תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להתקין את הדריברים של הדבר המחורבן הזה הורדתי מהאתר ניסית את הדיסק שקיבלתי וכלום לא עובד :bash: :bash: זה כל הזמן מבקש איזה קובץ או דיסק של זה אבל אין לי ומאיפה משיגים כזה?? ד'א אני עובד עם 98SE אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
א. שיהיה אפשר לשים למעלה לוגו מותאם אישית (עדיף בפלאש). ב. שיהיה אפשר להחליף את הטקסט בתפריט ניווט של האתר לקבצי תמונה - דרך הפאנל ניהול ולא בהתעסקות בקוד. ג. חשוב שהמערכת תיהיה יחסית מוכרת ושהיו לה הרבה עיצובים שונים עם אפשרות לשינוי צבעים לערכות המוכנות. * המליצו לי כבר על דרופל ג'ומלה ו-xoops אבל כנראה שהם לא תומכים בסעיף "ב". * הכרחי שהמערכת בוודאות תאפשר את הדברים האלה ולא סתם לזרוק ניחושים. תודה רבה רבה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הדגם הוא קצת ישן...benq s2w 3300u לwindows XP אני לא הצלחתי למצוא.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נותן לי הודעת שגיאה Cannot play back the file. The format is not supported. אני חושב שהקובץ הוא דיו איקס אבל זה לא משנה, כי יש לי עוד קבצי סרטים שכן עובדים רק הוא לא עובד, יכול להיות שזה משו אחר או שבטוח זה שהקובץ המסוים הזה פגום?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה איך אני מורידה סרטון מוטמע לא של יוטיוב באתר אינטרנט הבנתי שיש איזה תוסף לכרום או שזה ממש עבודה של תכנות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עוסק בתחום דחיסת תמונות ואני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתוכנת המרה לפורמט JPEG שמאפשרת לשלוט ממש בגודל תמונת התוצאה ברמת הבייטים, כלומר שאני אוכל לקבוע ממש שגודל תמונת התוצאה יהיה בערך 600 בייטים. כל התוכנות שאני נתקלתי בהן מאפשרות או שליטה לפי איכות (quality) או לכל היותר ברמת הקילובייטים ואני צריך בייטים. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי המון תוכנות והתייאשתי כבר. האם יש תוכנה בעזרתה ניתן להדביק כתוביות לסרט לצמיתות בלי לשנות או להגדיל את גודל קובץ הוידאו בהרבה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתאום קרה לי דבר מוזר בתוכנה. שאני בוחר ב...IMAGE ו...IMAGE SIZE התוכנה נתקעת. חוץ מיזה הכל עובד כמו שצריך. מישהו יכול לתת הסבר לתופעה. גם התקנה מחדש לא עזרה ממתין לתגובתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם asroch h61m/u3s3 אני מעוניין להוריד את המהירות של המאווררים שמחוברים ללוח אם אבל מהspeed fan לא ניתן לשלוט על המאווררים. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה קבצים של MP3 באורך 100דקות כל אחד יש איזו תוכנה טובה לפיצול שלהם?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה כשאני מפעיל את תכנת הוירטואליזציה virtual box אז מופיעה לי ההודעה שהתוכנה קרסה ויש לשלוח דו"ח שגיאות ומיד אחר כך מופיעה לי השגיאה הזו:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש את deamon tools, האם יש תוכנה יותר טובה\מומלצת ממנה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם שמעתי על תוכנת הגיבוי הנ"ל ואני שואל: נגיד שפירמטתי והתקנתי את ה WIN על קשיח של נגיד 4 ג'יגה התקנה חלקה ללא תוכנות , דרייברים וכו' האם אני יכול להשתמש בתוכנה הנ"ל כדי ליצור BOOTABLE CD שישמש אותי במקום לפרמט מהדיסק של הווינדוס להעלות ישר את ה WIN על כל דיסק קשיח שארצה (אפילו חדש ריק) ?? אם כן האם כשאעלה את ה WIN נגיד לקשיח של 80 ג'יג'ה הוא יצור פרטישן של 4 ג'יגה כמו הדיסק שעליו התקנתי במקור את ה WIN ? אני מודה מאוד למשיבים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 bit ושאני מפעיל את אימיול הוא כותב לי "זיהוי מאובטח מופסק - נכשל באיתחול של cryptokeys האימיול פועל עם סרט שחור על העניים ושאני מנסה להוריד קבצים הוא לא מגיב. תודה מראש..!! מתן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חלונות 10 64 סביות. אני לא מצליח להתקין שום גרסה של אופיס. איך שזה מתקין ממש לקראת סוף פס ההרצה של קובץה setup זה נתקע במשך שעות ממש בסוף ההתקנה. פס ההתקנה של תוכנת ההרצה מגיע ממש ממש כמעט עד הסוף ושם זה נתקע. השתמשתי בתוכנת הסרת קבצי אופיס על המחשב של מייקרוסופט וזה לא עזר. בבקשה אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ישנה תוכנה שבאמצעותה אוכל להגביל את הגלישה באקספלורר רק לאתר אחד ( לשאר האתרים לא יהיה ניתן להגיע ) ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים, אני לא יכול לגשת לקובץ. הבעיה קוראת רק בחלק מההודעות. גירסת התוכנה היא 6, והיא רצה על windows ME. האם אתם יכולים לעזור? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום מצאתי תוכנה חינמית HTTRACK להורדת אתרים. במהלך הורדת אתר מסויים שהכיל קבצי PDF רבים שמתי לב שקבצי הPDF יורדים אך בפורמט HTML מה שאומר הרבה תווים לא מובנים. קיימת אפשרות להפוך את המסמכים בתיקייה ללמסמכי PDF אבל זה יקח לי המון זמן ואני לא חושב שצריך כי אני בטוח שיש תוכנה שיש בה אפשרות לזהות את הקבצים היורדים ולהתאים להם את הפורמט שלהם. עכשיו השאלה שלי האם אתם מכירים בתוכנה שלי אפשרות כזאת או שאתם מכירים תוכנה אחרת שתבצע את העבודה. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האנטי וירוס norton לא מצליח להסיר קובץ מסוג adware.gaotr תוכנות ל adware כולל adware se 1.05 בכלל לא מזהות אותו. איך מסירים ? בדקתי אין בכלל קובץ כזה בספריה! (תמונה מזיהוי של אנטי וירוס מצורפת בקובץ) {האם HijackThis יכול לעזור ואיך יודעים מה להסיר ?} תודה טל (נ.ב. רשמתי על תקלה אחרת עם צפצופים בתמיכה טכנית אבל הבנתי שהם מתעסקים רק חומרה ואתם בתוכנה) [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פירמטטתי והתקנתי את הווינדוס מחדש עכשיו, כל פעם שאני מנסה לשמוע שיר, או בעזרת הווינאמפ או בעזרת ווינדוס מדייה פלייר, השיר מושמע בסדר גמור אבל מדי פעם באמצע הוא משמיע פתאום כזה כאילו "בהילוך איטי" כמה פעמים במהלך השיר וזה ממש מעצבן. זה כבר קרה לי פעם אבל אני לא זוכר איך סדרתי את זה בבקשה עזרה!! נדב
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי HD5850 . הדריברים הם catalyst10.8 ויש שם הגדרות של וידאו . מה לדעתכם צריך לשנות שם , אם עכשיו זה מוגדר כברירת מחדל ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 3 מגה ואפלוד של 192 בכבלים!! מה לבחור באמיול תסתכלו!! http://img237.imageshack.us/img237/6421/1cw6.png http://img172.imageshack.us/img172/8625/2jb7.png יש שם את כל האפשרויות אינטרנט 3 מגה בכבלים מה לבחור משם? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-