עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, בעבר שמעתי על תוכנה חדשה שיצאה - שמסוגלת לקבץ הרבה קבצים ביעילות וזריזות. בכל אופן אלה הדרישות שלי ^^^. בתודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tal7420,

שלום.... אני משתמש ב-Google Chrome... ובימים האחרונים בכל פעם שאני למשל רושם משהו בגוגל, נכנס לאחד הדפים ואז חוזר לדף התוצאות, אז דף התוצאות לא קיים יותר ובמקומו מופיע לי דף הכניסה של גוגל....זה קרה לי עם עוד אתרי חיפוש.... לדוגמא: רשמתי "שולחן" בגוגל... נכנסתי לאחת התוצאות.... לאחר מכן לחצתי על "חזור" כדי לחזור לדף הגוגל עם תוצאות החיפוש של "שולחן"....ובמקומו מופיע לי דף הבית של גוגל ללא החיפוש... מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shlomi219,

שלום לכולם סיימתי קורס בתוכנת 3DS MAX, ואני רוצה להתנסות בהדמיות חוץ בעיקר לאדריכלות הבעיה שהקורס אינו מלמד מהם השלבים בפרויקט אדריכלי אלא רק את התוכנה נטו. אם יש למישהו ידע בתחום ויוכל לעזור אני אשמח. בעקרון אני צריך לפחות את נקודות ההתחלה, שרטוטים ושלבים עד המידול. בתודה, שלומי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by md22,

התקנתי את הדרייבר החדש 21.85 בהגדרות יש סימני שאלה במקום כתב בחלק מהלשוניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אחרי כל הדלקה של המחשב מצב העוצמה של המיקופון נכנס למצב "השתק הכל" ולמרות שבכנסה הקודמת הוצאתי אותו ממצב זה אך המחשב לא שומר את השינוי. מה אני יכול לעשות כדי שעוצמת המיקרופון לא יכנס למצב "השתק הכל" ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. פעם כשהייתי לוחץ אנטר (אחרי שהכנסתי לו את האפשרות של מספור אוטומטי) אז הוא היה כותב לבד את המספר שאמור לבוא בתור ( 1, 2, 3...) עכשיו הוא לא עושה לי את זה הוא פשוט לא כותב אז אני צריך כל הזמן ללכת למעלה (למי שמכיר) וללחוץ על הריבוע הזה של המספרים בצד ימין למעלה... מה עושים? אני רוצה שזה יהיה כמו פעם אבל אני לא יודע איך להחזיר את זה וזה לא שעשיתי משהו שהיה אמור לשנות את זה, זה השתנה לבד... מישהו יודע מה הבעיה או ליתר דיוק איך לפתור אותה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoM,

הבעייה היא, שאני גולש כרגיל, ופתאם ללא הודעה מוקדמת לוקח לדף כלשהו שעה לעלות, זאת אומרת בפתאומיות לדף לוקח הרבה יותר זמן לעלות, וזמן רב נראה כאילו המודם לא מעביר שום מידע, מה שהעלה לי את החשד כי הבעייה היא באקספלורר ... יש למישהו רעיון לפתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. דגם של מיקרוספט VX1000 בשביל וינדוס 7 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנות של עריכה דיגיטלית לתמונות ווידאו אז אני אשמח לקבל הצעות לתוכנות לימוד... אני בתחילת דרכי ואני רוצה ללמוד קודם כל בסיס ואז שלבים מתקדמים. אני אשמח גם לקבל הצעות לתוכנות לימוד של שפת C ושלל תוכנות שונות בנוסף לתוכנות לימוד אני גם רוצה לדעת איזה תוכנות מומלצות ליצירת פלאשים וסרטים ב2D ו3D תודה ולהתראות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bigbug,

שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by איסתרא בלגינא,

עד אתמול חשבתי ש- ColumnsUI הוא הדבר הטוב ביותר מאז הלחם הפרוס ו- K-jofol. אבל אתמול, הודות לדלישס, גיליתי את נפלאותיו של PanelUI ובמיוחד של הסקין FofR, ואחרי כמה התקנות של רכיבים ופונטים, קצת עריכה של קבצים ושינויי כמה הגדרות, ה- foobar שלי נראה כך: נחמד, נכון? ויש לסקין הזה המון אפשרויות שלא רואים כאן. נסו ותהנו.

12. Started by hagay21,

המחיר פחות רלוונטי אני מחפש תוכנות טובות שמתקנות קבצי ג'יפג ואמפי3 הרוסים והרוסים למחצה (אחרי שיחזור מפורמט)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by desert,

כי יש לי WIN2K , ויש דברים שאני רוצה לשמור ,ואז להתקין 98 , ולשמור את מה שאני רוצה בתיקיה אחת ולמחוק את כל השאר בפקודות דוס[ לא שיש ברירה]. אני מכיר את הפקודות DEL ו ERASE אבל לפי מה שאני רואה זה מוחק את כל מה שבתיקיה אבל לא את התיקייה עצמה. מישהו מכיר דף שמראה את כל הפקודות?[ HELP לא מספיק לי]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by arik_bulldog,

שתי בעיות שאני מנסה לפתור אותה כבר יותר משבוע. (מקווה שבחרתי בפורום הנכון) בקצרה: עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP מחדש, התחלתי להתקין דרייברים והתחילו לצוץ בעיות. (זה לא מחשב חדש, כבר עשיתי את זה מלא פעמים בעבר) כשאני מתקין חומרה בשם Silicon Image Sil 3112 SATARaid Controller הוא לא נותן לי לסיים להתקין אותה. (תמונה) מה זה בדיוק הדרייבר הזה? זה חיבור SATA חיצוני? כי יש לי כזה, (בלי דרייבר- לא זוכר בכלל שהיה לי) אבל יש לי גם RAID בדיסק הדרייברים של המחשב עצמו, וכבר שם מופיעה הבעיה. הבעיה השניה היא בהתקנת מתאם USB לרשת אלחוטית ROTAL ALAN DRUC-U3. אני מכניס את הדיסק המקורי של הדרייבר, והוא לא נותן לי לסיים בדיוק באותה טענה. (has not passed windows logo testing......) אם אני ממ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html גרסאת Portable באנגלית: http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test שיפורים חדשים: * Improvements to the user interface based on user feedback, including changes to the look and feel on Windows Vista, Windows XP, Mac OS X and Linux. * Changes and fixes for new features such as the location bar autocomplete, bookmark backup and restore, full page zoom, and others, based on feedback from our community. * Fixes and improvements to platform features to improve security, web compatabilty and stability. * Continued performance improvements: changes to our JavaScript engine as well as profile guid…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תחיל הודעת דוא"ל חדשה. לוחץ על לחצן ה "אל" ... מקליד "שרה" מתוך כוונה שהתוכנה תשלים את היתר .. זה לא קורה. חלק מאנשי הקשר מתוספים אוטומטית וחלק לא. ראו תמונה :

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. לא מצליח לראות תממיר שלי במחשב... יש לי כרטיס טלויזיה של AVERMEDIA (לפני שפרמטתי ראיתי דרך הממיר) עכשיו לא יודע התקנתי את כל הדריורים שצריך, הכל.... ואני עדין לא רואה =\ אני משתמש בתוכנה CHRISTV 4.9 PRO כמובן שעשיתי ערוץ בחיבור המתאים COMPOSITE ולשם ביטחון עשיתי S-VIDEO וTV רגיל ובאף אחד אני לא רואה תמונה....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JUVE,

צריך הסבר על תוכנת FLEXLM איך עובדת תואיך משנים נתונים בה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MORIDIN,

ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iakovl,

אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. חוץ מהיכולת לקרוא זיכרון מעל 3.25GB, מהם עוד היתרונות של מערכת 64 ביט?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by y42r,

יש לי מדי פעם צורך לשלוח כמה מאות מיילים. המגבלה של ספקיות התוכן היא מקסי' 50 מיילים בשליחה אחת. הפתרון שהנותנים הוא לרכוש שרת דואר פרטי שיעשה את העבודה אבל זו הוצאה גבוהה מידי. יש פתרונות אחרים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by roey1,

שלום, אז ככה, יש לי את התוכנה הנ"ל בכמה מחשבים ואצלי אישית במחשב את הגרסה של המנהל. הבעיה שלי היא האיטיות המאוד מאוד רבה ואפילו למצב של לא לזוז. הדבר קורה לי איפלו בין מחשבים שנמצאים ב-LAN שלי בבית. אז השאלה שלי מה אפשר לעשות בנידון כדי שהמהירות תגובה על מחשב אחר תיהיה מהירה וטובה יותר? האם יש דרך כלשהי להגדיר לו על מחשבים מסוימים שמחשבים אליו בתוך ה-LAN שלי ושלא "יצא" החוצה ואולי כך המהירות בבית אולי תשתפר? אשמח לעזרה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים