תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה סיפור קצת ערוך אז בקצרה...קניתי הרדיסק כי הישן(היה עליו את הויסטה) עשה בעיות...סבבה התקנתי מערכת הפעלה ונזכרתי ששככתי לגבות כמה דברים חשובים ממנו(ההרדיסק הישן)...אז חיברתי אותו ואחשו כשאני מנסה להעביר את התיקיה "elad" שנמצאת בתוך התיקיה "משתמשים" אז הוא רושם לי - "תצטרך לספק הרשאת מנהל מערכת כדי להעתיק תיקיה זו" טוב אז לחצתי על המשך כי זו האופציה היחידה שקיויתי שיכולה לעזור לי להעביר את התיקיה אבל התיקיה לא עוברת!!.... בבקשה עזרה!!! :-[ תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, משהו קרה לי בפיירפוקס, ואני לא יודע איך לתקן - יש לי כ 40 טאבים פתוחים, ובעבר כשהייתי סוגר אותו ופותח שוב, הוא היה נפתח מיד עם כל הטאבים. בשבוע האחרון הוא נפתח רק על עמוד הבית, ולא פותח את הסשן שהיה סגור אוטומטית. מה ניתן לעשות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנא אנשים טובים , עזרו לי למצוא תוכנה לסריקת מסמכים והצגתם בעיברית ב-WORD (בפורמט TEXT כמובן)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המקור: http://www.bestqualitywallpapers.com/Nature/Azalea.jpg ומה שיצא: http://vidati.deviantart.com/art/MG-Forest-68928507
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כן כן.יש לי את הגרסה הראשונה של ICQ 97 1.02 אולי יש לפני זה גם נסיוניות אבל לא משנה...זה גם טוב אז רציתי את הגרסה הזאת פשוט כי אני לא עושה כלום ב ICQ חוץ מלשלוח הודעות וקבצים עם חברים..ואת הפונקיות האלו בטוח יש בגרסה הישנה..ואולי עוד מאט פה ושם דברים קטנים..וכמובן זה הרבה יותר מהיר אין מה לדבר..(וגם כי זה של ישראל עדיין,לפני שAOL המסריחים קנו אותה!אני חושב ..) אז בקיצור-אני לא יכול להתחבר...למה???? אם זה שרתים שאולי לא תומכים כבר בגרסאות הישנות,אז אולי יש שרתים אחרים שכן? אפשר לעשות משהו בקיצור שאוכל לתחבר? -ושאלה שניה-מה הגרסה הכי מהירה של ICQ? אחד אמר לי 99..אחד אמר 98 ..לא שזה עקרוני במיוחד..אבל אם מישהו סתם יודע,שיגיד בבקשה..אבל כמובן השאלה העיקרית היא לגבי הה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי קובץ שלוקח קצת יותר מ 700MB (בערך 703MB) שאותו אני רוצה לצרוב באמצעות NERO. נכנסתי ל HELP של NERO ופעלתי לפי ההוראות שיש שם בנוגע לאיך לעשות OVERBURN, אך משום מה, כשאני רוצה לצרוב, הוא עדיין אומר לי שאין מספיק מקום על המדיה... מה לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עוד מספר בעיות עם Thunderbird: 1. אינני מוצא אופצייה לקבל מידע על כתובת השולח של ההודעות שאני מקבל באימייל על מנת לזהות ספאמרים ללא צורך לפתוח את ההודעה. 2. בעת שליחת הודעה יש כמה בעיות: א. אין לי כל דרך לשנות את כיוון הכתיבה ל-RTL מ-LTR, לא ע"י Ctrl+Shift ולא ע"י Ctrl+Shift+X. איך משנים את כיוון הכתיבה? (נפתר) ב. אין אופציה לבחור גודל גופן מספרי באופן מסודר, אלא רק להגדיל ולהקטין את הגופן בהדרגתיות. ג. אין אפשרות לבחור באנשי הקשר שברצוני לשלוח להם הודעה, אלא רק להקליד את שמם או כתובת האימייל שלהם ידנית. (נפתר) איך פותרים את הבעיות הללו? האם יש צורך בהורדת תוספים בשביל לפתור חלק מהבעיות? להחליף סקין וכ"ו? נ.ב. פירסמתי דיון דומה גם בפורום של מוזילה בפורום Thunderbird…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם המסנג'ר כבר כמה שבועות. ברגע שאני מתחבר הכל עובד חלק ויפה אבל אחרי שימוש של כמה דק' אני מתחיל לקבל הודעות באיחור גדול מאוד מהרגע שהם נשלחו ולפעמים לא מקבל אותם בכלל. חשבתי שזאת בעיה מקומית במחשב שלי וניסיתי ולמחוק ולהתקין שוב את התוכנה אבל זה לא עזר... הקטע המוזר באמת הוא שהבעיה מתרחשת באופן דומה גם במחשב השני שיש לי בבית. למי יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה, ערב טוב וחג שמח לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.
