תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי היתה מותקנת לי תוכנת jdownloader שעבדה יופי. אתמול פירמטתי את כונן C והתקנתי מחדש עם קובץ אימג' של גוסט.בקובץ זה לא היתה מותקנת תוכנת jdownloader ולכן התקנתי אותה שוב,עם אותו קובץ התקנה,ששמרתי במחיצה אחרת. במקום שמגדירים את ה reconnect,הגדרתי כמו בפעם הקודמת כך: וזה לא עובד!....אם אני מחובר לאינטרנט,זה מנתק אבל לא מחבר מחדש. אם אני לא מחובר,זה מחבר אותי... אבל כאמור,התוכנה לא מצליחה לנתק ושוב להתחבר. הודעת השגיאה שאני מקבל היא: נסיתי גם את הקובץ של vatos locos מכאן,ושוב אותה תוצאה.... אגב,אם אני מפעיל את הקובץ ההוא כקובץ batch (בלי קשר ל jdownloader),הקובץ עובד. האינטרנט מתנתק ומתחבר מחדש.אך כאמור,כאשר אני מעתיק אותו כקובץ טקסט בשדה המתאים בתוכנה…
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שכל פעם שאני עושה Adj Layer הוא עובד על כל התמונה. איך אפשר לגרום לו לעבוד רק על לייר אחד ? אצרף תמונה להמחשה. במצב כזה הAdj Layer עובד על כל התמונה, אני רוצה לגרום לו לעבוד רק על הלייר שמתחתיו (שקראתי לו Transparency Mask) בתודה מראש, מייק. עריכה: הצלחתי בעזרת Clipping Mask. ד"א אני לא מוחק את התראד משום שהוא אולי יעזור למישהו בעתיד. אם זה באמת מפריע למישהו הוא מוזמן לשלוח לי הודעה ואני אמחק את התראד. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלוהם יש לי ויסטה עם האקספלורר ואני רוצה להוריד אחד משני הדפדפנים.בתור משתמש בסיסי ,שלא רוצה להתעסק הרבה בפונקציות,אני רוצה לדעת איזה מהירה וקלה יותר לשימוש ואיזה מהן בעברית? הflash player של אדובי לא עובד בגוגל כרום.האם הוא יעבוד ישירות באלה?
-
- 52 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מצטער על הדאבל פוסט שהיה לי מקודם.. טעות... מה למחוק??? Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 1:58:50 PM, on 2/12/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcvsrte.exe C:\PROGRA~1\MCAFEE.COM\PERSON~1\MPFSERVICE.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe c:\PROGRA~1\mcafee.com\vso\mcshield.…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמרתי עבודה בשם מסויים, ואז עשיתי בדף וורד חדש שער, בטעות שמרתי אותו באותו שם כמו העבודה כולה ואז נשאלה השאלה "האם להחליף את הקובץ הקיים?" ואישרתי בטעות וא העבודה כולה נמחקה! מה עושים? ניסיתי לשחזר את המערכת ליום ראשון 10/2 שעה 00:20 (אתמול בלילה) אבל הקובץ נשאר אותו דבר. (העבודה כולה נעשתה אתמול בצהריים.) תוכנות שמשחזרות קבצים שנמחקו לא עוזרות כי הקובץ לא נמחק אלא הוחלף. יש אולי דרך להגיע לקובץ לפני שהוא נשמר בפעם השנייה?! משהו כמו תוכנת שיחזור מערכת לא של הווינדוס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין להוריד למחשב קטעים שמופיעים להשמעה ב-www.103.fm, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש על העזרה (:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם, יצרתי TEAM בהצלחה, יצרתי LAN SEGMENT בהצלחה, שיודע לעבוד ב-NAT, ויש תקשורת בין המחשבים הוירטואליים. הבעיה היא שהכל הוגדר כמעט לגמרי באופן אוטומטי ואני לא יודע איך לשנות את ההגדרות. הרשת הוירטואלית שנוצרה היא 192.168.0.0/16 ואני רוצה שהיא תהיה 10.0.0.0/24 (כן אני יודע שזה לא משנה אבל ככה בא לי... יותר מסודר בעיניים) אז נכנסתי להגדרות: edit->virtual network editor ואני נכנס להגדרות של ה-LAN SEGMENT המתאים, אבל אין שם אפשרות לשנות את הסאבנט, זה באפור בכלל... וכשאני מנסה לשנות את ה-IP מ-192.168 וכו' ל-10.0 וכו', אז זה אומר לי שזה לא מתאים לסאבנט שמוגדר... אבל איפה זה מוגדר!? אגב, הגרסא של התוכנה היא 6.5 תודה! אוקי, עדכון: הצלחתי לשנות את הסאבנטים, אבל עכשיו יש לי…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום השתמשתי ב norton ghost 9 (לא עובד עם 64) אני מחפש תוכנה עם אותו עיקרון - שיחזור בעזרת CD וקל לתפעול תודה
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש אתרים שלא תומכים כנראה או שאני צריך להתקין תוספים וכו', פשוט האתר נטען ואני לא רואה אותו במלואו כאילו חסר משהו שלא תומך באתר. תמונה: http://img150.imageshack.us/img150/2153/flashke6.jpg *אצלי הפיירפוקס בגרסא האחרונה שלהם ובעברית.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי הראה לי פעם תוכנה שאפר "לזייף כתבות" הוא נותן לך את הרקע של ידעות אחרונות/לאישה.... ואז אתה יכל להוסיף טקסט חופשי.... מישהו יודע איך קוראים לתוכנה?
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאלתי אבל אין פורום תוכנת מסרים מידיים האתר. שמתי לב שמופיע לי סימן קיראה בתוך משולש צהוב בתוך לשונית החיבור של המסנג'ר מה זה אומר? האם יש לי בעית חיבור? יש לציין שאני מחובר ישירות לראוטר עם כבר רשת לעזרתכם אודה סימון
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי החלטתי שהגיע הזמן שאני הגדיא את הoutlook שלי ויעשה בו שימוש.... אז באתי להגדיר ובכלל לא הבנתי מה אני צריך למלאות שם.... הכתובת שלי היא: eitv@walla.co.il אז איך אני צריך למלא את הפרטים (לפ שרתי וכו') תודה מראש install תמונות להסבר: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם יש תוכנה או איזשהיא דרך לעשות זאות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצא דרייבר לכרטיס קול מובנה realtek audio ac 97 נכנסתי לאתר שלהם דרך לינק בפורום פה אך אינני מבין שם איך בדיוק אני מוריד את הדרייבר הזה. אם מישהו יכול להוריד לי אותו ולהעלות לי אותו על שרת איכסון אני מאוד ישמח. או לחילופין אם יש איזה שהיא אפשרות למצא את הדרייבר הזה באתר אחר.[br]פורסם בתאריך: 14.02.2009 בשעה 10:47:29 הצלחתי להוריד נא לנעול.
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אבל עם מעבד אטום 1.6, המעבד הזה אפילו לגלישה באינטרנט קצת חלש, יש תוכנה שתייעל אותו? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט SVCD בקובץ BIN כשאני מעתיק את הקובץ MPG ךדיסק הקשיח אני לא מצליח להציג אותו....כאילו זה פורמט לא מוכר.... מישהו מכיר איך אני ממיר את ה SVCD הזה ל MPG רגיל או לחילופין לא קובץ AVI (העיקר שאוכל להעביר את זה לפורמט שה PC מכיר) הערה: כשצרבתי את הסרט, ה DVD שלי קורא אותו אבל במחשב אני לא מצליח לראות אותו. בתודה עידו
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מחפש את התוכנה הרגילה שנותנת איפי לפי מספר איסיקיו, אלא את התוכנה ההפוכה לה, אם יש כזאת שתבדוק אם איפי מסוים משתמש באיסיקיו ואולי אפילו באיזה מספר איסיקיו אם תוכנה כזאת לא חוקית אז אנא לסגור את הנושא תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני מוריד כל מיני תוכנות למחשב , (שהם לא כל הזמן בסיומת iso.) והייתי רוצה לדעת בכל זאת איך אני צורב את התוכנות האלו על גביי תקליטור רגיל , בשביל שהוא יעלה בעלייה של המחשב (הכוונה היא כמו שאני באה להתקין מערכת הפעלה חדשה).
-
- 3 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
אני צריך קישורים טובים לגירסא עברית של שתי התוכנות האלה . תודה רבה לעוזרים,שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מעבר בין שפות (Alt+Shift) עובד בכל מקום חוץ מ- IE. כשאני ב- IE7 הקיצור הזה פשוט לא עובד. האם למישהו יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-