עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה להחליף מחשב כיוון ששלי מראה סימני סוף חיים. כיצד ניתן לצרוב (על מנת לשמור )בבת אחת את כל הדואר שהצטבר לי בתיקיות באווטלוק אקספרס. ניסיתי למצוא דרך ואני מצליח לשמור רק כל דבר דואר בנפרד ויש לי מאות אם לא אלפי דברי דואר ששוכבים בתקיות ואיני רוצה שיאבדו לעד. שמירה כל פריט ופריט תיקח לי המון זמן ואין לי סבלנות. יש רעיונות? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך המלצה לתוכנה שמקליטה מהרדיו ב toolbar ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לגילוי מ"ס IP, של דומיינים כמו co.il למשל, שנכנסים בגוגל למטמון אפשר לראות את מ"ס האי פי שלהם... אני צריך תוכנה שתגלה גל ip של דומיין.. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, במחשב הישן שלי יש מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME וכרטיס מסך ATI- RADEONx300 עשיתי פרמוט לדיסק הקשיח והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה. כעת אני מעוניין להתקין גם את הדרייבר של כרטיס המסך, אבל כולם אמרו לי שעדיף לחפש באינטרנט את הדרייבר העדכני ביותר, מאשר להתקין את הדרייבר המקורי שיש לי בדיסק המצורף לחומרה. ובכן בחיפוש, מצאתי את זה: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האם אכן מצאתי את הדרייבר הנכון ,שמתאים לכרטיס שיש אצלי? 2. איזה מבין שתי האופציות הייתם ממליצים לי להתקין- האופציה הראשונה המורחבת, שהיא למעשה חבילה, או האופציה השנייה הבסיסית יותר,שכוללת רק את הדרייבר עצמו? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים. הבקשה שלי, כאן בשביל חבר: יש למישהו מושג מה משמעות ההודעה: wdf01000.sys , המתקבלת תוך כדי נסיון להתקין מערכת הפעלה מחדש - גם WIN7 וגם XP. בתהליך ההתקנה, דיי בהתחלה , מתקבל הודעה שחסר הדרייבר : wdf01000.sys . איני יודע אם זו בעיית תוכנה או חומרה. אודה לכם על כול עזרה שתתקבל, ובדחיפות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Joe Trust,

ברשותי הכרטיס קול מגדם Audio Kontrol 1 של חברת Native Instrument. לאחרונה קניתי מחשב חדש (מדגם Inspiron 17R Special Edition מחברת DELL עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 ) לאחר שהמחשב הקודם שלי התקלקל (שאיתו עבדתי רבות עם הכרטיס קול). עכשיו, כשאני מנסה לשמוע דרך הכרטיס קול במחשב החדש אני לא מצליח לשמוע מוסיקה באופן "חלק" כשברקע יש הרבה "קראחצ'ים" ו"פיצפוצים". חשוב לציין, שנסיתי את כל הדרייברים שנמצאים להורדה באתר של נייטיב אינסטרומנט, נסיתי כבל USB אחר, ובערך את כל הפיתרונות לבעיות שרשמו נייטיב אינסטרומנט במדריך לכרטיס קול ואפילו פניתי אליהם במייל, אך ללא שום הצלחה. אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. כבר חודש שלם שהעכבר שלי סובל מתקיעות קטנות ומרגיזות,לא ייחסתי לזה אז חשיבות רבה בגלל שהתופעה הייתה מזערית... בשלושת הימים האחרונים הבעיה נהיתה פטאלית,העכבר נתקע מתי שבא ללא סיבה נראית לעין ומכניס את כל הדסקטופ להנג איום ונורא. הדרך היחידה לגרום לו לעבוד היא לחיצה כפולה על Alt+Ctral+Del שמביאה למסך שאומר שהמערכת מחכה לתוכנה\קובץ כלשהו להיסגר. לאחר מכן אם אני חוזר לWin ע"י לחיצת Esc הקובץ Msgsrv32 מופיע ברשימת התוכנות כלא מגיב,ואם אני סוגר אותו אני מאבד שליטה מוחלטת על העכבר. מה יכול לגרום לבעיה זו וכיצד לפותרה? (מדובר בעכבר USB וWin ME).

8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי שני תוכנותל של תוכנת טורנט גם utorrent וגם deluge עשיו המנוזר הוא שבutorent ההורדה לא מגיעה למגה 1 אבל בdeluge היא מגיעה 3 mb אם זה בעיה בהגדרות של הutorrent אשמח לדעת איך להגדיר את הutorrent נכון כדי שיוריד לי כמו הdeluge תו'ה לעוזרם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

היי, אני מנסה לעבוד על אחד המחשבים העמוסים כאן עם כרום כי הוא באמת מהיר בהרבה מהפיירפוקס (מבחינת ממשק, לא ממש הרגשתי הבדל במהירות טעינת דפים). הדבר היחידי שבאמת חסר לי זה חוסם פרסומות, מן הסתם שאם אין אז אני נאלץ לחזור לפיירפוקס כי זה בלתי אפשרי לגלוש ככה. יש פתרון ראוי שיכול להשוות/להתקרב ל-ABP שבפיירפוקס? עריכה: יש אפשרות שהפונטים בכרום יראו בדיוק כמו בפיירפוקס? למרות שהגדרתי ידנית בכרום את הפונטים שמוגדרים בפיירפוקס עדיין התצוגה בכרום שפיצית מזעזעת יחסית לפונטים שבפיירפוקס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by עמיר שחר,

שלום אני עובד עם תוכנת עריכה פרמייר פרו (7) ואני רוצה לשלב תוכנה שיוצרת שקופיות של כתוביות על מנת לעשות תרגום כו כתוביות של השמות האנשים האם ידעו לכם על תוכנה שאפשר להשתמש בא? שהיא טובה אמינה ותומכת בכתיבה בעיברית השמח לשמוע פרטים תודה עמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dd7,

האם קיים תוכנה 3d לטקסטים, שניתן אחר כך לערוך\להעביר בפוטושופ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by udi,

לפי NORTON יש לי וירוס בתיקיה C: system volume information האנטי וירוס לא יכול לתקן את הוירוס ואני צריך באופן ידני למחוק את הקובץ למרות שאני מגדיר להראות את כל הקבצים כולל הבלתי נראים אני עדיין לא מוצא את התיקיה הזאת איך אני מוצא אותה כדי שאוכל למחוק את הוירוס?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בPOWER DVD הוא ישר יוצא מההקרנה וכשאני רוצה להפעיל שוב הוא אומר שהיתה בעיה קודם בלה בלה...... בתוכנה אחרת קפץ החלון "אין די מקום אחסון זמין לעיבוד פקודה זו". גם במדיה פלייר זה נתקע..... מדובר בצורב+DVD (ז"א COMBO) של LITE ON. יש לציין שהדיסק *מלא* שריטות. יכולה להיות שזה בגלל זה? אגב שמתי לך שבמנהל התקנים כשאני עושה מאפיינים על הכונן DVD ב"אזור DVD" לא נבחר אף אזור. אני לא חושב שזאת הבעיה כי הסרט עולה ורק אחרי איזה 10 שניות נתקע אבל אם זה חשוב אז יידעתי אתכם...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Green,

היי מישהו יודע איך אני מסנכרן תרגום שבא 4 שניות לפני שאומרים את מה שכתוב תתודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MacGyver,

מחפש תוכנה לכתיבת תווים לא מסובכת יותר מדי.... איתן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by SixKiller,

שלום.... התקנתי נורטון 2005 שוב כמו פעם... חשבתי שהוציאו פיקסים או משהו מאז שהוא יצא.. אבל לא.. עדיין יש את הארורים האלה.. הארור הזה בא לי בד"כ בהתקנות של תוכנות.. או שאני מתחיל התקנה.. יש איזה דרך לבטל את זה?.. או שיותר טוב לעבור לאנטי וירוס חינמי.. AVG or AVAST... תודה.. צ'יקו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני צריך קובץ בשם sucatreg.exe שנמצא בתיקיית windows\system שלכם. תודה.

20. Started by amits1995,

אם זה לא לפורום הזה אז בבקשה תגידו לי לאיזה פורום לפנות, תודה! הורדתי *צונזר* עם תרגום מובנה מפה *צונזר* זה חשוב שתראו שמישהו הדביק לו תרגום!!!! אוקיי, אז בואו נתחיל מלפני כמה חודשים, שרציתי להדביק לסרט HD תרגום, השתמשתי בתוכנה בשם mkvmerge GUI, סבבה, פעלתי לפי המדריך והדבקתי כמו שצריך ואז כשפתחתי את הקובץ עם התרגום המובנה פתאום הזיכרון ראם שלי התחיל להשתגע, לעלות ל99%, המחשב נתקע ואם עושים ריסטרט אז אחרי איזה חצי דקה זה מתחיל שוב, מזה נפתרתי כבר, אבל היום כשהורדתי התחלה בHD זה עוד הפעם קרה לי! זה ממש מפחיד הזיכרון ראם כתוב שיש שימוש ב99% והמחשב מזה עובד לאט פתאום, מה הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rounded000,

איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by X_Dror,

עבר הרבה זמן מאז שנגעתי ב- MAX, והנה עבודה שאני מנסה לסיים (הסיכויים קלושים לכך שאני אסיים) בנתיים הגעתי למצב הזה, אני מקווה שאני אוכל להמשיך כי יש מלא קטעים שאני לא יודע אם אני אוכל לבנות אותם, אולי עם קצת עזרה זה יהיה אפשרי. אולי כדאי שאני אתחיל עם מכוניות פשוטות יותר... בכל מקרה הנה התמונות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Singularity,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום המתאים. כאשר אני מנסה לגשת לdisk on key דרך המחשב שלי הוא רושם לי: "can not find script file winfile.jpg" אבל כשאני מנסה לגשת אליו דרך הexplorer אין שום בעיה איך אפשר לפתור את זה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by kisin,

יש לי בעיה, אני צריך ליצור כמה מסמכי PDF שמורכבים מכמה עשרות דפים והקובץ PDF הסופי שיוצא לי הוא ממש גדול! בערך 30-40 מגה! וזה בעיה כי אני צריך לשים את הקובץ PDF באינטרנט שאנשים יורידו אותו. השאלה שלי היא האם יש דרך לכווץ מסמך PDF? או האם יש דרך טובה יותר להכין קובץ PDF מכווץ ככל שניתן? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי.... זאת פשוט בעיה שאני תקוע איתה ואני חייב להכין את הקבצים כמה שיותר מהר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.