עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mzlbat,

היי יש לי Acronis True Image Home 2009 12.0.9608 ועשיתי גיבוי לC ושמתי על דיסק עם בוטאבל .. השאלה אם אני עושה RESTORE זה ימחק לי או יעשה פורמאט ל C ואחרי זה מחזיר לי את הגיבוי ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by totah,

תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה עם הדפדפן אינטנרט אקספלורר 8 של ווינדוס 7, הוא הפסיק להגיב ולא מציג לי יותר אתרי אינטנרט, פיירפוקס לעומת זאות עובד נהדר, אבל אני צריך את האקספלורר. חשוב לציין שבעיה דומה הייתה לי עם אקספלורר 7 בוויסטה, והבעיה לא נפתרה. עזרה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. שלום. עשיתי מצגת בתוכנת PowerPoint במחשב שלי, וכתבתי סיסמת אבטחה. את הסיסמא שכחתי ואני פשוט לא זוכר אותה. יצאתי ממש אידיוט שלא רשמתי או עשיתי העתק. ממש דפוק! המצגת הזאת ממש חשובה לי!!! אני צריך להציג אותה עד יום ראשון! אני ממש צריך את העזרה שלכם! עם יש איזה תוכנה מיוחדת או מישהו יודע לפרוץ. זה ממש דחוף במיידי! פנו אליי לאימייל/מסנג'ר: meitar56@gmail.com תודה רבה, מיתר.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  5. מחפש תוכנה חינמית ופשוטה לחשימת צפיה באתרים למבוגרים. יש אולי פונקציה כזאת באקספלורר?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by toretto,

כשאני מנסה לפתוח דף עם סרט כמו בוואללה חדשות הוא מוציא לי הודעת שגיאה וקורס יש לי את כל העדכונים של הווינדוס sp3 וכרגע אני עם מדיהפלייר 9 ניסיתי גם את 11 אבל הבעיה נשארה. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  7. שלום קניתי לאחרונה אוזניות וזה דיי מעצבן שאין להם בקר ווליום אז אם אני בתוך משחק צריך לצאת עם ALT TAB ל-MASTER VOLUME אין לי כרגע רצון להוציא עוד כסף על מקלדת מולטימדיה שיהיו בה כפתורים מובנים או משהו כזה, אני מחפש כפתור או צירוף של כפתורים שישנה את הווליום הראשי האם קיים או ניתן לתכנות דבר כזה? תודה מראש. עריכה: טוב מצאתי פתרון באמצעות תוכנה שנקראת Volume Tray, אם למישהו יש פתרון בלי תוכנות עזר אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by MasterDK,

אלהן, אתמול יצא FF3.1B3 מישהוא כבר ניסה אותו? האם הוא יציב כמו BETA 2? תודה מראש. Release Notes http://www.mozilla.com/en-US/firefox/3.1b3/releasenotes/

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  9. שלום לכולם אני רוצה להתקין על הלוח הזה ויסטה ובאתר שלהם אין בכלל דרייברים לויסטה . זה נורמלי או שאני לא מחפש טוב ? בלינק הזה תוכלו לראות את זה : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1860 תודה רבה על כל עזרה .

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. צריך המלצה לחומת אש שתומכת ב WIN7 ,עד עכשיו היה לי COMODO בויסטה שעבדה מצויין ,ב WIN7 היא לא עובדת ,אין לי שמץ למה יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי מספר סרטי dvd שאני רוצה להעביר למחשב מבלי להוריד איכות, ושאני אוכל לצפות בהם בקלות. איך אני עושה זאת? יש לי את התוכנה dvd shrink, ואם אני מעביר את הסרט להארד דרייבר הוא עושה לי את השתי תיקיות האלו (ןידאו ואודיו) ובתוך הוידאו יש מלא חלקים מהסרט ועוד כל מיני קבצים. אז איך אני הופך את הכל לקובץ אחד? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. Started by x-pac,

מצטער אם זה לא שייך לפורום הזה פשוט לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזאת אוקיי מחקתי את האנטיוירוס שלי כי בדיוק חידשתי CD KEY ולא יודע למה רצתי למחוק אותו הורדתי תוכנה כל שהיא ששמה לי על שולחן העבודה כל מני תוכנות של ופוקר ופרסומת מחקתי אותם ואחרי זה תקנתי את האנטי וירוס הרצתי אותו והוא מצא לי 2 קבצים נגועים בוירוסים לא קבצי מערכת מחקתי אותם ואחרי כל זה שאני רוצה להתמש באינטראנט וגם לפעים כשאני לוחץ על כל מני תקיות במחשב נפתח לי חלון של חיפוש בגוגל של TROJ\WIN ופשוט מסרב לצאת ממנו ואם אני מנסה להעביר אתר הוא עדיין מסרב לצאת מהדף התקשרתי לתמיכה התכנית של האנטי וירוס (KSPERSKY) הם אמרו לי שאין מה לעשות אפשר רק להוציא אותו ידנית או לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אפשר לעשות …

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by tomer03,

כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. Started by matizami,

יש לי את חבילת האבטחה של נוד. איך אני חוסם בפיירוול תוכנה כך שלא תהיה לה גישה לאינטרנט?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  15. היי, יש לי שתי מחיצות: אחת למערכת ואחת לוגית (הרחבה). אני רוצה לאחד את שתיהן למחיצה ראשית אחת בלי להתקין מערכת מחדש. השאלות: 1. האם אפשר לבצע מהמערכת עצמה (ללא boot), כלומר להתקין תוכנה שתעשה זאת. 2. יש לי HIREN BOOT CD - מה יכול לעזור לי שם - שוב, בלי לפגוע במידע או לאבד מקום. 3. האם איחוד של מחיצות יגרום לאיבוד מקום (מלבד מידע) בדיסק? משהו בסגנון של מקום שישמר "בצד" ע"י התוכנה או משהו כזה. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התקנתי בנייד החדש OUTLOOK 2002 שיש לי ברשיון (ואפילו רשמתי את התוכנה באתר של מיקרוסופט). משום מה במקום עברית יש לי גיבריש בסרגלי הכלים. בהודעות שאני מקבל בעברית יש גם משהו מוזר - כותרת ההודעה בגיבריש אבל התוכן נפתח בעברית כמו שצריך. מה עושים? (מיקרוסופט לא תומכים בתוכנה בטענה שהיא ישנה מדי...).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום מחפש תוכנה או אפליקציה שיכולה להריץ טקסטים על שולחן העבודה . משהו בסגנון העידכונים של YNET (בצד ימין למעלה) , רק שלא יהייה WEB. תודה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by blue wings,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחיצה אחת על המחשב וברצוני לעשות עוד מחיצה על מנת לעשות דואל בוט עם לינוקס. שמעתי רבות על ה-Partition magic ככושלת וראיתי שיש תוכנה דומה ומומלצת: Acronis Disk Director. אפשר להפריח ממני את השמועות על Partition magic או שעדיף להשתמש בתוכנה החלופית? עריכה: לא משנה הפעולה הושלמה בהצלחה בעזרת Partition magic

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?

20. שלום לכולם אחרי שאני מגדיל את הכתב עם הגלגלת והCTRL הוא לא שומר לי אותו אחרי שאני יוצא ממנו יש איזה דרך שישמור? כמו בFF? תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by aribrukman007,

שלום! יש לי בעיה במחשב, אני חושב שבאינטרנט לפעמים יש לי כשל באינטרנט (אתרים לא עולים לי) ואז כל המסך נהיה כחול, כתוב בלבן שיש כשל במערכת, סופר עד 100 ואז מאתחלת מחדש בעיה אחרת, היא שלפעמים כשאני מדליק את המחשב הווינדוס לא עולה לי, המחשב נשאר בטעינת המערכת. מה יכולה להיות הסיבה לבעיות?? תודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

אחרי שהמחשב דולק מס' ימים זה פשוט לא גולש לי באינטרנט... יש חיבור... מסנג'ר ותוכנות עצמן עם חיבור עובדות כרגיל אבל בFF או IE כל דף שאני מנסה לטעון הוא "לא נטען להציג דף זה"

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  23. Started by slrr,

אני צריך שתי תוכנות פקס ומקליט שיחות למודם של 56K מי שמבין יבין מה אני צריך...

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  24. היי, איזה תוכנות הייתם ממליצים לי, להשים למחשב לאחר פירמוט. בקשה רק לתוכנות חינמיות לחלוטין ! הדגש פה, על תוכנות חינמיות שחובה עליהן להיות בכל מחשב ושיתנו פתרון לכל בעיה עתידית. לדוגמא: אנטיוירוס, נגן עם קודדים, אבטחה וחיזוק וכו'.. ד"א, למנהלים - עיינתי באשכול המומלצים ולא מצאתי את מה שחיפשתי. אלפי תודות. אמיל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים