עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Grim Reaper,

שלום רציתי לשאול אם תוכלו לעזור לי עם התוכנת מיילים של מוזילה. כרגע החברה בא אני עובד עברה מ IMAP ל exchange ואני מחפש דרך להמשיך לעבוד ולא לעבור ך OUTLOOK המעצבן. כרגע קינפגתי את זה לעבוד דרך שירות ה IMAP אבל תוך שבוע ה SERVICE יסגר. אני מקווה שלמישהו יש רעיונות (או שלפחות מבין אותי)? תודה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by ElPelado,

שלום חברים אני לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב את זה. יש לי וירוס במחשב. שמו הוא Win32/Virut.NBK וממה שהבנתי הוא די קטלני וקשה להפטר ממנו.... מישהו מכיר אולי דרכי התמודדות עם הוירוס הזה? כנראה שאני אצטרך לפרמט אבל אם מישהו מכיר דרך אחרת שהיא לא לפרמט אני מ-א-ד אשמח לנסות.... אין לי כבר מה להפסיד. יש לי גירסה ל30 יום של Nod32 ויש לי Spybot - S&D והתכנה של Malware Bytes. הNOD מוצא את זה אבל כל מני קבצים exe של ווינדווס נבדקו והוא לא מסכים לתקן אותם.... תודה!

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  3. היי, עשיתי QR קוד על גבי כרטיסים שהודפסו ונשלחו (קיימים פיזית, כבר לא ניתן לשנות) - הלינק שמתקבל משם הוא להורדת קובץ ישירות מהדרופ בוקס. העניין הוא שהייתי רוצה שהלינק יוביל קודם להרשמה. האם יש אפשרות עם תוכנה כלשהי או בדרך כלשהי ליצור מצב שהקישור שמוביל לדרופ בוקס בQR הקיים יוביל למקום אחר שאבחר? תודה.

4. Started by GaTor120,

של ASUS תודה רבה למי שיעזור

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. אחרי שאירגנתי מחדש את המחשב שלי נוצר צורך בתוכנה ל, לפחות 6 רצוי 8. כרגע אני עובד עם Drive temperature אשר מציגה את הטמפרטורה של 4 דיסקים בלבד בצורה של 4 אייקונים ליד השעון. מה שאני מחפש היא תוכנה עם היכולות הבאות: 1. מדידת טמפרטורה במספר רב של דיסקים. 2. תצוגה באייקון בודד (ה 4 * Drive temperature וה 4 * CoreTemp תופסים המון מקום..) 3. רצוי, אבל לא הכרחי, תמיכה חכמה ב SMART, תמיכה בדיסקי SATA נישלפים, הצגת טמפרטורה בזמן מעבר מעל האייקון וכו' אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  6. שלום רב, במחשב שלי מותקן כונן קשיח WD2500AAJSוWestern Digital ואתמול התקנתי כונן חדש - Western Digital WD3200AAKS . אני רוצה שהכונן החדש יהיה גיבוי מלא של הכונן הישן (כולל, אם אפשר מערכת הפעלה ושל תוכנות, משחקים, תמונות וכו...), כך שאם הכונן הישן יתקלקל אוכל להשתמש בכונן החדש ללא שום התקנה מחדש של מערכת הפעלה/תוכנות/דרייברים וכו... אני מבקש המלצה על דרך פשוטה (וחינמית אם יש...) לבצע זאת, תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by blanco,

יש לי נרו 6.3.0.3 הבעיה שלי היא : ברגע שהתקנתי סרויס פאק 2 הנרו נותן הודעת שגיעה ולא צורב יותר . משהו יודע מה לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  8. או שקודם מתקינים מהדיסק ואחר כך מאתר היצרן ?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by marking,

אני התקנתי את התוכנה איזה 100 פעם ועדייין אני לא מצלח להתחבר לשרתים, כל שניה הוא מנסה להתחבר ולא מצליח ומנסה להתחבר לשרת הבא וכך האלה, מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by EliranB,

היה לי עד לא מזמן Windows XP בעברית עם SP2 מובנה ... לאחרונה רציתי לעבור לWindows XP באנגלית גם עם SP2 מובנה ... כשהתקנתי את הכרטיס קול במהלך ההתקנה הוא מבקש להפעיל מחדש הפעלתי כשהמחשב על היה לי את החלון של הדרייבר לא מאושר ע"י מיקרוסופט בלה בלה בלה ... עשיתי Continue AnyWay או משהו כזה ... והוא לא ממשיך בהתקנה .... מה עושים ? המפרט בצד בבקשה תעזרו ...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by FatherBoard,

אני משתמש באופיס XP באנגלית, ואני מעוניין להפוך את הממשק לעברית. אמרו לי שיש איזה פאטץ' שאפשר להוריד והוא עושה את זה. אם אין כזה דבר - אז איך בכך זאת אני עושה את זה? ואם יש - אז מאיפה מורידים?

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by mrraz,

??

