עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by max_cool,

למי יש כאן את התוכנה הזאת, בואו נעשה פה קהילה כמו שהיה פעם בנאפסטר ז"ל נוריד אחד מהשני תוכנות שירים ומשחקים,באים אני מת לקהילה ישראלית וכשרה של kaza .

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום , יש לי כמה קבצי NRG , ISO שאני מעוניין לצרוב . יש כמה קבצים שהם בגודל של פחות מ 350M ( 230 ,260 , 289 וכו' כך שמבחינת נפח ניתן להכניס 2 ב CD . האם הדבר אפשרי , ואם כן , איך ? תודה , יניב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, האם אפשרי לעבוד בו זמנית על אותו מסמך וורד דרך האינטרנט, וכל פעם שאחד המשתמשים יבצע שינוי במסמך כולם יראו אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by The UnKnown,

First of all, i need two recommendations: For good Bittorent client, and a Good E-Mule client. Thank you very much!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני צריך תוכנה מאפשרת להוריד למחשב קבצי וידאו מסוג wmv ו-asf שמשודרים באינטרנט ב-Stream ע"י העתקת הכתובת של הקובץ לתוך התוכנה (רצוי שהתוכנה תכיל מנהל הורדות מובנה, לצורך הורדת מספר קבצים ברצף), כך שניתן יהיה לצפות בסרטונים ב-Offline.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by geniaXP,

יש לי בWindows 7 יוזר אחד בשבילי עם ממשק בעברית ויוזר אחד להורים עם ממשק ברוסית אני רוצה לעשות שפיירפוקס אצלי יהיה בעברית ואצלם ברוסית יש איזה דרך לעשות את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. בודקת רכיב רכיב אם הוא טוב כרטיס מסך לוח אם וכו' תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by slimshady21,

שלום. הורדתי את memtest86 מפה: http://www.memtest86.com/#download0 את גרסת ה-ISO images suitable for creating a bootable Memtest86 CDROM עכשיו יש לי שאלה- מספיק שאני צורב את זה על דיסק (כאימג' כמובן) ואז אני יכול להעלות את זה בבוט והכל?? או שאני צריך קודם ליצור BOOTABLE דיסק / דיסקט או משהו? ויש לי עוד שאלה, אם היא מוצאת שגיאות בזכרון אז היא גם מתקנת? או שזה סתם בשביל לבדוק? בבקשה תעזרו, יש לדוד שלי בעיה במחשב וזה בשבילו...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shlomi219,

שלום לכולם. קניתי מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט. אני מתעניין לגבי תוכנות גרפיקה. השאלה שלי האם כל תוכנה תפעל על מערכת ההפעלה שלי או שצריך משהו מיוחד. אני צריך להתקין פוטושופ.. האם יש הבדל במערכת ההפעלה? פשוט לא מצאתי שום דבר שיעזור לי בחיפוש.. תודה ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by prager,

יש לי מערכת הפעלה vista 32 bit.. התקנתי אתמול Internet Explorer 9 ואני מעדיף את Internet Explorer 8.. כשאני מנסה להתקין את IE8 בחזרה זה לא נותן לי: http://img830.imageshack.us/img830/4416/53681240.jpg ניסיתי למחוק את ה-IE ב-Control Panel\Programs and Features אבל אי אפשר..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אהלן ערב טוב, ברשותי לפטופ LG F1 express dual pro (אולי יש קשר לעובדה שזה נייד או לדגם הזה). נתקלתי בשני תקלות חדשות שאין לי אפילו קו מחשבה למה זה יכול להיות קשור. 1. כל פעם שאני פותח את ה- EXPLORER V8 (ורק אותו, בגוגל כרום זה לא קורה למשל..) המסך מהבהב לשניה (כלומר נהיה שחור לשניה וחוזר). 2. מיידי פעם שאני מנסה לפתוח את האאוטלוק (2003 SP3), מופיעה ההודעה הבאה (מצ"ב כקובץ), והתוכנה עצמה מסרבת לעלות, לפעמים זה נפתר ע"י לחיצה נוספת להפעלה אבל לפעמים זה לא נפתר עד שעושים ריסטארט. עשיתי נקיון כללי למחשב עם CCLEANER הרצתי סריקה עם AVG שמותקן על המחשב ועם פנדה אקטיב סקאן (און ליין). עידכנתי את הדרייבר של הכ. מסך ועדין.. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by zabal12,

