תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הורדתי סרט לצפייה. נסיתי הפעיל אותו באמצעות Mv2player וגם quick time player. ובעיה... קובץ הסאונד + הכתוביות בעברית מקדים את התמונה ב15 שניות בערך. מי הגאון שיודע לפתור אסון כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחסום תוכנה מסוימת המחשב וגם למנוע גישה לאתר מסוים באינטרנט איך אני יכול לעשות את זה? יש לי WINXP SP2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול האם למישהו יש ניסיון / יודע בוודאות אם יש איזה שהיא בעיה לרכוש שירים דרך החנות המקוונת של ITUNES (ארה"ב), עם כרטיס אשראי בינ"ל, כמובן? אני מדבר גם על בעיה חוקית (אולי לא מרשים לרכוש שירים מחוץ לארה"ב בחנות של ארה"ב) וגם על בעיות טכניות של התהליך... תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב אחד מותקן קספרסקי פרו שהוא לא מעודכן, הכוונה שאי אפשר לעשות בו update מכיוון שאין בו אינטרנט האם יש אפשרות שאני אעדכן במחשב אחד את אותו גרסאת קספרסקי וכל פעןם אני אעביר את תכני העדכון למחשב שאין אינטרנט והאנטי וירוס יהיה מעודכן? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות, פשוטה, בלי ממשק מפוצץ יותר מידי, כמובן, ללא רוגלות וכו', שעושה את עבודתה נאמנה. היש לכם המלצות? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן.יש לי את הגרסה הראשונה של ICQ 97 1.02 אולי יש לפני זה גם נסיוניות אבל לא משנה...זה גם טוב אז רציתי את הגרסה הזאת פשוט כי אני לא עושה כלום ב ICQ חוץ מלשלוח הודעות וקבצים עם חברים..ואת הפונקיות האלו בטוח יש בגרסה הישנה..ואולי עוד מאט פה ושם דברים קטנים..וכמובן זה הרבה יותר מהיר אין מה לדבר..(וגם כי זה של ישראל עדיין,לפני שAOL המסריחים קנו אותה!אני חושב ..) אז בקיצור-אני לא יכול להתחבר...למה???? אם זה שרתים שאולי לא תומכים כבר בגרסאות הישנות,אז אולי יש שרתים אחרים שכן? אפשר לעשות משהו בקיצור שאוכל לתחבר? -ושאלה שניה-מה הגרסה הכי מהירה של ICQ? אחד אמר לי 99..אחד אמר 98 ..לא שזה עקרוני במיוחד..אבל אם מישהו סתם יודע,שיגיד בבקשה..אבל כמובן השאלה העיקרית היא לגבי הה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש תוכנה שאפשר לבצע איתה בדיקה של וירוסים בלי להתקין אותה. זאת אומרת כאשר התוכנה היא על הCD . יש לי NORTON ANTI VIRUS 2002 דיסק מקורי והיא לא נותנת לעשות את זה יש לי NORTON SYSTEM WORKS 2002 וגם היא לא נותנת לעשות א המחשב לא עולה לכן אני רוצה לבצע בדיקה. אז דרך הרשת איאפשר. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך תוכנה בשביל האי סי קיו כדי לראות אנשים בבלתי נראה בבקשה !!!!!!!!!!!!! תודה תוסיפו קישורים עריכת המודר: אתה לא שם עד כמה סימני הקריאה האלו מכערים את הפורום? השתמש רק באחד בכותרת בעתיד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו של סוני המצלמת גם תמונות סטילס. קבלתי עם המצלמה תוכנת picturegear 4.1 של סוני - התוכנה משמשת ללכידה מהמצלמה וכן לצפיה בתמונות כמו ACDC. לצערי התוכנה כבר לא ברשותי. באתר של סוני לא הצלחתי להוריד את התוכנה - הקובץ מגיע פגום. האם יש למישהו רעיונות מהיכן ניתן להוריד את התוכנה או לחילופין תוכנה שעושה את אותו דבר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לעשות חתימה מונפשת (כתב זז ימינה/שמאלה) באווטלוק ע"י שימוש בכתב בלבד (ללא תמונה)? תודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום בלילה שדרגתי את המחשב הנייח לווינדוס 10. לאחר השדרוג ניסיתי להתקין את אייטונס אך קפצה הודעה בהתקנה שההתקנה נתקלה בשגיאה. מצאתי פתרון באינטרנט ואכן זה עבד והצלחתי להתקין. לאחר מכן רציתי לגבות מחדש את האייפון במחשב אך באייטונס כל המידע מופיע כ other, וכשאני לוחץ על כפתור הגיבוי הוא נהיה אפור לשנייה-שתיים (כמו כשהוא מתחיל לגבות) ואז חוזר למצב לחיץ, כלומר לא מצליח לגבות ואף לא מתחיל. אני מנסה כבר כל הלילה למצוא פתרון אך ללא הועיל, בינתיים גיביתי על הנייד אך זה לא יכול להיות פתרון קבוע. ראוי לציין שניסיתי למחוק ולהתקין אייטונס אך בעיית ההתקנה חוזרת וכשאני מבצע את אותם הצעדים לפתירת התקלה שום דבר לא משתנה מבחינת הגיבוי. תמונה של …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה הממירה צילום של טקסט מקובץ PDF או תמונה לטקסט שניתן להעתיקו לקובץ WORD או כתבן. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידי חודש אני מחבר כונן נוסף למחשב ומעתיק אליו את מה שקיים בכונן הקבוע (לצורך גיבוי). רוב רובם של התיקיות והקבצים כבר קיימים ולכן כשאני מעתיק זה גם פוגם בכונן וגם לוקח המון זמן. בעבר ניסיתי תוכנה אבל או שלא ידעתי להשתמש בה או שהיא לא עשתה את העבודה כמו שצריך, ולכן אני מבקש המלצה לתוכנה שמישהו פה משתמש בה ולא משהו שעלה בחיפוש בגוגל. תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכוונה אני רושם כוכבים והיא מראה את זה כמו שזה באמת רשום
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Download Yahoo! Messenger (version 8.1) אפשר הורדה של התוכנה הורדה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קובץ שהשקעתי בו מלא זמן נפתח וזה מבקש המרה שלו.. והכל יוצא ג'יבריש... אפילו העברית, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לגבות את הווינדוס אבל גיבוי פרפקט שהגיבוי יהיה כולל את הקבצים (תמונות שירים וכל הבלה בלה בלה) , הגדרות , רג'סטרי וכל זה? אפשר ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר אפקט של קריעה בפוטושופ ? תודה לקוראים moshe
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה זמן אני ראיתי תמילה הזאת אז מזה ??? ומאיפה אני מוצא\משיג אותם??
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי התוכנות הוגדרו אוטומטית לעברית.. איך משנים לאנגלית? ועוד שאלה בנושא אחר - איך מסדרים ב-IE7 את ה-menu bar ככה שהוא יהיה מעל ה-address bar?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי קטע וידאו שאני רוצה לערוך אותו ככה שיראה ברברס (בהרצה אחורה). ברגיל אני עורך וידאו עם פינקל ולא ראיתי שם אופציה כזו אני גם משאר שיש את זה בPRIMIER אבל התוכנה הזו מאוד מסובכת, אז אם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה לעשות את זה אני אודה. תודה[br]פורסם בתאריך: 13.01.2008 בשעה 15:45:41 איזה מבאסים אתם :bash:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התחדשתי היום במעבד I7 920 , לוח אם של אסוס P6 וקיט זיכרונות של 3 DDR3 1066 הרכבתי הכל הכל עובד מצויין עד שזה מגיע לוינדוס שם המחשב ניתקע ולא מוכן לזוז אשמח לעצותכם תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה לא מצליח להיכנס לצאט תמיכה של מיקרוסופט באתר שלהם דיברתי עם הנציגים שלהם יומיים ניסנו הרבה אופציות ולא עזר תאמת שהצלחנו להיכנס לצאט דרך פרוקסי דרך האתר הזה :http://www.hidemyass.com/ התקנתי את הוינדוס מחדש כולל פירמוט ועדיין לא עוזר דרך הגב יש לי וינדוס 7 64 ביט 7600 ואני לא מצליח לפתור תבעיה עוד דבר חדש נכון שאני לוחץ על קליק ימני על המחשב שלי ואז ניהול ואני נכנס למציג האירועים ואס נכנס למערכת ויש לי כמה שגיאות עם עיגולים אדומים ואחד הזהרה עם משולש צהוב זה היה לי גם לפני הפירמוט ועכשיו אחרי שהתקנתי מחדש שוב זה מופיע לי אמרו לי שמציג האירועים תמיד מציג שגיאות האם זה נכון האם יש תוכנה שמפענחת את השגיאות אשמח לתשובות ועזרה ממכם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אמש ניסיתי להרשם לחשבון ג'ימייל ומסתבר שג'מייל דורשם מס' טלפון לשם שליחת סיסמא. אמנם שמעתי כבר אודות הרעיון הזה, אבל טרם בהקשר שלהם. ייתרה מזאת, לפני כמה זמן פתחתי חשבון לקרוב משפחה ולא היתה דרישה שכזו. מה שכן, לא ראיתי דיוויחים רבים (או בכלל) אודות העניין כאן או ברשת הישראלית בכלל. אז מה, ממש חדש? משהו אישי נגדי? ואם כבר, והיות ואני מעדיפה שלא למסור להם מס' טלפון (יותר מידי פרטים עלי, הרבה יותר מיד) האם ניתן איכשהו להתחמק מהעניין ועדיין להרשם? תודה לעונים ולמתייחסים והמשך יום כחול (כתום היה לפני יומיים, לא כיף כתום)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-