תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה קצת בעיית חומרה וקצת בעיית תוכנה, במידה וההודעה לא בפורום הנכון אודה למנהל אם יעביר אותה. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד 500GB חדש והשני כונן IDE יחסית ישן של 200GB (המפרט המלא של המחשב מימין). לכונן IDE שהבאתי מהמחשב הקודם שלי נתתי את האות D בזמן הפירמוט וההתקנה של ויסטה. יש בו רק קבצים של מוסיקה, סרטים, תמונות וכו' משום מה אחרי התקנת Daemon Tools האות של הכונן השתנתה ל-H, בלי שמשהו תפס את האות D. בגלל שראיתי שאני בכלל לא צריך את התוכנה, ושגם נוסף לי CD-ROM שאין לי ב-Device Manager, הסרתי את ההתקנה של Deamon בתקווה שהמצב יחזור לקדמותו. התוכנה הוסרה וה-CD-ROM נעלם, אבל הכונן נשאר H. זה יוצר לי בעיה בהרבה קיצורי דרך שהיו לכונן D וספריות הורדה של אימיול וכו'. א…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש אתרים כמו YNET, ONE ועוד רבים אחרים שיש פרסומות מעצבנות שלפני שהדף נטען יש פרסומת או פרסומת שקופצת באמצע הדף עם איקס פצפון בצד (לא פופ אפ שנפתח). יש דרך לחסום את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב FFDSHOW ונכנסתי בהגדרות וסימנתי SUBTILES והורדתי קובץ כתוביות וערכתי את השם שלו כדי שיהיה זהה מלבד הסיומת, ב VLC זה עובד ב WMC12 זה לא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שהתקין NOD32 במחשב ראה שרשום " אנטי וירוס + רגולות " אז בקשר לאנטי וירוס אני דיי ספקן אחרי שהכנסתי למחשב בכוונה " רגולה " 12552.EXE וה NOD32 בכלל לא גילה שיש רגולה הוא רשם " 0 רגולות " התקנתי AD AWARE והיא הסירה אותו ! למי שקונה NOD32 ובונה על זה בתור " תוכנה נגד ריגול " אז הוא טועה .
-
- 16 תגובות
- 954 צפיות
-
-
בעקבות מדריכים רבים שעקבתי אחריהם אני לא מצליח להעביר את הכתובת של gmail לה qutlook הכוונה , יש לי כתובת ב gmail , ואני רוצה להשתמש , לקבל דואר לשלוח דואר דרך האוטלוק , עכשיו הגירסא אוטלוק שברשותי היא 2007 , אני מצליח רק לקבל מייל , ולא מצליח לשלוח . למישהו יש פתרון לבעיה ? או אולי ההגדרות שאני עושה לא נכונות .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רואים רקע שחור אבל שום כתב :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
האם זה רק אצלי או שעוד מישהו נתקל בבעיות עם כרום. הוא זולל משאבים ואם tני פותח כמה טאבים הוא פשוט נתקע, הטמפרטורה עולה מאוד וה cpu נתקע על 100 אחוז. אם לא סוגרים דרך מנהל היישומים כל המערכת נתקעת. לא קורה לי עם האקספלורר. המחשב שלי אמנם לא מחשב על של נאסא אבל בכל זאת לא ככ חלש. מצד שני חבל לי לוותר כי הכרום פותח אתרים במהירות רבה. אשמח לשמוע האם נתקלתם בבעיות דומות והאם מצאתם פתרונות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד LG P1 ואין לי את התוכנה שהגיעה עם המחשב בשביל להתחבר לאינטרנט איפה אפשר להוריד את התוכנה? אני זוכר שהשם שלו הוא משהו כמו agere systems תודה.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
רץ לי כל הזמן בביוס אחרי הטעינה של הויסטה (64) OODBS משו כזה שהוא עושה SKIP על AUTO CHECK מה זה ? זה התחיל להופיע מזמן ..
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
לעזאזל.... כל פעם שאני מנסה לעדכן את המשחק משהו משתבש. הורדתי את כל הפאצ'ים: 1.1,1.2,1.3,1.2-1.4. אלה כל הפאצ'ים שיש. לאחר שהתקנתי את שלושת הפאצ'ים הראשונים, נאורו עיני בתקווה שבאמת אוכל לשחק, אך כשהגעתי לפאצ' האחרון 1.2-1.4 (זה השם שלו) נתקלתי בשגיאה ( ) 1603 שייעצה לי להתייעץ עם ה windows installer manager או משהו כזה. היה כתוב גם שאין מספיק מקום בדיסק , ובמחשב יש לי מספיק מקום פנוי. איך לעזאזל אני מתקין את הפאצ' האחרון?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
טוב..מכיוון שאין פורום תמיכה לדואר באתי לפה זה העניין.אני רוצה לסמן בדואר ואללה כמה קבצים ולשלוח אותם.אני יודע שיש שילוב של SHIFT ועוד מקש של אות כלשהי שמאפשרת סימון של לחיצה קצרה ואז אפשר במכה אחת לשלוח את כל הקבצים כמו ש C זה העתק ו P זה הדפס. אם לחדד את הנושא שכל התמונות יהיו מסומנות בכחול..
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול להפוך קובץ RAM לאחד מהקבצים האלה .mov .wmv .mpg etc. ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי חבריה, אין לי סאונד במחשב מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ? לוח האם הוא של ABIT IL9 PRO תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום רב, על המחשב שלי נמצא סרט HD עם סיומת mkv ללא כתוביות (הסרט שוקל 2.6 ג'יגה אם זה משנה משהו). ברשותי צורב DVD מהסוג LG GSA-H12N. איך אני יכול לצרוב סרט זה על מנת לראות אותו במכשיר DVD הקורא HD? האם הצורב שלי טוב לביצוע פעולה זו? האם צריך צורב אחר או דיסקים מסוג מיוחד? האם ניתן להוסיף לקובץ זה כתוביות שיוצגו במהלך הצפייה בDVD(בתהליך הצריבה ו/או באמצעות תוכנה כלשהיא). יש לי כתוביות מתאימות שפועלות במחשב בלי בעיה עבור סרט זה. תודה רבה. כל מידע אחר שיוכל להועיל יתקבל בברכה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נמחק לי איכשוהא הקובץ של הסוליטר. יש דרך להוריד אותו מהרשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי NORTON ANTIVIRUS GAMING EDITION 2009 והיא עושה לי "בעיות" כאשר אני רוצה להכנס לצאט כלשהו באינטרנט. כאשר אני נכנס לצאט אז הצאט רוצה להתקין את קובץ ההתקנה שלו במחשב.הבעיה היא שאחרי ההתקנה הנורטון חושב שזה מעין קובץ מסוכן ואז מוחק אותו ככה שבכל פעם שאני נכנס לצאט אני צריך להתקין את הקובץ מחדש כי הנורטון מחק אותו. בעיה נוספת והיא שהנורטון מבקש בכל כמה שעות איתחול על מנת שיוכל לטפל ולהסיר את קובץ ההתקנה של הצאט שאותו הוא רואה בתור קובץ מסוכן. איך מסדרים את זה? תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???
-
- 2 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, חזרתי מהבסיס אחרי חודש ומשהו ואני רואה שפתאום ההתקן קול שלי לא עובד, אי אפשר לראות תמונות במחשב ומופיעה לי שגיאה שמודיע על קובץ gdiplus.dll כלשהו. אני כבר לא יודע מה לעשות ואיך אפשר לסדר - ואני ממש צריך את העזרה שלכם ! בתודה רבה, אלעד.
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
אחותי צילמה סרטון בדרום אמריקה, והעבירה אותו לדיסק און -קי , עכשיו שהיא חזרה לארץ אני מנסה להעביר את הסרטון למחשב והוא לא עובד לי, המדיה פלליר ,ביסיפלייר, VLC , כולם לא מזהיים את הסרטון, לא עובד.. למשהו יש רעיון אולי איך אפשר ל"תקן" את הקובץ ? זה סרטון מאוד חשוב.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-