תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אפשר להוריד מ http://www.il.sun.com/OpenOfficeHeb.zip לתשומת ליבכם - זה קובץ של 410 מגה (!!) עם הגירסאות של OO לכל מערכות ההפעלה האפשריות (לינוקס, PPC לינוקס, וינדוס וכו') אני מוריד את זה עכשיו ומחר אני אחזור עם חוויות. עריכה: גירסה זוועה! התמיכה בעברית מצויינת אבל התרגום של התפריטים חובבני ומבולבל. מי שרוצה לעבוד עם openoffice ועברית שידבוק בגירסה 1.1beta2 עם תפריטים באנגלית, היא מצויינת..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה. אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת. הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט. בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס. יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה. עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כאן מחשב נייד של אייסר דגם ASPIRE 5715Z עם ווינדוס ויסטה בייסיק אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה וכבר מצאתי דרייברים באתר של אייסר לאקספי והכל טוב אבל איך עושים BOOT? במחשב נייח רגיל עם לוח של אסוס לוחצים על F8 ומגיעים למסך בחירה אם לעשות BOOT דרך ההארדיסק או דרך הכונן דיסקים השאלה איך זה הולך בנייד של אייסר? על מה צריך ללחוץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי,יש לי מכשיר DVD שלא קורא Divx . ויש לי רט SVCD בלי תרגום,אבל יש לי את התרגום שלו בקובץ sub ,לאן אני צריך להעתיק אותו בדיסק של ה SVCD כדי שהדי וי די יטען את התרגום לבד.???? (אם זה אפשרי בכלל)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ני מנסה להעתיק טקסט לעמודה אחרת והוא אומר לי בריבוע צהוב : "אין אפשרות לרוקן את הלוח" ולא מבצע את הפקודה. מישהו יודע ממה שגיאה זאת נובעת ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי פירוול אבטחה על בינוני נמוך ביטלתי את האנטיוירוס ואין חיבור התקנתי 3 פעמים כבר במורפיוס החדש אין לי בעיה להתחבר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון - אני משתמש בקודקים של FFDSHOW + Haali Media Spliter . סרטים רגילים\טלוויזיה (במדיה סנטר) עובדים לי מצויין (וגם 720P רץ טוב מאוד!) המחשב שלי דיי חדש (ניתן לראות מפרט בצד) ואני לא חושב שהמחשב לא מסוגל להריץ את הקבצים הללו. ניסתי בנגנים שונים כמו Media Player Classic , MV2Player וגם VLC . בשלושתם הסרט נתקע בפעם ב-5 שניות,לא מסונכרן עם קול ותמונה ועוד תופעות מעצבנות. אשמח לדעת איך אוכל לתקן את הבעיה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ עם סיומת tif... וה-Explorer לא מצליח לקרוא אותו.. צרפתי תמונה... איך אפשר לעדכן את ה-Explorer כך שיצליח לקרוא זאת... ביי ותודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליחת צילצולים לטלפונים סלולריים. או כקובץ מידי או כ RTTTL או כל דבר אחר בחינם!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס 7 חדש לפני כמה ימים והמסנג'ר בו לא פועל. אני מנסה להתחבר והוא נותן לי כזו תמונה . ניסיתי לעשות Retry ניסיתי להתקין מחדש ניסיתי הרבה דברים ועדיין לא מצליח. עזרה בבקשה - תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר לצורב LG H22 אני מכניס דיסקים שצרבו עליהם לכונן והמחשב מזהה אותם.. אבל כשאני מכניס דיסקים ריקים של verbartim או sky לדוגמא אז המחשב לא מזהה אותם..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני צריך ליצור כמה מסמכי PDF שמורכבים מכמה עשרות דפים והקובץ PDF הסופי שיוצא לי הוא ממש גדול! בערך 30-40 מגה! וזה בעיה כי אני צריך לשים את הקובץ PDF באינטרנט שאנשים יורידו אותו. השאלה שלי היא האם יש דרך לכווץ מסמך PDF? או האם יש דרך טובה יותר להכין קובץ PDF מכווץ ככל שניתן? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... זאת פשוט בעיה שאני תקוע איתה ואני חייב להכין את הקבצים כמה שיותר מהר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך עזרה קטנה ב-illustrator ... לצייר את הדבר הבא: אפשרי גם ב-photoshop ואח"כ להעביר ל-illustrator גירסה CS2 (אם זה משנה :-P ) תודה רבה !!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי על הדיסק הקשיח סרט בפורמט הבא(המקודדים): VIDEO:XviD MPEG-4 Video Decoder AUDIO:MPEG Layer-3 Decoder פורמטים: VIDEO:4cc: XVID AUDIO:WAVE_FORMAT_MPEGLAYER3 (MP3) (0x0055 הסרט הזה מסרב להמחק, בכל פעם שאני מנסה למחוק אני מקבל הודעה שהקובץ בשימוש! מה עושים??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מצרף תרגום לסרט תוך כדי צפייה בסרט(איזו תוכנה צריכים)??? .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שנים שלא עסקתי בנושא התוכנה/סיריאלים. האם כיום יש סיכון מהותי בנושא ? לא הייתי רוצה לחשוף את עצמי לסיכון. ממה שאני יודע אין ולא היה סיכון בנושא.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאנטי וירוס, ולשם שינוי אני מתכוון לרכוש אותו... הנקודה היא שה 2001 ממש ממש זול - 50 ש"ח. השאלה היא האם אהיה מוגן מפחות וירוסים או שאני רק מאבד את התמיכה ב XP? (בהנחה שאני מעודכן דרך האינטרנט ב live update)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להתדכן בנושא. מזה מספר שנים אני משתמש ב NOD 32 ו SYGATE PERSONAL FIREWALL PRO. הבנתי ש SYGATE נרכשה ע"י סימנטק :\. לאחר שמאסתי קצת ב NOD32 ניסיתי את KASPESRKY TRIAL היום ללא הצלחה. המחשב נחסם לחיבור אינטרנט (דרך ראוטר SPEEDTOUCH) ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. - חזרתי ל NOD32 הגרסא האחרונה...אבל אינני מרוצה ממנה עדיין. אולי למישהו יש פתרון לגבי הקספרסקי? עכשיו לגבי FIREWALL - האם לדעתכם כדאי לעבור מה SYGATE אליה התרגלתי שנים רבות? אני ממש לא אוהב את ZONEALARM ולכן המלצות לגבי FIREWALL אחר יתקבל בברכה. - האם למישהו יש נסיון עם COMODO?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גירסא 8.5, לא 9 החדשה. למעשה ניסיתי להתקין את 9, ואז זה ביקש ממני להסיר את הגרסא הישנה, אין לי אותה בהסרת תוכנות, אני לא מצליח להתקין עכשיו אף גירסא, זה רושם שיש לי גרסא כבר מותקנת על המחשב, ולמעשה אין לי, ובדקתי גם בהוספה\הסרת תוכנות. HELP. :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב. ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן. אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של קודקים, שלא כל סרט פועל וגם שירים כבר לא פועלים לי טוב ומתקבלת הודעת שגיאה שחסר קודק כזה או אחר. בחיפוש שהרצתי הורדתי כל מיני קודקים של ליו-נט וקאזה ליט ושום דבר לא עזר כל פעם בעייה אחרת. אז עכשיו העפתי הכל מהמחשב ואין לי שום קודק מותקן ואני מחכה לעצה שלכם מה לעשות איזה קודקים להוריד ואיזה שילוב של קודקים לעשות כדי שסוף סוף יפעלו לי שירים וסרטים כמו שצריך. בתודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי להוריד דפדפן חדש.. לא שיש לי בעיה עם האקספלורר הוא אחלה אבל פשוט אני רוצה משהו יותר נוח עם טאבים ושלא עושה בעיות...(אם אפשר גם לינק ישיר) ואם אפשר גם המלצה לאנטי וירוס זה יהיה נחמד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הממירה צילום של טקסט מקובץ PDF או תמונה לטקסט שניתן להעתיקו לקובץ WORD או כתבן. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך קובץ בשם sucatreg.exe שנמצא בתיקיית windows\system שלכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-