תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני כשבוע שבועיים קיבלתי את המחשב החדש ומייד התקנתי עליו את חלק מהמשחקים שאני משחק בהם, המשחק הבעייתי הוא NeverWinter Nights למי שמכיר כאשר הבעיה היא שכאשר אני מריץ את המסחק אני רואה את הלוגו של ATARI ואז את כל שאר הסרטים ואז המסך שחור אבל ברקע מתנגנת המוזיקה של המשחק, אז אני מזיז את העכבר ולוחץ על משהו ואז עוד משהו, בד"כ מגיע לי למצב של LOADING MODULE או משהו, ואז אני חוזר ורואה את המסך הראשי של המשחק.. יש לי GeForce 8400 כלשהוא כרגע ועדכנתי את הדרייברים להכי חדשים וזה לא פתר את הבעיה, גם דיירקט איקס לא ואני כבר לא יודע מה לעשות, זה מעצבן רצח... ד"א, סליחה אם הטופיק לא במקום אבל לא ידעתי איפה עוד לשים אותו. אה ועוד שני דברים שלא מצאתי בFAQ: א. האם יש תוכנה או משהו…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני הוספתי גריד(grid) - רשת. איך מבטלים ריבועים קטנים? כשאני מצייר הקו נצמד לריבועים קטנים. ונוסף אחרי שמסירים ריבועים קטנים. נישאר ריבועים גדולים. איך עושים שינויי גודל ריבועים גדולים לקטנים? מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שניתן לעבוד ליצור בה מחשב מדומה כמו virtual pc למי שמכיר רק משהו יותר מיתקדם שניתן להתיקן שם לינוקס
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, יש תוכנה שקוראים לה "ntvdm.exe" שתופסת 99% מה-cpu במחשב שלי. עקב זאת המחשב עובת בצורה איטית ביותר וזה משגע. אם מישהוא יודע איך לפתור את הבעיה אודה לו מאד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת אם יש איזה שהוא תוכנה ב win xp pro שאני יכול לשלוט על מחשב מרוחק ( למשל חבר שלי). אם יש איך אני מתפעל אותה? ואם יש בכלל תוכנה שאני יכול להוריד והיא עושה את אותה העבודה. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלא היתה כמוה ספייור עצבני שלא נותן לעדכן מהאינטרנט לא AVG ול באדוור ויותר מיזה לא נותן להסיר אותו משהו מכיר יודע מה לעשותשניה הסמלים של "חומת האש " הספי וור
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לאחר שעשיתי פירמוט למחשב (תוך כדי החלפתי כונן אופטי וכרטיס קול אבל אני לא חושב שזה רלוונטי) ישנם כל מני תיקיות על המחשב שפשוט מסרבות להיפתח. אני מקבל הודעה access denide .. יש למישהו מושג מה לעשות? יש שם חומר ממש חשוב...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך עושים את זה, ודרך איזה VM אפשר לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לא משנה מה ניסיתי התוכנה פשוט לא מתחברת בשום גירסא.... ואם אני מתחבר בפלאפון, אני מצליח להתחבר....
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז עזרתי לחבר לקנות רישיון לעסק מחודש לאופיס 365 (אם אני לא טועה ככה זה נקרא). שילמנו לפי חודש אבל משום מה הם לא העניקו לנו מפתח מוצר בשום שלב. לאחר שהחבר ניסה לשוחח איתם ארוכות בטלפון בכל מיני שפות הוא התייאש ולכן אני שואל מה עשינו לא נכון ככה שלא קיבלנו שום מפתח מוצר. בטלפון אגב נאמר לי שאמרו לו שצריך מפתח מוצר. מה לעשות? אני אישית משתמש בלינוקס אבל בעסק חשוב להם ווינדווס (10) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כאילו למחוק את ה TEMP של האימיול עח מנת שלא ייראו מה חיפשתי
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ DVD או MP4 יש סאונד אבל המסך שחור... לא עדכנתי או מחקתי קודקים או משהו בסגנון.. הקטע המוזר שבסייר ווינדוז אני רואה תצוגה מקדימה למה יש בווידאו עם סיומת MP4
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נשמע מוזר, אני יודע .... ובכל-זאת: קיבלתי הרד-דיסק ששימש WIN98 ולכן הוא מאותחל ב FAT32 ורציתי להשתמש בו בתור עוד SLAVE במחשב הישן שלי שמשתמש ב WIN95 , אין לי שום סיבה לעבור ל WIN98 (אולי הפוך ), ורציתי לדעת אם יש דרך לאתחל את הדיסק כך שה WIN95 יזהה אותו. מה שקורה עכשיו הוא שהדיסק נתקע ברגע שה WIN עולה. ניסיתי דרך ה FDISK של ה WIN98 . ברגע שהוא עולה הוא שואל אם לעבוד ב 32 - אבל עדיין אני מסתבך עם התוכנה. ניסיתי למחוק את כל הפרטישונים ולבנות חדשים, אבל עדיין - נשאר איזה דיסק לא מזוהה אולי פרטישן מג'יק עושה את העבודה , אבל אין לי אותה ואם למישהו יש תוכנת-חינם שהוא מכיר- אז.... …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סרט. ואני רוצה לחבר אליו כתוביות. אז יש תוכנה לחבר כתוביות ? כי אני רוצה לראות את הסרט ב DVD שלי
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
התקנתי עכשיו אימיול, כמו שעשיתי עשרות פעמים קודמות, פתחתי את הפורטים באמצעותו (וקיבלתי אפילו שני V ירוקים), הגדרתי כל מה שאני תמיד מגדיר, נתתי הוראה לירידת קבצים שאמורים להיות רוויי מקורות, אבל כלום. הוא מראה 0 במקורות ולא זז כבר שעות. מה שכחתי?
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רב, מדי פעם אני נתקל בקבצים מכווצים, שאותם אני לא מצליח לחלץ בעזרת שום יישום, כמו WINRAR ודומיו. גם אופציות התיקון הכלולות ביישומים אלו לא עוזרים. בחיפוש בגוגל מצאתי מספר תוכנות שכביכול מסוגלות לתקן כל קובץ פגום, לדוגמא התוכנות האלו: http://www.rar-repair.com/ http://rar-repair.emailadept.com/ אלא שהתוכנות האלה עולות הרבה כסף, והדמו שלהם לא בדיוק מאפשר לי לדעת אם התיקון יצליח. כלומר אני חושש לשלם כסף, עבור תוכנה שלא בטוח שתעמוד ביעד הזה. לכן, רציתי לשאול האם קיימות תוכנות חינמיות חזקות שיודעות לתקן קבצים כאלה בהצלחה, או לחילופין- האם תוכלו להגיד שניתן לשלם את הכסף ללא כל חשש, מכיוון שהתוכנות האלה יעשו את העבודה על בטוח? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, הבעיה היא כשאני שומע ברמקולים ואז רוצה לעבור לשמוע באוזניות אז אני מחבר אותם ואז אני לא שומע כלום בהם גם כשאני מנתק אותם אז אני לא שומע ברמקולים אלא רק כשאני סוגר את ה-Chrome ונכנס מחדש אז אני שומע ברמקולים אותו דבר ההפך. בדקתי עם שני סוגי אוזניות:אחד שמתחבר עם USB,שני עם (AUX( 3.5 PL ובשניהם קורה לי אותו דבר... מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות כלשהי שהנתונים של החשבון אוטומטי יעברו מאווטלוק לThunderbird, עם הכל הנתונים והשמות - יש אפשרות כזאת? זה פשוט תמיד הגדיר את הנתונים לבד בOutlook דרך האתר של נטויז'ן, אז זה יהיה יותר נוח אם כל הנתונים שיש לי שם יעברו לתוכנה.. תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מעלה את מחשב אני מקבל את ההודעה (מצורף קובץ) שגיאה על OVERCLK. רציתי לדעת מה זה אומר? מה עושים כדי לפתור את הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום,עם איזה תוכנה אני מריץ בדיקת מערכת בעומס למחשב חדש בדיקה כללית כזאת לזיכרון מעבד והארדיסק ? תודה מראש ויום טוב!
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אלה שמוצגים בצבע ורוד בDISKEEPER... יש לי מלא כאלה..
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אז ככה אני מפעיל את האייסי ואז הוא משמיע את הצפירה הזאת ב"מפעיל" ואז פשוט לא נכנס! אני מחכה דקה שתים ועדיין.. ניסיתי להתקין מחדש ולא שינה כלום.. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-