תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האמת שבהתחלה בכלל לא ידעתי עם איזה נגן להפעיל את הקבצים האלה אבל אחרי שעשיתי חיפוש בגוגל הבנתי שנגן RealPlayer מפעיל אותם. אז הצלחתי להפעיל אותם אבל אני שומע רק קול ללא תמונה. בתוכנה להעתקת אתרים offline explorer שאני משתמש בה הסיומת הזו נמצאת תחת קטגוריה של קבצי וידאו . איך אני יכול לדעת בוודאות שמה שהורדתי זה קובץ אודיו או שאולי זה בעצם קובץ וידאו ומכיוון שחסר לי איזה מקודד אני שומע רק קול ולא רואה תמונה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! דבר ראשון שנה טובה! ועכשיו לבעיה , יש לי ריצודים כאשר אני צופה בסרטים - אני אבהיר את עצמי כאשר אני צופה בסרט כלשהו באיכות של DVDRIP אני רואה פסים לבנים על המסך וסוג כזה של ריצוד קפיצות מהירות -הדבר מפריע ומעצבן . אוסיף ואומר שהתקנתי מחדש את הדרייברים של הרכטיס מסך וגם את חבילת הCODECS של KLITE. עדין הבעיה ישנה ואיני יודע מה עוד ניתן לעשות עוד. עוד פרטים שאולי יעזרו : כ.מסך ברשותי הוא HD 2400 PRO 256MB אני משתמש ב BS PLAYER (יש לי גם VLC) אך ה BS הוא המעודף עלי. חבילת מקודדים עדכנית כולל דרייברים עדכניים. אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 מסך SAMSUNG 22" 2253BW כאשר הסרט לא על מסך מלא ואני מקטין אותו למסך קטן מאד הריצודים פוסקים . כאשר הוא לא על מסך מלא אבל תופ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש איזה תוכנה או משהו שאני יוכל להקליט בעזרתם ישר מהכרטיס קול... נגיד במחשב הישן שלי יכלתי פשוט לבחור את המקור הקלטה ולבחור ביציאת AUX או משהו כזה וזה היה מקליט את כל מה שאני שומע... [צליל יוצא מהכרטיס קול] מקווה שהבנתם ותוכלו לעזור. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב השבוע לא משנה למה. התקנתי דרייבר למצלמת רשת שלי, logitech quickcam 500, בסיום ההתקנה הכנסתי את הכבל USB למחשב אבל המחשב לא קיבל אותו. ניסיתי בכל החיבורים ואין תגובה. ניסיתי לחבר משהו אחר בכבל USB למחשב ולא הייתה בעיה. יומיים לפני שפירמטתי, ראיתי בצלמה ולא הייתה שום בעיה. הורדתי עוד פעם את הדרייבר, עשיתי ריסט, כלום, אין תגובה. הורדתי דרייבר USB של הלוח אם (GIGABYTE K8NF-9)וזה גם לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את בתוכנה של נורטון GHOST 11 רציתי לדעת איך אני צורב אותה על דיסק שתעלה ישירות בהדלקה BOOT
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לקו טלפון רגיל דרך האינטרנט(לא דרך בזק) זאת אומרת דיבור למיקרופון ושמיעה מהרמקולים יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאני בא לקרוא את המאמר באתר של וינדווס64 ביט...הוא עושה לי כאילו שאני מוריד משהו... מה אני יכול לעשות עם זה.??..וזה קורא לי הרבה... הנה תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מצרף תרגום לסרט תוך כדי צפייה בסרט(איזו תוכנה צריכים)??? .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הם העלו עיצוב חדש לא מזמן והוא עושה לי בעיות בלי הפסקה.. הגופנים נמצאים הפוך לא עולים תמונות וזמן הטעינה גדול... אני משתמש בפיירפוקס מעל חודש אבל לא מבין יותר מידי.. עצות לשיפור המראה באתר הצפציפי הזה יתקבלו בברכה! http://www.sport5.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכנה היא ללימוד שפות והורדתי אותה באימיול כקובץ אימיאג השתמשתי בתוכנה DAEMON Tools ואין שם הפעלה אוטומטית נפתח לי הדיסק עם תיקיות ושלושה קבצים עם סיומת TRS trs Executable file Micrografx אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע איך מפעילים אותה או מה הקבצים האלה ואיך מפעילים אותם אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שיכולה לגלות לי סיסמה של חשבון ICQ כלשהו תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בבעייה קשה - יש לי קובץ לצרוב על דיסק של 8 ג'יגה אבל הקובץ גדול במאה מגה ממה שהדיסק מציע ואני חייב לצרוב את הקובץ, הבנתי שאפשר לעשות משהו דרך תוכנת CLONE CD אבל אין לי ממש מושג איך דוחסים את הקובץ לדיסק, מישהו יודע או יכול להמליץ על תוכנה? זה מאוד חשוב לי לצרוב את הקובץ על הדיסק, תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור סימולציית תלת מימד של פעולת ירי באקדח. אשמח אם מישהו יפנה אותי למודולים מוכנים של האקדח והקליע (בקבצי mb). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז אני לא יודע לאיפה זה שייך אבל יאללה ננסה אני צריך להמיר WMV ל AVI וזה הנתונים של הוידאו Format : Windows Media File size : 44.7 MiB Duration : 40mn 45s Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 153 Kbps Maximum Overall bit rate : 1 468 Kbps Encoded date : UTC 2009-05-14 12:46:05.183 Video ID : 2 Format : VC-1 Format profile : AP@L3 Codec ID : WVC1 Codec ID/Hint : Microsoft Description of the codec : Windows Media Video 9 Advanced Profile Duration : 40mn 45s Bit rate mode : Variable Bit rate : 92.9…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני לא יודע אם הסקינים האלה הם חינמיים אני חושב שכן.(במידה ולא נא להגיד ואני ישנה את הכותרת ) בכל מקרה , אני מחפש סקין יפה ונוח בישביל המדיה פליר שיעבוד על מסך מגע 7 אינץ רצוי כפתורים גדולים וממשק פשוט ויפה. (שחור יהיה מעולה) ועוד שאלה , האם יש אקולייזר שניתו להוסיף למדיה פלייר? יש לי כרגע אקוליזר נחמד בצבע ירוק(כמו שבא עם המדיה פלייר) ותהיתי אם יש אחרים יותר יפים ומושקעים תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה בתוכנה HAMACHI. אני מצליח להתחבר לתוכנה,אך בכל משחק שאני מנסה להתחבר לחדרים ב-LAN של חברים שלי אני לא מצליח להתחבר אליהם. בתוכנה אני יכול לשלוח פינגים לחלק מהחברים ולחלק לא,אבל אף אחד לא יכול לשלוח לי פינגים. יש לי ראוטר ניסיתי לנתק מחשב אחד - לא עזר. ניסיתי להתחבר דרך חייגן[לעשות מהראוטר שלי מודם] - לא עזר. ניסיתי לפתוח בעצמי חדר אך אף אחד לא יכל לראות את החדר שלי. כשאני מנסה לשלוח פינגים לאלה שלא עובדים לי מופיעה לי השגיאה "Request timed out" אני לא יודע ממה זה נובע...אך אני מניח שניסיתי הרבה דברים כדי להגיע לפתרון אבל ללא הצלחה. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה זו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים יקרים, אחרי חפירות רבות ברחבי האינטרנט וניסיונות רבים אני נאלץ לפנות למומחים! אני מנסה לעשות דבר פשוט כמו לעשות אוטומציה לקיבצי RAW! כמובן שאני מעוניין בכיווני RAW מסויימים לכל קבוצת תמונות, ועדיין ללא הצלחה. על פניו הבנתי שהעיניין אמור להיות פשוט, ואפשרי דרך פוטושופ בלבד ולא בריד'ג. חייב עזרה כאן... תודה, שחר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התנקתי את ה פלאש פלייר ושאני נכנס להוספה\הסרת תוכניות אני רואה עליו איקס בקטן והוא לא עובד.. איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי עוסקת קצת בעריכת וידאו, ומעוניינת לשדרג את גרסה 10 שברשותה. אני לא מוצא יותר מדי מידע ברשת על הגרסה החדשה. רציתי גם לדעת מה ההבדל בין הHome Edition והPlus. (חוץ מהתמיכה בתכני HD, שלא ממש נחוצה) תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. משום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד במחשב.. יש לי כרטיס מסך on-board. ולוח אם intel G31 (מבוסס). התקנתי את הדרייבר של הכרטיס קול עם הדיסק שמגיע יחד עם הלוח אם. התקנתי מקודד K-LITE ומשום מה אני לא מצליח לשמוע סאונד. המדיה פלייר אומרת שיש בעיה עם הקידוד. מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אם יש קבצים בעלי אותו משקל אבל בשם אחר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי יש מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME וכרטיס מסך ATI- RADEONx300 עשיתי פרמוט לדיסק הקשיח והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. כעת אני מעוניין להתקין גם את הדרייבר של כרטיס המסך, אבל כולם אמרו לי שעדיף לחפש באינטרנט את הדרייבר העדכני ביותר, מאשר להתקין את הדרייבר המקורי שיש לי בדיסק המצורף לחומרה. ובכן בחיפוש, מצאתי את זה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האם אכן מצאתי את הדרייבר הנכון ,שמתאים לכרטיס שיש אצלי? 2. איזה מבין שתי האופציות הייתם ממליצים לי להתקין- האופציה הראשונה המורחבת, שהיא למעשה חבילה, או האופציה השנייה הבסיסית יותר,שכוללת רק את הדרייבר עצמו? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-