עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי תוכנה שכוללת בתוכה 2 דיסקים להפעלה. יש 2 קבצים בסיומת Bin ולכל קובץ Bin יש קובץ בסיומת Cue. מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את התוכנה עם הקבצים הללו? אלו הקבצים היחידים שנמצאים בתוכנה שהורדתי. בתודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by davidpo,

יש לי פרק בסדרה"Largo", הבעיה שהוא בדיבוב לרוסית, אבל עדיין יש אנגלית(הם הקליטו על, וברקע עדיין אפשר לשמוע דיבור באנגלית..) יש אפשרות לקודד מחדש בלי הפס קול ברוסית?? ניסיתי בעזרת "VirtualDubMOD" ולא ראיתי שם אופצייה לקידוד האודיו,זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. שלום כולם, אני עובד על פרוייקט שבו אני בונה משחק עם גרפיקה תלת מיימדית (לומד עכשיו איך לעשות את זה). אני צריך מודל של מכונית שמתאים לשימוש בXNA. אני יודע שיש הרבה מודלים כאלה ברשת אבל חיפשתי המון ומצאתי רק קבצים מסוג MAX, שלא מתאימים לתכנה, אני צריך קובץ מסוג fbx אני צריך שהמכונית תיהיה בלי גלגלים, כמו מכונית מתנגשת כזאת, זה לא חייב להיראות כמו מכונית רגילה. בנוסף, אני צריך מודל של זירת קרב בתלת מיימד, רק משטח של הזירה בלי דברים מסביב (עדיף) בלי כלום מסביב. אז אם למישהו יש אולי מודל כזה מוכן, או יכול לבנות לי אחד כזה אני אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי. תודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by bz_amir,

יש לי בעיה עם שינוי השפה מאנגלית לעברית באתרים, אני עושה ALT+SHIFT וזה לא משנה לי מאנגלית לעברית אבל שאני סתם פותח פנקס רשימות אוו אייסיקיו (כמו איך שאני רושם עכשיו) זה משתנה לי והאייקון של סרגל השפה, לא מופיע לי שמה עברית, למי שלא מבין במה מדובר

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  5. Started by itai5,

התקנתי את התוכנה spy sweeper וסרקתי את התיקיה שלה עם spybot ובא status של הקובץ- OLEGUIDS.TLB ה-spybot כותב spypry זה טעות של spybot? או שבאמת יש ב spy sweeper תוכנת ריגול או משהו דומה???? אני צריך עזרה תחוף!

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by TZuKi,

מישהו יודע או מכיר שם או מקום הורדה של תכנה טובה למיקסים של שירים על המחשב? קודם מחשב, אחרי זה נקנה מכשיר. :smilyDJ:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Atara118,

יש לי להגיש את המטלה הזאת לעוד כמה ימים אך אינני מצליחה, מישהו יכולה לעזור?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  8. זה לא עד כדי כך מפריע לי אבל התוכנה הזאת עולה כל פעם עם הווינדווס ואני צריך תמיד לסגור אותה. היא לא מופיעה בהוספה / הסרה של תוכניות ואני אשמח לדעת איך אפשר לגרום לה לא לעלות עם הווינדווס

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

תמיד ראית את הבאג\בעיה הזאת בFF ועד עכשיו התייחסתי לזה אבל זה מפריע לי עכשיו האם הבאג\בעיה הזאת ידועה לmozilla כי זה גם ככה היה בגרסאות הקודמות של FF וזה לא רק בפורום הזה ראיתי בעוד כמה מקומות... האם זה קורה גם לאחרים...? [attachment deleted by admin]

10. שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שיוצרת התקנה אוטומטית של ווינדוס עם תוכנות או לחילופין רק תוכנות , חשוב לי לומר שראיתי תוכנות שעושות את זה (כמו ALMEZA), אבל אני מחפש משהו שאפשר להוסיף לו גם CRACK לתוכנות מסויימות וכדו' סריאל... בקיצור אני מחפש אפשרות לקינפוג את ההתקנה (להסיר V למיניהם בזמן ההתקנה, להוסיף קראק לתוכנות מסויימות). האם מישהו מכיר כזאת תוכנה ? אשמח לשמוע הצעות.. נ.ב: ראיתי ששאלו על זה כבר , אבל לא על מה שאני שאלתי בתודה רבה.. תומר.

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  11. Started by ofir2000,

שלום לכולם ! כאשר אני עושה גיבוי עם אקרוניס יש לי שתי אופציות: או גיבוי מהיר או גיבוי איטי (sector by sector).עד עכשיו תמיד הייתי עושה את הגיבוי המהיר. אתמול כשניסיתי לבצע את הגיבוי הזה שוב, קיבלתי הודעת שגיאה (הקו הירוק התמלא תוך שניה אחת במקום כרבע שעה לערך) שהגיבוי נכשל. לעומת זאת כאשר ניסיתי לבצע את הגיבוי האיטי (sector by sector) הוא כן הצליח לבצע את הגיבוי. הבעיה שהגיבוי האיטי לוקח הרבה מאוד זמן וגודל קובץ הגיבוי פי 4 מגודל קובץ הגיבוי הרגיל. האם למישהו יש מושג היכן הבעיה? למה הגיבוי הרגיל נכשל ולעומת זאת הגיבוי האיטי כן הצליח?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by iMeash,

שלום. כבר שנים שאני משתמש בווינדוס שאני מוריד מהאתר הרשמי ופשוט מוסיף לו קוד מאיביי שעולה 10 שקלים. רציתי לדעת אם ניתן לעשות את אפשרות עם office 360? יש קודים באיביי בגרושים לכל החיים, העניין הוא שהם נותנים לי משתמש שקיים כבר (יש לציין שאפשר לשנות סיסמה איך שאני מקבל את המשתמש והם אפילו מעודדים אותי לעשות כך)

13. נגיד ויש לי כמה אלפי תמונות בהיררכיה מסויימת של תיקיות על המחשב, ואני רוצה לשבץ אותם בעמודות בטבלה של ACCESS לצורך העניין. האם יש תוכנה או כלי כל שהוא שעושה זאת? כלומר מעתיק אותם מההארד דיסק אל הטבלה כתמונה מוטבעת בעמודות?

14. Started by kalda01,

אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER, ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב. הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול. יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by compman112,

למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  16. Started by Zeev86,

Version 1.1 build 49 - 1.10.11 Fixed isnumeric function. Added + option to calculate more than one input in the "Enter currency" window. Added turn off \ turn on button (program wont listen to clipboard). Added prefix recognition for dollars - USD. Added stats and feedback window. כמו כן הוספתי תוכנית התקנה, והפעם לא תצטרכו להסתבך עם קיצורי דרך http://www.ezdlc.net/files/Install_1_1_49.exe

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  17. Started by Gnome,

לי יש אי-מייל בוואלה משתי סיבות:1. בגלל שאפשר לאחסן בו עד 6 מגה 2. בגלל שאין מספר מוגבל של גודל הקובץ שאני יכול לשלוח. אזל יש לי בעי אחת, והיא שאני לא יכול לשלוף ממנו או לשלוח ממנו דרך ה OUTLOOK אז רציתי המלצה שלכם על אתר שהוא גם נותן שירות טוב כמו וואלה ושאני גם אוכל לשלוח ממנו ולשלוף ממנו את ה אי-מיילים שלי דרך האווטלוק או האווטלוק אקספרס או איזה תוכנה אחרת כל שהיא....

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  18. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by apolo1,

שלום, ברשותי מספר HD ישנים שאני רוצה למחוק טוטאלית ללא אפשרות שחזור מידע !!! מישהו יכול להמליץ על תוכנה רצינית שתעשה את העבודה באמת תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by amitbl,

האאוטלוק במחשב הביתי מסתנכרן עם שלושה אימיילים שונים (חשבון Gmail, Zahav.net.il, BGUMail). אני רוצה להגדיר את אותם החשבונות בדיוק על המחשב הנייד שלי. העניין הוא שאני רוצה שאם אני פותח את האאוטלוק במחשב הנייד ומקבל אימייל, שאני אקבל אותו אח"כ גם במחשב הביתי, וההפך. שיהיה מעין "שיתוף"תיבת הדואר הנכנס. שמה שאני מקבל פה יופיע גם שם, ומה שאני מוחק שם נמחק גם פה. אני בטוח שיש אפשרות כזו לסנכרן בין אאוטלוקים במחשבים שונים שמוגדרים על אותם החשבונות, אבל אני לא מצליח לעשות את זה. מישהו יכול במקרה לעזור לי עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אז הסיפור הוא כזה: המון פעמים בשיחות סקייפ יש רעשי רקע מעצבנים, ולגרום לצד השני להחליף מיקרופון אני לא ממש יכול. הרעשי רקע האלו הם הצלילים הגבוהים יותר ואני מחפש איזה אקולייזר שאני אוכל להשתיק\להנמיך אותם בשביל שהם יהיו פחות מורגשים. ווינדוס 7 אם זה משנה. תודה!

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  22. Started by tenana,

הפורטים שלי באימיול הם 6662 ו6672 ומשום מה יש לי בעייה איתם , כשאני מנסה להתחבר לשרתים כמו Byte Devils ו Razorback רשום לי You have a lowid. Please review your network and/or your settings כשאני מתחבר לשרתים אחרים יש לי HighID הפורטים האלה פתוחים בראוטר.. יש סיבה הגיונית שזה יופיע לי?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  23. אם יש כמה משתמשים במחשב יש איזשהי תוכנה שתוכל לנעול תיקיות מסויימות עם סיסמא ? (ככה יהיה לכל אחד את המידע האישי שלו בטוח)

24. Started by s7rmt,

יש לי שאלה נכון יש מלא חברות שמצרפים סרגלי כלים לאינטרנט.... אז רציתי לשאול אם אני יכול להכין אחד כזה לעצמי! ואם מי שהוא יכול להגיד לי איך...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. יש לי שני הארד דיסקים עם שני מערכות הפעלה: מילניום ואקס פי. האם כדי לעשות גוסט לאקס פי עלי ליצור אותו מתוך האקס פי? או שאני יכול לעשות גוסט גם כשאני נמצא במילניום (ומשם לבחור בהארד דיסק ובמחיצה שבה מותקן האקס פי) כי באקס פי אין אפשרות להפעיל את הגוסט במצב דוס (יש לי גירסה 7.0 אגב)

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.