עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש תוכנה לשליחת צילצולים לטלפונים סלולריים. או כקובץ מידי או כ RTTTL או כל דבר אחר בחינם!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Started by dimago,

היי אנשים, אני בסך הכול רציתי לעזור, אני קונה מהם כבר שנתיים רצוף NORTON ANTIVIRUS באמת שירות מעולה. אבל שטיות אחי. זאת לא חברה שלי. רק ממליץ לא יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כבר חודש שלם שהעכבר שלי סובל מתקיעות קטנות ומרגיזות,לא ייחסתי לזה אז חשיבות רבה בגלל שהתופעה הייתה מזערית... בשלושת הימים האחרונים הבעיה נהיתה פטאלית,העכבר נתקע מתי שבא ללא סיבה נראית לעין ומכניס את כל הדסקטופ להנג איום ונורא. הדרך היחידה לגרום לו לעבוד היא לחיצה כפולה על Alt+Ctral+Del שמביאה למסך שאומר שהמערכת מחכה לתוכנה\קובץ כלשהו להיסגר. לאחר מכן אם אני חוזר לWin ע"י לחיצת Esc הקובץ Msgsrv32 מופיע ברשימת התוכנות כלא מגיב,ואם אני סוגר אותו אני מאבד שליטה מוחלטת על העכבר. מה יכול לגרום לבעיה זו וכיצד לפותרה? (מדובר בעכבר USB וWin ME).

5. Started by pazer005,

רציתי רק לשאול כמה זמן אני אמור להריץ את התוכנה כי לאחרונה ניסיתי להריץ אותה וכבר הגעתי ל-13 שעות הרצה ללא שגיאות והשאלה היא כמה זמן אני אמור להריץ אותה עד שהיא תסיים את עבודתה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ניר.,

יש לי בעיה בהסרת ה-ICQ LITE הוא רושם לי שחסר לי איזה שהוא קובץ LOG כיצד אני פותר את בהעיה ומצליך להסיר את התוכנה באופן מלאה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. רק אתמול התחלתי לשחק קצת עם התוכנה... והיום החלטתי שבא לי לעשות משו... אז עשיתי אז וואלה אם יש לכם הצעות לשיפור והערות, תכתבו אל תתביישו אני יודע שהחתימה ממש פשוטה, אבל אני לא אוהב חתימות מבולגנות עם מלא אפקטים שלא קשורים לכלום...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש כאן רשימה אבל אני לא יודע מה עובד טוב עם עברית. https://www.makeuseof.com/tag/time-management-gets-easier-8-google-calendar-alternatives/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ביז'ו המוס,

כמו שבכותרת, אני צריך לצרוב סרט על דיסק DVD. איך אני צורב את זה ככה שזה יעבוד על כל נגן DVD רגיל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לניהול הארד דיסק ממערכת הפעלה DOS עם BOOT (פלופי 1.44 היה לי יותר טוב) שהתוכנה תקרא את מערכת הקבצים NTFS וכל מערכת קבצים אחרת כמו FAT16 FAT32 וכו', והתוכנה תגיד לי אם ההרדיס מנוצל ב - 100% זאת אומרת שאם ההרדיסק מחולק למחיצות היא תגיד ותראה לי. תודה ענקית לכל מי שיעזור, מוטי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום קופץ לי הדבר הזה של ה60 שניות אני לא יודע מה זה ניסתי לעשות הכול 1)הרצתי את האנטי וירוס (קספרסקי) 2)הורדתי מימקרוסופט עידכוני אבטחה 3)הרצתי את הכלי להסרת תוכניות זדוניות. ואין ואני לא מוצא כלום וכול פעם שאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דק' זה עושה לי ת60 שניות מה עושים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Zambar,

אז, את המחשב שלי תקף וירוס נורא נחמד ומגניב שסוגר כל חלון שכתוב בו איזכור למילה virus, antivirus ו spyware ככה שאני לא יכול לפתוח את האנטיוירוס שלי (קספרסקי), לא להתקין שום אנטיוירוס אחר, ובטח שלא להריץ סריקה אונליין כדי להעיף את הממזר לכל הרוחות והשדים. הלפ! עזרה, לעזור, מישהו!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Marko,

ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם! כשאני נכנס לאתר www.Deviantart.com או Winmatrix.com הדפדפן פשוט נסגר! ניסיתי התקנה מחדש, ניסיתי לשנות הגדרות פה ושם, ניסיתי לבטל חלק מהתוספים, כל פעם אחד אחר, או כמה ביחד. אבל, הבעיה עדיין נמשכת. אני אובד עצות! אז מה עושים? תודה לכולם! אלעדיקו.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mulderfox,

התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה במחשב. הפעם, במקום למקם את חלונות 98 במחיצה C שיניתי את חלוקת המחיצות בכונן ל2 גיגה, 5 גיגה, ועוד 5 גיגה. התקנתי את חלונות 98 למחיצה אחת, תוך שימוש בכונן C לSWAPPING בלבד. אחרי זה, התקנתי את חלונות XP למחיצה הנוספת. חלונות XP עובד בלי שום בעיות. לעומת זאת, חלונות 98 עושה בעיות מההתחלה. ההתקנה עברה בלי הרבה בעיות, חוץ מהתקנת כרטיס הקול. כשניסיתי עם דרייברים מעודכנים יותר, הוא הביא לי מסך כחול, אבל הסכים להתקין את הדרייברים המקוריים. (הכרטיס עובד בלי בעיה) אבל.. כשאני מריץ למשל OUTLOOK EXPRESS, הוא תוקע אותי בלי שום אזהרה ובלי שום אפשרות חוץ מRESET. מה שעשיתי בהתחלה, היה ליצור את חשבונות האימייל שלי (שלושה חשבונות, אחד מהם בHOTMAIL), ולייבא את הד…

16. שלום, במחשבי מותקן מעבד i-5 2300 וכן מערכת הפעלה Windows7. למחשב יש 2 דיסקים קשיחים: הראשי מחולק ל - 3 מחיצות: C עליה מותקנת מערכת ההפעלה, D עליה אני מתקין את כל התוכנות שלי ו - E עליה אני רושם את כל המידע שאני מייצר (דוחות, מכתבים וכו'). לדיסק המשני G אני מעתיק את כל הגיבויים. לאחרונה התקנתי ב - D תוכנת גיבוי אקרוניס 2010 גרסה 13, יצרתי ב - G שני אימגים אחד ל - C והשני ל - D. כשניסיתי לשחזרם באמצעות דיסק ה - boot של אקרוניס מיד הופיעה לי ההודעה הבאה: Error. Acronis True Image Home has not found any hard drive disk גםהניסיון ליצור את שני הגיבויים של סי ו - די בדיסק הראשון במחיצה אי הביאו לי את אותה הודעה. למה קוראת התופעה הזו ומה עלי לעשות כדי שאקרוניס יזהה את קבצי הגיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shark,

מישהו מכיר תוכנה שהופכת DIVX ל VCD ושומרת על איכות הסרט

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by matizami,

פירמטתי את המחשב השבוע לא משנה למה. התקנתי דרייבר למצלמת רשת שלי, logitech quickcam 500, בסיום ההתקנה הכנסתי את הכבל USB למחשב אבל המחשב לא קיבל אותו. ניסיתי בכל החיבורים ואין תגובה. ניסיתי לחבר משהו אחר בכבל USB למחשב ולא הייתה בעיה. יומיים לפני שפירמטתי, ראיתי בצלמה ולא הייתה שום בעיה. הורדתי עוד פעם את הדרייבר, עשיתי ריסט, כלום, אין תגובה. הורדתי דרייבר USB של הלוח אם (GIGABYTE K8NF-9)וזה גם לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ??? תודה מראש למי שיודע

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שהגודל יהיה זהה מבחינת נפח. האם זה אפשרי, או שVOB שומר על איכות וידאו טובה יותר בנפח זהה? ואם כבר אז על הדרך אשמח לתוכנה שיודעת להמיר/לפצל/לחבר ולעשות כמה שיותר פעולות עם כמה שיותר פורמטים של וידאו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום ותודה מראש לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 גרסא 32 ביט, לפני שפרמטתי השירים הופיעו בעברית כולל בתוך התוכנה עצמה. לאחר הפרמוט אני מניח שהתקנתי את המדיה פלייר לפני שהתקנתי עברית בווינדוס, בכל מקרה התקנתי עברית בווינדוס והמדיה פלייר מציג לי את רוב השירים בעברית בכתוביות של ג'בריש, ניסיתי למצוא דרך להתקין את המדיה פלייר מחדש אך ללא הצלחה תודה מראש לכל העוזרים=)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. עד עכשיו הוא לא היה עושה לי בעיות ועכשיו הוא חוסם לי את האתר ואין לי מושג איך אם בכלל אפשר לבטל את זה בהגדרות. אגב יש לי את הגירסה החדשה (3).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by KobiHo,

יש לי את Intel burn test v1.8 ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל הודעת נחשל מישהו יודע למה ומה צריך לעשות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של IBM מסוג T43, לפני מספר שבועות החלפתי הארד דיסק מ- 40GB שהגיע עם המחשב ל- 80 חדש, התקנתי עליו XP PRO עם SP2 וכל העדכונים, התקנתי כמובן את כל הדרייברים, אך יש לי בעיה אחת קטנה.. אני לא מצליח להתקין את הכ.קול, בכל פעם שאני מנסה להתקין אני מקבל הודעה, driver not found כלומר, מערכת ההפעלה בעצמה אינה מזהה את הכ.קול, ניסיתי לחפש ב Bios איזו הגדרה, חשבתי אולי מוגדר לכרטיס להיות במצב Disable אך לא מצאתי כלום, האם מישהו נתקל בבעיה, מכיר אותה ויכול לסייע לי בפתרונה ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האינטרנט סקיורטי (רק האינטרנט סקיורטי עצמו לא נותן לי להכנס) אז שאני מכבה אותו אני מצליח להכנס ושאני מדליק--> אפילו גם למסנג'ר לא מצליח ויש לי חברים שאצלהם זה עובד חלק , מה אפשר לעשות בנידון? תודה , VL. נ.ב הגירסה שאני מחזיק היא הגירסה 2005 יש לי מודם חיצוני - אלקטל אני מתחבר ב-adsl - חייגן ו...צריך עוד משו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים