עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by galr52,

שלום, כבר המון זמן שאני מחפש דריברים למחשב הזה אך ללא תוצאות אני כבר באמת נואש, אני יודע שהמחשב הוא HP אבל גם באתר שלהם הסתבכתי ולא בדיוק מצאתי מה אני צריך http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אני באמת זקוק לעזרה ניסתי כל כך הרבה דרייברים שאף אחד מהם לא התאים. אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי את הדרייבר המתאים, בברכה, גל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. טוב אז מכיוון והאימיול שלי זוחל וכרגע אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת שהיא בגדר קללה אצלי אזאני מחפש קליינט ממש טוב לאימיול, ניסתי את אלו של WareFaw וגם את של Lionetwork. לא ממש עוזרים, זה די אותו זב%. המליצו לי על DarkMule, למישהו יש ניסיון איתו/ יודע איך בדיוק ניתן להשיג אותו, ניסתי להורדי דרך www.oode.de אב לזה קצת בעיה הכל שם בגרמנית וזה כאב ראש. תודה לכל מי שיעזור.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. דגם של מיקרוספט VX1000 בשביל וינדוס 7 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by avz,

היי. אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמית, כמובן , להדפסת מדבקות תומכת בעברית. ברשותי מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו. אני רוצה להשתמש בגליון של מדבקות בגודל A4. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה בשימוש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by izhakizhaki,

Text כדי לשדרג אקספלורר מגירסה 5 ל 5.5 במחשב אחר אני מעוניין להוריד התוכנה דרך חיבור מהיר לצורך צריבתו על סידי. ניתן לבצע השידרוג גם עם דיסק תוכנה. ישנן חברות המחלקות כאלה ומכניסות תוספות לתוכנה שגורמות לבעיות מהיכן ניתן למצוא סידי אורגינלי ורצוי חינם? האם קיימת אפשרות להוריד כל התוכנה ללא תוספות מפריעות? ומהיכן? מקישוריות שונות מגיעים לאפשרות להורדת sp2 ל אקספלורר 5 האם הורדת עדכון זה שגודלו כ 500 קילו משדרגת במחשב המוריד התוכנה? האם הדבר כרוך בהורדה נוספת של עדכון ומה גודלו? האם ניתן לשדרג אקספלורר 5 ע"י עדכון מהרשת ולא הורדה מלאה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by gtabak_37,

משום מה כשאני מפעיל את תכנת הוירטואליזציה virtual box אז מופיעה לי ההודעה שהתוכנה קרסה ויש לשלוח דו"ח שגיאות ומיד אחר כך מופיעה לי השגיאה הזו:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by POD,

ביקשו ממני שני DLL-ים ששיכים לבדיקת איות של WORD, ואני לא מצליח למצוא אותם בשום מקום. אז אם למישהו יש אותם, אודה לו אם הוא יעלה אותם לפה . הקבצים הם: mssp3HB.dll mssp232.dll לי יש WORD והוא עובד מצוין ולא נתקלתי בשום בעיה כזו. מוזר .

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. צפיתי בסרט שעל הדיסק ואיכות התמונה היותר טובה. לאחר שהעברתי אותו באמצעות גרירה אל ההארד דיסק צפיתי בו שוב ואיכות התמונה ירדה משמעותית. איך צריך להעביר סרט מהדיסק שבכונן אל ההארד דיסק בלי שאיכות התמונה תרד ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום אפשר לעשות בGMAIL שאם אני שולח הודעה למייל של WALLA אז מקבל ההודעה יצטרך לשלוח לי אישור על כך שהוא ראה את ההודעה כמו שאפשר לעשות בOUTLOOK EXPRESS "בקש אישור קריאה"? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מה ההבדל בין האפשרויות האלה? מה כדאי אם אני רוצה לראות בDVD?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by saar2,

אני מנסה לבצע העתקה בין ארדיסק לארדיסק (כולל מערכת) , אני מבצע את העתקה דרך הוינדוס וכאשר העתקה מסתיימת ואני מחבר את הדיסק שמערכת ההפעלה הועתקה אליו המחשב לא מזהה שמותקנת מערכת הפעלה . מה לעשות ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, רכשתי כרטיס גנרי מדילאקסטרים של DVB. חיברתי אותו למחשב (WIN7) והוא זיהה אותו כ WINFAST DVB BLA BLA. ניסיתי להוריד דרייברים/נגן מתאימים מהאתר של החברה, זה התקין משהו, אבל שום נגן. אז הלכתי והורדתי תוכנה שנקראת DVB DREAM, התקנתי והכל. ואז הוא מבקש ממני לקנפג איזה DVB זה, אז חיפשתי קצת ברשת והבנתי שזה קודם כל DVB-T, ושנית שבמרכז (ואני נמצא באזור, אל תשאלו למה) משדרים בתדר של UHF26 שזה 514MHZ. אז בתוכנה יש כמה DVB-T אז בחרתי אחד מהם , סרקתי את כל התדרים (ואת התדר הנ"ל בצורה ידנית) וזה לא מצא דבר. זזתי עם הלפטופ והאנטנה בכל הדירה ובכל זאת שום דבר. פספסתי משהו, או שפשוט אין קליטה טובה מספיק באזור שלי (שזה AZUR הרי)? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Lancer,

ברגע שה WINDOWS עולים אני מקבל חלון שבו כתוב כי תוכנה מסויימת מנסה להכנס לאיזה אתר g0ku.alf4-radmin.com.ar.אחריי אני סוגר את החלון הזה קופץ לי אותו חלון אבל הפעם עם תוכנה אחרת ואחריי זה גם תוכנה שרוצה להתחבר ל google.com!. איך שאני מתחבר לאינטרנט אני זוכה לגלוש איזה 5 דקות בלי בעיות ואז האניטרנט כבר בקושי זז והמחשב גם לא מגיב.הרצתי AD-AWERE ספייבוט וקספרסקי וכוויכול הם מצאו בעיות ומחקו אותם. האם יש לכם המלצות לגביי הבעייה שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by odedra,

אהלן,רציתי לדעת אם מישהו מכיר ויודע איך קוראים לתוכנה שהיא בעצם סביבה וירטואלית של רשת שאפשר לבנות שם רשתות מכל הסוגים על ידי הוספת swithes ומחשבים וממש להיכנס לקונסול שלהם ולקנפג ולהגדיר.משתמשים בתוכנה הזאת בדרך כלל בלימודים במכללות ובקורסים שמלמדים על רשתות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני משתמש כרגע בתוכנות Ad-Aware SE Professional ( לא אהבתי את הגרסה החדשה של התוכנה, וגם יש לה בעיות ) ו - Spyware Doctor . אני מחפש תוכנה עם הגנה בזמן אמת שאותה אני יתקין במקום Spyware Doctor שלוקחת לי משאבים רבים מדיי ומאיטה את המחשב.( יש לי מחשב טוב ) שמעתי על סופר אנטי ספייוור, מה אתם אומרים עליה ? המלצות יתקבלו בברכה. ביי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by intermaster,

שלום לכם, יש לי תיקיה שנמצאת ישירות תחת כונן C ואני לא יכול להעביר אותה. האם אני יכול לצרף אותה ל DropBox? התיקיה משוייכת לתוכנה מסויימת ואי אפשר להגדיר אותה בשום מיקום אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. במחשב שלי נוסף משתמש נוסף, דובר רוסית שצריך להתכתב ברוסית עם משפחתו וחבריו בגולה הדוויה... מכיוון שאני לא קורא רוסית, נוצר הצורך לשנות מפעם לפעם את שפת הממשק מעברית לרוסית וחזרה לעברית. איך אפשר לעשות זאת בקלות ובמהירות? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by TheReaper,

היום הרכבתי את המחשב התקנתי דריוורים והכל אבל הכל זז לאט ואני לא ממש רואה שיפור במשחקים מה הבעיה? האם יש עוד משו חוץ מדיירקט X ודרייבר? (קודם היה לי R9250 אז אני אמור להרגיש שינוי עצום)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי מקלדת שלל TEAC, ו WINDOWS 7 64 ביט. אני רוצה לשנות את התוכנות שיופעלו עם המקשי מולטימדיה, שכרגע פותחים לי שטויות כמו את ה EXPLORER והמועדפים. ניסיתי להוריד את הדרייבר של מיקרוסופט למקלדת, גרסא 7, אבל המקשים לא משתנים. צריך המלצה לתוכנה יותר נורמלית, עדיפות לחינמית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1001796256&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by UrielZ,

עד לפני כשבוע היה לי קספרסקי אנטיוירוס. לאחר שהוא עשה בעיות וסירב לעלות ניסיתי למחוק אותו, אך ללא הצלחה. שהפעלתי את ההסרה שלו הוא נתן לי הודעת שגיאה ולא מחק אותו, הסרתי אותו מהתוכנות שעולות שהוינדוס מופעל ומחקתי את התיקיה שלו חוץ מכמה קבצי DLL שסירבו להימחק. ניסיתי להתקין גירסאות שונות של קספרסקי וכל פעם הוא נותן לי הודעה באמצע ההתקנה שקיימת כבר גירסא של קספרסקי מותקנת ולא מתקין לי. ניסיתי תוכנות אנטיוירוס שונות כגון AVAST ו-NOD32 ובכולן יש לי הודעת שגיאה בהתקנה. ניסיתי תוכנות לניקוי וסידור הרג'יסטרי ועשיתי סריקה של קבצי זבל, שום דבר לא עוזר. אני כבר שבוע בלי שום הגנה של וירוסים. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by oryosef1,

קרה משו מוזר: שנכנסים למחשב שלי ואז לכונן C יש איזשהו קובץ טקסט שנקרא: FUN ושפתחתי אותו היה כתוב בו ככה: Found C:\WINDOWS\system32\command.com created 1st batch file written gateway data into text file Found gateway 172.24.128.1 created script to add new route Added new route to 012fun ויש עוד כמה קבצי טקסט שנקראים: ipdata, hct עוד 2 קבצים שהסוג שלהם: MS-DOS Batch File ונקראים: gGd, execRoute ועוד 2 קבצים שהסיומת שלהם *.tmp ונקראים: HCT71, HCT7B ועוד קובץ בודד שהסיומת שלו *.net ונקרא: PDOXUSRS מה אני צריך לעשות???? למחוק את הקבצים האלו???? דרך אגב יש לי אינטרנט סקיוריטי 2003 של נורטון ואני מעדכן אותו ומבצע סריקה כל שבוע תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ניסיתי לצרוב גם עם נרו 6 גם עם נרו 7 והבעיה היא הסדר שבו ההשירים נצרבים שהוא שונה ממה שנמצא בתוכנה ברגע שאני לוחץ על צרוב. אוליי אני לא עושה משהו נכון אבל ניסיתי כבר הכל כמובן גם לפי מיקום תיקייה.מדוע זה קורה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים