עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by LOL,

אני מנסה להוריד ולנסות chrome, אבל גם כשאני בוחר אנגלית במסך של ההורדה זה יורד לי בעברית זה ממש מעצבן כי זה אומר שהכפתורים של האחרוה והקדימה בצד השני ואני לא מסוגל לחיות עם זה ;D יש דרך להחליף שפה אחרי שהתקנתי? או להכריח אותו להוריד באנגלית? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 22:50:06 בטלואני עיוור מסתבר

2. Started by shevah,

למישהו יש מושג אם אפשר לקבוע קיצורים משל עצמי? והאם יש דרך לסגור את הלשונית הנוחכית באמצעות המקלדת ולא רק באמצעות העכבר? תודה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. היי... התקנתי היום ווינדוס 7 ואיתה גם Avira שאני מרוצה מאוד ממנה! בקיצור, אני מעוניין בתוכנת אנטי רוגלה שתאפשר את החסימה המרבית... וחשוב שתתמוך בווינדוס 7 וחינמית! שאלה נוספת היא האם Ccleaner תומכת ווינדוס 7, והאם שווה להישאר עם הפיירול של הווינדוס, ואם לא אז איזה? תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  4. Started by elior021,

אהלן הבטרייה במחשב נייד אצלי נגמרת מאוד מהר אני צריך תוכנה שתראה לי את המצב של הבטרייה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה שתוריד תוכנות שאני אבחר ותתקין אותם אוטמטי מבלי שאני אצטרך להכנס לכל מני אתרים להוריד להתקין וללחוץ על 700 NEXTים! ולא מצאתי. וגם אם יש היא לא טובה כמו שלי! אז בניתי אחת! התוכנה מאוד מושקעת ואני עובד עלייה הרבה זמן! אני מעדכן אותה מפעם לפעם בתוכנות הכי חדשות ואחרי שבדקתי אותם! כל התוכנות הם תוכנות חינמיות מלאות. למי התוכנה שימושית? התוכנה שימושית לכולם- תמיד טוב שיש לכם אותה במחשב. אם אתם צריכים פתאום חבילת מקודדים חדשה כל מה שאתם צריכים זה לפתוח את התוכנה להכנס לקטגוריה המתאימה ולהוריד! התוכנה שימושית גם לאנשים שמפרמטים את המחשב שלהם כל שני וחמישי- אתם בוחרים רשימה של תוכנות שאתם רוצים להתקין (אנטי ורוס,פיירוול,אקרובט רידר וכו). …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by elior90,

הקלטתי סרט מהתוכנה Camtasia Studio מי שמכיר ועשיתי את זה הרבה פעמיים והסרט עבד ועכשיו הקלטתי סרט והוא עושה לי תשגיאה הזאת: Media Type 0: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: MEDIASUBTYPE_Avi {E436EB88-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} formattype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 1 cbFormat: 0 Media Type 1: -------------------------- Unknown AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Stream {E436EB83-524F-11CE-9F53-0020AF0BA770} subtype: TIME_FORMAT_NONE {00000000-0000-0000-0000-000000000000} formattype: TIME_FORMAT_N…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  7. Started by gal555,

http://fs3.filehippo.com/9613/6ec79036ff494afb8fd71fa6d0e3bdd9/installspeedfan439%20.exe Speed Fan 4.39 שוחרר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום, יש לי נייד של HP שמערכת הוויסטה שמותקנת עליו פשוט קרסה במלוא מובן המילה. אין לי דיסק גיבוי אבל יש מחיצת גיבוי שלצערי אני לא מצליח להריץ שחזור ממנה ע"י לחיצה על F11 כפי שנדרש בחוברת ההפעלה. יש לי דיסק וויסטה ממחשב אחר שאני יכול להתקין על הנייד אבל לא יהיה לי את התוכנת שחזור של HP אז השאלה מאיפה אפשר להוריד את ה- HP recovery manager שיהיה מתאים לוויסטה 64 ביט ואני אשמח לא לקבל תשובות כמו "חפש בגוגל". תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לא משנה לי איזה , אקספלורר , פייפוקס, קרום , כל אחד מהם יהיה טוב כי הם יודעים לקחת נתונים אחד מהשני, הבעיה היא שאף אחד מהם לא יודע לקחת נתונים מספארי משום מה..

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  10. Started by raiman1,

?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Boxster,

כותרת... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by ggg123,

הורדתי ערכת נושא לפיירפוקס. הכל טוב, מלבד החצים של אחורה וקדימה בדפדפן- הם הפוכים. זה לא ממש קריטי, אבל קצת מבלבל ומעצבן. יש דרך לתקן את זה? תמונה:

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by בנציצ,

שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי יש לי מערכת ויסטה 32 ביט אני רוצה להתקין וירטואל פי.סי 64 ביט האם זה אפשרי? או אנ יצריך להתקין וירטואל 32 ביט ועליו להתקין 65 ביט אם זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. אני מחפש המלצה לתוכנה מאוד ספציפית. שמגבילה תוכנות שפועלות ברקע למהירות שאחליט (הורדה\העלאה). ובנוסף רציתי לדעת אם ברשת אלחוטי, אפשר להגביל מחשב מסויים למהירות הורדה מסויימת? אני עד היום הכרתי רק את התוכנה NetLimiter רציתי לדעת אם ממליצים עליה? או שיש חזקות יותר בשוק? הכי חשוב תוכנה ככה קלה למערכת שתעבוד כמו שצריך בלי קריסות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Posford,

שלום חבר'ה, אני מחפש המלצה מאוד ספציפית לפיירוואל ככה איכותי ומשובח, שבפשוטות מאפשר לי ומקפיץ הודעה כאשר תוכנה כלשהי רוצה לצאת מהמחשב החוצה (חיבור) לאינטרנט, ולהפך כאשר גורם כלשהו מנסה להיכנס פנימה למחשב. שיהיה אפשרות של אישור או דחייה. אם יש ככה חבילה של פיירוואל ואנטי וירוס אשמח לשמוע, ואפשר גם אנטי וירוס בפני עצמו. עדיף למשהו פחות כבד ואיכותי. עד היום הכרתי רק את Kerio בגרסא החינמית והישנה, איך הוא אגב?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  16. אני ממש מתחנן שלא תספימו את הת'רד הזה.... באמת! פשוט אל! אם כך, מה התוכנת אנטי וירוס-פיירוול הכי טובה היום? אני יודע אנשים רבים משתמשים ב-ESET אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת שניה על התוכנה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום יש לי כרטיס טלוויזיה ישן, וכאשר אני מקליט תכני טלוויזיה אז הקבצים שנשמרים הם קבצים מנופחים מאוד! למשל הקלטה של דקה יכולה לתפוס 500 מגה. אני צריך את עזרתכם בהגדרת המקודד כדי שגודל הקבצים שמוקלטים יהיה סטנדרטי וקטן. נכנסתי לתפריט ההגדרות של כרטיס הטלוויזיה ושם ללשונית record, בלשונית הזאת אפשר להגדיר את המקודד לדחיסת האודיו והוידיאו. הנה רשימת המקודדים: באיזה מקודד לבחור? תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by asw3,

לפני כשהתקנתי אנטי וירוס nod32 באתי לעשות סריקה, והוא העיף את כל הקבצים לבידוד חשבתי שזה בגלל הנוד אבל לא כך הדבר לפני כמה שעות התקנתי אנטי וירוס חינמי "אוירה" גם הוא במפתיע העיף את כל הקבצים לבידוד פעם שהיה לי את האנטי וירוס של סימנטק הוא פשוט היה מוחק רק את הוירוסים ואת הקבצים היה משאיר איזה סיבה יש ש-2 אנטי וירוס שמומלצים ידפקו את כל הדברים למרות שכביכול אני התקנתי וגם משתמש בהם ? ואיך ניתן לפתור את הבעיה כי כבר יש לי פוביה מאנטי וירוס :\

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. הפיירפוקס נפתח אבל לא מסוגל להכנס לשום אתר, כולל דף הבית- למרות שרואים את הכתובת שלו.

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by chap123,

איך אני נפתר מוירוסים או מטרויאנים שהאנטי וירוס מגלה (אגב יש לי גרסא 9.0.0.463) ? האם מספיק רק למחוק את הקובץ שהוירוס/טרויאן נמצא בו?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by y42r,

החלונות שלי לא עולה. ניסיתי לבצע התקנת תיקון והיא לא מזהה בכלל שמותקן חלונות וניגשת ישר לבצע התקנה חדשה. יש לי צורך להוציא מידע מ-3 מערכות שפעלו לי על החלונות הזה: WINFAX INCREDIMAIL יש לי גישה ל-HDD ואני רק לא יודע היכן נשמרים הנתונים של המערכות הנ"ל. כל עזרה תתקבל בברכה תודה ומראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  22. שלום חברים, אני מעצב גרפי ופנו אליי מהחברה שבה אני עובד בבקשה לעצב את שער העיתון ברוח החג. אשמח לקבל רעיון מאנשים יצירתיים, שם החברה לא משנה כיוון שלא צריך להיות זיקה לחברה. אשמח לקבל רעיונות, בסיום העבודה אני אפרסם את שער העיתון לקבל תגובות... תודה רבה חברים. מחכה לרעיונות. חג פורים שמח

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני משתמש בגוגל כרום ואני רוצה לחסום אתר מסוים שלא יוכלו להיכנס אליו יותר בדפדפן אני לא יודע איך לעשות את זה אני יודע שבאקספלורר אפשר לעשות את זה אבל אני לא יועד איך עושים את זה בקרום אולי מישהו יכול לעזור לי במקרה?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  24. Started by starwar324,

יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. שלום לכולם. קניתי סיסמא מVIP-FILE ויש לי את התוכנה INTERNET DOWNLAOD MANAGER. קיצר אצל חבר שלי יש את אותו הדבר ואצלו מתי שהוא מוריד איזה משחק או סרט או כל קובץ זה מוריד מ7 שרתים מהVIP-FILE על מנת שתהיה מקסימום מהירות הורדה. יענו לVIP-FILE יש 7 שרתים שמהם אתם מורידים ואם הסיסמא יש אפשרות להוריד מכל ה7 בבת אחת כדי שתהיה מקסימום מהירות. קיצר אני אני מנסה להוריד אצלי וזה מוריד לי רק משרת אחד בלבד, לא מכל ה7 ביחד אלא רק מאחד וזאת מהירות מעפנה רצח.. יענו מוריד לי על איזה 200-250 ואני רוצה שזה יוריד לי על 370 שזה המקסימום בערך של 2.5MB אינטרנט. קיצר השאלה שלי היא איך אני עושה שזה יוריד מכל השרתים בבת אחת? תודה לעוזרים. למי שלא יודע מה זה VIP-FILE, זה אתר כמו ראפידשייר רק ששם אפש…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים