עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך עזרה ממישהו שמבין בעריכת וידאו. (ערוץ 10?) אני מעוניין לשלב שני סרטוני וידאו כך שיראו אותם ביחד באותו הזמן. כלומר כאילו סרטון אחד שקוף ורואים דרכו את השני כך ששתי התמונות מצטרפות לאחת. נאמר אם אני מצלם חדר עם מישהו ואח"כ מצלם את החדר עם מישהו אחר אני רוצה שיראו כאילו שניהם בחדר ביחד. זקוק להסבר מפורט כמה שניתן כי אני לא מקצוען עם Premiere, מצליח לערוך סרטונים רגילים אבל אין לי מושג איך לשלב בין שניים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, לדודים שלי יש מחשב אנתיקה (פנטיום 2 400 עם 128 מגה זיכרון) . עכשיו הם החליטו להתחבר לאינטרנט מהיר. לאחר שראו שבמחשב שלי, אין שום וירוסים וחלונות קופצים וכ"ו, החליטו לבקש ממני להכין את המחשב שלהם לקראת האינטרנט. הבעיה היא שהמחשב שלי מסוגל בקלילות יחסות להריץ כל הזמן את NIS ואת NAV מה שמחזיק לי את המחשב נקי ובלי בעיות כלל. אבל אם אני אשים את התוכנות הנ"ל על המחשב שלהם, הוא פשוט ימות מעומס.... אז אני מבקש, מכל האנשים שהתנסו עם תוכנות אנטיוירוס ופירוולים, להמליץ לי על שילוב של פירוול עם אנטיוירוס שישמור על המחשב הישן והמסכן שלהם מכל הסכנות שברשת, אך באותו הזמן לא יעמיס אותו למוות. תודה רבה לכל המגיבים מראש.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by ^Z^,

שלום יש לי סרט על המחשב שהייתי רוצה לצפות בו על נגן הDVD. סיומת הקובץ היא vlc media file, ונגן הDVD שלי לא תומך בה. איך אני יכול להמיר את סוג הקובץ כך שהDVD יוכל לקרוא אותו?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by solidus,

מישהו מכיר אתר טוב עם סקינים לVS? רצוי סקינים שנוטים לצד השחור

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. Started by EagleX2,

שלום. בצורה מוזרה, מיד אחרי פירמוט הווינדוס, הופיעה לי הוירוס ששמו sygate32 (לפחות לפי NOD32 וגוגל..) NOD טוען שהוא הוסר, אך לפי מנהל המשימות הוא עדיין פועל... רציתי לדעת מה ניתן לעשות, תודה...

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. בדיון הזה בפורום של Microsoft Answers, הציעו לי לשדרג את Windows Live Essentials, מגרסה 11, לגרסה 12 (התוכנה נקראת מגרסה זו Windows Essentials אם אני לא טועה), במטרה להתגבר על בעיות שונות עם Windows live mail שהיו לי, כגון התמזגות עם שולחן העבודה בעת סגירת התוכנה, וכן חוסר תגובה של התוכנה לכמה שניות בהפעלה הראשונה. הבעייה היא שלאחר שאני מוריד את קובץ ההתקנה (בעברית וזה קורה גם באנגלית) מהאתר של מיקרוסופט ומריץ אותו, מופיעה לי שגיאה 0x80040155. הבעייה מתרחשת גם במחשב שלי, וגם במחשב של אבא שלי. הגרסה החדשה איננה מופיעה ב-Windows Update. איך פותרים את הבעייה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by mrraz,

מישהו מכיר ? יש תוכנה טובה יותר ?

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by redead,

הכוונה נגיד שאני לוחץ על קובץ טורנט מסוים הוא קודם כל פותח לי חלון ורק אם אני לוחץ שם אישור אז הוא מתחיל את ההורדה. עכשיו התקנתי את התוכנה TED שהיא נורא נחמדה להורדה אוטומטית של סדרות, הבעיה שהUTORRENT לא מתחיל אוטומטי את ההורדה אלא רק מוסיף את הקבצים ומחכה שאני יאשר אותם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. איך אני מוריד את קספרסקי משורת התחל ובאותו זמן משאיר אותו פעיל? אפשר? תודה ענקית לעוזרים swg

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by someone,

למה ייגרום ביטול הHARDWARE ACCALERATION בDIRCETX 9? משהו לביצועים?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  11. בוקר טוב לכולם , ניסיתי עם נגן ה-WINAMP וגם ב-MEDIAPLAYER , אבל אין בהם את האופציה ללחיצת חזרה אינסופית על אותו שיר מתוך רשימת השירים שב-PLAY LIST . אני רוצה לשמוע שיר מסויים מס' פעמים ואז בלחיצה ידנית ,לעבור לשיר אחר ברשימה , ואין את זה בנגנים שציינתי (ממה שבדקתי בכל אופן באפשרויות הנגן..אולי פיסיפתי משהו) . מישהו יודע על נגן אחר שתומך או איך מגדירים בנגנים שציינתי ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by izikd,

Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. שלום אני כבר משתמש שנים ב TINY PERSONAL FIREWALL גרסא ישנה (היא פשוט קטנטנה וידעה לעשות את העבודה) אבל ככל שה XP שלי מוריד יותר עדכונים של ה SP2 אז יש לי יותר התרסקויות עקב ה FIREWALL. כנראה שזמנה של התוכנה עבר לכן אני צריך משהו חדש עדיף גם צנוע במשאבים , אין לי שרת פרטי או מידע סודי במחשב אז צריך רק משהו שימנע מילדים משועממים לסרוק ולנסות לפרוץ למחשב וכמובן להגן ממזיקים אתרים וכו מה אתם אומרים על ה FIREWALL של XP ? ראיתי שיש אפשרות גם "ללמד אותו " מה לחסום

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

תודה בכל אופן (:

15. Started by Itzik208,

אני משתמש בתוכנת Ulead Video Studio 8 לעריכת סרטים. בינתיים - את הסרט הראשון לכדתי ב Windows Movie Maker, בגלל שהסטודיו עשה לי קצת בעיות בלכידה (היו כמה רגעי קפיאה בדקות הראשונות). אשמח אם תוכלו לעזור לי ב 2 נושאים: 1. נתקלתי בשתי תופעות מוזרות - שלפחות אחת ראיתי שקרתה לעוד מישהו ברחבי הספייס: א. בשעת הלכידה, וכן בשעת הקרנת הסרט לאחר סיום הלכידה - כשיש תזוזה עם המצלמה - התמונה הופכת להיות קווית - כלומר הקווים קצת 'נמרחים' לרוחב המסך. זאת, אע"פ שכשרואים את הסרט על המצלמה או 'בשידור ישיר' לטלוויזיה - אין שום בעיה כזאת. ראיתי באחד הפורומים שזה קרה לעוד מישו, אבל הוא לא ידע מה זה. אשמח אם מישו יוכל לעזור. ב. כמו-כן, מדי כמה שניות, בשעת הריצה לאחר הלכידה, התמונה הופכת להיות קצ…

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  16. אהלן, אתמול התקנתי קודקים של ליונטוורק, ומאז כמעט כל סרט נתקע לי וגורם ליציאה מהאקספלורר, וגם עושה לי את ההודעת שלח/אל תשלח, ורושם כי drewstn32 משהו נתקע ושלח אל תשלח.. יש אפשרות לסדר את זה? יש קודקים אחרים טובים יותר? זה קורה עם כל נגן מדייה שניסיתי.. ובסרטי DIVX למינהם.. תודה!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. טוב ככה יש לי קליפ במחשב אבל אני רוצה לקחת רק הפס קול שלו ולהפוך אותו ל mp3 תודה רבה אנשים

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. קיימת תוכנה שמאפשרת לשמור קובץ AI(אילוסטרטור) לEPS? הורדתי קובץ VECTOR עם הסיומת AI ואני לא מצליח לפתוח את זה בפוטושום וגם לא בACROBAT ומכיוון שאין לי אילוסטרטור אז אני לא יכול לשמור את הקובץ בEPS. אם אין תוכנה שעושה פעולה כזו, אז אולי מישהו מכם יוכל לעשות לי את הפעולה הזו? אני העלתי את הקובץ למי שיוכל לעשות. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. צילמתי עם הA95 של CANON ברזולוציות די גבוהות, ולמרות שפרטי תמונה יש תאריך צילום, בתמונה עצמה אין את התאריך, לכן כשאני מפתח אותן, התמונות יוצאות ללא תאריך :-\ מישהו מכיר תוכנה ששותלת תאריך בתוך התמונה מתוך המידע של התמונה המיועדת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי בעיה יש איזה סימן מוזר כזה כמו q כזה שאי אפשר למחוק אותו והוא נמצא בכל ורה שאני כותב. בעיה שניה היא שאני לוחץ על רווח הוא עושה לי נקודה כזאת. זה אולי משהו בהגדרות אבל סרקתי את כולם ואין לי מושג מאיפה זה בא..

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by IlanF,

Error 403 Forbidden Error details: Your network has been forbidden. Try download from Russian IP addresses. מה אני עושה בשביל להוריד?

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  22. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  23. מיהשהו שיחק לי במחשב והתקין לי וירס בטעות.. עכשיו איך אני מוחק אותו? עשיתי בדיקת וירוסים ולא הולך... (יש לי NORTON 2005 אל תצחקו אני מחליף מחר....)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, אחרי פירמוט והתקנת הכל מחדש,לא רואה עברית ב WINAMP-ב PLAYLIST..... וכמן כן גם ב ICQ,גרסה 5.1,לא רואה עברית בכלל.... למרות שהתקנתי הכל ב שפות הוספתי הכל,אני יכול לכתוב בעברית,גם בICQ,בחלונות גם רואים וכותבים,הכל נראה טוב חוץ מבתוכנות הללו,ניסיתי להסיר ולהתקין שוב,לא עזר..... מישהו אולי יודע?יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.