עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by homart,

אהלן. יש לי שני סרטים שמשקלם יותר מ700 מגה, אז לקחתי מחבר דיסק 900 מגה וניסיתי לצרוב עם הנרו אבל עדיין הוא אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק.... מה עושים?? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Refaelo,

שלום. התקנתי את ה pidgin וכל אנשי הקשר שלי הם בג'יבריש (חוץ מאלו שרשומים באנגלית כמובן). באפשרויות לא מצאתי משהו מיוחד והן נראות לי אפשרויות מאוד מינימליסטיות. אפשר לקבל עזרה בעניין? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש לי כמה קבצים שמשום מה רק נגן המדיה מסוגל לנגן אותם, איך אפשר לעשות בו playlist? וגם queing? (מרווח של כמה שניות בין כל שיר)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Or ei,

my hebrew font look like this ??ג??ט? ??ג?? ג?????ט?ג? ? ?‗?? ??? ?‗??? ?א?א?‗ anyone know what the problem?? i check the properties of the browser and all the font are hebrew plz help me

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי כרטיס רשת: SMC TigerCard (8216L, 8216LC, 8216LT).z תודה

6. Started by jacobgan,

שלום רב, יש לי את הגרסה המלאה של תוכנת ההורדה: Internet Download Manager ובד"כ בהורדות רגילות של תוכנות או קבצים רגילים אז התוכנה ישר מורידה אוטומטית את הקובץ אבל במסמכי PDF יש פעמים שהקובץ נפתח בדפדפן עצמו לצפייה ואז אני צריך להוריד אותו ידנית עם התוכנה ויש לפעמים שהוא מוריד לי אוטמטית את קבצי PDF ללא שהוא מציג אותם בדפדפן ואני לא יכול לראות את תוכן הקובץ PDF לפני שהוא יורד. יש דרך להגדיר בתוכנה Internet Download Manager שלא יוריד אוטמטית קבצי PDF אלא קודם הקובץ יוצג בדפדפן ואז אני אבחר אם להוריד אותו או לא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. זה לא הגיוני שפעם במשך שבועיים הייתי טם הייתי מוריד כל יום 500 מגה שירים פיתאום אני לא מוריד שיר אחד יש לי ADSL היסרתי את ה KAZZA והתקנתי מחדש לא עזר בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. איך יצא יפה? אם לא רואים עדיין הנה הלינק http://img163.imageshack.us/my.php?image=hwzone9yz.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. זה נשמע מוזר, אני יודע .... ובכל-זאת: קיבלתי הרד-דיסק ששימש WIN98 ולכן הוא מאותחל ב FAT32 ורציתי להשתמש בו בתור עוד SLAVE במחשב הישן שלי שמשתמש ב WIN95 , אין לי שום סיבה לעבור ל WIN98 (אולי הפוך ), ורציתי לדעת אם יש דרך לאתחל את הדיסק כך שה WIN95 יזהה אותו. מה שקורה עכשיו הוא שהדיסק נתקע ברגע שה WIN עולה. ניסיתי דרך ה FDISK של ה WIN98 . ברגע שהוא עולה הוא שואל אם לעבוד ב 32 - אבל עדיין אני מסתבך עם התוכנה. ניסיתי למחוק את כל הפרטישונים ולבנות חדשים, אבל עדיין - נשאר איזה דיסק לא מזוהה אולי פרטישן מג'יק עושה את העבודה , אבל אין לי אותה ואם למישהו יש תוכנת-חינם שהוא מכיר- אז.... …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני צריך מדריך להכנת לוגו הזה: טקסט קרח נמס וברקע הכל אש (שבגללה הקרח נמס)

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by y_i_c,

אני רואה שמלא פה יש להם את חלונות XP.....אני בטוח שלא אצל כולם זה חוקי!! השאלה שלי איך השגתם את זה??????????????? הורדתם מהאינטרנט או מה??? ואם כן מה הלינק? ביי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by The Ball,

הכל חינמי כמובן, והכי טוב שיש. אנטי וירוס פיירוול ותוכנה נגד ספייוורים. אנטי וירוס לפי מה שראיתי בפורום, מומלץ על avg. יש עוד משהו חוץ מזה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by jj516,

המורה שלי למחשבים הביא לי דיסק עם קובץ סיומת nrg שזה Image של nero לפתוח אותו. כשאני מפעיל אותו nero עולה לי ונותן לי את מסך הצריבה שלו, כלומר אוטמוטית הוא צורב אותו ואמור לפתוח. אבל אחרי הצרביה אני רואה שיש לי בדיסק החדש את אותו קובץ כ image של nero עם סיומת nrg. מישהוא יודע איך אני יכול לפתוח אותו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by menis,

התקנתי ושאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: ASPI Manager (wnaspi32.dll) Not found.ASPI interface disabaled מה עושים ? מישהו אולי יכול להביא לי את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by The Dom,

כשסטים עוד התחבר לי, נכנסתי לשרתים וכול שנייה זה יצא לי ואמר ERROR VERYFING USER ID-TICKET או משהוא כזה. ניסיתי לכבות ולהדליק את סטים וזה חזר שוב. נכנסתי לאתר שלהם (SUPPORT) ומצאתי את הנושא ושם אמרו למחוק קבצים מסויימים בתיקייה של סטים. מחקתי את אותם קבצים ועכשיו סטים מתעדכן כול פעם מחדש... כשהוא מסיים הוא לא נכנס לשירות אלא הוא רק מתחיל מהתחלה את העידכון. זה קרה לעוד מישהוא? מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mum57,

Hello, In the company I work for,we want to convert the software from the Windows 7 operating system to Windows 10 (the software was written in 2002). The client side is developed in VB6 and the server side in c ++. The first option is to switch to the VisualStudio2019 environment and the client will be developed in VB.net and the server will remain in c ++ (I would also love to hear a bit about communication between them from people with experience as it is now 2 different environments). Second option to switch to JAVA on both sides. Regarding the first option, I tested a bit in the market about a course at VB.NET and saw that the language is not so much sought after and…

17. Started by kozimus,

שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by free fraek,

יש לי תיקיה של משחק שפתחתי עם הדמון טולס ואני רוצה למחוק אותה כי המשחק לא עבד.. והתיקיה לא רוצה להמחק! מה אני יכול לעשות? הווינדוז אומר לי שיש תוכנית שמשתמשת בזה אבל יצאתי מהכל אפשר לעשות משהו עם זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by nirkatan2,

שלום! יש לי כרטיס מסך raedon hd 4800 הורדתי דרייבר חדש ולפני ההתקנה ביצעתי מחיקה של הישן כולל driver sweeper לאחר ההסרה, אתחול, התקנה מחדש ואתחול נוסף הCCC לא עובד הוא פשוט לא נפתח בכלל... בבקשה עזרה! תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מנסה לגלוש באתר והופה זה עובר לי לה http://69.50.190.131/?to=dname&from=in בלי לשאול אותי ... לא יודע מזה אפילו

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם! רציתי לשאול 2 שאלות : כשמגבים דיסק קשיח שלם לקובץ image, כיצד ניתן לאפשר את "Restore Anywhere" (אופציה שמאפשרת לשחזר image למחשב עם חומרה שונה מהמחשב בו הוא נעשה)? האם יש למישהו ניסיון עם זה (שזה עבד)? כשמגבים דיסק קשיח שלם לקובץ image באמצעות גיבוי רגיל (ללא "Restore Anywhere"), האם ניתן לשחזר למחשב בעל חומרה דומה (לוח- אותו דגם-זהה, מעבד- שונה, יצרן ותושבת זהים, זיכרון- זהה מבחינת מהירות ונפח, שניהם CL9, היצרן שונה, דיסק קשיח- זהה) ? תודה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Little_AKA_Or,

הנה כמה חתימות שלי, לא מזמן חזרתי לפוטושופ.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by onn_the_vy,

אני צריך תוכנה להקלטות מהLINE IN ... תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Johnny,

מישהו מכיר אתר טוף עם כתוביות לסרטי DIVX ? (עדיפות לאתר כחול לבן). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים