עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RoronoaZoro,

אתמול בלילה השתמשתי בWindows Live Messenger 2009 14.0.8050 התנתקתי לכמה דקות.. ואז רציתי שוב להתחבר והמסנג'ר פשוט לא התחבר, אחרי שלחצתי על "כניסה" המסנג'ר פשוט במצב שהוא כותב לי נכנס... אבל הוא לא, אז עשיתי לו תיקון הפעלה מחדש וזה הסתדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להיכנס הפעם שוב הוא לא נכנס אז הסרתי אותו הפעלתי מחדש והתקנתי את הגירסה החדשה יותר Windows Live Messenger 2009 14.0.8064 וגם הגירסה הזאת פשוט לא מתחברת ואחרי שאני לוחץ על "כניסה" שוב זה רק חושב וחושב ולא נכנס השארתי אותו אפילו רבע שעה, בדקתי שהשרת של מסנג'ר פעיל והוא היה פעיל, בדקתי את חומת-האש שהמסנג'ר לא חסום למרות שהוא לא היה בכלל חסום עוד לפני שהגעתי לכל המצב הזה, ניסיתי להסיר ולהתקין את הגירסה הזאת(14.0.8064) …

2. שלום, אז הבעיה היא ככה... נגמר לי הרשיון בקספרסקי ועברתי לAVIRA. מאז אחרי ההתקנה זה כאילו חסם לי את הWINRAR במחשב... אני לא יכול לפתוח קבצים עם וינראר ואני לא יכול בכלל להפעיל את התוכנה. מחקתי את AVIRA והבעיה עדיין ממשיכה. ניסיתי להפעיל את ההתקנה של WINRAR מחדש אבל זה גם לא מצליח.. מה לעשות ולמה זה קרה? תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  3. כל פעם קופץ לי אחרי הדלקה וכיבוי של המחשב ורושם לי כונן A פתוח במארז אין כונן כזה אבל במחשב שלי הוא כן מופיע רשום הכונן לא מוכן לשימוש יתן כי הדלתות פתוחות אני לא יודע מה לעשות http://www.siz.co.il/my.php?i=jyzynwu2yfz2.jpg

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי את המארז Nzxt Apollo שיש לו בפנאל הקדמי חיבור USB חיבור למיקרופון וחיבור לאוזניות וFIRWEARE. את החיבור של הUSB חיברתי בלי בעיה , אך יש לי בעיה עם החיבור של האוזניות . יש לי שם כבלים של HD AUDIO וAC97 . כשחיברתי את ה-HD AUDIO (נראה לי שזה היה הוא או הAC97 פשוט עשיתי את זה די מזמן ואני לא זוכר , אם זה עיקרוני תגידו לי ואני אנסה שוב ויודיע למרות ש90 אחוז נראה לי שזה היה זה ) אז לא היה קול בכלל במחשב . וכשחברתי את AC97 אז היה קול אבל כשחיברתי את האוזניות המחשב עשה ריסטרט . ! _Nike_! אמר לי שכנראה אני צריך להגדיר שיהיה קול גם בפנאל הקדמי בתוכנה \ דרייבר של הכרטיס קול. עכשיו הבעיה היא שלא נראה לי מותקנת לי תוכנה , למרות שאני זוכר שדרייברים כן התקנתי . אז מה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. התקנתי את הבטא של ווינדווס 7 כאשר אינטרנט אקספלורר 8 מובנה בפנים. אני גולש די הרבה ביום ובממוצע יש לי 2 קריסות של האקספלורר בשעה! יש עוד מישהו שזה קורה לו? (אגב לא צריך להמליץ לי להתקין דפדפן אחר, כי כבר בלית ברירה התקנתי FIREFOX, השאלה היא האם ה - 8 הוא עד כדי כך גרוע)

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שלום רב, נאלצתי להתקין את מערכת ההפעלה שוב במחשב שלי, ולאחר ההתקנה מופיעות לי עדיין 2 הודעות על תקלות ב"מערכת" של המחשב ("חלונות XP"). מצרף 2 תצלומי מסך בנושא. פניתי לחנות ממנה קניתי את המחשב וקיבלתי את הקישור המצורף בדוא"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=269 ההודעות המופיעות הן על בקר וידיאו - ואני לא יודע איזה עלי להוריד, ועל בקר הוידאו. אשמח עזרתכם, והמון תודות על האתר הזה! בהחלט ניתן ללמוד ממנו הרבה! [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Y-T-M,

איך אני יכול להתקין הרבה מברשות בבת אחת בפוטשופ? יש לי את גירסאת CS2 אם זה משנה..

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. אני רוצה ליצור clone שמה שאני רואה במסך מחשב יופיע בדיוק בטלווזיה.. איך עושים את זה? מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד ? יש לי כרטיס fx5200 מחובר בכבל s-video -rca לטלווזיה ניסיתי את כל האפשרויות שיש אני מקבל רק רבע מסך ב av2 ובאפשרויות של ה nivida control panel אין לי מושג מה עושים

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  9. כאמור, תוכנה שיכולה להפוך את ה ID3 TAGS של שירים, ואולי גם אם אפשר את שמות הקובץ. והכי חשוב שלא יהיה איזה EXE ממקור לא יודע.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  10. שלום שבת שלום תראו קניתי פלזמה לחדר עכשיו בכרטיס מסך (9500) יש לי שלוש יציאות HDMI היציאה הכחולה הזאת מהמחשב למסך מחשב ויש עוד יציאה לבנה כזאת פחות או יותר דומה ליציאה של המסך היציאה הכחולה עכשיו במסך יש לי גם תיציאה הכחולה וגם תיציאה הלבנה הזאת שדומה פחות או יותר ליציאה הכחולה HDMI לא קשור בקיצור חיברתי תיציאה של המסך מחשב לטלויזיה עכשיו עשיתי הפעלה מחדש למחשב העברתי לVGA ראיתי תטעינה של המשחב עם הווינדוס XP כזה והשלוש קוים ההם שרצים ואז המסך כזה מתכבה ומעלה הודעה של invild mode משהו כזה משהו יכול להדריך אותי איך לחבר את זה לטלויזיה? זה די דחוףף

11. אז ככה יש לי דיסקים מחיקים RW וכשאני רוצה למחוק מהדיסק אני נכנס לנרו לERASE מסמן FULL ERASE וזה לא נותן לי ללחוץ על הכפתור של ההתחלה של המחיקה הוא כזה בצבע אפור... למה זה לא נותן לי למחוק ממנו וידאתי שהכונן שמסומן הוא באמת הכונן של הצורב וכל זה אבל לא יודע זה לא נותן לי ללחוץ על המחיקה.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by 10GaZ,

בשעה טובה קניתי ראוטר wrt54gl ופתחתי לו את הפורטים של האימיול, הוא התחבר וקיבלתי מזהה גבוהה. הבעיה היא שאחרי כמה שעות/חיבורים לשרתים אחרים, האימיול טוען שהפורט לא זמין. עשיתי באתר אימיול בדיקת פורטים, והוא מצא ששני הסוגים פתוחים. הפתרון שאני מצאתי לבעיה זה להגדיר פורטים חדשים ולהפעיל מחדש את האימיול. אבל הבעיה חוזרת שוב תוך כמה שעות, ואז צריך לשנות בחזרה שוב את הפורטים. בקיצור, פתרון צולע מאוד. יש פתרון אחר?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by גליטו,

שלום לכולם... ב-3 ימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול ... ולא נגעתי בכלום , ככה סתם כשאני מנסה להתחבר זה עושה כאילו זה מתחיל להתחבר אבל לא מתחבר ... השארתי אותו אתמול שעתיים במצב הזה של עומד להתחבר ולא התחבר... היום הוא התחבר פעם אחד אבל כול המקורות של כול הקבצים היו על 0 ... למה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  14. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

15. איזה תוכנת מפות של כל ארה"ב באנגלית אתם הכי הרבה ממליצים להשתמש לGPS ? קניתי GPS של חברת TOMTOM המפות הם רק של פלורידה (בה אני נמצא). שווה לי למחוק אותה ולהשים משהו חלופי במקום ?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  16. קטע דפוק לגמרי. כל פעם שאני מפעיל את המדיה פלייר 11, הוא עובד טוב לאיזה דקה ואז פשוט נעצר הכל והמחשב עושה ריסטרט! והקטע הממש דפוק- שזה לא קורה לבד, זה רק אם לוחצים על פליי/פאוס/מעבירים שיר, אם אני רק פותח ולוחץ פליי אז הכל עובד טוב. בנוסף, היום פעם ראשונה זה גם עבר למסך כחול כזה עם כיתוב לבן... אין לי מושג מה עושים, הסרתי והתקנתי כבר איזה 15 פעם... גם התקנתי winamp והכל עבד סבבה. בבקשה תעזרו לי....

17. היי יש לי MSI WIND, הוא בא עם 3 מחיצות. הראשונה היא ההתקנה של מערכת ההפעלה (אין לי CD במחשב).. לא נוגעים בה וגם לא ממש רואים אותה. השניה זה סתם כונן C שבו מותקנת מערכת ההפעלה. השלישית כונן D שהוא סתם כונן.. 106GB. אותו אני רוצה לפצל ל2 כוניים, אחד של 90 ואחד של 16 (אני רוצה להתקין לינוקס אבל להשאר עם וינדוס). הבעיה היא שכונן D מלא ב50GB של מידע שאין לי ממש איפה לגבות. יש לי DOK של 8GB ומחשב נייד עם בקושי 5GB פנוי.. יש תוכנה או כלי שמאפשר לפצל את המחיצה של D לשתי מחיצות בלי לאבד את כל המידע? תודה ויום טוב, איתי

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  18. איך מוחקים עם EzPCFix ו Rootkitty ספייוור דרך LIVE CD של ubcd4win ? ולמה אין לי אנטי וירוס ב Ubuntu 8.10 ? זה לא אמור להוית מובנה ? AVG ?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. היי, שמתי לב שבמשחקים שמשתמשים בסרטוני מעבר אין לי סאונד בהם, כמו GEARS OF WAR ועכשיו גם גיליתי שב MIRRORS EDGE אין לי. זה קצת מעיק כי ללא תרגום אני לא יכול לדעת על מה מדברים בכלל. יש למישהו מושג למה? צריך להתקין משהו?

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by roadrunner,

winxp pro, החלפתי מסך והמקלדת והעכבר האמורים היו מחוברים למסך הקודם ועבדו מצוין, חיברתי אותם ישירות למחשב בלי HUB וכשאני מפעיל את הwindows הוא מזהה אותם אבל כשהוא מגיע לקטע שאומר שהדריבר לא אושר על ידי MS ואם להמשיך בהתקנה העכבר והמקלדת לא עובדים כך שאין לי אפשרות להמשיך, ניסיתי לחבר מקלדת PS/2 ישנה אבל אז הוא מגיע לקטע שהוא שואל אותי אם לבדוק עידכונים לדריבר בMS שוב אין לי שום אפשרות לINPUT ,החזרתי את המסך הקודם אבל הבעיה ממשיכה כרגיל , יש לי עוד מערכת הפעלה (גם winxp pro) על אותו מחשב ששם מוגדר לא לבקש אישור והכל עובד מצויין ויש לי גישה לקבצים של מערכת ההפעלה הבעיתית, יש אפשרות לבטל את הבדיקות ולהתקין הכל בלי לאשר על ידי עריכה/מחיקה או השד יודע מה של קבצים מסויימים במ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. פתחתי ושמרתי את קובץ הוורד תחת "דף אינטרנט". עכשיו אני רוצה לדעת איך לעלות אותו לאינטרנט כקישור בדף מסויים באתר שלי. ממה שאני מבינה צריך להיות לדף הזה כתובת אינטרנט מסויימת, לא? איך אני יודעת מה כתובת האינטרנט של הדף שיצרתי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mosheva,

שלום! יש לי תוכנה שאני יכול לגבות את המידע המIPOD\IPHONE וכשאני מגבה את המוזיקה זה יוצר תיקיות מוזרות שבתוכם כל השירים בתפזורת ואני רואה שרק ה ITUNES יודע לקרוא אותם חפי תיקיות אלבומים וכו' האם יש תוכנה שיודעת לסדר את הקבצים הנ"ל לתיקיות רגילות לפי אלבומים? (התלבטתי בין אמצעי איכסון כי משם אני בעצם מעביר נתונים לבין פורום תוכנה מקווה שזה באמת מתאים לפה) תודה!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by shay310,

שלום יש לי מסך כחול בדיוק אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס XP השגיאה STOP 0x0000006b (0xc0000102 , 0x00000002 , 0x00000000 , 0x00000000( תודה לעוזרים

24. Started by redead,

אני רואה שבהרבה דירוגים הוא מופיע ראשון..

• 2 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים