עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by israelnba,

פעם היה לי את הבעייה הזו שהבנתי גם מהפורום של לוג'יטק שזו בעייה בדרייברים שלהם. התקנתי איזה גרסה של דרייבר ודווקא הסתדר לי. ביצעתי התקנה נקייה של המערכת הפעלה, התקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר (setpoint) והכפתור לא מזוהה. אשמח אם מישהו שנתקל בבעיה יעזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  2. הורדתי גרסא ישנה, אבל אני לא מצליח להתחבר בכלל כי זה דורש ממני לשים את הגרסא החדשה. זה קצת אבסורדי כי המחשב עבר פרמוט אחרי שהוא התרסק ביום שישי, קשה לי להאמין שמיקרוסופט שינו את מדיניות המסנג'ר שלהם ב4 ימים, מה גם שקודם זה שאל אותי אם אני רוצה לשדרג ושפוט הייתי לוחץ על 'לא'. עכשיו אני לא יכול להתחבר בכלל.

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  3. חברים שלום.. יש לי 2 שאלות לגבי פיירפוקס.. 1. האם יש דרך למחוק את אחת הלשוניות (לשונית bookmarks) כיוון שאני משתמש בתוסף שמסנכרן את הפיירפוקס והאקספלורר, התווספה לי לשונית favorites ולכן אני לא צריך את הלשונית bookmarks. 2. עשיתי גיבוי של כל הפרופיל שלי דרך התוסף של FEBE (ולא השתמשתי בו) ועכשיו משום מה בכל אתר שבו אני רשום, במקום שכשאני מעלה את האתר אני אהיה כבר מחובר עם השם משתמש שלי בצורה אוטומטית אני צריך ללחוץ על התחבר (השם משתמש וססמא נשמרים אוטומטית) ובחלק מהאתרים אני צריך אפילו למלא את הזיהוי מילים (captcha) ורק אז אני יכול להתחבר.. איך אני יכול להחזיר את זה למצב הקודם.. תודה לעוזרים מקווה שהייתי מספיק ברור..

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני מחפש דרך לשלוף קטע צליל של כ7 שניות מתוך סרט, האם יש תוכנה חינמית שמאפשרת לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. יש לי מחשב שמחובר למערכת קולנוע ביתי בסלון. כשאני יושב ללמוד או לאכול או משהו בחדר אחר ועדיין שומע מוסיקה, אין בעיה לשלוט על הווליום עם השלט של הרסיבר, אבל להעביר שיר קדימה/אחורה וכו' אי אפשר. יש לי מחשב בכל חדר, אפילו בשולחן אוכל יש נייד בד"כ... מישהו מכיר איזו תוכנה שאני אוכל להתקין על כל מחשב ברשת וככה להריץ שירים קדימה? ה-Remote Desktop לא מתאים מפני שהוא מנתב את הסאונד חזרה אליי למחשב, כשתמחברים אז הוא עושה Log off ליוזר המקומי במחשב עם המוסיקה... רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  6. Started by acoca_net,

שלום רב. כתבתי מסמך בOffice 2003 והעברתי אותו למחשב אחר בעל Office 2007 והמסמך נפתח בג'יבריש. התקנתי במחשב שבו Office 2007, אופיס 2003 והבעיה נמשכת. חשוב לציין במחשב בו המסמך נפתח בג'יבריש גם מסמכים אחרי נפתחים בצורה זו, בקידוד לקוי. מה לעשות? אודה מאוד למי שיעזור לי. יום טוב וחג שמח, אורי.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  9. כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מספר שירים של MP3 על המחשב, וכאשר אני רוצה לצרוב אותם דרך NERO ל-CD-AUDIO. יש הפסקה של 2 שניות בין שיר לשיר. האם יש אפשרות לבטל את הדבר הזה? בנירו ראיתי את ההגדרות הזו של ה-2 שניות, אבל אי אפשר לכתוב ערך פחות מ-2. ככה שזה בעיה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. איך אני מתקין קבצי BIN ב Alcohol 120% כמו שאני מתקין דרך Daemon Tools ? http://img524.imageshack.us/img524/7775/36861357.jpg

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. איך אפשר לסדר זאת? בטאב מיקס יש את הפונקציה מתי להסתיר את סרגל הכלים טאבים זה לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  13. היי, WINDOW WASHER לא עובדת לי טוב על ווינדוס 7 אפשר איזו שהיא תוכנה אחרת שעושה אותו הדבר ומוחקת SPY היסטוריה של גלישה סיסמאות וכו'...?

