עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

mui heb to eng האם קיים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Viper2K2,

I tried IE, Opra but Non.. Do u have another one? Yours, Viper

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קראתי את השרשור המודבק מעלה ויש שם המלצות כלליות וקישורים לאתרי החברות. אני מחפש אנטי וירוס חינמי תומך בחלונות8, שיהיה קליל מבחינת מאשבים ויהיה שקט, בעל עדכונים אוטמטים וסריקות אוטמטיים. ובנוסף המלצה עבור אנטי ספייוואר, שנים שלא השתמשתי, אני זוכר לפני שנים את: Spybot Search & Destroy, Malwarebytes Anti-Malware. הם עדיין חזקות בתחום? מומלצות? או שיש משהו טוב יותר? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s. המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות. כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID. הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית. אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection. איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל? אני משתמש ב-MorphXT.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני משתמש באנטיווירוס nod . לאחרונה הוא זיהה ווירוס שלא ניתן למחיקה, למרות שהוא אינו מזיק במיוחד ולמרות ההתעלמות החוזרת שלי מההודעה המעצבנת הזאת היא תמיד חוזרת, שם הווירוס robobot trojan, בנוסף אין לו clean tools והמידע עליו מועט. התוכנה מזהה את מיקום הווירוס(להלן תמונה) והוא ניתן למחיקה. אך הוא חוזר. נמאס לי מזה כבר וזה מטריף אותי בבקשה תעזרו לי לצאת מהלופ הזה, אולי יש משהו שאני לא יודע על nod ואני יכול לנטרל את ההצקה הזאת או למחוק מהרג'יסטרי? תודה חברה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by NemaLa24,

זו בעיה שנמשכת כבר המון זמן ועדיין אין איזה תיקון?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by orengore2,

שלום אני חושב שאני צריך כזה למחשב ואסביר כשאני רואה סרט HD שמקודד בDTS או בכלל, אני שומע נורא נמוך יחסית לסרטים אחרים דבר שני, כשאני מגביר דרך המערכת (מחוברת לטלוויזיה/ללא מגבר), הדיבור נשמע חלש ואילו האפקטים/מוזיקה וכדו' גבוה יתכן ואניצריך מפענח בשביל זה כמו ברסיברים או שיש דרך אחרת? אני משתמש בBS PLAYER ובבקשה לא להגיד לי להשתמש בVLC, עובד אצלי בצורה מזעזעת תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Dawn,

שלום, כבר המון המון זמן אני מנסה לעלות על הבעיה של המחשב שלי, כשאני מנסה לערוך קבצי HD למשל בתוכנת PREMIERE PRO התוכנה נתקעת, והחלון פלייבק מקרטע בטירוף.. כנל בתוכנת AFTER EFFECTS הרינדור לוקח שעות אפילו אם זה סרטון בארוך של 30 שניות.. בקיצור, אני מנסה לערוך בצורה נורמאלית קבצי וידאו ברזולוציות של HD והמחשב פשוט משתגע. התיעצתי עם כל מיני אנשים בקשר לחומרה של המחשב, כולם אמרו לי שהחומרה שלו טובה ושאין צורך להחליף.. לא יודע מה עוד לעשות, מקווה שסוף סוף אמצא את הפיתרון בעזרתכם הנה חומרת המחשב - --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי בעיה בעדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device כשאני מעדכן אותו דרך הרשת, מותקן דרייבר חדש, ואז reset למחשב. כשהמחשב עולה, בדיקה ב device manager מעלה שיש בעיה: This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך ה troubleshooter לא עולה אצלי. (marscore.dll not found) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הראשונה (ואולי גם את השניה...) נ.ב. אם אני עושה Roll back driver אז הבעיה נעלמת, אבל ברצוני לעדכן את הדרייבר כי יש לי בעיות sound שאולי קשורות לזה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בנתיים עשיתי קצת באופן ידני בצייר(פתיחה-שמירה,פתיחה-שמירה).זה מעצבן! תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. זה לא הגיוני שפעם במשך שבועיים הייתי טם הייתי מוריד כל יום 500 מגה שירים פיתאום אני לא מוריד שיר אחד יש לי ADSL היסרתי את ה KAZZA והתקנתי מחדש לא עזר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by YAIR,

למנוע פרסומות שקופצות ל (POP UP ? תנו לי קישורים תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by INONDAV,

פעלתי על פי ההוראות ליבוא, אך באאוטלוק נראות כרטסיות אנשי קשר רקות-ללא שמות וכתובות דואר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם. איכשהוא נכנסתי לענייני העיצוב הגראפי (בדרך שאני אפילו מתקשה להאמין...). בכל מקרה,אני משתמש ב-Paint.Net,שיש לי איתה עבר לא קטן,ואני מכיר אותה טוב. הורדתי כמה מברשות ע''מ לנסות דברים חדשים,ואני לא יודע איך אני אמור להתקין אותם בתוכנה הזאת. נכנסתי לתיקיה שלה לאחר ההתקנה,ואין שם שום קובץ בסיומת abr. לכן,אני צריך את עזרתם. איך אני מתקין אותם? בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eliil1,

שמעתי מוזיקה ופתאום הקול נעלם, ניסיתי גם לעשות רסטרט למחשב למחשב וכל מיני, לא עבד =\ מה הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by The UnKnown,

אין מה להוסיף, אני מפרמט בקרוב מאוד ואני רוצה להתקין חבילת קודקים אחת נורמלית ולא להגיע למצב של עכשיו כאשר כל פעם אני מוסיף עוד חבילה ועוד התקנה מאיפשהו, כמובן שזה יוצר חוסר סדר ומלא "זבל" וברצוני להימנע מהעניין. המלצות... תתחילו לשפוך... כמו כן פרטו מה יתרונות החבילה שאתם ממליצים ולמה היא עדיפה על אחרת. תודה רבה לכולם ! 8) שבוע טוב ...!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ran28,

שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by dyn,

שלום, קניתי מצלמת אינטרנט genius messenger 310, התקנתי אותה על המחשב של אחותי שעליו יש xp sp3 32 bit. כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה אני מקבל הודעה שהמצלמה נמצאת בשימוש של יישום אחר, לא מצאתי שום דבר שמשתמש במצלמה או שקשור אליו שפועל ברקע מלבד התוכנה... למצלמה יש בנוסף גם רמקול מובנה אבל אין לה שום חוט שיוצא ממנה אל הכרטיס קול וחשבתי שאולי יש קשר לכך שהיא לא פועלת כראוי בגלל זה... תודה רבה למי שיוכל להציע לי פתרון לבעיה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by LOL,

אני מנסה להוריד ולנסות chrome, אבל גם כשאני בוחר אנגלית במסך של ההורדה זה יורד לי בעברית זה ממש מעצבן כי זה אומר שהכפתורים של האחרוה והקדימה בצד השני ואני לא מסוגל לחיות עם זה ;D יש דרך להחליף שפה אחרי שהתקנתי? או להכריח אותו להוריד באנגלית? תודה לעונים[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 22:50:06 בטלואני עיוור מסתבר

21. Started by nadav1379,

אני צריך תוכנה שתהמיר לי סרט dem לavi

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GTGAL,

הבעיה קרתה כששיחקתי בGTA IV והיא קרתה לי כבר 3 פעמים,זה מה שאני מקבל אחרי שהחשב עולה: האם הבעיה של החומרה או בעיה של הוינדוס או המשחק?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. האם זה אפשרי? אם כן זה ממש יעזור! תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Googleness,

מכירים? דפדפן מבוסס כרומיום מבית חברת קומודו... עקרונית עובד זהה לכרום עם ההרחבות והערכות נושא וכל מה שמסביב רק שיש אקסטרה פיצ'רים שנוגעים לאבטחה. לינק לדף הבית: http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php לינק לביקורת: http://www.pcworld.com/article/194167/comodo_dragon_a_chromium_browser_with_extra_armor.html וביקורות של משתמשים (תגללו למטה): http://download.cnet.com/Comodo-Dragon/3000-2356_4-11433531.html התקנתי אותו כדפדפן משני (אני משתמש בפיירפוקס X.3) עד שייצא פיירפוקס 4.. ואני מוצא את עצמי משתמש בו הרבה פעמים לגלישה במקום הפיירפוקס, סך הכל לא רע בכלל.

דיונים חדשים בפורומים