תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
samsung sl202 10.2 mega pixel כדי שמי שמוצא ידע שזה בטוח הדגם... תודה מראש!!1
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 RC1 עם Virtual Pc הכל עבר חלק. איך אני עושה שהוא יזהה את הכרטיס מסך וקול המקוריים ולא וירטואלים.?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אהלן, אני זוכר שבווינאמפ בדרך כלל יש תמיכה של עשרות קבצים ביניהם FLAC WAV וכו'. משום מה בוינאמפ 5 האחרונים שניסיתי להתקין 5.552 אין תמיכה בקבצים האלו. למה זה ככה? אני עם וינדוס 7 אם היא גורמת לכך. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב, אך אינני רוצה לאבד את היסטוריית ההודעות בתוכנה. ישנה דרך בה אוכל לשמור את היסטוריית ההודעות ולאחר הפירמוט לשחזר אותה? (כל איש קשר וההיסטוריה שלו)? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אקספלורר 6, אחרי כל פעם שאני סוגר אותו הוא עושה לי את הודעת השגיאה של ה"שלח נתונים" או "אל תשלח", השגיאה הידועה. ובנוסף הוא גם עושה לי את הודעת השגיאה הזאת: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=68404661.jpg תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אח שלי הקטן משחק בwebkinz הזה עכשיו הבעיה האתר פותח כל פעם במחשבים מסויימים את האתר בדף קטן כך שלא רואים את כל החלון ובמחשבים אחרים פותח בצורה טובה איך אפשר לסדר את זה אני מעלה לכם דוגמא מהמחשב שלי במחשב הנייד שלו יש בעיה דומה רק שזה לרוחב.. תודה רבה לכל העוזרים נסיתי להחליף לאקספלורר החדש שיחקתי עם ההגדלה של הדף וגם עם הרזולוציה של המחשב וזה לא עוזר למישהו יש רעיון ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שמעתי רדיו גלגלצ דרך תוכנת Media Player אשר יושבת בסרגל הצד של ויסטה הקישור למדיה הינו : mms://stream.msn.co.il/gglz זה תמיד עבד לי לאחרונה כאשר התקנתי מחדש את המחשב שלי הרדיו לא זורם. האם זה הגדרות של פיירוול בתוך ויסטה או הגדרות של מדיה פלייר? איך אני מחזיר את הסרגל לשמיעת רדיו שכן איני מעוניין להתקין את סרגלי הרדיו השונים תודה
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שסורקת דף טקסט כלשהו עם אותה מכונה משולבת(לצורך העניין נניח מכונה של HP) ונותנת לערוך לאחר הסריקה את הטקסט. אות אות, גודל, העתקה, הדגשה, וכו' לא שכמו כתמונה או קובץ PDF יש חייה כזאת ?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
לפני זה הייתי עם 3.1 והאמת שאני לא רואה שיפור או משהו. הם שינו בכלל משהו חוץ מאת המספר האחרון? גם פתאום ה ADDON שהופך לי אנגלית לעברית לא תומך (העיקר ב 3.1 הוא כן תמך). מה השיפור פה? אם כבר הייתם משפרים את זה ככה שאני יכול לשמור את הADDONים שלי. יש למישהו המלצה ל ADDON שיוכל להפכוך לי את האותיות באנגלית לאותיות בעברית (שכן תומך ב 3.5)?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס למחשב שלי, אחרי 5 שניות בערך לא משנה מה אני עושה אם אני נכנס לתקיה או פשוט לא עושה כלום מופיעה לי ההודעה הבאה: זה התחיל לפני יומיים בערך........ניסיתי לבדוק אם זה קורה גם בסייפ מוד.....וגם שם זה קורה =\....... עשיתי שחזור מערכת וגם זה לא פתר את הבעיה............למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיך מסדרים את זה? תודה לעונים![br]פורסם בתאריך: 27.04.2009 בשעה 17:06:52 ההודעה שמופיעה*:[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש הסרטונים בYOUTUBE עובדים עם קירטועים ותקיעות לא יודע למה המחשב די חזק ....... AMD 4850E 3.0GHZ 2GB RAM GA-VSM- לא יודע את הלוח משהו כזה... כרטיס מסך ATI 2100 דרייברים מעודכנים לכרטיס מסך וזה קורה לי גם בIE 8 ו גם בFF פלאש מעודכן איך התוצאה של הבדיקה של ההארדיסק גם ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני נכנס לתוך תיקיית - המסמכים שלי, וכשאני בודק כמה GB יש שם זה מראה לי 26GB.. כשאני בודק על כל מסמסך ומסמך בפני עצמו אנ יבקושי מגיע ל6GB.. שז לאיפה נעלמו ה20GB האלו?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
בין אם זה בתוכנה עצמה או באמצעות תוכנה חיצונית
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE פעולות שעשיתי 1 איפסתי את הדפדפן 2 ניקיתי temp וקוקיז 3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח 4 עשיתי שחזור מערכת 5 הורדתי את סרגלים בadd ons אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה הם דפוקים? למה הם הרסו את הדבר הטוב היחיד שהיה שם?? במסנג'ר 2009 החדש הם ביטלו את תיקיות השיתוף, ובמקום זה מתבססים על שירות ה-LIVE המוזר שלהם - שמאפשר להעלות לרשת קבצים (ידנית, אחד-אחד) ואז לשתף אותו עם חברי המסנג'ר. בתיאוריה זה נחמד - אפשר להעלות את אותם קבצים פעם אחת, ולשתף עם הרבה חברים. אבל בפועל זה מפגר - אי אפשר לסמן סיפריה (שכוללת, למשל, 200 תמונות) ולשתף אותה בקלות, וברור שלהעלות ידנית 200 תמונות זה פשוט לא-הולך-לקרות... למה??
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את ה2009 והמסן שממנו אני רוצה לקבל קבצים הוא גרסא ישנה יותר שמשתמשת בתיקיית שיתוף... אני רוצה שישלחו לי תמונות..מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני יכול לשמוע מוזיקה בwindows media player ובדפדפן אינטרנט אני לא יכול לשמוע וכל הפונקציות ביו טיוב בגובה בסדר וגם הסאונד במחשב בסדר ורק באינטרנט כשאני מגביר את הוויליום של הרמקולים שומעים ממש חלש איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם , ניסיתי עם נגן ה-WINAMP וגם ב-MEDIAPLAYER , אבל אין בהם את האופציה ללחיצת חזרה אינסופית על אותו שיר מתוך רשימת השירים שב-PLAY LIST . אני רוצה לשמוע שיר מסויים מס' פעמים ואז בלחיצה ידנית ,לעבור לשיר אחר ברשימה , ואין את זה בנגנים שציינתי (ממה שבדקתי בכל אופן באפשרויות הנגן..אולי פיסיפתי משהו) . מישהו יודע על נגן אחר שתומך או איך מגדירים בנגנים שציינתי ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי עיצבתי פרוספקט בפוטושופ ושמרתי אותו ב-PDF ושלחתי לגרפיקאית באימייל. היא אמרה שהקובץ גדול מאוד (21MB, סה"כ 2 עמודים), זה מה שהיא שלחה: " הי דניאל! הקובץ מאוד מאוד כבד!!!!! פשוט תסגור את הקובץ שוב ושים לב שזה בלי שכבות. יום טוב! " איך עושים את זה ?? מזתומרת לסגור את הקובץ ואיך שומרים בלי שכבות? תודה לעוזרים
-
אני מחפש תוכנה קלה למדפסת משולבת שיש לי HP DESKJET F2280 אם אפשר להחליף את התוכנה המקורית בתוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שסורקת את המחשב בשביל למצוא קבצי mp3 (מוזיקה) כפולים שהם לא באותו השם ואם יש אז גם סריקה של קבצים לפי האיכות שלהם,אורך הקטע וכ'ו... תודה צדיקים !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! וורד xp תקוע במצב בטוח. מחקתי את הנורמל וכלום לא עוזר. מנסה להימנע מהתקנה מחדש מחפש פתרון
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך לפתוח קובץ WORD ישן מלפני שנתיים... הבעיה היא שהוא כבר מזמן שכח את הסיסמא. האם יש דרך לפרוץ זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-