עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מערכת ההפעלה מותקנת במחיצה C ושם גם ה-Cash. אני מעוניין להעביר הכל ל-D, אפשרי? אם כן הכיצד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לפני מספר חודשים רכשתי OUTLOOK 2016. RETAIL. מהו מספר ההתקנות האפשריות על פי הרישיון ? האם התקנה חוזרת על אותו המחשב נספרת כהתקנה ?

3. שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ariel-ro,

שלום לכם! יש לי מצלמה שיש בה כרטיס של 16GB. אז אני משתמש בה כDOK. אז קראתי שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB בFAT32. אז אמרתי שאני אפרמט לNTFS וככה אני אוכל להעביר(קובץ של 6.5ג"ב) הבעיה זה שאני עושה מקש ימיני על הכונן במחשב שלי, אני לא יכול לפרמט אותו, אני יכול לפרמט רק לFAT32 לא לNTFS. מישהו מכיר תוכנה שתתן לי לעשות את זה? תודה, אריאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תוכנה שתאפשר לי לשלב כמה סרטונים ביחד וליצור מעברים בינהם כך שזה לא יהיה חד ופתאומיץ גם יהיה נחמד אם תהיה בתוכנה אפשרויות לאפקטים נוספים בסרט

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by borg,

אני צריך תוכנה שמתקנת קפיאות בקבצי וידאו בפורמט AVI (מסוג DivX ו-XviD). יש לי קובץ וידאו שיש בו כמה מקומות בהם הסרט קופא מתאפס להתחלה כאילו שהוא הגיע לסימון של סוף קובץ. התוכנה צריכה לתקן את הקטעים הפגומים האלה ולאפשר צפייה חלקה בסרט. עם אפשר, אז עדיף שהתוכנה תתקן את הקובץ מבלי קידוד מחדש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי. לא מצאתי בסטיקי אז אני שואל כאן, ובאופן כללי מעדיף המלצות מחבר'ה שעשו שימוש בתוכנות כאלה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by evy,

שלום. התקנתי את הדרייברים האחרונים של הכ.מסך ATI למחשב נייד,שפורסמו באתר היצרנית טושיבה,והם לא מותקנים כראוי ,במקום שיהיה וי ירוק בסוף ההתקנה ,הוא צהוב,ויש הודעה על כך שהיו בעיות במהלך ההתקנה ולא הכל הותקן,הדרייבר עצמו לא הותקן אך הקטליסט הותקן. וכמובן שבסוף ההתקנה לא היתה בקשה להפעיל את המחשב מחדש וגם לא היתה התאמה אוטומטית של הרזולוציה. הערה: משום מה הדרייבר היחיד שעובד אצלי הוא 10.6 (דרייבר ישן יחסית) שהורד מאתר היצרן. הנה ה "view log" שלאחר ההתקנה,מראה את מה שלא הותקן... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי כרגע אופיס 2007 וכרגע הוא באנגלית רציתי לדעת איך אני מוסיף לו עברית (הכוונה היא בממשק של התוכנה) אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של שפה העברית לתוכנה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nivz,

אני משתמש חדש בפורום ( ) ורציתי לשאול שאלה בקשר לפלאפון, חיפשתי בכל המדורים ולא מצאתי איפה אני צריך לפרסם את ההודעה אז חשבתי שחומרה זה הכי קרוב בבקשה תקנו אותי אם מקום אחר מתאים לנושא הזה יותר... ושוב סליחה אם שמתי את הנושא במדור לא מתאים עכשיו לשאלה, יש לי Nokia 6230 וקיבלתי איתו את ה"דונגיל" (USB שמתחבר למחשב ושולח דרך BlueTooth נתונים למכשיר) עד עכשיו העברתי קבצים (שירים ותמונות) מהמחשב למכשיר ומהמכשיר למחשב בלי בעיה, עכשיו רציתי להעביר משחקים ומצאתי להוריד נגיד מ-http://www.pelemania.co.il משחקים להורדה הבעיה היא שאם אני מעביר בדרך הרגילה המכשיר לא יודע לפתוח את הקבצים. השאלה שלי היא אם יש איזה תוכנה שיודעת להגדיר לפלאפון שזה משחק ואיפה הוא צריך למקם את הקבצים או א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by diablo992,

