תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי כבר כמה ימים שהרבה הודעות שאני מקבל ב-ICQ מגיעות אלי בג'יבריש (ר' תמונה מצורפת - ריבועים ירוקים). מה שמוזר זה שזה לא קורה עם כל הרשימה, אלא רק עם כמה משתמשים... יכול להיות שזו בעית תאימות בין הגרסה שלי (2003pro) לגרסאות ה-LITE החדשות? לא נראה לי, אבל אולי... \: המשתמש השני רואה את מה שאני כותב בעברית כרגיל. רעיונות? הצעות? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים! (כל זה אני עושה כדי שהפורמט יתאים לפרימייר)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני ממדל בסקצ'אפ. ומרנדר בVRAY. בהתחלה הכל היה סבבה עד שפתאום הכרטיס מסך הפסיק לעבוד בשעת הרינדור (מעקב במנהל המשימות בווינדוס) אני מגדיר את זה על אופציית ה CUDA (הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1060) ואני מקבל הודעה מVRAY ש Checking CUDA driver version: Installed driver version is newer than the latest verified one כאילו הדריברים עדכניים מידי? אבל בכלל לא עידכנתי מאז שזה הפסיק לפעול (אולי התעדכן אוטו' ? ) מישו יודע מה אני אמור לעשות? והאם זו בעיה במחשב או בכ.מסך או בכלל בתוכנה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מעבד תמלילים חינמי בסיגנון של WORD חשוב שהוא יוכל לפתוח קבצי WORD (כמו .DOC לדוגמא) תודה מראש! נ.ב על תמליצו לי על ה-WORDPAD הוא עושה לי יותר מידי בעיות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. אני מחפש תוכנה להדבקת כתוביות לסרטים??? אם מישהו מכיר אז שיגיד לי. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם השאלה שלי היא: האם התוכנה תעבוד כפי שצריך ללא בעיות, כמו אופיס 2003 פרו שברשותי?או שלא כדאי להתקינה? תודה מראש למשיבים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליצור קובץ בגודל מסויים ומדוייק שאני יגדיר? קובץ סתמי שלא יהיה שימוש כמובן. איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי 6 קבצי pdf של סקיצות ואני רוצה לאגד אותם לPDF אחד בלבד כדי להעלות אותו לאתר שלי. כך שבלחיצה על הלינק באתר יראו את כל ששת הסקיצות בPDF אחד. איך אני עושה זאת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.... אני משתמש ב-Google Chrome... ובימים האחרונים בכל פעם שאני למשל רושם משהו בגוגל, נכנס לאחד הדפים ואז חוזר לדף התוצאות, אז דף התוצאות לא קיים יותר ובמקומו מופיע לי דף הכניסה של גוגל....זה קרה לי עם עוד אתרי חיפוש.... לדוגמא: רשמתי "שולחן" בגוגל... נכנסתי לאחת התוצאות.... לאחר מכן לחצתי על "חזור" כדי לחזור לדף הגוגל עם תוצאות החיפוש של "שולחן"....ובמקומו מופיע לי דף הבית של גוגל ללא החיפוש... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכר שניתקלתי בעבר במדריך כזה >> לשיפור הגדרות המחשב >>> לגלישה מהירה יותר כנ"ל לגבי תוכנה/תוכנות שעושות את זה מישהו מכיר שיטה / מדריך / תוכנה שעובדים טוב >> ומשפרים את תוצאות הגלישה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2. התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני. הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה. מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה. רעיונות למישהו ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, והאם היא באמת משחררת את המעבד הראשי בעת קידוד ווידאו?. פשוט רציתי לדעת אם בכלל כדאי לטרוח להתקין את התוכנה. הנה ציתות שלא זוכר מהיכן הורדתי..."טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו. בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה. שימו לב: למרות שהתמיכה ב-PureVideo היא חומרתית, ישנו צורך בתוכנה מיוחדת על מנת לנצל אותה, ותוכנה זו - נמכרת בנפרד ועולה כסף. מי שבכל זאת מעונ…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! לא מזמן התחתנתי (תודה :-) ) והצלם העביר לי דיסק DVD כ 3000 תמונות מתוכם אני צריך לבחור קרוב ל1000 לפיתוח.. עכשיו לעבור אחת אחת להעתיק לתיקיה חדשה זה ממש לא פרקטי :-(... האם מישהו מכיר תוכנה שהיא קלה למיון תמונות בדרך נוכה? אנה עזרו לי.. ותודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם וינדוסXP. הדרייבר זיהה את 2 ה-כ.מסך (אחד ככרטיס PCI-EX2 ואחד מובנה בלוח אם). משום מה אחרי שעדכנתי לגרסה האחרונה (11.1) הוא לא מזהה אצלי את הCROSSFIRE. המפרט מחשב שלי כבר מופיע בפרטים. אם אתם צריכים פרטים נוספים אל תהססו לבקש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוז, והיום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי והתחברתי לרשת הביתית שלי. כשפתחתי את ה-Windows Explorer, הופיעה לי ההודעה הבאה (תמונה מצורפת) ואז מיד לאחריה הודעה שווינדוז נתקל בבעיה והחלון ייסגר. ככה בדיוק קרה לי גם כשניסיתי לפתוח את ה-ICQ2003B. קראתי בחלון מידע שאפשר לנתרל את הדבר הזה (DEP) ע"י עריכת הקובץ Boot.ini, אבל לא כתוב איך. מישהו נתקל בעניין הזה? מה צריך לעשות? תודה לעזורים עריכה: גם את Download Accelerator Plus הוא סוגר, מאותה הסיבה. עריכה #2: נפתר, ערכתי את ה-Bootini ל-Allwaysoff [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש חייב לוגו ברמה סבירה-טובה, כמובן שמועדף רמה גבוהה אבל בכלזאת, אני מבקש משהו חינם ומוכן להסתפק במשהו סביר . הנושא הוא Lord of the Rings Online [המשחק MMORPG] כשהשם של הקלאן הוא BloodLust. הגודל של הלוגו לא כל כך עקרוני, חשבתי לכיוון 400 על 120....... אבל מה שנראה לכם יפה. יש מצב למשהו חברים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברגע שה WINDOWS עולים אני מקבל חלון שבו כתוב כי תוכנה מסויימת מנסה להכנס לאיזה אתר g0ku.alf4-radmin.com.ar.אחריי אני סוגר את החלון הזה קופץ לי אותו חלון אבל הפעם עם תוכנה אחרת ואחריי זה גם תוכנה שרוצה להתחבר ל google.com!. איך שאני מתחבר לאינטרנט אני זוכה לגלוש איזה 5 דקות בלי בעיות ואז האניטרנט כבר בקושי זז והמחשב גם לא מגיב.הרצתי AD-AWERE ספייבוט וקספרסקי וכוויכול הם מצאו בעיות ומחקו אותם. האם יש לכם המלצות לגביי הבעייה שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עוסק בתחום דחיסת תמונות ואני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתוכנת המרה לפורמט JPEG שמאפשרת לשלוט ממש בגודל תמונת התוצאה ברמת הבייטים, כלומר שאני אוכל לקבוע ממש שגודל תמונת התוצאה יהיה בערך 600 בייטים. כל התוכנות שאני נתקלתי בהן מאפשרות או שליטה לפי איכות (quality) או לכל היותר ברמת הקילובייטים ואני צריך בייטים. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי המון המון דיסקונקיים שאני רוצה שהמידע עליהם יהיה זהה. יש למישהו רעיון איך לשכפל אותם, במקום אחד אחד, לעזות את זה בנגלות של 16 - 8 הכוונה שאני אתקע למחשב 8-16 דיסקונקיים, וזה ישפוך לשם את התוכן במכה, יש לי 2 האבים של 8 פורטים. אשמח לעזרה! התוכנה לא חייבת להיות לחלונות אני עובדת גם עם לינוקס.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-