תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל Morph והתוצאות לא היו משביעות. בטח יש לי טעות כתיב. איזה תוכנה עושה את האפקט ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני במוזה לwallpapers גיבור ילדות-ברוס לי יש גם גירסא בלי השם עם הצהוב אבל בכל זאת מחווה לחליפה ההיא (גם גירסא מוקטנת) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול המשולב בלוח ASUS P5RD1-VM הכרטיס קול הוא : SOUNDMAX ADI 1986A ההודעה שגיאה שאני מקבל בהתקנת הכרטיס קול היא : THE AUDIO DRIVER FILES DONT SUPPORT YOUR COMPUTER HARDWARE ואיני יכול עקב זאת לשמוע סאונד מה אני יכול לעשות למישהו נתקל בתופעה זו או שיכול לעזור לי תודה,
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן לי אנטיווירוס של מיקרוסופט (MSE) על ווינדוס 7 אולטימייט x64 בעברית. עד לפני שבוע וחצי הייתה מותקנת לי גירסה 2 של MSE ואז היה עדכון לגירסה 4.0. העניין הוא שנראה לי שיש בה באג כי מערכת ההפעלה שלי היא בעברית וה-MSE הוא באנגלית, ובגירסה 4 מופיע החלון של התוכנה עם יישור לימין, כלומר הכול הפוך. מה עושים? ניסיתי להסיר את גירסה 4 ולהתקין שוב את גירסה 2 אבל הוא לא נותן לי. מצורפת תמונת מסך תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר היום לאיי סי והוא כותב לי כל הזמן Validating Connecting וככה בלי סוף האם יש עוד מישהוא שזה קורה לו?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע אופיס 2007 וכרגע הוא באנגלית רציתי לדעת איך אני מוסיף לו עברית (הכוונה היא בממשק של התוכנה) אשמח אם מישהו יכול להביא לי לינק להורדה של שפה העברית לתוכנה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לגירסה 5.3 מישהו יכול להגיד אם היא טובה או לא?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש בנרות ולא מוצא מדריך לעבודה על :avid media composer 6 אם תוכלו לעזור זה יהיה נהדר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לאנטי וירוס, ולשם שינוי אני מתכוון לרכוש אותו... הנקודה היא שה 2001 ממש ממש זול - 50 ש"ח. השאלה היא האם אהיה מוגן מפחות וירוסים או שאני רק מאבד את התמיכה ב XP? (בהנחה שאני מעודכן דרך האינטרנט ב live update)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, היום ה-AVG הודיע לי שיש לי וירוס שפגע לי בקובץ scvhost.exe בתיקיית system32 ואין דרך להסיר אותו!! מה אני עושה?!!? :'( תודה מראש, ניר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה סיפור קצת ערוך אז בקצרה...קניתי הרדיסק כי הישן(היה עליו את הויסטה) עשה בעיות...סבבה התקנתי מערכת הפעלה ונזכרתי ששככתי לגבות כמה דברים חשובים ממנו(ההרדיסק הישן)...אז חיברתי אותו ואחשו כשאני מנסה להעביר את התיקיה "elad" שנמצאת בתוך התיקיה "משתמשים" אז הוא רושם לי - "תצטרך לספק הרשאת מנהל מערכת כדי להעתיק תיקיה זו" טוב אז לחצתי על המשך כי זו האופציה היחידה שקיויתי שיכולה לעזור לי להעביר את התיקיה אבל התיקיה לא עוברת!!.... בבקשה עזרה!!! :-[ תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני בעל כרטיס לכידה של חברת פינקל (MIRO לשעבר והיום בבעלות AVID ) התקנתי את התוכנת עריכה שלי והיא ישר אחרי התקנה והפעלה מודיעה לי "אין תגובה" אבל אם אני בודק את זה "במצב בטוח" היא עובדת לי בלי בעיות. האם יש איזו תוכנה שחסרה או מפריעה?? DX 9 מותקן על המחשב. והמערכת היא XP עם חבילת שירות 3 עם כל העידכונים האפשריים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1004285133&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להוריד מ http://www.il.sun.com/OpenOfficeHeb.zip לתשומת ליבכם - זה קובץ של 410 מגה (!!) עם הגירסאות של OO לכל מערכות ההפעלה האפשריות (לינוקס, PPC לינוקס, וינדוס וכו') אני מוריד את זה עכשיו ומחר אני אחזור עם חוויות. עריכה: גירסה זוועה! התמיכה בעברית מצויינת אבל התרגום של התפריטים חובבני ומבולבל. מי שרוצה לעבוד עם openoffice ועברית שידבוק בגירסה 1.1beta2 עם תפריטים באנגלית, היא מצויינת..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ברשות הוריי המדפסת HP Officejet 7130. עקב מעבר מ-XP ל-W7 32bit אני צריך לעדכן את הדרייברים של המדפסת כך שיתאימו לW7. הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP בדף המדפסת וכשאני אני מנסה להתקין את הדרייבר התוכנה אומרת שהתוכנה לא מיועדת למדפסת זו בשלב זה. אוקיי, אז HP לא רוצים לתמוך במדפסת. הורדתי את הדרייברים המתאימים ל-XP וניסיתי להפעיל במצב תאימות כך שיפעל לפי XP בSP3. התקנתי ועשיתי ריבוט. בעת הפעלת התוכנה, התוכנה קורסת במיידי. לא עוברת שנייה והתוכנה כבר קרסה. לאחר שזה לא עבד ניסיתי לעשות מצב תאימות לSP2. גם קרס. יש לציין שאת מצבי התאימות עשיתי לפי הרשום פה. עשיתי את האופציה הראשונה והשנייה. עזרה? :s05: המדפסת משמשת גם כפקס ולכן זה מאוד חשוב לי כרגע. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-