עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dyn,

טוב אני מקווה שאני בפורום הנכון שלום, אני משתמש בתוכנה AVI RECOMP כדי להדביק כתוביות על סרטים, כשאני מדביק את הכתוביות אני רוצה למקם אותה כמה שיותר בחלק התחתון של הסרט, ניסיתי לעשות זאת על ידי המרת קובץ ה SRT ל SSA ואז בתוכנה AVI RECOMP ישנה אפשרות למקם את הכתובית, ניסיתי וזה לא עזר. (אני רוצה שהכתובית תופיע בפס השחור מתחת לסרט). בנוסף, רציתי לשאול האם קיימת אפשרות לבטל את הפסים השחורים בסרטים שנמצאים מלמעלה ומלמטה על מנת שהתמונה תיהיה על כך המסך ולא בחצי ממנו.(ועדיין לשמור על האיכות כרגיל) תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by yirmio,

שלום! יש לי בעיה בחיבור טלויזיה בHDMI. בסה"כ החיבור עובד חלק, אבל כשאני מפעיל משחק Call of duty 5 הוא מציג מסך שחור בטלויזיה ומנתק את החיבור ונהיה מסך כחול כאילו הטלויזיה לא מחוברת בHDMI. יש לי כרטיס readon3650HD. אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by avi123,

שלום נתקלתי בבעיה שניראית כפשוטה אך אינני יודע לפתור אותה יש ברשותי את התוכנה nero express ואני רוצה לצרוב סרט עם סימות avi בDVD כך שהוכל ליראות את הסרט במכשיר ה DVD שנמצא בסלון איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by orendia,

שלום, האם ישנו MUI לאופיס 2007 ואם כן האם עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  5. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by asw3,

לאחרונה עשיתי פורמט למחשב ועשייתי את זה על הכונן הלא נכון רציתי לדעת אם אני יכול להקטין את הגודל של הכונן למינימום כלומר מה שמשתמש עכשיו בפועל וליצור כונן חדש מהשטח שהתפנה ולהריץ שחזור של הקבצים שישחזר את מה שהיה ולהעביר אל הכונן החדש השאלה אם אני יקטין את גודל המחיצה זה לא יפגע בחומר בה? והאם יהיה אפשר לסרוק מחיצה שהוקטנה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  7. שמתי בכל מקום על הכי חזק וזה וסרט מסוים עדיין נשמע חלש. דברים אחרים הם סבבה, אני יודע שהבעיה היא בסרט אך אני רוצה להגביר את העוצמה שלו. איזה תוכנה יכולה לעשות את זה לקובץ AVI? תודה!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by dorshay,

יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  9. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי קומפי ישן של הילדים מסוג LPT ואני לא מצליח להפעיל אותו אני לא חושב שיש לו בעיה אלה לא כל תוכנה מתאימה לו ואני לא יודע איזה כן מתאים לכן השמח אם תוכלו להגיד לי מה כן מתאים אם אתם יודעים ואיך אפשר לעשות בדיקה ולראות בלי תוכנה שהחלק הזה אכן עובד תקין תודה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by EagleXDR,

האם יש דרך כלשהי לראות את הספריה של האייפוד ולהאזין לה בווינדוס מדיה סנטר (ווינדוס ויסטה)? פלאגין כלשהו, תוסף, משהו? תודה.

11. היי המסך שלי גודלל 22 אינץ' והרזולוציה שלו 1680X1050 המחשב שלי פועל בזולוציה המתאימה ובכל זאת בפוטושופ הסנטימרים קטנים מידי... היות ואני עובד עם חברות ומספק מוצרי הדפסה כמו כרטיסי ביקור זה מבלבל אותי מאוד... מישו יודע איך אני מסדר את זה? תודה!!!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  12. פשוט מחזה נדיר . http://www.zhoog.com/2009/01/50-of-the-most-stunning-3d-renders/50/ אני משתף כדי שגם אחרים יהנו

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. Started by EcSm,

שלום. אני לומד לתיאוריה דרך האתר הנ"ל אך ישנה בעיה עם הצגת התמרורים, מי שמכיר את האתר יודע כי האתר מציג את הסבר התמרור בצד כשעוברים עליו, אולם אצלי ההסבר מופיע "באמצע", מה שמקשה על הקריאה וההבנה. מצורפת תמונה להמחשה. יש לציין כי הבעיה מופיעה גם באקספלורר כל סוגיו (7 ו6), גם בפיירפוקס (על סוגיו...) גם על כרום וגם אופרה (דף שעובד עם אופרה ולא עם פיירפוקס? מה חשבתי לעצמי? :-X). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by yacovmateo,

