תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית לשינוי האייקונים במחשב בפשטות! בלי ליצור אייקונים והכל... משהו בסגנון של IconPackager רק שיהיה חינמי. אני רוצה שיהיו לי כמה PACKים של אייקונים עם תצוגה מקדימה כזאת כמו בתוכנה הנ"ל ושאני אבחר וזה ישנה את הכל... אשמח לתושה כמה שיותר מהירה תודה.
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ואם זה חסום-האם יש משהו דומה או שמקל על העברת קבצים למייל?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, בוודאי כולכם מכירים את הכלי הנחמד שמסדר לנו את הפריטים על הכונן. כזכור לי, יש לכבות כל תוכנה פעילה אחרת לפני הפעלת כלי זה. שאלתי היא- האם נכון? האם חייב? ומה יקרה אם לא? יש תוכנות שחייבות לרוץ על המחשב, אז למה הכוונה? ואני יכול להשאיר אייסי פתוח ועוד כל מיני תוכנות כמו WINAMP EXPLORER וכו'? בתודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
יש לי לפטופ Studio 1537 של Dell וסוף סוף הצלחתי להתקין עליו Windows XP PRO 64bit, הדרייבר של הקורא טביעת אצבע מותקן הבעיה שהתוכנה שהגיעה בדיסק עם המחשב לא תואמת את מערכת ההפעלה, ובאתר שלהם (Digital Persona) אני לא מצליח למצוא בכלל לינקים להורדה. למישהו יש מושג איפה אני יכול להוריד אותה בגרסא שתתאים לי ? או יכול להמליץ על תוכנה אחרת טובה שתנהל את הקורא ?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום האם למישהו יש המלצה לתוכנה חינמית הממירה קבצי CDA ל-MP3 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי שיש המון בעיות לקרייטיב עם ויסטה אבל על בעיה כמו שלי עוד לא יצא לי לקרוא. יש לי את ה- Creative X-Fi Fatality Gamer התקנתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של קרייטיב וכשאני נכנס ל-Volume Panel לבדוק אם אני שומע מכל הרמקולם כמו שצריך אני לא מצליח לשמוע מהסנטר ומהסאב והדבר גם מתבטא במשחקים/סרטים. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הכבל מחובר כמו שצריך אגב.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה באיזה תוכנה ניתן ליצצר תבנית פלאש לתמונה שאני לוחץ על התמונה בעיקרון לינק כזה עם תמונה קישור למה שאני מתכוון http://img301.imageshack.us/i/94081078.jpg/ תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותבצע גיבוי אוטומטי לדיסק חיצוני USB. אני עובד עם לפטופ, ומבצע שינויים בקבצים בכונן D הפנימי. אני צריך שהתוכנה תזהה שאני מחבר את הדיסק החיצוני כשאני מגיע הביתה, ותשלים אוטומטית את החומר החדש בכונן D לכונן החיצוני. זה צריך לעבוד חד כיווני - אני רוצה CLONE של התיקיה בכונן הפנימי על הכונן החיצוני תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המסך החדש 22" dell למרות שהתקנתי את הדרייבר מהדיסק לא מופיעה לי האופצייה עם הרזולוציה הנכונה. יש לי 1280x1024 שאני עובד כרגע, 1792x1344, 1600x1200 וכו'.. כרטיס מסך ATI 9500Pro. מה לא תקין?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עפ אפשרויות מתקדמות בעיקר בניהול קבצים ברשת ביתית,הרשאות וכד' תודה ושבת שלום לכולם
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
צירפתי לפה בנצ'מרקים של 3 דיסקים הקשיחים שלי רציתי שתגידו לי האם הם תקינים.פשוט בזמן האחרון יש לי הרגשה שהם נהיו כבדים וזמני גישה קצת נהיו יותר איטיים.יש מצב שאולי זה גם קשור לויסטה שלי שנהיית כבדה.בכל מקרה תגידו מה דעתכם [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
גוגל עולה אבל באתרים אחרים עולה לי Internet Explorer cannot display the webpage אי אפשר לחפש כלום וכשאני פותח יותר מטאב אחד הוא פשוט נתקע. יש אינטרנט והפיירפוקס עובד. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להסיר את הדרייבר (או להתקין חדש, מאז שנסיתי להסיר) קופץ לי חלון: NVUNINST.EXE ביצע פעולה לא חוקית ועליו להסגר איך אני מסדר את זה? תודע מראש
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך אני מוחק את ההיסטוריה של החיפושים באינטרנט? ז"א את המילים שנשמרות לאחר חיפוש בגוגל וכו', שמופיעות כשכותבים בשורת החיפוש... שיערתי שזה קשור לקוקיז באיזשהי צורה... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה להעתיק קבצי ISO וכונן נייד והודעת השגיאה שהוא רושם לי היא "שאין מספיק מקום לאחסון" וזה מוזר נורא כי הוא חדש ואין עליו כלום מותקן (חוץ מתוכנות הגיבוי שמגיעים איתו),נפחו 320G ובגודל 2.5". עם קבצים אחרים אין לו שום בעיה. יש לציין כי לא ניסיתי לגבות עם התוכנה שמגיעה עם הHDD ואם אפשר פיתרון או דרך לעניין אודה לכם. מדובר בכונן SAMSUNG 320G חיצוני.
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
רבותי שלום, במחשב הלכו לעולמם כמה חלקים, כנאה מקצר. הדיסק הקשיח שריר וקיים ויש לי גיבוי פרימטיבי של כל החומר, כלומר כל הקבצים כולל קבצי המערכת הועתקו לכונן חיצוני. עכשיו עם מחשב חדש, כשיש לי את גיבוי המחשב הישן שהלך לעולמו, אפשר להשתמש בגיבוי כדי להעתיק את כל המיילים שהתקבלו לאאוטלוק החדש? בטוח יש תיקיה בה כל המיילים (של אאוטלוק אקספרסס) מאוכסנים, לא? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! יש לי קורא כרטיסי סים וקיבלתי איתו דיסק עם התוכנה לXP ואני צריך לויסטה ניסיתי לחפש קצת ולא מצאתי אני לא יודע מה הדגם שלו או החברה אז הנה התמונה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כניראה בגלל כניסה לאתר hide-my-ip איך אפשר לסדר את זה?..
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
הי אני מנסה להוריד את התוכנה הנ"ל (גירסת ההתנסות החוקית!) וזה מתבצע ע"י הורדת תוכנת הורדה- שמורידה את הFW מהשרת של ZA... הבעייה שבדיוק כשההורדה מגיעה לסוף, קופצת לי הודעה שהשרת לא נמצא או משהו כזה וההורדה מתבטלת. ניסיתי למצוא מקורות אחרים להורדה, אבל כולם מובילים לאותו המקור... מישהו מכיר מקור אחר להורדה (לגירסה החדשה) או משהו שאני יול לעשות כדי להוריד את התוכנה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה home primium 64bit באנגלית. לא מזמן התקנתי את האקספלורר 8 מהאתר של מיקרוסופט, וזה הוריד לי את הגרסה העברית, אבל האקספלורר באנגלית למרות שיש לו קבצי mui של עברית בתיקיה C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\he-IL ובהגדרות אינטרנט השפה היא עברית? מה שיותר מענין שיש אתרים מסוימים שהוא שומר בהיסטוריה גם אחרי שמחקתי היסטוריה (גם בccleaner וגם בהגדרות אינטרנט). אי אפשר לראות אותם בהיסטוריה אבל כשאני מקליד בשורת הכתובת את התחילית או לוחץ F4 זה מופיע??
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-