עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שבוע טוב לכולם השאלה שלי היא: האם התוכנה תעבוד כפי שצריך ללא בעיות, כמו אופיס 2003 פרו שברשותי?או שלא כדאי להתקינה? תודה מראש למשיבים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vn19179,

שידרגתי מחשב ישן מ 98 ל XP . הבעיה שאין לי את הדיסק של הלוח כך שכרגע אין לי דרייברים של הלוח והכרטיס קול. הוצאתי את המפרט של הלוח עם תוכנת אוורסט. אבל לא הצלחתי למצוא דרייברים מתאימים. אם אשפר לעזור אני אשמח. תודה Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 Internet Explorer 6.0.2900.2180 (IE 6.0 SP2) DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 80EC17E5A1304D5 User Name ממן Logon Domain 80EC17E5A1304D5 Date / Time 2008-05-10 / 22:51 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by I7210I,

שלום אפשר לעשות בGMAIL שאם אני שולח הודעה למייל של WALLA אז מקבל ההודעה יצטרך לשלוח לי אישור על כך שהוא ראה את ההודעה כמו שאפשר לעשות בOUTLOOK EXPRESS "בקש אישור קריאה"? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avivboker,

שלום, לאחרונה קניתי עכבר עם פקודות מאקרו(ה X8 של מייקרוסופט) וקיימים בו המון קיצורים אך פקודות מדיה כמו להעביר שיר קדימה לא אחד מהם... חשבתי ליצור קיצור דרך כדוגמת זה "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe"-next (כמובן שזו לא הפקודה ) מישו יודע מהיא הפקודה ? או לחילופין למישו יש פיתרון אחר?(פתרון שקשור רק בעכבר)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה ממש חשוב אז בבקשה תענו

6. Started by dudi2002,

אני עושה עבודה מסויימת בחלקים בתוכנת הword של מייקרוסופט. הבעיה היא שאני מנסה לשמור כל פעם את החלק שעשיתי היום, ופתאום נתקלתי בבעיה. המחשב לא מצליח לשמור (save as), וכותב לי את השגיאה הבאה: error writing updated settings to registery. מה הבעיה? זה ממש מתסכל שאי אפשר לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by שריה 24,

1. כשאני משתמש בפונקציית המספור זה עושה לי בעיות... במיוחד במסמך ארוך. אני לפעמים פותח את קובץ המסמך מחדש, ורואה שהעימוד של פסקת המספור השתנה. האם אפשר למנוע שיבוש כזה? האם אפשר לקבע את העימוד?? 2. יש פונקציית "התחל מחדש א-ב" כמתחילים עוד מספור באותו מסמך. האם אפשר לקבוע בברירת מחדל, שיתחיל תמיד מחדש את המספור? זה יוצר בעייה שאם אני משנה משהו בפסקה כל המספורים מתחברים למספר גדול... אפשר לצאת מזה? אשמח לקבל טיפים איך לעבוד עם המספור יותר טוב... משום מה, נראה לי שיש באגים במספור הזה של WORD... האם אני צודק? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל שמעתי שהקהילה פה הכי טובה ואני צריך את עזרתכם דחוף. היום הפעלתי את האנטי וירוס (נוד32) כדי לסרוק וירוסים, הוא מצא לי כמהה וירוסים אז נתתי לו לטפל בהם ועשיתי ריסטרט... כשהעלתי את המחשב מחדש, ראיתי שהוא מריץ לי אוטומטית keylogger- Ardamax KeyLogger ניסיתי למחוק אותו דרך הקונטרול פאנל, הוא מראה לי שהוא מחק אבל הוא עדיין נמצא בstart menu, וגם אחרי ריסטרט ושחזור מערכת הוא שם... מה שכן, כשאני מנסה לשזחר את המערכת הוא נותן לי רק להיום לפני שעתיים, בדיוק כשסרקתי את הוירוסים.. כשאני מנסה למחוק עוד דברים אחרים מהמחשב, הוא לא נותן לי כלום... כשאני מנסה להפעיל את האימיול, הוא רושם שהוא לא מוצא את הקובץ הרצה שלו, למרות שהוא עבד לי מצויין כבר המון זמן.…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by y_i_c,

אני רואה שמלא פה יש להם את חלונות XP.....אני בטוח שלא אצל כולם זה חוקי!! השאלה שלי איך השגתם את זה??????????????? הורדתם מהאינטרנט או מה??? ואם כן מה הלינק? ביי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Shlompy,

זה לא מותקן אצלי, אבל מי שרוצה שינסה Ctrl-Alt-A (on a PC) to bring up the first time. After that, ctrl-A or a selection from the "Tools" menu activiates it.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by esaly,

היי אנשים, יש לי בעיה מטרידה למדי, חברים בפייסבוק טוענים כל הזמן שאני מתנתק להם מהצ'אט. אני משתמש בFF 3.6.17 וW7. ניסיתי לערוך חיפוש בגוגל ולא ממש מצאתי תיקון לזה, מדובר על חיבור קווי לראוטר כאשר כלום לא מתנתק לי והחיבור רציף למדי. קורה לעוד מישהו? אשמח לתגובות. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by hagadi,

מידול ראשון שלי בנרבס בכמה שפחות יסופרמים, (עובד בדרך כלל בפולי) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. צפיתי בסרט שעל הדיסק ואיכות התמונה היותר טובה. לאחר שהעברתי אותו באמצעות גרירה אל ההארד דיסק צפיתי בו שוב ואיכות התמונה ירדה משמעותית. איך צריך להעביר סרט מהדיסק שבכונן אל ההארד דיסק בלי שאיכות התמונה תרד ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Intelee1,

בוקר טוב לכולכם!!! ;D אני כבר כמה ימים מחפש ברחבי אינטרנט את האתר או מדריך לצריבה נכונה סרטים בפורמט AVI ל-CD בלי להפוך אותם לפורמט MPEG, כדי שאחר כך אוכל לראותם בעזרת DVD רגיל!!! פעם אחת נתקלתי באתר ישראלי כזה אבל שכחתי את הקישור אליו!!! אנא עזרו לי אם מישהו יודע איך!!!! :'( תודה רבה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nadavzig,

שלום! יש לי מערכת הפעלה w7 עם כרטיס מסך radeonhd4770 ומעבד amd phantomii. בשלב מסוים אירע מפנה. כל משחק שהתקנתי מאז קורס ברגע ההפעלה. לעומת זאת כל המשחקים שהתקנתי לפני עדיין עובדים חלק. מה עושים? תודה מראש לכל המגיבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. השתמשתי בתוכנה avi recomp כדי לשים כתוביות על סרט והכתוביות שבמקורן בעברית נקראות בויאטנמית או משהו כזה וגם בסרט זה לא נראה כעברית על כסתם ג'יבריש... אם אני פותח את זה בוורד ומקודד את זה לעברית זה נורמלי... אפשר עזרה בבקשה~!!!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by berner,

חבריה שלום אני משתמש בדפדפן AVANT ונהנה לעבוד איתו ראיתי בדפדפן אחר שיש אפשרות להוריד סרטונים מ youtube.com בכל צורה של קובץ רצוי אם מישהו יודע להדריך אותי איך עושים את זה ואיזה קובץ אני צריך להוסיף לדפדפן בכדי להוריד סרטון ישירות לHD שלי בברכה

18. השאלה בכותרת אשמח אם מישהו יכתוב פה מדריך קצר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by עמרי בן ארי,

התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by thecenter,

שלום לכולם. יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2. התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני. הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה. מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה. רעיונות למישהו ? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש עם לוח אם asroch h61m/u3s3 אני מעוניין להוריד את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח אם אבל מהspeed fan לא ניתן לשלוט על המאווררים. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rotman,

טוב , אז יצאתי דיי טמבל. קיבצתי קובץ RAR עם סיסמא לפני בערך חודש , אתמול רציתי לפתוח את הקובץ והפלא ופלא , שכחתי את הסיסמא יש איזו דרך לשחזר אותה? אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי , זה מידע אישי שחשוב לי מאד ואם אני לא מצליח לפתוח את הקובץ המידע הזה נאבד לצמיתות... תודה על העזרה חברים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום ! אתמול פתחתי חשבון חדש במסנג'ר עם אימייל חדש ומאתמול עד הרגע הזה לא קיבלתי שום אימייל בחזרה כדי לאמת את הדואר אלקטרוני... מה עושים ? לחצתי מעל 5 פעמים במסנג'ר לאמת ועשיתי את כל התהליכים ושום דבר לא נשלח בחזרה. כאילו המסנג'ר עובד והכל אבל אי אפשר לשנות את הכינוי וכמובן מופיעה השורה המעצבנת "כתובת דואר אלקטרוני לא אומתה"... תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.