שלום רב, פרמטתי את המחשב הנייד שלי והתקנתי XP... לאחר התקנת מספר דרייברים נשארו לי עדיין כמה דרייברים עם סימני שאלה... ואין לי מושג איך לעבור את זה בשלום... מחשב נייד/נייח: נייד סוג מערכת ההפעלה(כולל קצב הביט שלה) : windows XP home edition ישן יחסית אז אני מאמין ש32... תמונה של המקרה : אין לי כי אני לא יכול לצלם את המסך... אבל להלן פירוט של הדרייברים הלא מזוהים: בקרי Ethernet בקר לאחסון בנפח גדול בקר רשת התקן שמע באפיק High Definition Audio תודה מראש לעוזרים, שגיא

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. למה, מה, מי, איך? לא מבין למה זה קורה פתאום. אנא עיזרו לי . תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by aia,

מחפש דרייבר למצלמת רשת של GPT דגם dc4110 חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? יזהר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by edoson,

אני לא מצליח לעשות BOOT דיסק. ניסיתי להעתיק את הקבצים החיוניים ולצרוב, אבל זה לא עבד ניסיתי גם לבחור באופציה BOOT DISC במרו, אבל הוא מוכן לקבל קבצים רק מדיסקט קטן... בקיצור, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Dark Respect,

שלום החיפוש באימיול שלי דפוק: בחיפוש בעברית הוא מוצא 0 תוצאות לא משנה מה החיפוש בחיפוש באנגלית הוא מוצא ממש ממש ממש קצת תוצאות עד לפני כמה ימים זה פעל טוב ולפתע נדפק... ניסיתי להחליף שרתים, לעשות ריסטרט למחשב, לנתחבר מחדש ל אינטרנט.... כלום! מה לעשות? מה הבעיה? תודה לעוזרים האצילים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי תוכנות להקלטת סאונד ממקור חיצוני (קלטת, לצורך העניין) יש בשפע. הבעיה שלי היא שאני מחפש תוכנה כזאת שתדע לזהות אוטומטית מעברי שירים (ע"י שקט של X שניות) ותחלק את ההקלטה לקבצים שונים, קובץ עבור כל שיר. האם קיימת תוכנה כזאת ? או לחלופין, האם קיימת תוכנה שיכולה לקחת קובץ WAV\MP3 מוכן אחד גדול, ולחלק אותו לקבצים קטנים, שוב, ע"י זיהוי שקט של X שניות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asaf556,

אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני מתכנת בשפת אסמבלי ו C++... יש איזו תוכנית שעשיתי בשפת אסמבלי ולקחתי את הקובץ EXE ושמתי אותו על שולחן העבודה ומאז הוא לא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו אז מופיעה ההודעה שאיזו תוכנה/אדם משתמש בקובץ ולכן אי אפשר למחוק... ואין לי מושג מה יכול להשתמש בזה, וניסיתי לסגור ישומים וזה גם לא עזר!! יש למשהו רעיונות איך להיפטר מזה??? :o

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Stingray,

יש לי מסמך PDF שמאפשר העתקה, אני רוצה להעתיק טקסט בעברית לקובץ DOC, רק מה, אני מקבל גי'בריש... המסמך הוא: http://www.2shared.com/document/FbBOVxP7/059c_KS2_Vayeshev1__1_.html הטקסט שאני רוצה להעתיק הוא כל הטקסט הקטן, בלי הכותרות ושאר הדברים. אני בטוח שזה קשור לפונט שחסר לי,רק לא יודע איזה...אשמח לעזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by רוני1,

תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לאחר הפעלת קובץ חשוד, המחשב עשה ריסט פיסי בעצמו, מאז שהוא נדלק כל הבעיות החלו. עשיתי פורמט בדיוק יומיים לפני והתקנתי את כל התוכנות מחדש ובגלל זה אני מתעקש לתקן את הבעיה הזאת במקום לעשות שוב פורמט. ה"וירוס" הזה לא נותן לי להפעיל את האנטיוירוס שלי (NOD) וגם לא את הפיירוול (ZONEALARM) וגם לא את SPYBOT. כשאני מנסה להפעיל הוא כותב: not a valid win32 application ניסיתי להתקין מחדש את התוכנות שכתבתי למעלה וגם ADAWARE והוא גם לא נתן לי מהסיבה שהוא לא מצליח להפעיל את ה SERVICE שלהם האינטרנט שלי עובד לסירוגין או פתאום מפסיק לעבוד, אני בטוח שהוירוס הזה מתעסק עם ה SERVICES אבל אני לא מצליח לפתור את הבעיה. אגב תוכנות רגילות שלא קשורות לאבטחה אין שום בעיה להתקין תוכנות פחות מוכרות כמו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Pika007,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים