תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין בתוכנת דיבור באינטרנט בזמן שאני משחק עם חברים. הבעיה היא שאני זקוק לתוכנה כזאת שלא תעלה את הפינג יותר מדי כמו Skype, אבל מצד שני תפעל ללא שרת באינטרנט (אלא דרך אירוח שלי למשל). ובכן, קראתי בחיפוש בפורום שאלות והמלצות והבנתי ש-Ventilo ו- Team Speak שולטות בתחום, אך גם דורשות שרת כדי לפעול היטב. חברים מנוסים, הביעו דעותיכם בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך תוכנה שתגבה לי את כל המערכת הפעלה שלי (win 7) במצב הנוכחי שלה על קובץ ISO ואם אפשר גם לעשות מהקובץ דיסק התקנה שעולה מבוט ככה שאם אני מפרמט את המחשב אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש תודה מראש אליאור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עריכה: הצלחתי לפתוח פורטים, העניין שאני לא מצליח להעלות- לבצע SEED בUTORRENT ו ABC. יש סיבה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי אתמול את המסנגר החדש 8.689 לאן לעזאזל נעלמו לי כל האנשי קשר שלי שפוט אין שם אף אחד מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לי יש חשבון באאוטלוק מסוכרן עם ההוטמייל, אולם, כשניסיתי לפתוח חשבון דומה לחברה שלי (במחשב שלה - עם ההוטמייל שלה) נתקלתי בהתנגדות עזה מצדה של התוכנה... אשמח לעצותיכם. אסף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילמתי תמונות דרך FRAPS אבל לצערי הרב כל תמונה תופסת גודל רב כי זה BMP. אני רוצה לחסוך מקום, והתמונות זה אחד הדברים שעלה לי עכשיו. אני לא מתכוון לעבור תמונה תמונה ולעשות SAVE OPTIMIZED AS... יש דרך לעשות את זה מהר יותר בעזרת הפוטושופ? או כל תוכנה שכבר באה עם הווינדוס? אם אי אפשר דרך פוטושופ ו/או התוכנות של הווינדוס אז תגידו איך אפשר בדרך אחרת. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
חברים יקרים, לא מזמן התקנתי את התוכנה NORTON ANTIVIRUS 2003, עכשיו הקטע הוא שאחרי שהתקנתי אותה ה VIRUS DEFINITIONS UPDATE כבר לא עובד, לא משנה כמה פעמים אני מוריד אותה הוא לא שומר את ההגדרות. מישהוא יכול לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
First of all, i need two recommendations: For good Bittorent client, and a Good E-Mule client. Thank you very much!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש אשר מאפשרת לעשות Subtitiles בעברית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים בשפה העברית תוכנה יחסית פשוטה למשתמש ממוצע שהוא לא מעצב או טכנולוג גדול תוכנה רצינית עם אבא ואמא - רישיון בתשלום ועם תמיכה ושירות תודה רבה לעונים ויום טוב, גיא
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתוך הג'ימייל הזה יש משהו כמו היסטוריה של מה שחפשתי אבל זה לא הגיוני כי מופי שחיפשתי אתרי סקס ודברים מפגרים והם מופיעים לצד דברים שכן עשיתי חיפוש איך זה הגיוני שמופיעים שם כל אתרי הסקס האלה? מופיע שם פייסבוק שאני אישית אין לי ובחיים לא ניכנסתי זה מראה כאילו עיינתי שם בפייסבוק הזה הרבה זמן ועוד מלא דברים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מומחי פורום יקרים, אשמח לקבל המלצה לתוכנת איחזור מידע DATA RECOVERY לכונן קשיח שנימחקו לו הפרטישנים. לפי מיטב ידיעתי הוא לא עבר פירמוט אמיתי אלה רק נימחקו הפארטישנים ונוצרו חדשים. ע"י מחיקה מהירה. כסף לא משחק תפקיד. חשוב שהתוכנה תהיה הכי טובה שיש. ושתתמוך בשמות קבצים עבריים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הגדרתי את הדואר Gmail ב Outlook והוא עובד לי מאוד איטי... הוא כאילו צריך להתחבר כל הזמן לאתר לעומת זאת פעם הוא היה מוריד לי את המיילים ל-Outlook וה-Outlook היה עומד מאוד מהר איתו מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! בבואי להתקין דרייבר של מדפסת HP (דגם 6500) נתקלתי בבעיה הבאה: הכנסתי את הדיסק ההתקנה של HP והוא פשוט לא זוהה ע"י המחשב. תכולתו היתה ריקה. כשהורדתי את הדרייבר מהאתר הרישמי של HP והפעלתי את הקובץ - חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם! כאילו משהו חוסם אותו... כלומר לא הצלחתי להתקין את הדרייבר - לא מהדיסק (כי הוא לא זוהה) ולא ע"י פתיחה ישירה של הקובץ שהורדתי מהאינטרנט (כי חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם). עובדות נוספות: - עשיתי disable לאנטיוירוס, הורדתי את רמת האבטחה ב-windows (אגב מדובר ב-XP SP2) - לא עזר. - ניסיתי להתקין את הדרייבר אפילו ב-sfae mode - אבל נתקלתי באותן התגובות שתיארתי לעיל. - דיסק אחר כן זוהה ב-CD-ROM. - דיסק הדרייבר של HP הותק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש חייב לוגו ברמה סבירה-טובה, כמובן שמועדף רמה גבוהה אבל בכלזאת, אני מבקש משהו חינם ומוכן להסתפק במשהו סביר . הנושא הוא Lord of the Rings Online [המשחק MMORPG] כשהשם של הקלאן הוא BloodLust. הגודל של הלוגו לא כל כך עקרוני, חשבתי לכיוון 400 על 120....... אבל מה שנראה לכם יפה. יש מצב למשהו חברים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ?.. לא מתחבר מה אני עושה ? ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-