תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל , עד לפני שהתקנתי ויסטה הייתה תמיד משתמש בתוכנה של deamon tool כדי להתקין קבצי iso וכ"ו עכשיו אני לא מצליח למצוא deamon tool שיעבוד כמו שצריך בויסטה 64 bit , מישהו יכול להגיד לי אם יש deamon tool שמתאים לויסטה 64 ? או יש תוכנות עדיפות שיעבדו אצלי על ויסטה 64? אם כן אז אילו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה, בעת צפייה בסרט, ולא משנה איזה סרט, תמיד יש קטעים אקראיים אשר קופצים במהירות פתאום! כאילו הסרט רץ קדימה במהירות לשנייה שתיים וזה קורה באופן אקראי במשך כל הסרט. מה זה לכל הרוחות ??? ניסיתי להחליף כמה גרסאות של BSPLAYER ג2.20 , 2.10, 1.32. ניסיתי גם להתקין מקודדים K_LITE STANDARD וגם לא עזר. מישהו היה לו התופעה הזאת ? מה הבעיה פה? המפרט שלי: פנטיום 4 3.0GHZ זיכרון 2GB 533MHZ כרטיס מסך gigabyte 7300GT דיסק 500GB. תודה !
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייברים לכרטיס מסך של הנייד שלי.. פרטים: nVIDIA GeForce Go 7600 256mb Windows XP Home ויש לי נייד HP DV9076ea ניסיתי להוריד מהאתר של nvidia את הדרייבר לגירסאות 7 וזה לא הצליח להתקין.. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיה בפתיחת דף דרך הדפדפן . כשאני רוצה להכנס לכל אתר . אז נפתח הדף בגודל של 10+10 על המסך .. כיצד משנים את ההגדרות לפתיחה של מסך מלא ? תודה
-
- 5 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום! אני מנסה כבר מלא זמן למצוא פתרון להחלפה בין מסכים אצלי במחשב. בדרך הרגילה של להיכנס למאפיינים על שולחן העבודה ולהחליף בהגדרות תצוגה זה עובד. אבל אני מנסה למצוא פתרון לעשות זאת ע"י לחיצת כפתור אחת. היה לי כיוון לפתרון שהוא ליצור איזשהו קובץ batch או בסגנון שבלחיצה אחת יבצע את ההחלפה אבל אני צריך מישהו שיודע להתעסק עם זה שיכין לי את הקובץ יש אולי עוד פתרון אם קיים קיצור במקלדת להחלפה בין מסכים ואני פשוט לא מכיר.. אם תוכלו לעזור אשמח תודה!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס טלויזיה (pinnacle PCTV PRO) יש לי סרט ממצלמת ווידאו שאני רוצה לחבר לכרטיס טלויזיה ואכן עשיתי זאת וראיתי את הסרט שבמצלמה - במחשב. בתוכנה של הכרטיס טלוויזיה יש אפשרות של capture שזה פשוט להקליט קטע מסוים במחשב. אבל אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל ממש לערוך קטעים לסרט ולאגד את זה לסרט אחד. יש איזה תוכנה (עדיף פשוטה) שתוכל לעזור לי???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב! הקלטתי למחשב בעזרת וידאו של פעם כמה קלטות שהיו לי. ועכשיו יש לי במחשב קובץ גדול ושמן!! מה הקידוד הכי טוב לסרט וידאו שמוקלט למחשב מבלי לאבד איכות? תודה לעונים..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאיזה ביצועים הגעתם עם מחשב כמו זה או דומה לזה ב-3dmark 2001 se celeron 1000mhz@1400 fsb 140 gigabyte ga-6vxe via 694t 256mb pc-140 ati radeon 8500 64mb ddr creative live
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם asroch h61m/u3s3 אני מעוניין להוריד את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח אם אבל מהspeed fan לא ניתן לשלוט על המאווררים. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי את Macfee ואחרי ההתקנה יש לי אפשרות להתקין פיראול ועוד אז לאנטיוירוס זה לתמיד אבל לפיראול ולתוכנות האחרות אם אני מתקין זה רק ל30 יום אך אני עושה שזה היה לתמיד? הגירסא של ה-Macfee היא 8.0 Professional
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים ! נ.ב אני משתמש ב Messenger Live 8.0
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שמעו אני פיתאום רואה נNOD שעלה לי מסך של ווירוס http://img175.imageshack.us/my.php?image=223d2bt3.png בחיית איך מוחקים תווירוס הזה מי האפשרויות כי אין לי מוסג בתוכנה וגם התוכנה ניראה לי בשפה אחרת ..
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי, לפני מספר ימים נמחקו לי מספר תמונות וסרטונים מהמחשב, חיפשתי באינטרנט כל מיני תוכנות לשחזור קבצים ונתקלתי בתוכנה EaseUS Data Recovery. התוכנה ניתנת להורדה בחינם מהאתר הרשמי של החברה והיא הצליחה לשחזר לי את רוב התמונות והסרטונים שנמחקו. חלק מהתמונות והסרטונים לא שוחזרו באיכות גבוהה אבל עדיין זה עדיף מכלום. התוכנה מציעה עוד מספר פיצ'רים כמו שחזור קבצים לאחר פירמוט, שחזור קבצים לאחר שמחקתם אותם מסל המחזור, שחזור קבצים אחרי נזק לדיסק הקשיח או מאיזו שהיא נוזקה שהייתה למחשב. בחירת כונן לשחזור התוכנה מצאה קבצים ותיקיות שניתן לשחזר אני בדקתי את התוכנה רק עם תמונות וסרטונים אך לפי האתר של החברה היא יודעת לשחזר גם מסמכים מסוג DOC/DOCX, XLS, PDF א…
-
- 5 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה, עדיפות לחינמית לעיצוב תמונות עם אודיו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני מתקין הירוז והוא נותן לי את הארור הרגיל של הווינדוס. אני כמעט ובטוח שזה בגלל הדיירקט אקס אני לא מבין מה הבעיה שלו. יש סיכוי שהוא לא תומך במשחק כי הוא ישן? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ עם ווינדוס 8 שכאשר הורדתי סרט ואני מוצא את התרגום שלו בTOREC לצורך העניין הוא מראה לי בג'יבריש עם VLC או KODEC PACK וזה כן מראה לי טוב עם כל מחשב אחר. מה יכול להיות הבעיה?????????? הורדתי כל נגן וידאו שבעולם וזה לא עוזר רשימה של נגני וידאו חינמיים: http://ninite.com/
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא: אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
יש המלצות לתוכנות? אני בגדול עם iTunes בגלל שיש לי אייפוד. אבל רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות אחרות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לצרוב בנרו 6 קבצים שמשקלם 4.74 ג'יגה. הענין הוא בנרו כתוב עד 4500 ג'יגה (דיסק DVD) הנרו מראה כבר צבע ארום ולא מאפשר לי צריבה. א) איני מבין מדוע ,הרי התיקייה 4.74 ג'יגה? ב) דיסק של DVD הוא הרי 4.7 ג'יגה,מדוע בנרו 4500? האם ניתן להגדיל זאת? המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מישהו יודע מה המשמעות של המספרים השונים בעמודה Sources ב-eMule? אני מעוניין לדעת מה מייצג כל אחד מ-4 המספרים בייצוג הבא: (xx/xx/xx (x.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-