תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שכשאני משחק אני יאכל לעצור את המשחק ולהיכנס לדפדפן, נגן מוסיקה, סקייפ וכו'. יש תוכנה כזאת שעושה עבודה טובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שני סרטים שמשקלם יותר מ700 מגה, אז לקחתי מחבר דיסק 900 מגה וניסיתי לצרוב עם הנרו אבל עדיין הוא אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק.... מה עושים?? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בתופעה במדיה פלייר 12 (וינדוס 7) שבאמצע שיר הווליום עולה ויורד בעצמו כאילו משחקים בפוטנציומטר של הרמקולים. יש לי רמקולים מסוג inspire 6200. בדקתי בתוכנה, יש אפשרות של auto volume leveling והיא כבויה. מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני כותב סקריפט שיגדיר את חשבון באוטלוק 2007 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סרט שמוקרן מהדפדפן עצמו זה סרט שמיועד לנגד התעללות בבעלי חיים (מצורף לינק, אבל רק לבעלי לב חזק mms://wm.tappedinto.com/peta/mym2002_med.wmv) השאלה שלי איך אני יכול לשמור אותו על הדיסק הקשיח? תודה מראש, swan
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WORD 2007. איך אני יכול לכתוב שבר שיש בו מונה, קו שבר, מכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מקלדת שלל TEAC, ו WINDOWS 7 64 ביט. אני רוצה לשנות את התוכנות שיופעלו עם המקשי מולטימדיה, שכרגע פותחים לי שטויות כמו את ה EXPLORER והמועדפים. ניסיתי להוריד את הדרייבר של מיקרוסופט למקלדת, גרסא 7, אבל המקשים לא משתנים. צריך המלצה לתוכנה יותר נורמלית, עדיפות לחינמית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתור משתמש בעל חיבור לאינטרנט כמו כולכם, ככל הנראה, גם אני החלטתי שישנה חשיבות מסוימת בהתקנת אנטי-וירוס וFireWall למחשב כי ככה נהוג. חוץ מזה, הרי שאני ארגיש הרבה יותר בטוח אם תהיה תוכנה שתזלול את כל משאבי המערכת היקרים שלי ותתריע לי על כל שטות שקורית בתעבורת הרשת. בתחילה, לפני כשלוש שנים, עוד הייתי משתמש בתוכנה הידועה והמוצלחת דאז Norton מבית Symantec. לאחר מכן, עברתי לKaspersky המוצלחת נכון להיום. לפני כחודש יצאה הגירסה החדשה, וכמובן שגם אני רצתי להתעדכן (גירסה 8, או פשוט KIS2009). אך הגירסה הזאת פשוט הוציאה אותי מדעתי עם כמות ההתראות המטורפות, זלילת משאבי המערכת וכו'. ופשוט כיביתי את הReal-Time Protection, או במילים אחרות - גלשתי ללא שום אנטי וירוס או FW מופעל במחשב. …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אודה מאוד על כל עזרה; איך להפריד האודיו מסרטונים שאינם ניתנים להורדה. ספציפית: באפליקציה חינמית timelesstoday בתפריט: PEAK ברצוני להפריד את האודיו מכל הסירטונים. ואחר כך להוריד לאודסיטי או תוכנה אחרת להקלטת תרגום סימולטני. תודה מראש על הסבר מפורט, סבלני ומובן גם למי שלא מיומן בנושא.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תחיל הודעת דוא"ל חדשה. לוחץ על לחצן ה "אל" ... מקליד "שרה" מתוך כוונה שהתוכנה תשלים את היתר .. זה לא קורה. חלק מאנשי הקשר מתוספים אוטומטית וחלק לא. ראו תמונה :
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-