תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
IE8 עושה ריסט לעצמו (כלומר נתקע) כאשר יש אתר עם עברית בכתובת. יש אתרים שהקישורים בהם הם ככה לדוגמא: http://one.co.il/League/Current/1,1,0,0/ליגת_טוטו אני פשוט לא מבין את האתרים האלו WTF למה לרשום בעברית!?!??! הIE8 נתקע עושה ריסט לעצמו תוך שניה לא מרגישים את זה אבל זה מעצבן. למה זה ככה? כל אלה שיגידו FIREFOX תחסכו ממני את החרא הזה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה \ דרך כלשהי שאתפשר לי להעתיק טקסט מקובץ PDF. אני ממש לא הולך להעתיק ממישהו או לעשות משהו כזה. אני פשוט צריך את זה כי אני לומד שפת תוכנה (C#) דרך ספר , ויש תרגילי סיכום בסוף הספר. עכשיו יש באתר שלהם את תרגילי הסיכום בקובץ PDF http://sites.huji.ac.il/science/stc/center/groups/OOP2006/Csharp/C-SHARP-BOOK.htm ואני פשוט חייב להעביר את קטע התוכנית של כל תרגיל לסביבת העבודה של התוכנה על מנת להריץ את זה ולראות אם עניתי נכון. (וזה ממש סיוט להעתיק 10 שורות קוד כשיש לך 20 שאלות בסוף כל פרק...שאגב זה מה שאני לבנתיים ) בקיצור זה ממש לא להעתקה או על מנת לעבור על זכויות יוצרים בדרך כלשהי... תודה מראש ! עריכה : ניסיתי את Foxit PDF אבל את קבצי הPDF …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן בקרוב להתקין במחשב שלי ווינדוס 7 64 ביט האם כל המשחקים ייתמכו ב64 ביט? או שאני צריך לחפש גרסא שתומכת ב-64 (כמו דרייברים למשל) וכנ"ל לגבי תוכנות כמו פוטושופ ולייטרום. תודה רון
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה תודה מראש לכל המגיבים אני מחפש דריבירם ללוח אם שלי .. פירטמתי את המחשב ואיבדתי את הדיסק של הדריברים של הלוח אם ואני לא מצליח למצוא אותו ואני לא יודע מה לעשות .. זה הלוח אם שלי http://www.siz.co.il/codes.php?i=j20dty4kuzcz.jpg הדריברים הם של הכרטיס רשת והאודיו הקול של המחשב תודה נורא נורא נורא לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הIE שלי קורס לפחות איזה 5 פעם ביום, יש לי וינדוס 7 והדפדפן קורס מלא פעמים וכל פעם אחרי קריסה מאתחל את עצמו. מה עושים?
-
ברשותי מחשב חלש, מעבד פנטיום 4 2.8 מגה-הרץ, כרטיס מסך ישן של ATI 9500, כרטיס קול של קריאטיב לייב 5.1. רצוני לראות סרטים בעלי איכות HD, הכוונה לכאלו עם רזולוציה של 720P, ואפילו 1080P ובעלי סאונד DTS. באיזה תוכנת ניגון (VLC, Media Plyaer, BSPlayer וכד') עלי להשתמש כדי לראות בצורה המיטבית ועם כמה שפחות קטיעות? תודה
-
- 38 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי סרט ויש לי תרגום...אני רוצה לחבר אותם לקובץ אחד..איזה תוכנה חינמית אתם יכולים להמליץ לי עליה?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן ,אשמח אם תעלו לינק להורדה כי אני מוצא רק באתרים משונים שהם לא של מוזילה
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס קול חדש לגמרי, ולפי מה שהמוכר אומר, הוא של קריאטיב.. וחוץ מעל איזו מדבקה לא מצוין שזה של קריאטיב. כתוב למעלה EPOWER, מישהו מכיר את זה? עכשיו, חוץ מזה שחיברתי אותו לPCI אני צריך לעשות עוד משהו?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לבן דוד שלי יש הכרטיס קול הזה והוא התקין WIN7 וגם את כול הדרייברים אבל לא שומעים בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם XP SP3 בבית, המחשב עבר פירמוט. לאחר הפירמוט צצה בעיה, כאשר מנסים לפתוח שיר הוא פועל, לעומת זאת שפותחים ווידאיו המחשב עושה לעצמו ריסטרט. לא משנה באיזה תוכנה פותחים, ניסיתי להתקין מספר שונה של קודקים, עידכנתי את כל הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש נפתרה הבעיה: חבילת הקודקים K-lite codec pack 4.95 פתרה את הבעיה [כל שאר הגרסאות גם גרמו לבעיה כולל החדשות יותר].
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי שלט של WII ובלוטוס(usb), אני רוצה להשמש בשלט כדי להעביר שירים (במחשב) להגביר ולהנמיך את הווליום וכו'. איזה תוכנה חינמית מומלצת? (בכל אופן אני לא צריך שום דימוי לעכבר. אני צריך רק 5 כפתורים. אחורה, קדימה/ עצור-המשך/+- בווליום. מערכת ההפעלה שלי היא ווינדוס 7 64 bit אם זה לא בפרום המתאים נא להעביר. תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלה הזאת שמופיע לי באקראי חשוב לי לציין כי נעשו בדיקות וירוסים ורוגלות והבעייה עדיין ממשיכה להופיע [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יצא לי לצלם כמה סירטונים מהמשמחק dirt 2 עם התוכנה FRAPS, וה FPS לא היה הכי חלק, אבל היה קשה להבחין שה FPS טיפה נמוך. יום לאחר מכן החלו בעיות קיצוניות, FPS מתחת ל 5, בקיצור לא רץ! מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש תוכנה יותר טובה שמסוגלת לצלם על ה 1680*1050? כי הפראבס באמת סיפקה איכות מעולה!! תודה
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כפתור שנימצא בתוך (Portfol mc (MOVIE CLIP אני רוצה שבעת לחיצה עליו הוא יקח אותי לטיים ליין של Right Square mc לפריים שניקרא back מה הקוד שאני אמור לרשום בכפתור הזה? MC=MOVIE CLIP סדר האנרכיה של MOVIE CLIPים: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שפעם הייתה אופציה של לשמור דפים במחשב ככה שאני יכול לראות אותם גם כשאני לא מחובר לרשת... אני יכול פחות לשמור את הדף אבל פעם הייתה אופיצה של לשמור את הדפים במצב של כמה לינקים בתוך הדף... כלומר עד 3 לינקים לעומק... אני לא מוצא את האופציה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב,כל קבצי התמונה(JPG) נהפכו לסיומת VBS. אין אפשרות לעשות פתח באמצעות תוכנה תמונות כלשהי. ניסיתי גם לשנות את הסיומת חזרה לJPG ואין תצוגה של תמונה,הכוונה שהפעם זה נכנס לתוכנה אבל לא רואים כלום. אני מאמין שזה וירוס. בכל מקרה פירמטנו את המחשב,גיביתי את כל התמונות שלהם ועדיין כלום לא עובד. יש אפשרות להציל את התמונות אכשהו? מה זה הסיומת VBS?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 אולטימייט והיה לי מסנג'ר שעבד... עכשיו לאחרונה אני בא להפעיל את המסנג'ר והוא לא פועל לי ניסתי להתקין מחדש והכל וזה עדיין לא עובד הוא פועל ב"תהליכים" אבל הוא לא עולה... תודה למי שעוזר.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מנסה לשחזר כמה תמונות שמחקו לי מהמכשיר. התמונות נשמרו על המכשיר עצמו, ולא על הכ. זיכרון, אז כל תוכנות היחזור השונות התבררו כלא מועילות. בעיר בגל שאין לי אפשרות להציג את זיכרון הטלפון ככונן פיזי / נשלף, וכך התוכנה תוכל לגשת אליו. יש חיה כזאת ? או אולי מישהו שמע על אפליקציה כלשהי שרצה מתוך המכשיר ויכולה לשחזר מידע ? [br]פורסם בתאריך: 12.12.2009 בשעה 13:34:04
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב. אני רוצה לרכוש את הכרטיס קול הנ"ל :Creative Labs Sound Blaster Extigy הכרטיס דיי ישן, ואני רוצה לחבר אותו עם ווינדוס 7. האם יש עדכון בשבילו? זה קישור לכרטיס: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,22628,00.asp תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-