עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. חברת HP לא עשו דרייבר לויסטה עבור סורק 2200C HP. אחרי שחיפשתי באנטרנט מצאתי ב-2 אתרים הוראות איך לעקוף את זה ובכל זאת להתקין דרייבר: http://domeheid.blogspot.com/2008/02/how-to-install-hp-scanjet-2200c-on.html http://me2bz4u.com/~jkenscoff/blog2/2007/06/hp-scanjet-2200c/ ניסיתי לעשות לפי ההוראות ועדיין לא עובד לי. יש למישהו מושג איך מתקינים את הדרייבר ? בנוסף לדרייבר הבנתי שצריך להתקין תוכנה VueScan במקום התוכנה של HP (HP Precision Scan LTX)בשביל שזה יעבוד עם ויסטה. מכירים תוכנה אחרת שעובדת טוב ? כי ה-VueScan עשתה לי קצת בעיות... ואם יש אפשרות להתקין את התוכנה של HP על ויסטה אז עוד יותר טוב...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eLi7aN,

בווינדוס 10 יש אנטי וירוס כולל בשם Windows Defender 10 אני מנטרל אותו ל 2 דק' מקבל 200 מגה אני מחזיר אותו מקבל 100 הוא שואב כוח מהפס אני לא מצליח להסיר אותו מכיוון שזה בתוך מערכת הפעלה יש למישהו טיפ איך אפשר להסיר אותו אני ביגללו לא מקבל מהירות 200 וגם שמנטרלים עכשיו לא מקבל 200 עשיתי פירמוט למחשב עליתי על הבעיה זה ממנו איך מסירים אותו תסירו גם דחוף אני לא יודעע איךךך

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shift,

שלום וערב טוב.. זה היום הראשון שלי והנושא הראשון שלי.. אם זה לא הפורום הנכון עמכם הסליחה.. ??? יש לי מחשב פ3 128 ראם.. כשאני מנסה לגלוש... אחרי זמן לא מדויק... נותן לי שגיאה... ושהוא צריך לסגור את ה אקסיפלוריר (יש לי ie6 ) עדכנתי את החלונות... את האקסיפלוריר... עשיתי פורמט 9 פעמים.. יש לי אנטי-וירס נורתון 2005.. יש לי פיירוול ( שאני יודע לעבוד עלין מצויין ) .. יש לי אנטי-ספאם... השגיאה היא ב flash.ocx .. מחקתי את הפלאש באופן נכון שהראו לי באתר של מיקרוסןפת.. עשיתי התקנה מחדש.. לא עזר... העתקתי קבצים מחבר שהפלאש עובד אצלו מצויין.. לא עבד.. התייעצתי עם מיקרוסופט באתר לא יכלו לעזור.. גם לא 3 טכנאיים.. מחקתי את הקובץ והמחשב עובד מצויין... אבל בלי פלאש.. זה לא כלכך טוב... …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו מכיר קליינט טוב, מומלץ והכי חשוב מהיר לאימיול? רוב ההורדות שלי אני מבצע בעיקר בביטורנט אבל יש דברים שפשוט אפשר למצוא רק באימיול[חוקיים, כמובן]. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by psycho killer,

יש לי בעיה באקספלורר שאני לא יכול להיכנס לכתובת מסוימת אין לי שום הגבלה לכתובת הזאת ודיברתי עם בעל האתר ניסתי כמעט הכל ורק אצלי זה לא עובד כנראה שיש לי פרצות אבטחה בדקתי עם כמה תוכנות ובספייבוט גיליתי 5 אקספלויטים שהספייבוט אומר שהוא מתקן או מוחק אבל בסריקה חוזר הוא מגלה אותם שוב ועדיין האתר לא עולה איך אני יכול לסדר את זה?<?<

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by idofr,

הייי כולם קודם כול אני מדגיש ---- העבודה לא שלי!!!! ------ שלא תטעו הלוואי הייתי יודע לצייר ככה אבל אני לא עשיתי אותה ואני מביא אותה רק כדי שתיראו היא נעשתה ע"י 2 קנדים שקוראים להם Jean Sebastien Duberger And Ray Toh והיא כאמור רק בפוטושופ

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by tzolerguy,

היי מצאתי את העמוד הבא שבו אפשר לצפות בשידורי טלויזיה אבל דרך הדפדפן... http://mygol.net/showthread.php?t=793 האם אתם מכירים תוכנה / דרך כלשהי שבעזרתה אוכל לצפות בשידור אבל לא דרך הדפדפן כי ככה כל פעם שאני משהו במחשב הוא ישר יוצא לי ממצב של מסך מלא. ואני עובד עם 2 מסכים אחד לטלויזיה אחד שעליו אני עובד.. אז המטרה היא שהשידור יהיה פצוח על מסך מלא באחד המסכים ואני יכול לעבוד רגיל במסך השני. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by emil57,

תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by daido,

אני מחפש תוכנה שתפעיל משחק עם סיומת smc זה נראה לי אמולטור. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני יודע ששאלה זאת נשאלה מספר פעמים אבל ניסית כבר הכל!לעניננו....... אני משתמש באימיול 4.2 של ליון העניין הוא שכל פעם שאני מעלה את התוכנה זה פשוט תוקע לי את המחשב עד כדי כיבוי והדלקה מחדש גם נסיונות להתקין שוב עלו בתוהו!יאמר שחכיתי לעניין עדכון הקבצים השיתופיים בהאשינג ולא פה הבעיה.עשיתי גם את המתבקש מנורטון 05! גם לאחר פירמוט המחשב הבעיה לא נפתרה ופשוט תוקעת לי את המחשב עד לפני שבוע הכל עבד פיקס הייתי ממש מרוצה ופתאום הכל נפל ניסית להתקין גרסאות מאוחרות עד 5.3 אך ללא הצלחה עדיין תוקע את המחשב מה אפשר לעשות שלא נעשה עדיין?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eladbu,

תגידו רק אצלי ccc 5.8 עגלה רצינית או שזה פשוט עולה ככה לוקח לי ים זמן להעלות את זה! יש איזה פתרון? (יש לי מחשב פצצה כך שזה לא בעיה של זכרון וכו!)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by miki891,

שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה. מישהו מכיר תוכנה SpinRite v6.0. שעושה שיחזור מידע. אני בדקתי עליו ולא היבנתי משהו שהתוכנה משחזרת לי מידע חומר חשוב כמו למשל מסמכים או קבצים ותיקיות חשובים לי, שנימחקו לי בדיסק קשיח שלי. מה היא עושה בדיוק? נראה לכם שהיא רק ורק מתקנת שגיאות סקטורים (BadS) ולא חומר מסמכים או קבצים ותיקיות? האם זה נכון? מיקי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון. ואז sytem alert ואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ??? אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה" בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldr לא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים" סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום. המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeper לא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני בכלל לא מגזים! אני כבר למעלה מיומיים רצוף מחפש תוכנה פשוטה לסנכרון בין המחשב שלי בבית לבין הלפטופ - משהו בסגנון ACTIVE SYNC של מייקרוסופט. פשוט לא מצאתי משהו שבאמת ניתן לסמוך עליו, כל התוכנות הם או מסובכות במדיי ומיועדות לפרוייקטים גדולים או ישנות בטירוף. אפילו באתר מיקרוסופט הדבר היחיד שהם מציעים הוא להתקין Exchange Server (שברור שזה לא הגיוני!). זהו. אני זורק את הכפפה... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. האם לדעתך יש להסיר את השאלה? כן - לא נא לפרט, מה הפריע לך בשאלה זו? שגיאה!!! [h=1]האם ההודעות באאוטלוק של מיקרוסופט תופסות זיכרון במחשב?[/h]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shaithebest,

סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Noder,

היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי יש לי בעיה בפיירפוקס, באחד מהמחשבים שאני משתמש בהם. כאשר אני נכנס לאתר שמכיל iframes, שמתעדכנים כל כמה שעות, אני תמיד רואה גירסה ישנה (מאוד, כמה ימים אחורה לפחות) של הקובץ, זאת ששמורה ב-cache.. ואני חייב לעשות reload iframe בשביל שהוא יטען אותו מחדש.. זה קורה לי רק במחשב אחד, ולא בשאר המחשבים שאני עובד בהם, ולכן אני מניח שזו בעיה נקודתית בהגדרות. יש לציין שזה קורה רק ב-iframes, אין שום בעיות cache אחרות.. מישהו נתקל בזה פעם? הצעות לפתרון (חוץ מ"תמחק את הפרופיל, ותתקין מחדש", זה לא יכול לבוא בחשבון..) תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by paton1973,

איך מעביריםאת כל רשימת הכתובות מ yahoo ל gmail?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

מה קורה כשחייבים תמונה עם נושא מסוים וכל מה שיש לך זה משהו שלא מספיק טוב ויחסית ישן ? מתחילים לעבוד, הנה אחרי עריכה מהירה : הכל בשביל עבודה של אחותי. עוד קצת החלקות ועבודה וזה יראה כמו חדש. לפני : אחרי :

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by R0ck,

לא יודע מה אתכם, אבל אני לא מצליח להתחבר לסרברים של התוכנה/לאתר הבית של התוכנה כבר במשך מס' ימים... מישו חווה תופעה זהה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים