ואולי הורדתי ממנו מקסימום 2 קיי. ממשתמש בודד אני בדרך כלל לא עובר את ה 0.7 קיי : מה שמוזר זה שקודם היה לי ISDN 64 דרך ברק והורדתי באותה מהירות כמו עכשיו , חשבתי שזה בגלל החיבור שלי , עכשיו אני כבר לא בטוח....

18. איזה לא כבד מידיי אמין והולך טוב עם תוכנות שיתוף

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אפשר לחיות עם זה אבל זה עדיין מציק... המסך נהיה שחור ל-2-3 שניות בכל פעם שפותחים או סוגרים סרט ניסיתי להחליף קודקים, דרייבר לכרטיס מסך ניסיתי גם במדיה פלייר וגם ב BS Player המפרט: E5500 nVidia 8400GS 1GB RAM מסך LCD19" מעפן של חברה לא ידועה (ProVision)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rotman,

שלום לכולם , קיבלתי את המחשב החדש שלי והתקנתי עליו WIN 7 , האם ישנה דרך לשמר את המצב של הדפדפן שלי? ואסביר למה הכוונה. כרגע אני מחובר אוטומטית להרבה אתרים כמו למשל HWZONE , אני רוצה לשמר את המצב הזה... אפשרי? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by cohenkobi1,

אני מחפש תוכנה שמקליטה לקובץ avi או mpg את כל הדברים שנעשים במחשב אם למשל אני משחק FIFA2003 אז שתקליט את המשחק ואת תפריטי הכניסה למשחק, את כל מה שמראים במסך מרגע ההפעלה של התוכנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ilia121,

שלום, אני צריך לעשות מן איזשהו סוג תקשורת דרך ה- MSCOMM ככה ש: ברגע שמגיע איזושהיא כמות בייטים מוגדרת מראש, התוכנית מודיעה או עושה משהו או שאחרי זמן מסויים שלא הגיעה הכמות הדרושה של בייטים, התוכנית מודיעה שהייתה שגיאה בתקשורת. תודה רבה לכל מי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by motiyair,

שלום לכולם, הורדתי סרט שהסיומת שלו או "סוג הקובץ" הינו BSplayer Pro file. איך אני צורב את הסרט הנ"ל בכדי לראות אותו בDVD שקורא DIVX? האם לצרוב אותו "סתם" כקובץ רגיל, והDVD הסלוני שלי ידע לפענח אותו? או האם בנרו יש ללחוץ "צרוב DVD VIDEO" (מה שלא הצלחתי לעשות, ז"א ניסיתי אך שבאתי לבחור את הקבצים לצריבה נרו בכלל לא נתנה לי את הקובץ הנ"ל כאופצייה). תודה על התשובות מראש ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים