עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by No_Man,

יש לי על המחשב קובץ IMG שמטרתו היא צריבה על דיסק DVD ומשם - - > לתוך ה-DVD. זה סרט עם כל התפריט והכל. שום תוכנה שיש לי (לא BsPlayer ולא DivX Pro) לא מצליחותלפתוח את כל התפריט והכל שיראה כאילו כרגע הכנסתי את זה ל-DVD. יש תוכנה שיכולה לעשות דבר כזה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו. כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט. כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה... או שאולי יש דברים מומלצים יותר? עוד דבר כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום? ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אחרי שהתקנתי XP הוא רושם לי במנהל התקנים שאין לי את הדריבר PCI MODEM מה זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש). ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד. ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות. * המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב". * הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים. תודה רבה רבה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by motogt,

יש תוכנה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by naory159,

יש לי כרטיס טלויזיה קצת ישן בבית... ואני רוצה לחבר אותו. הבעיה שאין לי דרייורים, והוינדווס לא מזהה אותו... הנה תמונות שלו... (יכול לעזור לכם בצמיאת דריוורים...):

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by y_i_c,

אני רואה שמלא פה יש להם את חלונות XP.....אני בטוח שלא אצל כולם זה חוקי!! השאלה שלי איך השגתם את זה??????????????? הורדתם מהאינטרנט או מה??? ואם כן מה הלינק? ביי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by t d,

שלום! מישהו פה אולי מכיר איזו תוכנה חינמית אשר מנקה בצורה יסודית ופרטנית את הרג'יסטרי? עדיף שתהיה כמה שיותר ידועה ואמינה... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lcx,

אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IlanF,

כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by noodle,

שלום לכם, עד עכשיו השתמשתי ב-teamviewer גירסה 6, חבר שלי רצה עזרה הוריד את התוכנה ואז נאלצתי לעדכן לגירסה 7, וכעת אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב. רשוםלי "ready to connect" הכפתור "connect to partner" מבוטל ולא ניתן ללחיצה, אציין שגם בגירסה הקודמת הכפתור היה מבוטל אך כאשר הייתי לוחץ אנטר החיבור היה מתבצע, כעת לא קורה כלום כאשר לוחצים על אנטר. מה ניתן לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. כי ממה שאני מדמיין, תיאורטית, אם האימג' מגבה את כל הקבצים וערכי הרג'יסטרי מהפרטישן הראשי, למעט הקרנל/דרייברים. זה ידרוש שחזור רק אחרי התקנת מערכת ההפעלה. אבל מצד שני זה יכול להחזיר את כל ההגדרות וכל התוכנות והמיילים והכל, לא תלות בחומרה זהה כמו שגוסט דורש. קיים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by redead,

התקנתי ווינדואס מהתחלה ואני צריך להוריד עכשיו תוסף JAVA שיתאים לי גם לאתרי אינטרנט וגם לכתוב JAVA בECLIPSE .. איזה גירסה אני צריך להוריד?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by curdi1,

שלום רב, אני כיום משתמש ב-outloook על מנת לגשת לחשבון gmail שלי (לא סובל את הממשק של gmail) כשאני קורא מיילים ב-outlook הם עדיין נשמרים גם ב-gmail האם יש אפשרות להגדיר באותו אופן במחשב אחר עם outlook לגשת לאותו חשבון gmail או שזה יגרום לכך שמייל ש"ייקרא" ב-outlook במחשב אחד כבר לא יופיע ב-outlook במחשב השני ? אם כן -איך מגדירים את זה ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by נומאד,

האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Chura,

מצטער שאולי זה הת'רד המיליון אבל לא מצאתי שום REG ושום כלום... עד היום הייתי עובד עם קאזה לייט, הוא התחיל לזייף בהתחברות וכו', מה עושים ? והסבבה לייט הזה עדיין קיים ? תודה, חן.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני צריך תוכנה מאפשרת להוריד למחשב קבצי וידאו מסוג wmv ו-asf שמשודרים באינטרנט ב-Stream ע"י העתקת הכתובת של הקובץ לתוך התוכנה (רצוי שהתוכנה תכיל מנהל הורדות מובנה, לצורך הורדת מספר קבצים ברצף), כך שניתן יהיה לצפות בסרטונים ב-Offline.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by avivboker,

שלום, לאחרונה קניתי עכבר עם פקודות מאקרו(ה X8 של מייקרוסופט) וקיימים בו המון קיצורים אך פקודות מדיה כמו להעביר שיר קדימה לא אחד מהם... חשבתי ליצור קיצור דרך כדוגמת זה "C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe"-next (כמובן שזו לא הפקודה ) מישו יודע מהיא הפקודה ? או לחילופין למישו יש פיתרון אחר?(פתרון שקשור רק בעכבר)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ngn1,

יש לי חשבון ב- VMAIL ואני לא מצליח להגדיר את שרת הכניסה והיציאה בOUTLOOK בבדיקת הגדרות החשבון מודיע לי התוכנה שהבדיקה נכשלה, מה טעיתי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by rjjb7,

שלום רב, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להפעיל קבצי וידאו עם סיומת rms?? realplayer לא מצליחה לפתוח את הסיומת הזו אגב.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אחרי סבל נוראי עם IE פשוט נשברתי! נתקע, נסגר, עובד לאט ומה לא. כרגע אני עם כרום והכל פשוט עובד חלק. אבל מה? חסר לי משהו אחד. בIE ברגע שהייתי מקליד בשורת הכתובות איזה שהיא כתובת של אתר הוא היה נשמר שם. ואחרי זמן מה היה לי גלילה של "היסטוריה" של כתובות שהקלדתי. איך אני עושה את זה גם כאן? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Boaz Halevi,

אהלן חברים אני מחפש דרך לבצע רינדורים שלא אורכים ימים.. הגדרות מומלצות או אפילו (שמעתי שאפשרי) שימוש ברינדור בעזרת GPU , שלפי איך שראיתי באינטרנט והגדרתי..הויריי שלי קרס!!!. אני משתמש ב3DS MAX 2015 ומנוע הרינדור שלי הוא ויריי. מפרט המחשב די חזק. GPU=GFORCE GTX 1080 CPU=4 CORE 4 MHRZ תודה מראש לעונים.. לא מצאתי בארץ הרבה חריפים עם תשובות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. הי, רכשתי רישיון של אופייס, לאחר הורדת התוכנה והפעלת ההתקנה אני מקבל קוד שגיאה 1012 , האיטרנט עובד בצורה טובה כמו כן יש לי מספיק שטח פנוי , לא הותקן לפני זה שום גרסא של אופיס למעט האון ליין אופיס , ניסתי כל דבר שקראתי בתאר התמיכה של מיקרוספוט ,אשמח לעזרה

דיונים חדשים בפורומים