תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה מחשבים, אחד מהם לא מחובר לרשת (תרתי משמע, לא לאינטרנט ולא לרשת הביתית). בכל המחשבים הותקן אנטי וירוס NOD32 איך ניתן לעדכן את האנטי וירוס המותקן במחשב המבודד ללא חיבור לרשת? אני מניח שקיים בכל שאר המחשבים (בהם מותקן ומעודכן NOD32) קובץ העידכונים השוטפים, היכן נמצאים קובצי העדכונים השוטפים ואיך ניתן לעדכן את ה-NOD32 (שלא מעודכן) ע"י עדכון באמצעות קובץ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי בעיה קטנה במחשב. Windows XP SP2 Herbew אחרי שה-Windows עולה ואני מתחבר לאינטרנט , ה-Taskbar פשוט קופא ולא מגיב ללחיצות של העכב והמקלדת , אני יכול לגשת רק לאייקונים שנמצאים על השולחן עבודה ולפעמים גם זה לא. אחרי כמה דקות , המחשב פשוט "משתחרר" ואפשר לעבוד כרגיל. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה!! מעבד:423 Pentium 4 1.5Ghz לוח: ASUS P4T ASUS V7100 Geforce 2 64 MX-400 2x128mb RDRAM
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי סרט באורך של שעה אחת ואני מחפש תוכנה שבאופן אוטומטי תחתוך לי אותו לחלקים שווים של 10 דקות נגיד. יש משהו כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני גולש אז קופצים לי פרסומות וחלונות קופצים וכל שבוע שבועיים הוא מוחק את ההיסטורים של האתרים שהתחברתי אליהם כמו FACEBOOK, GMAIL, או פורומים שהתחברתי אליהם למורות שהו מוגד בהגדרות שלא לעשות את זה וזה קורה רק בפיירפוקס!! מה לעשות אני כבר מיואש!?!?
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי קובץ וידאו שחתכתי בעזרת תוכנת mp4 cutter אבל כל חיתוך מגדיל בעשרות אחוזים את גודל הקובץ המתקבל. דוגמא: מקובץ של חצי שעה חתכתי וקיבלתי קובץ של 3 דקות אבל הוא שוקל 250 מגה!!! כלומר כמעט רבע מהמשקל, בעוד שחתכתי 10% מהאורך!!! זה לא הגיוני ואני רוצה לצמצם משמעותית את הקובץ (זה אמור להיות מגה בודדים). יש לכם מושג עם איזה תוכנה עושים את זה ואיזה הגדרות בקובץ צריך לשנות?
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה טובה ל Tweaking של Windows XP. אשמח לשמוע המלצות....
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
-
היי, אני מנסה לשמור במחשב סרט מתוך הוידאו שלי (עם כאבל שמתחבר מהוידאו לUSB), בעזרת התוכנה הזאת Ulead VideoStudio SE DVD. קיצר, זה שומר והכל. הבעיה שקטע וידאו של 20 דקות שוקל משהו כמו 15 ג'יגה. זה נשמר בפורמט AVI. יש לי שם אפשרות לשנות את הפורמאט ל: DV, MPEG , VCD , WMV, DVD , SVCD. במה לבחור כדי שזה ישקול כמו סרט נורמאלי? חוץ מזה יש שם אפשרות גם לשנות את הFRAME RATE. כרגע זה על 25.000. הCOMPRESSION שם על YUY2 , והרזולוציה 640X480. חח לא מבין מזה אומר כל ההגדרות האלה, אבל מה אני אמור לשנות? תודה!! :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אפשר גם לשאול אחרת-האם אפשר למחוק עמודים ספציפיים מקובץ PDF?
-
- 8 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
יש לציין שהמחשב הנייד שלי הוא חזק וקניתי אותו לפי ההמלצה פה כדי שבין היתר התוכנה תעבוד עליו בצורה תקינה אך כשאני מנסה לנגן מוזיקה דרך התוכנה השירים לא שומרים על קצב אחיד ובמדיה פלייר הם מנוגנים כמו שצריך.מה הסיבה לכך?יש משהו שאני יכול להגדיר במחשב כדי שהקבצים ינוגנו כמו שצריך ולא יסחבו בקושי?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתרשום לי את הטמפ' שיא שהכרטיס מסך הגיעה אלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הורדתי סרט דרך אימיול. ברגע שאני עושה איתו משהו - מנסה לראות אותו או אפילו סתם מסמן אותו באקספלורר הוא סוגר את התוכנה שאיתה אני מנסה לגעת בו וכותב הודעת שגיאה - הנה דוגמא. האם יש מה לעשות או שהקובץ דפוק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום האם כשמשתמשים בהצפנה של Word עם קבצי DOC (לא DOCX), זו הצפנה שאפשר לסמוך עליה, בהנחה שהסיסמא 8 תוים ומעלה, או שכבר מצאו שיטה לפרוץ את זה במהירות, ולכן לא שווה לסמוך על זה? תודה card
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להפעיל ואני לא יודע עם איזה תוכנה... זה קובץ .VW ו הוא אמור להיות משהו שקשור לסאונד תודה
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לברר אם ישנה אפשרות להעביר סרט לקובץ mp3 ואם כן איזו תוכנה מעבירה בתודה מראש שוקי
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התחלתי להישתמש במוזילה הכל טוב ויפה אבל כשאני נכנס ל blog tv בתפוז אני לא יכול להצטרף לצ'אט (את השידור החי אני כן רואה) מה אני צריך להוריד בשביל לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? זה באמת חשוב לי...אז בבקשה אם אתם יודעים מה לעשות תעזרו לי.
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום הורדתי את האוס החדש ואני מנסה לראות את הפרק והוא פשוט עוצר את הניגון אחרי מספר דקות של צפייה כאילו אני מפעיל מתחיל לראות הכל טוב ופתאום הוא נעצר כאילו לחצתי "סטופ" ולא נותן לי להמשיך... אפילו שהמדייהפלייר כותב שזה בעורך של שעה ומשהו... מה יכולה להיות הבעיה??? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך דחוף XP WINDOS בעיברית לא ל 30 יום פרוץ דחוף להשאיר לי הודעה אם מיספר טלפון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הורדתי את ה-Firmware והדרייבר מהאתר הבית של RAZE איך להתקין מה התהליך מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד שלי (לנובו) והעברתי אותו לXP. עם המחשב בא קורא טביעת אצבעות מובנה ותחת ויסטה הוא עבד עם התוכנה OMNIPASS. האם יש תוכנה שמאפשרת הגנה על הWINDOWS בעזרת טביעת אצבעות? לחילופין אם יש דרך להעביר את הרשיון שהיה בגירסת הויסטה שהיתה לי לXP (יש לי עותק של המערכת שמור)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-