עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by overload,

שלום, הצילו, בדקתי בלוח הבקרה בהוספה והסרה של תוכנות וראיתי שהתוכנה MIRC שוקלת 7.6GB!!! לא האמנתי למראה עני, הלכתי ל-"PROGRAM FILES" ובדקתי את התיקיה של התוכנה וראיתי שהיא שוקלת 566MB בלבד!, מה הבעיה האם הבעיה היא בXP או בתוכנה? מה לעשות?! ד"א אני לא מוריד בMIRC ברגע זה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by איסתרא בלגינא,

אני מנסה לשמור קטע קצרצר מ- DVD לצורך העלתו לפורום ברשת. כבר משכתי את ה- vob-ים ופיענחתי אותם, עכשיו נשאר רק לגזור את הקטע המבוקש ולדחוס אותו מחדש כדי לחסוך מקום. התקנתי את הגירסאות האחרונות של VirtualDubMod, AC3Filter ושל LAME (גם DS Filter וגם ACM), פתחתי את ה- vob - ואין אודיו! VDM לא מכירה את הפילטר ל- ac3 וכל ניסיון לעשות איתו משהו מביא להודעת שגיאה שלא נמצא פילטר מתאים. גם את LAME היא לא מכירה. התקנתי שוב ידנית, אותו כנ"ל. בדקתי ב- Sound Recorder, גם הוא לא מזהה אותם. בדקתי בלוח הבקרה, הם לא מופיעים. גם ffdshow שהתקנתי מוקדם יותר ושאחראי על כמה פורמטי אודיו לא מופיע. ניסיתי במחשב אחר, בתול למדי (לא הותקן עליו שום קודק למעט אלו שבאו עם Windows) ואני נתקל באותה תופעה …

3. Started by d3vil,

טוב ככה - נתון בידי סרט AVI מקודד DIVX3... בגודל 700+. בסוף הסרט קרטיד וכו' - יש 10 דקות בערך שאני רוצה לחתוך כדי להכניס את הסרט לדיסק אחד של 700. איזה תוכנה ומה אני צריך לעשות כדי לחתוך את ה10 דקות האלה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד כמו שמוצג בכותרת וחסר לי הדריבר הזה. מערכת ההפעלה שלי היא XP SP2 , תודה . דרך הגב חיפשתי הרבה זמן ולא מצאתי .

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. אם יש לי ויסטה 32 ביט אז יש לי גם DirectX 10 או שאני צריך להוריד את זה? סורי על השאלה הנובית ;D

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  6. האם מישהו עובד עם NETLIMITER ועם VISTA 64? האם מישהו מכיר תוכנה אחרת לניהול רוחב פס בויסטה 64? תודה.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

כשאני מנגן קבצי WMV במדייה פלייר 11, מייד הCPU USAGE של התוכנה עולה ל-80-90 ואי אפשר לגעת במחשב, הכל ממש מקרטע. יש לי כרטיס רדאון 9700 רגיל, מה יכולה להיות הבעייה? אולי איזו הגדרה שצריך לשנות? מקווה שמישהו מכיר את הבעייה הזאת. תודה, דודי.

8. מחשב חדש עם XP. מותקנים הנגנים media player , ROXIO creator 2010(cineplayer) אין בעייה לנגן סרט מDVD. כשאני מנסה להריץ סרט AVI בפורמט DIVX הנגן של ROXIO מודיע לי שהוא לא מזהה את הפורמט. הנגן מדיה פלייר מנגן רק את פס הקול. זה נראה שחסרים קודקים. אבל האם הם לא מותקנים אטוטמאטית עם הנגנים? האם יש קשר לכך שהתקנתי VLC ואח"כ הסרתי אותו? האם יש קשר לכך שהתקנתי דרייבר למצלמת אינטרנט?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

ואם אפשר שתהיה טובה יותר מזאת של נורתון!

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  10. היי, רציתי לשאול, אולי מישהו יודע, האם תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB וסוליד וורקס תומכות בארבע ליבות?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  11. יש לי IE לפעמים כדי לשמור אתרים אני עושה create shortcut ומשום מה אני לא מצליח לפתו את אותו קיצור דרך הנה מה שאני מקבל. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by evy,

אהלן, המחשב התחיל קצת להתעייף לאחרונה ולוקח לו הרבה זמן יחסית לפעם לעלות , העבודה עם המחשב קצת יותר איטית ממה שהיתה בהתחלה. הייתי שמח אם תמליצו לי על כמה תוכנות לניקוי קבצים סתמיים על המחשב שמכבידים עליו ,וגם תוכנות אנטי ריגול מומלצות. כרגע יש ברשותי : superantispyware balwarebytes regclean pro (כולן מעודכנות)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מהו?. מחפש תוסף חינמי ומפנק, להוריד הכל מ-Youtube... אני אשמח מאד לעזרתכם, זה דחוף, ברכות ותודות.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. היי כולם. עקב מליון בעיות שהתגלו במחשב שלי לאחרונה, אני ממש חייבת להקין מחדש את ה- XP. היות וכך ובתאם לזאת זו הזדמנות נהדרת ללהוריד דרייברים חדשים ולהתקינם באופן נקי. שאלתי: היות וחלק מההתקנים (למשל צורב, מדפסת, מקלדת לוג'טק) הגיעו עם דיסקים שבתוכם תוכנות ודרייברים כאשר מצד אחד איני רוצה להתקין דרייברים ישנים ועליהם חדשים (שמעתי שזה ממש לא מומלץ), ומצד שני אני חוששת שאם לא אשתמש בדיסקים המצורפים אולי אפסיד משהו שבכל אופן אני צריכה, כיצד עלי לנהוג? האם ניתן לסמוך שבאופן גורף העידכונים באתרים מכילים את כל מה שיש בדיסק (אבל מעודכן) או שהם מצפים ממני להעלות את הדיסק המצורף ובעקבותיו לעדכן את הכל? זאת ועוד, האם בהתחש בעובדה שלא בהכרח אוכל לזהות מהיא תוכנה שיש לה עדכון ומה לא, …

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  15. תוכנה בסגנון winamp - מה מומלץ וקל לשימוש? לא רוצה משהו כבד שיהיה קל לשימוש עם playlist וזהו.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by ross,

שלום לכולם יש לי ויסטה home primium 64bit באנגלית. לא מזמן התקנתי את האקספלורר 8 מהאתר של מיקרוסופט, וזה הוריד לי את הגרסה העברית, אבל האקספלורר באנגלית למרות שיש לו קבצי mui של עברית בתיקיה C:\Program Files (x86)\Internet Explorer\he-IL ובהגדרות אינטרנט השפה היא עברית? מה שיותר מענין שיש אתרים מסוימים שהוא שומר בהיסטוריה גם אחרי שמחקתי היסטוריה (גם בccleaner וגם בהגדרות אינטרנט). אי אפשר לראות אותם בהיסטוריה אבל כשאני מקליד בשורת הכתובת את התחילית או לוחץ F4 זה מופיע??

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. יש לי דיסק חיצוני של מקסטור, של 1TB. הכונן בחיבור USB אם זה משנה, מפורמט NTFS. יש איתו בעייה משונה: כשאני מנסה לחלץ מתוך קובץ RAR גדול באופן שמערב באופן כלשהו את הדיסק (כשהארכיון על הדיסק, או כתובת היעד, או שניהם), החילוץ תמיד נתקע בשלב כלשהו, עם הודעות שגיאה משתנות - בד"כ מסוג "אין גישה לתיקייה". לאחר מכן, לעיתים קרובות הכונן עצמו נעלם, ומופיע מחדש רק אחרי ניתוק פיזי וחיבור מחדש. אני לא חושב שמדובר בבעיית חומרה כי מעבר לזה הדיסק מתפקד כרגיל, וכשאני מעתיק קבצים בכל גודל שהוא אין לי בעיות. מישהו יודע מה עושים?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by matan770,

1.יש לי באג במחשב שהסמל של המחשב שלי נגיד,הוא בסמל של האינטרנט וכל מיני כאלה,איך אני משנה. עשיתי שינוי סמל,זה ממש בהרבה דברים במחשב,מה לעשות כדיי לתקן? 2.אני ואבא שלי מנסים לשלוח לחבר את כל התמונות. עכשיוו באימייל של Walla צריך להעביר תמונה תמונה,יש דרך לעשות את זה יותר מהר בכך שנעביר את כל התמונות ביחד במכה אחת ולא לפתוח תמונה ולוהסיף וככה 50 תמונות? 3.איך מכניסים לסטאטוס ב-ICQ קישורים? אני לא מצליח להדביק שם קישור. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  19. Started by Dima323,

הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by אליק פיזם,

מישהו יודע איפה אפשר לעשות אנימציה איכותית בחינם?

21. Started by Rafi921,

אהלן, אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם MKV ושתאפשר לי לראות את הסרט/כתוביות/תרגום בנפרד יש לי win7 X64 תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. התקנתי מודם PCI ישן שיש לי על מחשב עם ויסטה. המחשב לשימוש משרדי - מעבד ATOM - לוח אם עם PCI אחד. המודם מותקן על PORT 4. מסוג AZTECH MDP3900V-U (DELL VOice data mode הורדתי לו את הדרייבר לויסטה והוא הותקן בסדר. גם התוכנה של הפקס מזהה אותו. הבעייה מתחילה כאשר אני עושה reset למחשב המודם מקבל סימן קריאה צהוב ב device manager בהודעה יש: "This device cannot start. (Code 10) Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available." לא מצט פיתרון לבעייה דרך הויסטה. אני עושה לו דרך ה device manager - disable + enable וזה פותר את הבעייה. הצרה היא שאני צריך לעשות זאת כל פעם שאני עושה reset למחשב. למישהו יש מודג איך ניתן לפת…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  23. מערכת ההפעלה היא ווינדוס ויסטה אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Mr_ShoKo,

שלום, התקנתי את האייקון של הכ. מסך שלי ומופיע 70 , 60 Hertz....(יש תמונה) א. מה זה Hertz ?! ב. יש לי כ. מסך 8400 GeForce , על כמה כדי לי לשים ?! קישור : http://www.f2h.co.il/1577202315 תודה.

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  25. לפני- אחרי- נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו שמתי לב לזה! חחח האנשים לא זזים! ממשיכים ללכת כאילו לא קרה כלום!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.