עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by X-ShaY,

אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?

• 7 תגובות
    • 582 צפיות
  2. Started by iz,

שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by erez_levy,

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ב- ICQ. הורדתי את התוכנה מהאתר והכל טוב ויפה, אך כאשר אני מפעיל אותה הוא רושם לי: מתחבר... אחר כך הוא רושם מבצע אימות... ואז החלון של ההתחברות פשוט נסגר ומופיע לי פרח צהוב בסרגל הכלים. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by netanel,

יש לי בעיה ב- ICQ גירסה 2003A לפעמים כאשר אני מנסה להיכנס וזה קורא כל 3-2 כנסיות לתוכנה אינני יכול להיכנס. והוא אומר לי שלנות יותא מאוחר ויש לי בלון צהוב!!! וכאשר אני סוגר ומנסה עוד פעם הוא לא נותן לי!!! רק אחרי רבע שעה שהמחשב מחובה ואני מדליק אותו מחדש אני נצליח להיכנס. תעזרו לי! מספר שגיאה: 0124

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר נשאלה, אז סילחו לי אם כן... :-/ יש לי בעיה בשליחה וקבלה של קבצים ב-ICQ , אני מצליח לשלוח רק למספר מועט של אנשים , ולקבל אני בכלל לא יכול!!! מישהו יודע ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע? אני כבר ניסיתי כל מה שהיה ביכולתי, התקנתי איסיקיו חדש..... ועדיין הבעיה נשארה. אז אם מישהו יודע בבקשה שיענה לי ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by NIRHA,

חברים בכל מיני אתרים ששמתי לב שמסתיימים בכתובתם ב- aspx חלק מהאתר או כלולו לא ניפתח כלל..... מה יכולה להיות הבעיה ??? מישהו נתקל בזה ? זה ממש מעצבן..... תודה

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  7. מישהו נתקל בבעיה ב- IE8 שכאשר לוחצים על קישור, נפתחת לשונית חדשה, אך בכותרת שלה כתוב "....Connecting" ("מתחבר..."), והקישור לא עולה (נתקע כך וזהו). אך אם מעתיקים ומדביקים את הקישור ללשונית חדשה, הוא נפתח מיידית. ב- IE8 RC1 לא הייתה הבעיה הזו... מישהו נתקל בזה ומצא איך לסדר את זה ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  8. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by sherlock1212,

הרבה פעמים שאני פותח קישורים(תמונות,אתרים,משחקי רשת וכו') החלון נסגר יש למשהו מושג מה הבעיה?ומה אפשר לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  10. Started by Lavender,

היי, נוצרה לי פתאום בעיה כזאת שכל פעם שאני פותחת כל מיני אתרים (לדוגמא הוירטואל של אונ' ת"א) אני לא יכולה לראות קבצים ומה שאני רואה בצד למטה זה הודעת שגיאה שכתוב Java script (0) משהו כזה זה לא היה בעבר זה פתאום צץ וזה ככה בכל המחשבים בבית בהתחלה חשבתי שזאת בעיה באתר, אבל לאנשים אחרים אין שום בעיה מה שגם שמתי לב שמדי פעם זה קורה לי באתרים אחרים בדקתי באבטחה והמחשב כן מאשר JAVA SCRIPT מה זה יכול להיות ? זה השתנה רק לאחרונה... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משתמש הרבה זמן ב-kazaa ויש לי בעיות איתו ב- windows איך שאני מפעיל לאחרונה את kazza כל ה-windows מאית לי אההה דרך אגב יש לי -windows xp ברגע שאני לוחץ cotrl alt delete אני פשוט לא מאמין הקטגוריה של preformance של המעבד מראה לי 100 אחוזזזזזזז זה פשוט לא יאמן איך שאני סוגר את kazza זה מסתדר חברה זה לא קרא לי אף פעם דבר כזה מה לעשות בבקשה עיזרו לי :'( :'(

