עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש בפיירפוקס, גרסה 1.5.0.7. מדי פעם, כשאני רושם הודעות בפורמים ומנסה ללחוץ על המקש ' במקלדת (איפה שהגרשיים, רק בשפה האנגלית), יוצא בתחתית החלון סרגל מעצבן, שלא נותן לי להקליד את הסימן ' בהודעה, אלא בתוך הסרגל. אי אפשר לעשות העתק/הדבר לסימן שנרשם בתוך הסרגל, אז בעצם מדי פעם אני בכלל לא יכול להשתמש בצורה תקינה בסימן הזה! צירפתי תמונה לסרגל שמופיע. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by moria1235,

שלום, אני מנסה להתקין נרו ובאמצע הוא מבקש: organization ניסיתי להכניס מספרים שנתנו וגם לרשום סתם משהו וזה לא עובד מה אני צריכה לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  3. לא יודע איך סגרתי אותו , לא ראיתי את התוכן שלו כשסגרתי אותו (היו לי מספר קבצי אקסל ) חלק שמורים וחלק סגרתי כי לא הייתי צריך היו ריקים ואז גיליתי סגרתי את כל האקסלים אבל אני בטוח שאם הייתי רואה את התוכן שלו לא הייתי סוגר. ועכשיו הוא לא מופיע ב"שחזור חוברות שלא נשמרו " הוא לא מופיע כשאני סורק עם Excel Recovery™ 2.6 אשמח לעזרה?

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by קובי 1980,

שלום,אני מתנצל מראש אם זה לא המקום.פשוט אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים. אני נתקל בבעיה עם קובץ וידאו מסויים,שום נגן לא מצליח להריץ אותו.ניסיתי בכל מיני תוכנות ופשוט לא הצלחתי. אני מקבל הודעה שהפורמט לא נתמך. הקובץ הוא DIVX רגיל ויש לי את חבילת המקודדים החדשה של KLITE MEGA CODEC כמו כן בהתקנה שלה (של חבילת המקודדים)בחרתי באפשרות המקסימלית להרצה ולא בברירת מחדל. תודה מראש

5. Started by Ben N,

יש לי בעיה עם דרייברים. יש לי כ.מסך GeForce 8800GT 512MB (אפשר לראות הכל במפרט בצד). כרגע מותקן אצלי הדרייבר של nVidia גרסא 175.19. ניסיתי להתקין כמה גרסאות חדשות יותר, וגם את החדשה כדי שתתמוך ב FC2, אבל במקום להתקין, הוא נתקע באמצע, בסוף ההתקנה אומר System did not modified ורוצה שאני אעשה restart, אחרי שאני עושה את זה המסך לא עובד, ואני נאלץ להיכנס דרך safe mode, למחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך, לחזור למצב רגיל ולעשות system restore... יש למישהו מושג מה הבעיה? או איך אני יכול להתקין את הדרייברים החדשים?.. תודה

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by yanivnn,

שלום כל הודעה שנשלחת אלי למייל אני צריך ללחוץ על השלש נקודות האלו בשביל להציג את הטקסט... הדבר הזה כבר מעייף אותי אני רוצה שזה יוצג באופו אוטומטי תמיד... ניסיתי לשחק בהגדרות שם אבל לא מצאתי שום דבר שנוגע לזה... תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eido300,

אני מחפש אנימציה של ספר נפתח, כאילו יש מדף עם ספרים ואז ספר אחד נשלף, מסתובב (כך שהכריכה הקדמית תהיה אלינו) ונפתח. חיפשתי את זה באינטרנט ולא מצאתי משהו נורמאלי, אשמח אם מישהו יעזור לי בנושא. עדיף לא סירטון אלא משהו שאני יכול להמשיך לעצב. גם מדריך יהיה טוב.

• 6 תגובות
    • 5.6k צפיות
  8. שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להריץ דיסק DVD של הופעה כלשהי ולא מצליח ניסיתי במדיה פלייר ובתוכנה של DIVX שהורדתי וזה לא הלך, הורדתי מאיזשהו אתר קודקים למדיה פלייר אבל זה לא עזר הדיסק הוא DVD שנקנה בחנות. מה עליי לעשות? תודה הוספתי בעריכה- ויש לי עוד בעיה עם מישהו יכול לעזור : אני מנסה לצפות בחדשות דרך הלינק הזה http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=ch10 אבל התמונה שחורה (לא רואים כלום) ורק שומעים. מה עליי לעשות?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  9. ערב צח, snap links לא עובדת בגרסה 3.6.8 אני מחפש תוסף אחר בעזרתו אוכל לסמן מספר לינקים ולהוריד את כולם במכה אחת תודה לעוזרים ולעוזרות - אוהב אתכם הרבה

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  10. ובתנאי שהפונטים ישארו זהים, הגודל ישמר (כולל טבלאות בוורד שהגודל שלהם ישאר), ושכל העיצוב ישאר כולל הגדרת עמוד וכו'.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by viper_sb,

יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by בזיק,

אם אני לוחץ על החץ שליד שורת הכתובות מופיעות כתובות שהייתי בהן בעבר אם אני רושם כתובת חלקית אז הfirefox מציע להשלים מתוך רשימה של כתובות שהייתי בהן איפה הכתובות האלו שמורות? האם אפשרות הclear private data לא אמורה לנקות כתובות אלו? בנוסף יש לי גם תוכנת ccleaner אני מפעיל אותה לניקוי כללי של temp, registry וגם של כל האפשרויות של הfirefox. לא עוזר. חוץ מזה לפי מה הfirefox מחליט מה לשמור. כי נראה לי שהוא שומר אתרים שהייתי בהם לפני המון זמן אבל לא שומר סתם אתרים שהייתי בהם לא מזמן. ההתנהגות הזו לא טובה לפרנויה שלי.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by djelectric,

זה רקע שעיצבתי דווקא לא בפוטושופ אלה בגימפ.... 1024X768 לפני שנתיים בערך http://img295.imageshack.us/img295/8425/utopia2dk6.png

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by hakoki,

כנראה דרייברים אבל אני לא מצליח למצוא את הדרייברים בשום אתר מישהו יכול לכוון אותי? מחשב חדש.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ככה סתם לבדיקה שיגרתית של המערכת שהכול תקין..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omri_ro,

איך אני משנה את הפונטים של הBOOKMARK TOOLBAR FOLDER(תמונה מצורפת),ניסיתי בהגדרות הרגילות ולא מצאתי. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  17. היי כולם. בעקבות הערה שהעיר לי משיב בשירשור קודם חשבתי לשאול בעצתכם. מותקן אצלי במערכת צורב Samsung SH-S203B DVD Burne (שהיה כאן במומלצים לפני שנתיים) זמן רב לא יצא לי לצרוב איתו ולאחרונה התחלתי שוב. אני צורבת בעזרת נרו 7 שהגיע בדיסק עם הצורב אם DVD אז לא מעל מהירות של X8 - כרגע על דיסקים DVD+R של ורבטים שנשמרו בעוגה שלהם במקום מוגן אם CD לא מעל X16 - כרגע על דיסקים שונים, גם הם נשמרו בעוגתם במקום מוגן. בשני המקרים לחוצה אצלי התמיד האפשרות של בדיקת שגיאות ואני גם מקפידה שישאר במהירות קבועה משך כל הצריבה מקווה שבשני המקרים מדובר על מהירות טובה ושאינה גבוהה מידי. בכל מקרה בשני המקרים התוכנה מאפשרת לי מהירות גבוהה יותר. אם הDVD שמאפשר לי לא פחות מ- X20 ואם ה- CD שמאפשר לי ת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. זה התחיל לפני כשבועיים, שיחזרתי את המע', עדכנתי דרייברים, הורדתי קודקים חדשים. ועדיין בטלוויזיה רואים שחור לבן. (גם שאני הופך אותה לצג ראשי..) אני ממש חסר אונים - מה אפשר לעשות?? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by gshhar,

אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DL,

טוב, קיבלתי מחשב חדש ואני רוצה לצרוב קבצי ISO Cue Bin וזה לא נותן לי! כל פעם שאני אומר לו דרך ה: Copy And Backup ---> Burn Image To Disk לצרוב קובץ Cue מסויים שה BIN שלו באותה תיקייה אפילו, זה אומר: "Cannot Open The File C:\ Blablablabla\moreblablabla.bin" באדום ואז עוד הודעה בצהוב: An eror accurd while loading the cue sheet file" c:\blablablabla\blablabala.cue (line 1) " וזה קורה לכל קובץ לא משנה איזה! תוכנות אחרות כמו ISO buster אין בעיה... אבל אני רוצה לצרוב את זה... מישהו יכול לעזור לי? אוליי אני צריך לשנות משהו בהגדרות של Nero או משהו... תודה.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  21. איך מסדרים את זה לפני שבוע כן הייתי שומע

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  22. היי. זה לעסק של אמא שלי. היא משתמשת במחשב לצרכי עבודה אז אני מתלבט בין אנטיוירוס רגיל לבין "חבילת אבטחה". צריך מכם ייעוץ גם לגבי זה. תמיד אני מתקין לה אנטיוירוסים חינמיים למיניהם ותמיד הם לא עושים את העבודה כ"כ, אז אני רוצה כבר לקנות לה וזהו. ההתלבטות היא בין: קספרסקי נוד32 ביטדפנדר מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  23. Started by dorix,

היי חברה, נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש כמה התקנים שלא מותקנים כראוי: http://www.UpFile4u.Net/Files/5y1t1m.JPG חיפשתי דרייברים אליהם אך ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי במציאת הדרייברים

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Component,

היי המחשב שלי נתקע בצורה בלתי מוסברת! זה קורה בעיקר כשאני עובד עם תמונות כבדות אבל לא רק. אני משתמש ב win 98 ויש לי 128 MB 133 MHz האם הוספת עוד זיכרון תשפר את המצב? המעבד לא עובר את ה45 מעלות. המחשב שלי לא מסתדר עם win 2000/XP אל תשאלו למה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.