-
שלום לכם! יש לי מצלמה שיש בה כרטיס של 16GB. אז אני משתמש בה כDOK. אז קראתי שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB בFAT32. אז אמרתי שאני אפרמט לNTFS וככה אני אוכל להעביר(קובץ של 6.5ג"ב) הבעיה זה שאני עושה מקש ימיני על הכונן במחשב שלי, אני לא יכול לפרמט אותו, אני יכול לפרמט רק לFAT32 לא לNTFS. מישהו מכיר תוכנה שתתן לי לעשות את זה? תודה, אריאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, במחשב הישן שלי יש מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME וכרטיס מסך ATI- RADEONx300 עשיתי פרמוט לדיסק הקשיח והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. כעת אני מעוניין להתקין גם את הדרייבר של כרטיס המסך, אבל כולם אמרו לי שעדיף לחפש באינטרנט את הדרייבר העדכני ביותר, מאשר להתקין את הדרייבר המקורי שיש לי בדיסק המצורף לחומרה. ובכן בחיפוש, מצאתי את זה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האם אכן מצאתי את הדרייבר הנכון ,שמתאים לכרטיס שיש אצלי? 2. איזה מבין שתי האופציות הייתם ממליצים לי להתקין- האופציה הראשונה המורחבת, שהיא למעשה חבילה, או האופציה השנייה הבסיסית יותר,שכוללת רק את הדרייבר עצמו? תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה הזאת,ועשיתי גיבוי למחשב וצרבתי אותו על דיסק עכשיו,הדיסק הזה לא עולה בדוס ולפי מה שהבנתי ,שכדי להעלות דיסק של גיבוי בדוס צריך לפני זה לצרוב symantec recovery disk,אני חיפשתי בגוסט איך אני צורב דיסק כזה ולא מצאתי. מישהו יודע איך אני מכין symantec recovery disk?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://ogle.eyebeamresearch.org/ לפי הדוגמאות שם נראה מבטיח, התוכנה מנטרת את התקשרות בין תוכניות/משחקים שמתמשים ב OPENGL לבין הכרטיס מסך, ושומרת בקובץ מודל תלת מימדי שאפשר לפתוח אותו אח"כ ולשנות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מצגת פאוור פוינט שכוללת מוסיקה ואנימציות ורציתי להפוך אותה לסרטון כך שאוכל לצרוב אותה על DVD או CD ולראות ב DVD בלי צורך במחשב. האם יש דרך פשוטה לעשות את זה ? האם יש צורך בתוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכי טוב??? נורטון או פנדה? והאם תהיה בעיה עם עבודה של שניהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כל פתרון שראיתי ברשת כמו תיקון דרך לוח הבקרה בהוספה\הסרה. הסרה מלאה, שימוש בפידג'ין למשל אבל כלום, נאדה אני מתחבר לכאורה ורואה את כל רשימת החברים Offline. שום הודעה שלי לא יכולה להשלח בכל מקרה במצב הזה. אני עצמי במצב Online תקין לגמרי. שמעתי שיש קבצים מסויימים שאפשר למחוק וזה ישחזר הגדרות לברירת מחדל אבל ממש לא יודע איזה. הכלי הזה הוא כלי תקשורת קריטי בשבילי, אודה לנותן הפתרון בהקדם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! 1) אני נתקל לפעמים בבעיה של לקוחות שטוענים שה"מיילים שלהם נעלמים פתאום מהתיבה והם לא מחקו אותם". אני נכנס לשחזור פריטים שנמחקו והם לא שם..קייצר ב95% מהמקרים מדובר באיזה מחשב שהם שכחו שהם התחברו אליו והם לא שמו לב שהם בחרו את האפשרות של auto archive ואז אני צריך לחפש כמו כלב בכל המחשבים שהם עבדו עליהם את הקובץ pst... מישו יודע איך אני יכול לאות אם יש קובץ pst פתוח שמקושר לתיבה?? יש דבר כזה בכלל? 2) מישו מכיר קיצור דרך לesm? יעני לAD יש dsa.msc, אז יש איזה קיצור לesm? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתחליף את תוכנת ה ACDSEE ,תוכנה פשוטה שתדע לבצע דבריים בסיסיים. כדאי להחליף ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אמש ניסיתי להרשם לחשבון ג'ימייל ומסתבר שג'מייל דורשם מס' טלפון לשם שליחת סיסמא. אמנם שמעתי כבר אודות הרעיון הזה, אבל טרם בהקשר שלהם. ייתרה מזאת, לפני כמה זמן פתחתי חשבון לקרוב משפחה ולא היתה דרישה שכזו. מה שכן, לא ראיתי דיוויחים רבים (או בכלל) אודות העניין כאן או ברשת הישראלית בכלל. אז מה, ממש חדש? משהו אישי נגדי? ואם כבר, והיות ואני מעדיפה שלא למסור להם מס' טלפון (יותר מידי פרטים עלי, הרבה יותר מיד) האם ניתן איכשהו להתחמק מהעניין ועדיין להרשם? תודה לעונים ולמתייחסים והמשך יום כחול (כתום היה לפני יומיים, לא כיף כתום)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן יש לי בעיה.אני לפני כמה חודשים התקנתי : Asus Detonator 21.88e שלינק אליו התפרסם פה. יש לי asus v7700 pure gforce2 gts .אני חושב שהיגיע הזמן לאדכן את הדרייבר. הבעיה היא שיש יותר מדי סוגי Detonators ואין לי מושג איזה מהם הוא שלי: The official Nvidia drivers : Detonator 4: 2x.xx Series (23.11) Detonator 3: 1x.xx Series 6.xx Series Manufacturer Asus (6.xx) Leaked 27.xx מה ההבדל בינם, איזה רצוי להתקין. ושאלה אחרונה מה יותר טוב ? נ.ב. המידע נילקח בחלקו מ-Guru3d ו-3dChipset.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-