עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by VL,

יש לי חשבון באתר כל שהוא דרך FF אני מצליח להכנס אבל אני לא מצליח לראות את התוכן באתר נגיד אני עושה לוחץ על משהו , אז רשום לי "אנא המתן לקבלת הנתונים" ופשוט בשורת מצב רשום "הסתיים" וב-IE בכלל אי אפשר להכנס לתוך החשבון כי בשביל להכנס לחשבון יש אישור בתמונה ועל התמונה יש לינק (ז"א תמונה שכתוב עליה אישור ועשו שמתי שנלחץ על התמונה זה יוביל אותי לכניסה לחשבון). וב-IE אני בטוח שהוא יראה לי את התוכן באתר.. מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by weissby,

איך ניתן ליצור סקינים לכל מיני דברים? איך אפשר ליצור סקין לווינדוס או לווינאמפ? אני לא מדבר מאיפה להוריד סקינים...איך יוצרים את זה? אנשים פשוטים עם רמה מסויימת של דיע בפוטושפ מכינים אותם איכשהו לא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי המון עבודות WORD או כל מסמך טקסט אחר ואני דואג שלא יהיו לי כפילויות בעבודות. יש איזו תוכנה שבודקת כפילויות של משפטים/מסקאות/מאמרים? באנגלית ובעברית עם אפשר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי תוכנה חינמית חדשה להשבחת ה clipboard. מדובר בתוכנה בתחילת דרכה כאשר בהמשך יתווספו תכונות חדשות לניהול ואירגון המידע. אשמח לקבל הערות והארות. תודה http://www.aiclipboard.com

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Wizard Of Oz,

איך אני מגיש מספרי IP ל-EMULE?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מכירים תתוכנות האלה עם השבוע ניסיון שמאפשרות להתקשר לכל העולם? אז מצאתי אחת חדשה, חשבתי לנצל אותה ולמתוח כמה חברים.. הייתי רוצה להקליט את השיחות האלה, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? ד"א גם תוכנות לעיווט קול יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Component,

ברשותי צורב philips 32*12*8 שכאני מפעיל את נרו, המחשב עושה סימן כיאילו שהוא טוען אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק. התוכנה עבדה מציון עם win Me עד שהתחילה הבעיה. פירמטתי (גם מסיבות אחרות) והתקנתי win 98 אבל הבעיה חזרה. לא בדקתי תוכנות צריבה אחרות. בבקשה עזרו לי בתודה מראש, עדי רובין

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. סתם מצאתי באיזה אתר אז הנה התרגום cls @ECHO OFF title Folder Locker if EXIST "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" goto UNLOCK if NOT EXIST Locker goto MDLOCKER :CONFIRM echo Are you sure u want to Lock the folder(Y/N) set/p "cho=>" if %cho%==Y goto LOCK if %cho%==y goto LOCK if %cho%==n goto END if %cho%==N goto END echo Invalid choice. goto CONFIRM :LOCK ren Locker "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" attrib +h +s "Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" echo Folder locked goto End :UNLOCK echo Enter password to Unlock folder set/p "pass=>" if NOT %pass%==type your password here goto FAIL attrib -h -s "Control Pane…

9. הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כמו הכותרת תמיד עיניין אותי האם זה באמת מגן על המחשב או שזה סתם דרך לקחת כספים כאילו כשה אני מוריד קובץ עם וירוס זה עושה משו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התחלתי להשתמש בדפדפן מקסטון לפני כמה שבועות, ואני די מרוצה חוץ משתי בעיות: *כשאני פותח TAB חדש בדפדפן, החלון אוטומטית עובר לדף החדש! אני רוצה שזה יהיה כמו בפיירפוקס, שהדף שאני פותח מתוכו את ה-TAB ישאר בתצוגה, ולא יעבור ל-TAB החדש. חיפשתי בהגדרות ולא הצלחתי למצוא לזה הגדרה! בעבודה אגב יש את אותו הדפדפן ושם פועלת התוכנה כמו שאני רוצה... *כשאני עושה חיפוש בגוגל המובנה בדפדפן, לפעמים זה עושה לי את החיפוש באמזון או בכמה אתרים אחרים! זה די מציק. בהגדרות החיפוש השארתי רק את גוגל במנוע החיפוש היחידי, אבל עדיין לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני ללכוד וידאו מהVIVO שיש לי בכרטיס מסך. רציתי לדעת אילו תוכנות עדכניות יש(אני מניח שהסטיקי קצת ישן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בזמן האחרון מקורא משוהא מוזר-לפעמים פשוט מקש "נתקע"-למשל שאני כותב בתיבות טקסט באתרים זה קופץ לי לשורת הכתובות,זה לא נותן לי לפתוח את "התחל" כיוון ששניה אח"כ הוא נסגר,הוא עושה מקפיץ כול 15 שניות את השמירה בשם כאשר משתמשים באקסל וכ"ו. עשיתי סריקת וירוסים אם AVG 8.5 ולא מצא כלום והדבר הכי מוזר-הבעייה הזאת פשוט קמה ומופיעה. זה יכול להיות תקין במשך כמה שעות ואז לקמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי. המקלדת בסדר גמור-ניתקתי אותה וראיתי שזה עדיין "לוחץ" תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Galit17,

יש לי סרטון בפורמט MOV ורואים בו הפוך. איך אני עורכת את זה כדי ליישר? תודה ככה אני רואה:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by amisha,

היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tiger3,

יש למישהו הורדה של אינטרנט אקספלורר 5.5 מלאה ולא עידכון מהאתר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ET,

דבר ראשון ראיתי שמחקו לי את כל הקבצים מהשולחן עבודה וכבר התעורר בי חשד. אתמול גלשתי באינטרנט ופתאום אני רואה את העכבר זז וחלונות נפתחים ונסגרים כשברור לי שמישהו אחר עושה את זה. יש לי נורטון והוא לי גילה כלום. היום בבוקר אחותי גלשה באינטרנט ושוב הבחור פרץ ואפילו דיבר איתה באייסיקיו... יש איזה דרך לפתור זאת מבלי לפרמט את המחשב?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. גלילת עמוד עם תוכן פלאש גורמת להיעלמות חלקית של התוכן או דריסה של תוכן אחר, תקיעות של טאבים שלעיתים אורכות גם כחצי דקה עד שמשתחררות ועוד. מאז ומתמיד לא סמפטתי את הפורמט הרקוב הזה, ונראה שבחודשים האחרונים זה רק הולך ומצדיק את הסלידה שלי. עם כל עדכון של פלאש מהחודשים האחרונים, התופעה רק החמירה. בהתחלה חשבתי שזה טירוף חולף של Aurora, עד שראיתי שזה קורה גם בדפדפנים אחרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

היי, התחלתי לשחק במשחק בשם Cities in motions 2. אחרי כמה דק' של משחק הוא קורס, לפעמים בלי להחזיר כלום ולפעמים עם השגיאה: too many heap sections - fatal error in gc. שמתי לב שזה קורה בעיקר כשהשעון במשחק עובר לשעות הלילה וצריך להראות את העיר בלילה. ניסיתי להוריד את הגרפיקה למינימום אך זה לא עוזר. המפרט שלי: AMD Phenom II X4 940 3Ghz 4GB RAM HD4870 אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לבטל חלונות קופצים כי כמעט כל אתר שאני נכנס אליו זה לא האתר שרציתי אלא חלון קופץ אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה אני עובד עם Internet Explorer בתודה מראש רזיאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by בזיק,

אני שומע מוזיקה דרך itunes. לאחרונה אני לא מצליח לפתוח אותו. לא עשיתי שום שינוי במחשב אין לי מושג למה זה קורה. סריקת המחשב ע"י adaware ן spybot לא מעלה דבר מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kikkler,

אם צורבים דיסק אמפים, אפשר לנרמל את הווליום של כולם לרמה אחידה לפני הצריבה איפהשהו ? התוכנה היא נרו ברנינג רום 6

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.