שלום חברה אז אני מפרמט עכשיו לפטופ שחבר הביא ואין דרייברים בכלל. בLIVE CD ראיתי דרייבר מסוג realtek 8169 pc1'8169 and 8101e אני צריך בעיקרון תדרייברים של הקול ושל האינטרנט ניסיתי באתר של רילטק אבל קצת קשה למצוא אני מתקין עליו XP והמחשב של LG ויש איזה תוכנה שתזהה לי את החומרה במחשב בלי דרייברים? אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מכירים שאתם מנגנים שיר ברקע ורוצים שהוא יהיה בעל קול של ילד או מבוגר וכו'.... יש תוכנה כזאת פשוטה להפעלה? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  16. עובד עם אקספלורר 8, אני מכניס כתובת אבל הוא לא מגיב רק נותן waiting for.... הגלישה בפיירפוקס עובדת כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  17. Started by AvalonX,

אני מחפש תוכנה דומה

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by roi777,

שלום רב! כשאני רוצה להתקין IE 8 (ע"י עדכונים אוטומטים) כתוב שאני צריך קודם להוריד עדכונים עבור IE 8 ואז כשאני מאשר להוריד הוא מתחיל להוריד ואז אחרי שההורדה הסתיימה (אני חושב שהסתיימה כי יש V ליד השלב של ההורדה) הוא עובר בשניה אחת את כל השלבים ביחד (הוא מסמן X ליד השלב של בדיקת תוכנות זדוניות וגם ליד התקנת IE 8 ומסמן V ליד התקנת עדכונים) ואז הוא מסיים התקנה (בצורה מסודרת) והחלון נסגר לבד וכמובן שעדיין לא הותקן IE 8. מה עושים? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  19. יש לי מחשב שקניתי מחו"ל לא מזמן הוא הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו מיקרוסופט וורד גם התקנתי עליו עברית אבל עכשיו כול פעם שאני כותב משהו בעברית זה יוצא לי במקום למשל "איך הולך" זה רושם "הולך איך" או במקום "מה המצב" רשום "המצב מה" יש למישהו אולי פתרון בשבילי זה ממש מציק ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי בדחיפות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by IG,

הי, התקנתי היום FW חדש- COMODO, וגם אימיול חדש (0.49C) אני מנסה לפתוח פורטים אבל לא מצליח... בFW פתחתי את הפורטים הרצויים בmy port sets, אבל עדיין בבדיקת החיבור של האימיול הם לא עובדים... ניסיתי את הבדיקה עם ובלי ה use UPnP... עדיין לא עובד.. תודה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2009, 21:17:09 מיקרוסופט!!!!111!!!!11 :angryfire:טוב, הבעייה נפתרה- הFW של הווינדוס משום מה התחיל לעבוד (אחרי שסגרתי אותו כשהתקנתי את הFW החדש!!!) ביטלתי- עכשו הכול פתוח

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by RONEN1N,

כשאני פותח כמה דפים בדפדפן האינטרנט המעבד שלי מתחיל להתחרפן והמחשב נכבה (לפי מה שזכור לי הוא עושה ריסט) עשיתי בדיקה עם התוכנה ScienceMark2 32-bit חשבתי שאולי זה יעזור לכם לפתור את הבעיה עשיתי גם איפוס לדפדפן אז אני לא חושב שזה בגלל הדפדפן (גם החלפתי דפדפן) אולי זה תוכנת רגסטרי שמחקה לי משהו חשוב? התוצאה מהבדיקה: http://cid-b5c2b4789ed97e71.skydrive.live.com/self.aspx/.Public/21-06-2009%2014-24-15.png

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by אורטל,

היי....כל פעם שאני מתחברת למחשב מופיע לי על ה-desktop מלא קבצי זבל....למה זה קורה?... תודה =]

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by וינצי,

שלום אני מבקש עזרה איך ניתן לשנות בגרסה 3 של מקסטון,ממצב אקספלורר לwebkit .יש שם מעבר מאולטרא לרטרו והפוך אבל ברטרו איו כלום.איפה זה נמצא?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. באוגוסט שנה שעברה קניתי את האנטי וירוס Kaspersky ואני מרוצה ממנו מאוד. בעוד 65 יום אמור להיגמר לי הרישיון שלו ויש לי שאלה: כאשר נגמר לי הרישיון אני צריך לרכוש אנטי וירוס חדש או שאני מקבל קוד חדש לאנטי וירוס הנוכחי? ועוד שאלה: אם אני אצטרך לרכוש חדש אני לא בטוח שאעשה זאת. איזה אנטי וירוס חינמי טוב קיים היום?

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. שלום לכל חברי הפורום יש לי בעיה מוזרה. כל פעם שהייתי מחבר את המצלמה למחשב (בעזרת כבל USB) הייתי רואה על המחשב את רשימת התמונות שנמצאות על כרטיס הזיכרון שבמצלמה. היום קרה לי משהו מוזר. כאשר חיברתי את המצלמה, תוכנת האנטי וירוס (מקפרסקי, והיא חוקית) הודיעה לי שהיא מצאה וירוס ומחקה אותם. מאותו רגע אני לא יכול לראות את התמונות במצלמה דרך המחשב שלי. אם אני מסתכל על התמונות במצלמה - דרך המצלמה, אני רואה שהתמונות קיימות על כרטיס הזיכרון. איך ניתן לתקן את הבעיה הזו? תודה נראש לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים