תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איזו תוכנה לסינון דואר זבל (עדיף חינמית) מומלצת ל OUTLOOK EXPRESS? אני צריך משהו פשוט בשביל הורי. (נא לא להציע תוכנות MAIL חלופיות) תודה
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברים, שמעתי לאחרונה (כן רק עכשיו) על פרוייקט joomla CMS לבניית אתרים דינאמים. ורציתי לרכז גם בשבילי וגם לשאר החברים באתר, מידע שקשור למערכת. אשמח אם תתרמו מהידע שלכם ותרשמו הערות לינקים או סתם דברים שעולים לרוחכם הקשור לפרוייקט. מדריכים בנושא התקנה , דרישות מערכת, מגבלות יתקבלו בשמחה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
צילמתי בטעות בפלאפון שלי הפוך... ואני רוצה להפוך את הסרטון שיראו טוב, איך אני הופך את הוידאו?? 180 מעלות..שיראו טוב.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
איך מסדרים את הבעיה ? Unable to load image ati2cqag.dll, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ati2cqag.dll ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e7fce894, 0, bf08e116, 1} Could not read faulting driver name Probably caused by : ati2cqag.dll ( ati2cqag!aPM4_Microcode_R400+224e ) Followup: MachineOwner --------- 2: kd&g…
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
בוקר טוב, מישהו מכיר סימולטור טוב וחינמי למימוש שערים לוגיים? תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס, שמעו האימיול לא מתחבר לי. הוא רושם לי Connecting במשך שעה, ולא קורה כלום. זה קורה לי גם בגירסא החדשה של האימיול (0.49C) וגם בישנות יותר. בבדיקת פורטים שאפשר לעשות בהתקנה, הוא רושם לי שהבדיקה נכשלה. ניסיתי לכבות גם את האנטיוירוס וגם את הפיירוול, וזה לא עובד. מה עושים??
-
- 9 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי אינטל 8400 ו4 ג"ב זיכרון. מערכת הפעלה vista ultimate אני מריץ רק אקספלורר והCPU עומד על 100%. המחשב בקושי זז! מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
באמת שכבר אין לי מושג מה הבעיה... אולי איזה SERVICE שלא עובד ומפריע לEMULE ? אני כבר משתגע... אני עובד עם ROUTER, ה IP מוגדר ידנית, פתחתי פורטים ובדקתי בPORT TEST של EMULE שהפורטים פתוחים ועובדים... האנטיוירוס הוא ללא FIREWALL והוא לא חוסם את EMULE, גם סגרתי אותו לגמריי מקודם. ניסיתי DMZ בROUTER שיפתח את כל הפורטים, גם זה לא עזר, ניסיתי לסגור את הFIREWALL, גם זה לא פתר את הבעיה. ניטרלתי את כולם ביחד - עדיין לא עוזר. מה עושים ?! כל שרת APPEARS TO BE DEAD, כוווולם. זה אפילו לא LOW ID. אני עם XP SP 3, אין לי בעיות בשום תוכנה או משהו, המחשב רץ חלק ללא וירוסים או באגים, אם למישהו יש רעיון איפה עוד אפשר לנסות אז אני אשמח לשמוע כי באמת שכבר אין לי מושג מה עושים הלאה. תוד…
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הרבה פעמים בעת גלישה אני מקבל מסך כחול עם שם הקובץ passthru.sys כשחפשתי במחשב את שם הקובץ הנ"ל מצאתי אותו בתקית C:\WINDOWS\system32\drivers לאיזה דרייבר שייך הקובץ הפגום הזה?
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
היו לי היום המון בעיות באינטרנט(במחשב הזה שמחובר אלחוטית לראוטר) איך שהוא הם הסתדרו אבל עכשיו בICQ(גם 5.1 וגם 6.5) ברגע שאני שולח הודעות אז הוא אומר שההודעה לא נשלחה. לפעמים גם הוא פשוט מתנתק או שלא רואים את המחוברים. ניסיתי להתקין שוב, לא עבד. מה אפשר לעשות? שכחתי לציין שלפעמים הICQ מתחבר ולפעמים לא אריאל
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי PowerDirector וחתחתי קטע מסוים מסרט ועכשיו אני רוצה לשמור אותו . איך אני שומר אותו באותה איכות ?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להקטין תמונות לרזולוציה מסויימת אבל אני לא יעשה תמונה תמונה אז רציתי לדעת איך אני יכול להקטין את כולם בבת אחת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
התוכנות בשימוש עיקרי במחשב: REVIT, ארכיקאד, אוטוקאד, פוטושופ, פאואר פוינט, בשימוש משני: 3DMAX, פרמייר שימושים - גרפיקה, שרטוט דו ותלת מימד, עריכת סרטים, מצגות, גלישה, עבודה משרדית. לא למשחקים: זו ההצעה שקיבלתי מKSP: מעבד אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 875 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 זכרונות DDR II 800Mhz סה"כ 2x2GB Corsair DHX TwinX CL4 360 כרטיסי מסך Sapphire סה"כ HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 915 2 דיסקים קשיחים Western Digital סה"כ 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 760 צורבים LG סה"כ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 מאווררים וגופי קירור Arctic Coolin…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
מדוע תוכנות אנטיוירוס (Avira לדוגמא, שאותה התקנתי לאחרונה), נוטות להתייחס לקובץ Autorun.inf כוירוס, כאשר כל פישעו הוא לתת הוראות הפעלה בעת הפעלת מדיה\כונן Flash\דיסק און קי (חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תפקידו). בכל פעם שאני מחבר את ה-דיסק און קי שלי, Avira מתריע לי אודות הקובץ הזה, כמו כן בגוגל קראתי שעוד מספר אנשים מתייחסים אליו כוירוס. מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
i cant write in hebrew for some reason right now ill be happy with the best solutions to convert vob files into avi files a quality working solution a yahoo search comes up with lots of crap there must be a program that does the job maybe you could point me to it
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קודם כל קיבלתי מחשב חדש,התקנתי מערכת הפעלה ואז רציתי להתקין MSN,הכל הלך כשורה,התקנתי אותו ואז שאני מנסה להיתחבר זה מקפיץ הודעת שגיאה 80048820:s05:,לפי מה שהבנתי זה יכול לנבוע מכך שהשעון והתאריך לא מעודכנים במחשב,אך אצלי הם מעודכים בבקשה,עזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לשים סרט וידיאו במצגת של פאוור פוינט וכל פעם יש בעיה, עשיתי ניסיונות עם כל מיני סרטים בכל מיני פורמטים וכל פעם בעיה אחרת.. אין סאונד, אין תצוגה, אין כלום.... מדובר על סרטים קצרים ככה שזיכרון זו לא הבעיה מה גם שאני עם מחשב חזק. מישהו יודע אולי באיזה פורמט אני צריך לעשות את הסרט כדי שיעבוד נורמלי במצגת? ("לא לעבוד בפאוור פוינט" לא תהיה עצה טובה לכל המתחכמים! ) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעביר למישהו עותק של די וי די שברשותי. אני מעוניין שבמידה ואותו בן אדם ירצה להעתיק את הדי וי די הזה למישהו אחר האופציה הזו תהיה חסומה בפניו. האם ניתן לבצע דבר כזה? אודה לכל מי שיעזור לי כי זה חשוב לי מאוד.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי ויסטה הייתי באינטרנט לחצתי מקש ימני ובחרתי ב full screen איך מבטלים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
בוורד אפשר למעשה להגדיל את הגופן אבל ב-PDF אין את האפשרות הזאת. מה עושים כשרוצים להדפיס קובץ סרוק של ספר שהודפס בכתב קטן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם המחשב הזה אמור להגיע אליי מחר: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 1066Mhz 2x2GB Kingston HyperX CL5 כרטיסי מסך ASUS 9800GT 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Titanium 7.1 PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3) מארזים CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספקי כוח Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan הבעייה היא שבעיקרון הסיב…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
בעקבות חשד שהעבודה שלי מלינה לי שכר חיפשתי ולא מצאתי תוכנה חינמית לחישוב שעות עבודה. עשיתי מחקר על חוקי עבודה ורעיתי תוכנה דומה באינטרנט ובניתי את התוכנה הזאת. זו היא תוכנה באקסל לחישוב/סיכום לחישוב שכר של 5 ימי עבודה בשבוע 8.6 שעות ביום (ולא 9 לפי החוק) 43 שעות בשבוע (ולא 35 לפי החוק). עם המשתמש עובד גם בימי שישי בכדי לחשב נכון כדי לקזז שעות חסרות עלו למלא את התוכנה מיום ראשון אפילו אם זה בחודש קודם ולסכם את החודש. באם המשתמש לא עובד בימי שישי המשתמש יכול לשנות את הגליון לצרכו. מחכה לתגובות ושיפורים. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 11.6k צפיות
-