שלום יש לי מחשב שמחובר למסך מחשב ולטלוויזיה רציתי לדעת האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לשלוט ברזולוציה של המסכים ולשחק באפשרויות הצגה . כרגע אני משתמש בדרייבר של הכרטיס מסך אבל הוא לא נותן פתרון טוב . תודה ,

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by marlboro,

הכתוביות נמצאות באותה ספריה עם אותו שם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by shimon1,

ערב טוב, אני צריך לבנות בסיס נתונים באקסס. הוא כביכול ישרת חנות למכירת ציוד מחשבים (לא באמת משנה) הגעתי למצב שיש לי 4 טבלאות: לקוחות, מוצרים, הזמנות וטבלת ביניים לקשר רבים מול רבים שנקראת פרטי הזמנות. יצרתי את יחסי הגומלין בין הטבלאות. (נעזרתי במדריך של מייקרוסופט). מקריאה במדריך הבנתי כי אין צורך להכניס ערכים חישוביים בטבלאות, אלא לחשבם בכל פעם. השאלה איך לחשב? בשאילתא? למשל, כשיצרתי טופס הזמנה, יש בו את פרטי הלקוח, מס' ההזמנה, תאריך, ואז תת טופס שבו יש את המוצרים המרכיבים את ההזמנה ואת הכמויות שלהם, אבל איך אני מציג את הערך הסופי לתשלום? זה שמכפיל כל כמות במחיר וסוכם על כל המוצרים בהזמנה? יצרתי שאילתא שמחשבת לכל הזמנה את הערך הסופי שלה אבל השאלה היא האם ככה לעשות את זה?…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by וזאנה,

שלום אני מחפש תוכנה כאשר אני מסיים לצלם ב מצלמת WEB שלי אני יוכל להריץ את הסרט שצילמתי אחורה בדיוק כמו שאני מפעיל ברגיל זאת אומרת שהסרט ינגן פשוט אחורה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by enzo,

מהי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לעריכת סרטים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ran28,

שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by lcx,

אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בעקבות הדיון המרתק לגבי שירותי אימייל ואיכות מנגנוני האנטי-ספאם שלהם... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292679.0 הלכתי לי לבדוק כמה ספאם נכנס בתיבה ההיא של ג'ימייל שפתחתי לפני כמה שבועות. הממצאים: [glow=red,2,300]אלף מאה הודעות ספאם בכ-20 יום! מעל 50 הודעות ספאם ביום ממוצע.[/glow] כל ההודעות נשלחו לכתובת אימייל בודדת, אשר בסקסיותה הרבה מושכת בטירוף את כל הספאמרים ברחבי האינטרנט. ;D בוא נראה אם יש פה מישהו שמקבל יותר ממני ספאם פר יום. עד אז, אני בעונג מפוקפק מכריז בזאת על עצמי: אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007. :-* שבוע טוב, מתוקים! [עריכה] נ.ב. והמשך.. (אם כבר, אז כבר!) קיבלתי 14 הודעות ספאם שהצליחו להגיע אל ה-Inbox של ג'ימייל במשך אותם שלושה שבועות. ה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by roshman32,

אני מתכוון איך לעשות את הלוגו כמו באתר הזה : http://lazertekk.com/?page=build לשים תמונה ובתוך קוביות ? תודה רבה לכם .

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני יודע שזה לא הכי קשור לפה,אבל אני פשוט חייב למצוא את זה..בהתחלה פתחתי דיון בשאלה בפורום אודיו,אבל הפנו אותי לפורום תוכנה בכל מקרה-פעם היתה לי תוכנה כזו,ועכשיו אני זקוק לאחת בדחיפות... אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשלב שני שירים ולהריץ את שניהם בו זמנית,וכן ליצור קובץ חדש של הקבצים המשולבים. אודה לכל מי שיעזור לי למצוא אחת.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב נייד HP530 התקנתי W 7 ובמנהל התקנים מה שהוא לא מזהה זה Microsoft ACPI Compliant System מה זה מישהו יודע? תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Asaf.Y,

לחץ כאן תהנו!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים