תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום קטע הזוי במיוחד קורה במחשב שלי לאחרונה אני לא מצליח לגלוש לאתר one לא באקספלורר 8 לא בפלשפיק הפיירפוקס לא נפתח לי בכלל (יכול להיות בגלל שהוא קרס מהאתר הזה) אז ככה.. אני נכנס לאתר מספיק לראות בקושי כותרת ראשית ואז האקספלורר קורס הפלשפיק מודיע לי שהוא הולך לקרוס ונותן לי עוד 2 שניות באתר בערך והפיירפוקס ..כנ"ל אשמח לקבל מידע על התופעה המוזרה הזו ומה אפשר לעשות.. במיוחד לדעת איך להחזיר לחיים את הפיירפוקס. תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח לפתוח קובץ שבלונה שנערך ע"י Word2007 עם Word2003 יש ליתוכנה שנקראת Convertor2007 to2003 ועם התוכנה הזו אני יכול לקרוא קבצי Docx אבל לא ידוע לי אם אני יכול לפתוח קובץ Dotx. אשמח לדעת אם ישנה אפשרות כזו בכלל?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלא הסתדרתי עם העברת קבצים- עכשיו אני לא מצליח לעלות את הסרטונים לפייסבוק. הסרטון עומד בקריטריונים של זמן וגודל קובץ אבל כשאני מנסה להעלות הבר לא מתמלא וכתוב לי כל כמה שניות למטה בצד ימין של הדפדפן "שולח בקשה אל.." אבל כלום לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בן דוד חזר מטיול עם תמונות ורוב התמונות עם סוס טוריאני מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בס"ד שלום, ניסו להתקין על המחשב שלי התקן bluethooth ומאז הקול לא עובד במחשב. הקול עובד רק דרך התוכנה RealtekHD Audio Manager שאז הוא משמיע צליל לדוגמא. כאשר מנסים להשמיע שירים דרך windows media player יש הודעת שגיאה C00D11BA. יש לי לוח אם מסוג gigabyte EP43-DS3L עם כרטיס קול מובנה. ניסיתי להסיר את התוכנה, אבל זה לא עוזר. נכנסיתי למנהל ההתקנים ושם אין שום סימן ? או ! ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש מדיסק ההתקנה וגם זה לא עבד בעת ההתקנה הוא נתן הודעת שגיאה על כול אחד מהדרייברים שניסיתי להתקין אבל הוא סיים להתקין בלי לתת שום סמל של שגיאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להסיר את הדרייברים דרך מצב בטוח ושוב פעם זה לא עבד.. גיליתי שיש 2 דרייברים בהתקני ממשק אנוש(HI…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ולא לרשתות אחרות שהוא קולט פה בסביבה (יש רשת איטית ולא מאובטחת שהוא כל הזמן מתחבר אליה).
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה שמתי לב לזה: לוח האם שברשותי הוא P5LD2 SE של Asus. ביקרתי בדף הזה כדי להוריד דרייבר עדכני ללוח האם עבור האודיו. בקישור הנ"ל ישנם שני לינקים לאודיו, התקנתי רק את הראשון מביניהם כיוון שלא הייתי בטוח לגבי נחיצותו של השני, מה גם שחששתי לגרום נזק למחשב ע"י התקנת שניהם. אציין גם שיש לי אודיו במחשב. למישהו יש רעיונות מהם שני ההתקנים הללו, ומה עליי להתקין כדי לבטל את סימני השאלה? תודה רבה מראש לכל מי שנחלץ לעזרה!
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט תמחשב ואין לי כל להכנס לכל אתר ולהעתיק לשמה תכתובת של הסימניות ויש לי איזה 70 ככה שזה קצת קשה לעשות את זה ידנית. איך אני יכול לעשות גיבוי הולם לכל הסימניות שלי? שישר אחרי שאני ידביק את זה לאיזה תיקייה או לעשות משהו פשוט הכל יופיע לי בחזרה[br]פורסם בתאריך: 18.07.2009 בשעה 16:39:50 אפצי'
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני בן אדם שאוהב הרבה טאבים פתוחים, ככה אני. לרוב כשאני גולש בפורומים יש לי בין 10 ל35 טאבים פתוחים במקביל. לגרסא הקודמת של FF לא הייתה שום בעיה עם זה והוא עבד חלק. לגרסא הנוכחית, לעומת זאת, יש בעיה ברגע שאני חוצה את איזור ה 15 טאבים. GIFים מתחילים לקרטע, אם הם מתנגנים בכלל, הוא תופס קרוב ל400K זכרון ולגלול עמוד עובד בדיליי של קרוב לשניה וחצי. מה נסגר? ):
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מעבד amd x2 4200+ כרטיס מסך HD4870 וכאשר אני מפעיל סרטי 1080P הסרטים נתקעים , במיוחד כאשר אני מעביר. אני רואה סרטים ב VLC ו media player classic שבו הסרטים עובדים יותר חלק אך עדייין נתקעים. אני משער שהמחשב שלי אמור להריץ חלק סרטים כאלו. אז כנראה שזאת בעיית תוכנה. אז אם כן. איזה קודק עדיף בשבילי ובאיזה תוכנה עדיף לנגן סרטים אלו? תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה (ואם אפשר - חינמית) לעריכת וידאו - ליתר דיוק אני פשוט רוצה לקחת קטע קטן מסרט. אשמח לקבל המלצות בנושא. תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אהלן, אשמח להמלצות על תוכנות קלילות שירוצו בכיף על הנטבוק שלי(ASUS 1000HE) ולא יכבידו יותר מידי. נגן מוזיקה נגן סרטים אנטי וירוס כיווץ ופריסה מנהל קבצים(כמו TOTAL COMMANDER - יכול להיות שהוא המתאים ביותר?) אם למישהו יש רעיונות לתכונות שלא רשמתי כאן, אשמח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לדוגמא בתמונה המצורפת יש המון קבצים ב DIR של תוכנה... מישהו יודע איזה מהם מפעיל סריקה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תיראו בזמן האחרון כל פעם נגיד אני ניכנס ל hwzone וניכנס נגיד סתם לאיזה פורום פה אז ניפתח לי פיתאום חלון עם שתי נשים מיתנשקות לסביות וזה כל פעם!!!! ניסיתי לימחוק את ה fire fox ולהוריד שוב לא עזר,ניסיתי להוריד את האקספלור הכי חדש לא עזר,מחקתי עם ccleaner עם אנטי וירוס avira,ad aware וכלום לא עוזר זה ממשיך!! ניראה לי שהדרך היחידה זה לפרמט ניסיתי לימחוק הכל וכלום לא עוזר, גם התקנתי תתוכנה של פירפוקס שאמורה לחסום פירסומות וגם לא עזר עזרה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בצעתי שדרוג למחשב עליו מותקנת Vista ל-SP2. לאחר סיום העדכון בצעתי כנדרש אתחול למחשב, אך הוא נכנס אוטומטית לבדיקת chkdsk. קיים קובץ אחד (solitair.exe דווקא...) שבו הבדיקה נעצרת והמחשב אינו ממשיך לאתחול מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל אפשרויות האתחול האחרות (safe mode, last known good configuration) אך ללא הועיל אני נתקע באופן דומה. כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? מצידי אפילו איכשהו להגיע לקובץ הבעייתי (שכנראה איכשהו נדפק) ולמחוק אותו. רעיונות יתקבלו בתודה. אמיר.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
היי. זה לעסק של אמא שלי. היא משתמשת במחשב לצרכי עבודה אז אני מתלבט בין אנטיוירוס רגיל לבין "חבילת אבטחה". צריך מכם ייעוץ גם לגבי זה. תמיד אני מתקין לה אנטיוירוסים חינמיים למיניהם ותמיד הם לא עושים את העבודה כ"כ, אז אני רוצה כבר לקנות לה וזהו. ההתלבטות היא בין: קספרסקי נוד32 ביטדפנדר מה אתם אומרים ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מוריד direct-x 10 וזה מראה לי במשחקים שכן תומכים שיש לי 9 ולא 10... ואני לא יכול לשנות.. כאילו מה שהתקנתי לא באמת הותקן.. אתם יכולים להביא לי לינק להורדה אמינה של direct-x 10 בבבקשה?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מחפש מנהל הורדות קליל, בלי יותר מידי אופציות. האופציה היחידה שאני צריך היא פיצול ההורדה למספר חלקים. JDOWNLOADER תומך בזה? יש תוכנה אחרת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום וברכה, לאחרונה יש מתקפת טרויאנים והדבר האחרון שקרה לי בגלל זה הוא כדלקמן: שגיאה המופיעה לי מספר פעמים ביום: script: w:\wundows\system32\winjpg.jpg שורה: 1 תו: 98304 שגיאה: קבוע מחרוזת לא גמור קוד:800A0409 מקור: שגיאת קומפילציה של microsoft vbscript. לדעתי גם בגלל השגיאה הזו אין לי אפשרות ללחוץ על קונטרול אלד דיליט למשל, או לראות תיקיות נסתרות למרות שאני מסמנת את האופציה, או לעשות ריסייז לתמונות בעזרת תוכנת אימג' ריסייזק שיש לי על המחשב. האם יש למישהו ידע כיצד פותרים את זה? זה משגע אותי ובטח לא בריא כל כך למחשב.... תודה מראש על העזרה, ומקווה שתהיה שבת שקטה אני
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקחתי לחבר שלי את הלפטופ העגלה שלו שזה IBM THINKPAD מעבד 1400 זיכרון חצי ג'יגה בקיצור פירמטתי אותו והתקנתי עליו XP PRO+SP3 לפני זה היה מותקן הום אדישן. הבלתי צפוי זה שהכל הותקן אבל לא מזהה תכרטיס רשת ואת הקול ועוד כמה דברים ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של IBM לא עזר ,מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם .צריך עזרה במציאת פתרון בשליטה מרחוק על מחשב PC . כשאני מנסה השתלטות מרחוק ממחשב נייד על מחשב PC דרך Remote Desktop Windows XP Professional .--אני מגיע לשלב של שבו המסך המשתלט נעשה שחור ואז צריך להכניס סיסמה + שם משתמש . שם המשתמש הוא נכון וגם הסיסמה - אך משום מה מופיעה שגיעה שאחד מהנתונ ים לא נכון ואז לא ניתן להתחבר מרחוק . מה עושים ?? בוצע גיבוי מה CD המקורי של ה XP . אך התיקון לא עזר מה עושים ???
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-