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by morans,

היי חבר'ה! מאתמול יש לי בעיה במסנג'ר, הבעיה לא מונעת מהמסנג'ר להיפתח ולתפקד כרגיל אבל עדיין מפריעה. כל פעם שאני פותחת את המסנג'ר מופיעה לי הודעה שיש בעיה עם המפתח, אין הרשאות, משהו כזה. לא יודעת למה זה התחיל להופיע פתאום, ניסיתי לקרוא על זה אבל לא מצאתי פתרון. אודה לכם אם תצליחו לעזור לי. בנוסף גם אין אפשרות למחוק את המסנג'ר ולהתקין מחדש כי הוא רושם את ההודעה הזאת גם בהסרה. (ההודעה בתמונה המצורפת) תודה לכל העוזרים! מורן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by RoyShefy,

טוב השאלתי את ההגה מחבר ויש לי בעיה עם ה- sensitivity שלו..... אני משחק ב- CMR 05 וכל נגיעה קטנה בהגה והוא פונה לי פניה חדה..... ניסיתי לשחק בדרייברים ולא הצלחתי להוריד את הSENS איך אני יוכל להוריד את הSENS ?? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by ^Dr-TrAnCe^,

ניכנסתי לצ'אט עכשיו הוא בניוי בשפת Java. והאקספי שאל אותי עם אני רוצה להוריד כזה כמו Update שהדפדף יתמוך ב Java קיצר בטעות סיימתי לא ושלא יראה שוב. עכשיו אני לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל החרא הזה. לשחק שנוקר. סעמק.. איך מסדרים את זה? תודה אנשים...

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by M.G.,

כשאני רוצה לפצוח קובץ שזה עתה שלחו לי במסנג'ר (ושסיימתי לקבל אותו), נפתחת תיבת טקסט שאומרת: "ה- windows securuty center גילה שהקובץ הוא pottentially hazardous, ולכן אין אפשרות לפתוח אותו". אחרי זה אין לי אפשרות לפתוח את הקובץ, והקובץ גם לא מופיע ב- my recieved files. לעומת זאת, כששלחו לי את הקובץ לאימייל, גם שם נאמר לי שהקובץ יכול להיות מסוכן, אך הייתה לי אפשרות לפתוח אותו בכל זאת. מישהו יודע איך מתקנים את הבעיה הנ"ל במסנג'ר? ניסיתי לשחק קצת בהגדרות של ה- windows security cente, אך כלום לא עזר...

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by דנינו,

חברה אני רוצה לצרוב דיסק של 100 דקות והנארו מגביל אותי לדיסק של 80. למה זה ככה ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  17. שאני מנסה לפתוח ישום office (כמו word outlook וכו...) אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה ה- word עובד כרגיל (אחרי הודעת השגיאה) אבל ה- outlook מציג את ההודעה שאני מנסה לפתוח אימייל ואחר כך מפסיק להגיב או לא מציג את תוכן ההודעה ניסיתי את אפשרויות התיקון העצמי של office (גם אבחון בעיות וגם אפשרות תיקון) אך זה לא עזר למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה????? [attachment deleted by admin]

18. שלום לכולם כמו כולם אני מקבל לאחורנה מילים מהשרת של GMAIL ואני כול הזמן מקבל את ההודעה של POP3 בדקתי את קצב ההלאה שלי מהשרת עצמו והוא פחות מ1 קי ישנה דרך לסדר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

19. Started by meniadin,

יש לי office 2010 גרסת נסיון, וכשרוצים להדפיס ב publisher מסמך בצורה של חוברת בעברית, יש בעיה. הסבר: למשל אני רוצה חוברת של ארבעה עמודים בעברית - אז אמור לצאת לי דף A4 אחד באופן הבא: צד א': בצד ימין עמוד 4 ובצד שמאל עמוד 1. צד ב': בצד ימין עמוד 2 ובצד שמאל עמוד 3. בשלב העריכה של המסמך הכל בסדר - כל העמודים מוצגים בצורה הנכונה. הבעיה מתחילה כשרוצים להדפיס: כשאני עובר ללשונית 'הדפס' רואים תצוגה מקדימה בצורה של חוברת באנגלית! כלומר: צד א': בצד ימין עמוד 1 ובצד שמאל עמוד 4. צד ב': בצד ימין עמוד 3 ובצד שמאל עמוד 2. גם בהדפסה עצמה הבעיה נשארת והחוברת מודפסת כמו חוברת באנגלית. יש לציין שהבעיה לא קיימת ב- publisher 2003 - שם העמודים מוצגים בצורה הנכונה בתצוגה לפני ההדפסה וגם בהדפ…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  20. שלום לכולם, הכל התחיל מהעובדה שרציתי לסנכרן כתוביות לסרט מסויים בפורמט mkv בתוכנה subtitle workshop, כאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בתוכנה, קיבלתי שגיאה ש-mkv אינו קובץ וידאו חוקי, גם ב-WMP קיבלתי שגיאה כאשר ניסיתי לפתוח את הסרט, אך ב-bsplayer וב-vlc הכל עבד כשורה (חוץ מבעיה נוספת שעליה אפרט בהמשך). לאחר חיפושים ברשת הבנתי שהבעיה במקודדים, אז הסרתי את חבילת המקודדים k-lite full, והתקנתי את חבילת המקודדים shark007 שמיועדת ל-win 7 32bit, והסרט עבד בכל הנגנים כולל התרגום אך ב-subtitle workshop התנגן רק האודיו ללא וידאו, אז ניסיתי לפתוח קובץ וידאו אחר לא mkv, והתכנה קרסה וכך קרסה שוב ושוב כאשר ניסיתי לפתוח קובץ וידאו כלשהו, התקנתי רכיב x64 לחבילת המקודדים shark007 ואז ב-WMP האודי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tamir2,

שלום לכולם!! כולכם בטח מכירים את התכונה הזאת.. אז יש לי בעיה איתה... וזה מעצבן!!! אני במשחק בקונטר סטריק(רשת) כבר כמה זמן.. אבל דרך המשחק עצמו ולא דרך התוכנה הזאת.. אני לא יודע למה אבל ה - The All-Seeing Eye לא מראה לי בכלל שרתים..התקנתי את האלף ליף... וגם שפותחים את התוכנה הזאת.. צריך לסמן את הקונטר סטריק בצד.. ואת הגירסה..1.5 ולמטה ישראל.. זה אני יודע... אבל צריך לעשות עוד משו.?? בבקשה עזרו לי כל החברים שלי משחקים ואף אחד לא יודע מה הבעיה אצלי..

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by Nurit2005,

אני מנסה להדביק תרגום לסרט אבל TMPGE נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ VAR למה? ואיך פותרים זאת או שיש תוכנה אחרת שיודעת לעשות זאת יותר טוב HELP

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by yotaman,

יש לי הודעת שגיעה שאני מנסה להמיר AVI ל- SVCD. ההודעה מופיע שאני מנסה גם להמיר לVCD.. צירפתי תמונה.. בנוסף לפני שהוא נותן לי את ההודעה הוא אומר לי שכדי להמיר ל-SVCD אני חיב מותקן במחשב נגן דיוידי.. על איזה נגן הוא מדבר? כעיקרון יש לי צורב דיוידי שיכול גם לנגן סרטים (מן הסתם..).. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by lordbd14,

הכנתי תפריט לדיוידי והתחלתי בתהליך צריבה וכאשר זה עובר לתוכנה DVD writing Tool אחרי כמה שניות זה מביא הודעת שגיאה שהורסת לי דיסק עזרו לי בבקשה אני הרבה פעמים צורב דרך TMPGENC DVD AUTHER והבעיה הזאת חדשה בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 512 צפיות
  25. Started by TimoTy,

טוב יש לי NIVIDIA FX5900 של MSI עם VIVO עכשיו חיברתי את הטלויזיה ולכרטיס ואני רואה בטלויזיה רק שחור לבן ץץץץץ ניסיתי לשנות את שיטת השידור ל-PAL אבל לא היה שום הבדל...... איך אני אוכל לראות עם צבעים ?? ואיך אני משתמש ב- Video In?? תודה מראש ! אאההה נ.ב. הטלויזיה די ישנה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.