תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי והתקנתי את הגירסה האחרונה של MSN MESSANGER מהאתר הרשמי של התוכנה. אבל אחרי כמה דקות של שימוש בה היא מפסיקה להגיב ואני חייב לבטל אותה דרך ה-TASK MANAGER. יש לי XP PRO למישהו יש מושג ממה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל , בניתי תוכנת בנצ' , ואני רוצנ שתגידו לי מה דעתכם. תודה , מתן. לינק: http://www.yousendit.com/d.aspx?id=D37E4BD49ADC73CBC255DFED7D9621A0
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה תוכנה לכיוון ה-dead zone בידיות האנלוגיות של ג'ויסטיק? פשוט יש לי את הג'ויסטיק של ה-XBOX למחשב והידיות האנלוגיות שלו ממש רגישות אני מחפש תוכנה שתוכל להגדיר מאיזה נקודה התנועה של הידיות תהיה פעילה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איך אני מתרגם שוב עמוד אינטרנט שלם בגוגל כרום? היה לי את האופציה הזאת בהתחלה,אבל ביקשתי שלא ישאל אותי את זה יותר. איך עכשיו אני חוזר לאופציה הזאת שוב? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, אחרי שימוש ממושך מאוד-מאוד באותו אימיול, רשימת חיפוש הקבצים שלי כבר מתחילה להציק לי מבחינת אורכה... האם אתם יודעים על דרך בה אני אוכל לנקות אותה או למחוק אותה לגמרי? בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנטבוק asus1000he ואני מחפש תוכנות מתאימות למחשב. התוכנות ה"נפוצות" אומנם טובות, אבל בנטבוק מומלץ לחסוך איפה שאפשר בדרישות. אני מחפש: 1. תוכנות חלופיות קלות יותר אך טובות ואמינות לא פחות מהתוכנות הנפוצות. תוכנות שיהיו מסוגלות להחליף את הדפדפן, אנטיווירוס ואת כל מה שעוד אפשר בדרישות הפעלה נמוכות מיותר. 2. תוכנות מומלצות לפעילות השוטפת וניהול הנייד. אשמח לקבל המלצות, תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שמכילה קבצים מ-01 עד 50 וקובץ SFV. הבעיה היא שאני לא יכול לאחד את כל הקבצים עם WINRAR כי אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שקובץ היעד גדול מדי - ורק מערכת עם NTFS תומכת בקבצים שגדולים מ-4GB. ניסיתי ישר לצרוב את הקובצים ע"י הנרו - כאשר התיחסתי לקובץ ה-SFV כ-IMG אבל אז הנרו שאל אותי לגבי גודל הבלוק וההדר ועוד כל מני דברים שאין לי מושג איך למלא. יש למשהו פתרון עבורי ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אנשים, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא שייכת לפה. במשחקים הישנים יש אפשרות לשחק דרך רשת, בעזרת IPX ובעזרת TCIP\IP הבעיה שזה לא עובד כנראה ב WAN וברשת האינטרנט כי ניסיתי לארח דרך המחשב שלי ואנשים מרוקחים לא מצליחים להתחבר וב LAN אני כן מצליח להתחבר. כמובן שהורדתי את חומת האש ואני גם לא יושב תחת ראוטר ככה שלא אמורה להיות בעיה, עשיתי ניסוי קטן: ברגע שאנשים גולשים לכתובת האיפי שלי הם רואים אתר קטן שבניתי (כי מותקן במחשב שלי IIS) ככה שאין בעיה של תקשורת אז אני מחפש תוכנה קטנה (אם יש חיה כזאת) שיכולה לחבר דרך הרשת האינטרנט (WAN) את המחשב שלי ומחשבים אחרים של חברים שידמה מצב שכאילו במחשבים מחוברים ב LAN ואז למעשה יהיה אפשר לשחק תודה לתותחים מראש..!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מישהו שמכיר תוכנה שמתקשרת למחשב אחר באמצעות IP אבל רצוי שתיהיה רק כדי לנהל שיחה ...רק אודיו
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לקבלת התמונה המלאה זה קשור לתר'ד אחד שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353780.0 טוב צרות צרורות מאי פעם... אני נקלעתי למצב מורכב מאוד אני לא יודע מה הסרתי מהספייבוט שגרם לכך שעכשיו הויינדוס לא עולה גם לא בסייפ-מוד (מגיע מסך כניסה מראה דסקטופ ריק וחוזר למסך הכניסה-הוולקם סקריין של XP) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי תמיד בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות מפני שלפני שהסרתי את הדבר הזה מהספייבוט, שגרם לווינדוס לא לעלות, מחקתי את תוכן התקייה prefetch כי היו שם קבצים שנראו לי חשודים...וזה כנראה מחק\השפיע איך שהוא על נק' השיחזור (שנמחקו) ועכשיו אני בבעיה, אין לי מושג מה לעשות!!! אשמח לעזרה. (אני מ…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום התקנתי את פלאש cs3 וגם את פלאש 8 ואת mx (את חלקם התקנתי דרך קבצי התקנה שונים בהזדמנויות שונות, כך שלא מדובר בקובץ פגום..או גירסא עם באג) בכל אופן.. בכולם אותה בעיה מופיעה, הפלאש יוצא לי מהתוכנה אחרי זמן קצר, אני לדוגמא פותח מסמך פלאש חדש, מצייר קצת עם המברשת ואז הוא מקפיץ את הודעת דו"ח השגיאה והתוכנה לא מגיבה.. זה נורא מעצבן- אין התראה או משהו ואי אפשר לעבוד על הפלאש כי הבעיה הזו מופיעה אחרי זמן קצר מאוד מפתיחת התוכנה.. :\ קצת קשה לי לשייך את הבעיה לראקציה עם תוכנה אחרת או פעולה מסויימת שאני עושה וגורמת לבעיה. התקנתי גם את גירסאת הTrial של אדובי, ועדיין אין שינוי... אני לדוגמא פותח את החלון של המסנג'ר של ווינדוס (live messenger), בזמן שאני משתמש בפלאש .. כ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור חומר שהיה על HDD תנו לי שמות של תוכנות טובות
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ניסיתי את ads gone לא משהו.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה ותגידו לי איך אני פותח פורטים ב- norton personal firewall 2003 תודה לכל מי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש איזשהי תוכנה\דרך להפוך מספר קבצים כמו קובצי התקנה של משחק לקובץ אחד מסוג בין? בעצם מה שאני מבקש פה זה איך לעשות את הפעולה ההפוכה מחילוץ קבצי בין..כמו שמכווצים בוינראר אני צריך לכווץ קבצים לקובץ בין שיהיה אפשר לפתוח בכונן וירטואלי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מנהלים, אין מה לדאוג, אני לא מפרסם שום אתר, רק העלתי לשרת. www.calm.off.co.il/adiso/index.html www.calm.off.co.il/adiso/nikuy.html אשמח לשמוע מכם תגובות.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום לכולם!! כולכם בטח מכירים את התכונה הזאת.. אז יש לי בעיה איתה... וזה מעצבן!!! אני במשחק בקונטר סטריק(רשת) כבר כמה זמן.. אבל דרך המשחק עצמו ולא דרך התוכנה הזאת.. אני לא יודע למה אבל ה - The All-Seeing Eye לא מראה לי בכלל שרתים..התקנתי את האלף ליף... וגם שפותחים את התוכנה הזאת.. צריך לסמן את הקונטר סטריק בצד.. ואת הגירסה..1.5 ולמטה ישראל.. זה אני יודע... אבל צריך לעשות עוד משו.?? בבקשה עזרו לי כל החברים שלי משחקים ואף אחד לא יודע מה הבעיה אצלי..
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי כתוביות. אני רוצה לקצר את זמן הופעת הטקסטים במספר שניות. (תוכנות נגנים מאפשרים לעשות delay, אבל לא לקצר את הזמן). יש את האתר הזה: http://www.endlesssubtitles.com אבל אני מחפש תוכנה שאולי תאפשר לי לעשות את התהליך באופן מהיר יותר. (לסמן את כל הקבצים ואז לעשות את הפעולה עליהם) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיפוש דרייברים של הלוח אם שלי Octek Rhino P4X266A-A4P עם מישו מוצא לו גם עדכון ביוס זה יעזור לי מאוד
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי קובץ pdf (מלל + גרפים וטבלאות) ואני רוצה להמיר אותו לקובץ וורד ולערוך בו שינויים. הורדתי את התוכנה pdf2word כי קראתי ברשת שהתוכנה עובדת על השפה העברית (בניגוד לכל התוכנות האחרות בנושא). לאחר אין ספור ניסיונות לא הצלחתי להשיג את מבוקשי. האם מישהו יודע להשתמש בתוכנה הזו? הצליח לבצע המרה תקינה? אשמח לקבל עזרה
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אז ככה , הורדתי תוכנה לעריכת טקסט קטנה ומאגניב שקוראים לה bbnote (גוגל תוך שניה) . הפעלתי אותה בעבודה ונדהמתי לגלות שהטקסט שם עובר antialiasing ונראה חלק לגמרי , הפונטים היו עם מרקם חלק ונעים לעין. התקנתי את התוכנה אצלי בבית ואצלי עם אותם פונטים זה נראה ממש שונה. כאילו אצלי הטקסט גס יותר. אני ניסיתי לשנות ב windows את ההגדרה של text ל cleartype וזה לא עזר. יש למשהו מושג איך מסדרים את זה ? האם אפשר לעשות את זה בכל תוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
היי אני משתמש בREDIRIS והיא תומכת בעיברית.אבל שאני מכניס את הקובץ לWORD (אופיס 2003) הוא לא מזהה את כל המסמך. אשמח לעזרה בנושא
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בזמן האחרון הWINAMP לא נכנס לי תמיד שאני נכנס אליו הוא אומר לי שיש שגיאה והוא צריך לסגור את הWINAMP
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-