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by overload,

אני רוצה להפעיל את הדמו של קולין מק ראי 2005 על הGF4MX440 שלי. מה אני צריך לעשות בתוכנה הזאת אחרי שמצאתי את הקובץ EXE של המשחק? עשיתי RUN וזה לא פעל. ניסיתי גם את "סטאר ווארס-רפבליק קומנדו" להפעיל וזה לא פעל.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by tzolerguy,

היי מצאתי את העמוד הבא שבו אפשר לצפות בשידורי טלויזיה אבל דרך הדפדפן... http://mygol.net/showthread.php?t=793 האם אתם מכירים תוכנה / דרך כלשהי שבעזרתה אוכל לצפות בשידור אבל לא דרך הדפדפן כי ככה כל פעם שאני משהו במחשב הוא ישר יוצא לי ממצב של מסך מלא. ואני עובד עם 2 מסכים אחד לטלויזיה אחד שעליו אני עובד.. אז המטרה היא שהשידור יהיה פצוח על מסך מלא באחד המסכים ואני יכול לעבוד רגיל במסך השני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by AMIT_MEG,

אני רווצה לדעת באיזה תוכנה האנשים האלה ישתמשהו http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=109824 ואם אתם לא יודעים אז אפשאר תוכנה דומה לה תודה רבה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by jackok111,

איפה אני יכול להוריד דיסק התקנה / קבצי הפעלה של DOS כך שאם אני אגדיר את ה- DOK כראשון ב- boot הוא יפעיל לי את ה- DOS ? בעצם זה לעשות תקליטון אתחול רק עם DOK (כי למי באמת יש תקליטון ???)

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  17. שלום, יש לי את האנטיוירוסkaspersky 6 ומשום מה הוא מודיע לי על כל דבר פשוט אפילו אם זה לא וירוס. למשל, אני מתקין icq6 והוא מודיע לי על איזשהו קובץ ואז אני אומר לו שזה בסדר ולאחר שניה בא קובץ אחר וכו.. זה קורה המון אפילו אם זה לא התקנות של דברים .. איך אני מבטל את ההודעות האלה? תודה !

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  18. טוב אז המצב הוא כזה.. כבר המוווון זמן שיש לי כמה תיקיות שלא מוכנות להימחק, אני ממש לא זוכר מתי הן צצו בלי שום התראה מוקדמת או למה ומה עשיתי לפני. אבל הן שם, והן לא מוכנות לזוז בשום פנים ואופן.. ניסיתי לבטל להם את Read-Only, זה לא עוזר כי הוא מסמן אותו אוטומטית חזרה.. ניסיתי בsafe mod, לא הצליח. אני אובד עצות.. אלה 3 תיקיות שונות שצצו לי בכונן D (הכונן הראשי של הווינדוס והתוכנות הוא C, וכל השאר נמצא בD) עם שמות מחורבשים בלי משמעות, סתם עירבוב של אותיות. עכשיו שיניתי להם תשמות כדי שזה יהיה פחות מעיק בעין, אבל בעיקרון, בתוך אותן תיקיות יש עוד תיקייה שקוראים לה update. אי אפשר אפילו לפתוח את התיקייה הזאת. כלומר, כשאני מנסה לפתוח אותה הוא מציג לי שגיאה.. צירפתי פה 2 תמונות כדי…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  19. יש לי בעיה בנורטון אינטרנט סקיוריטי 2005 וכל פעם שאני מתקין אותו זה לא מתקין אותו טוב אז אני צריך את האתר הזה של החברה כדי למחוק את כל השאריות של הנורטון מהמחשב!! אנישים תעזרו לי דחוף!! אני בלי אנטיוירוס עכשיו!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by tood,

היי חבריה, קבלתי מצלמה silver line זה השם הרשום עליה-מצלמה צבע שחור קבלתי אתה גם דיסק קטן -הדרייבר כנראה , אחרי התקנה עולה תמונה של מצלמה שרשום"AMCap " וכאשר אני מקליק על האייקון אני מקבל את ההודעה הבאה:"sory you have not video capture hardward" התקנתי עם הדיסק ,אך "זוהתה חומרה חדשה" לא מצליח להתקין את החומרה. איך בכך זאת מתקינים? תודה

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  21. תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה, והייתי רוצה לשים לזה קץ. לאחר התקנת Windows XP SP3, כולל התקנת עדכונים, האתר של geocities נבחר אוטומאטית (ככל הנראה) כאתר הבית. הבעיה היא שלמרות שאני משנה זאת ל-blank, האתר תמיד "מוצא את דרכו חזרה" בתור אתר הבית. אודה על פתרון הבעיה המרגיזה הזאת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ben007,

יש מן כלי/אפקט בפוטושופ שגורם לתמונה להפוך לשילוב של תמונה רגילה ונגטיב. תמונה רגילה שהופכת לאט לנגטיב ומסתיימת. ( אני יודע, תיאור עילג. ) מה השם של האפקט?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tel avivi,

היי, יש לי דפדפן כרום, ולמרות שמותקנים תוספים מונעי פרסומות, אתר "וואלה" בכל זאת מציג פרסומות ובאנרים. איך יכול להיות !? אגב, התוספים הם : UBLOCK ORIGIN ו- Anti-adblock Popup Blocker

24. Started by omnius,

קודם כל למנהל הפורום: חיפשתי את הנושא ולא מצאתי ולכל השאר: מה הweb browser הכי טוב,מאיפה אני משיג אותו (חוץ מאימיול וכדומה)

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  25. Started by assaf990,

?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.