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  14. Started by gevAA,

שלום לכולם! אז כמו בכותרת יש אפשרות להוסיף הודעה כזאת שתקפוץ ברגע שיוצאים מהדפדפן? , אני מתכון לכל הדפדפן ולא רק לטאב אחד. כי לפעמים עובדים עם דף אחד והמון דפים בתוכו שפתוחים וברגע שסוגרים את הדף הגדול זה סוגר ישר הכל. בפריפוקס יש הודעה כזאת לפני שסוגרים..אפשר לעשות את ההודעה הזאת גם ב chrome?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  15. אני עושה עבודה בכימיה ומקליד אותה ב-WORD, כשחלק די גדול ממנה דורש כתיב מתמטי (מעין חזקה בצד ימין ושמאל וכו'). איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by locolico,

אני צריך להגדיל את כונן סי שלי . האם מישהו יודע איזו תוכנה יכולה לעשות זאת? יש לי ויסטה 64 ביט ותוכנת easeus תומכת רק ב 32 ביט תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. שלום, החלטתי לשלב בין שתי המחשבים שלי ונתקלתי בבעיה. חיפשתי בכל הרשת דרייברים לכרטיס קול SigmaTel STAC9708/11 @ Creative EMU10K1 SB Live! Audio Processor הורדתי אולי 5 חבילות דרייבים שבפירוש רשום באופרייטינג סיסטם XP אך בהתקנה רשום שזה מתאים רק לויסטה. ד"א בנוסף יש לי כרטיס קול מובנה, זה צריך תשומת לב מיוחדת? תודה רבה!! (מי שתוהה, אין לי את דיסק ההתקנה) עריכה--- אפשר לנעול תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by miki891,

יש לי אופיס 2007 בכל חבילת תוכנות וכולל WORD איך שומרים מסמך שיהיה ברירת מחדל לישמור קובץ סיומת DOC בשביל אופיס 2003 + 2000? וכל השאר אופיס 2007 איך מגדירים ברירת מחדל שמירת סיומת ישן, שיעבוד למישהו יוכל להיסתכל באופיס 2003 וגם אופיס 2000? איך עושים? בתודה מראש מיכאל חג שמח

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  19. Started by miki891,

יש לי חלונות XP פרו (אנגלית), הורדתי אקספלורר 8 בשפה אנגלית.והתקנתי אותו. פעם ראשונה הפעלתי אקספלורר 8.וגלשתי בסדר.לחצתי קישור לאתר אחר. ופתאום האתר לא ניתן לראות.והיה שם כפתור לילחוץ "היתחבר..." ורואים האתר שלחצתי על קישור אחר.למה זה קורה לי ניתוקים אתרים אחרים.בכל פעם עלי לילחוץ על כפתור "היתחבר..."? איך פותרים את הבעיה הזאת?אני לא רוצה כל פעם לילחוץ "היתחבר..." -מיכאל

• 12 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by rbenita,

היכן אני יכול למצוא איזה קובץ שיכול לעזור לי לבטל את הודעה מאבקש גם קישור לקובץ ותודה רבה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by ag43,

יש לי הרבה מאוד תוכנות ניידות על הDOK שלי והבעיה בPA שהיא לא מאפשרת מיון כלשהו מה שיוצר בלאגן בתפריט הראשי (יש צורך לחפש תוכנה ספציפית מתוך רשימה של עשרות). אשמח לדעת אם יש תוכנה חלופית לPORTABLE APPS שמאפשרת שליטה טובה יותר על התפריט.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. Started by garfilld,

ערב טוב לכולם יש לי בעיה שחוזרת על עצמה עם התוכנה כל פעם שאני עובד על צורה מסויימת לדוגמא כף יד ויש בה קצת הרבה פוליגונים אז אחרי מספר דקות או שהמסך נהיה מפוקסל או שנעלם לי בסמן של העכבר וכל פעם שזה קורה אז אני צריך להפעיל מחדש את המחשב. עכשיו אם תיסתכלו על המיפרט שלי אז יש לי מחשב די חזק. אז השאלה שלי זה אם זה הבעיה בכרטיס מסך או בחומרה אחרת ואם יש דרך ליבדוק את זה אני אודה לכל העונים כי זה די דחוף כי אם זה הבעיה בכרטיס מסך אז אני אחליף לאנוידיה ואז אולי זה יעזור מכווה שתוכלו לעזור כי רק התחלתי עם התוכנה ואם זה ימשך אז כאשר אני אתקדם לתמונות עם המון פוליגונים אז אני לא אוכל בכלל לעבוד תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  23. יש לי רשימת שירים ענקית במדיה פלייר שהשירים מפוזרים במחשב. מה הדרך המהירה ביותר להעביר את כל השירים לאיזה תיקייה במחשב.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  24. שלום, אני רוצה להגביל את מהירויות ההעלאה וההורדה לדפדפן שלי, אז הורדתי Net Limiter 2 Pro. הכל בסדר, התוכנה עובדת, אבל כשאני מסמן הגבלת העלאה והורדה של 5 קילובייט לדפדפן, זה לא עושה כלום. לחצתי על הפלוס הקטן שיש ליד התהליך FIREFOX וראיתי את כל החיבורים. הם תמיד משתנים, כמובן, ואני לא יכול לסמן ידנית לכל חיבור שנוסף את ההגבלה, לכן אני רוצה פשוט לסמן הגבלה לדפדפן וכך כל חיבור שנכנס/שיוצא תהיה לו הגבלה גם כן. איך אני עושה זאת? ניסיתי לשחק עם ההגדרות ועם ה- RULES, אבל שום דבר לא מצליח לי ועדיין כל החיבורים ללא מגבלת העלאה/הורדה וממשיכים לפעול כרגיל. אני רוצה לעשות זאת ע"מ שהדפדפן יהיה פועל ברקע תוך כדי משחק רשת, כך שהפינג שלי לא ייפגע (הדפדפן תמיד משנה אתרים ברקע [זה ADS בשביל…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים