עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אוקיי השאלה כבר בכותרת. שמעתי שיש תוכנה לפירוק סרטי DVD אבל מה אם איימג'ים של ISO MDF וכו'??? שמכילים נטו DATA. (אין כוח לשלם פי 4 על דיסק DVD וגם לקנות צורב חדש).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rbeny10,

מדובר על מצלמת USB , של SILVER LINE ,דגם: DC-6120 . תודה, בני.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Yung_man,

ברצוני לרכוש סורק עם קורא שקופיות/נגטיבים. רציתי לדעת מהו הגודל המתקבל כתוצאה מסריקה כזו , והאם היא איכותית, ברמה של קובץ RAW או JPG מתקדם. תודה! אורן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by nimrods,

קמעט בוקר טוב..! חחח טוב אז ככה פעם במחשב הישן שלי היה לי איזה תוכנה אם אורות כאילו כמו טרנס כזה שהייתה בוחר איזה תנוע שהאורות יעשו בקיצור איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזאת..? [glow=red,2,300]תודה לעוזרים ..![/glow]

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ag43,

מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kritikal,

אהלן שלום, מפרט המחשב: מעבד: E8400 לום אם: Gigabyte 43DSL כרטיס מסך: club3d geforce 9800GT זכרונות: G.skills 2X1GB 800 CL5 הרד דיסק: 320GB WD 16MB קניתי מחדש חדש, אתמול הרכבתי אותו. מעבר לעובדה שיש לי מדי פעם מסך כחול עם ה-ERROR הבא: Error code 1000000a, parameter1 8b26d008, parameter2 00000002, parameter3 00000001, parameter4 80522bd9. ( נילקח מה ה-EVENT LOG ) שמתי לב, כאשר אני מתקין דברים בסיסים או אפילו סתם פותח לפעמים TASK MANAGER, ה-CPU USAFE עולה ל-50 אחוז. אין לי בעיית טמפרטורה, היא תמיד על 32. מבחינת חומרה אני חושב שהרכבתי הכל נכון, האם יש למישהו רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, יש לי IE8 בוינדוס 7 32BIT. ולא מזמן הדפדפן החל לא לעבוד. אני מדליק את האינטרנט והוא סוגר את עצמו, נאי מריץ את האינטרנט מהתקייה הראשית של הדפדפן וזה נכנס אבל הכרטיסיה משחזרת את עצמה מספר פעמים ואז כותב שהאתר בעייתי מה עושים ולמה זה קרה??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by esaly,

היי! רציתי לבקש את המלצתכם בנושא הVMWARE והאם תוכלו להמליץ על ספר או מדריך במטרה ללמוד את התוכנה. המון תודה לעוזרים מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש דרך לקחת קובצי ISO שנועדו לעבוד עם LIVE CD אבל במקום לצרוב אותם לשים אותם על DOK וליצור LIVE USB בנתיים ניסיתי לפרמט עם כלי פירמוט שונים שאמורים לעשות את ה-DOK בוטבל, ואז פשוט לפתוח את הקובץ ISO אל ה-USB אבל זה לא ממש עובד האם יש תוכנות בעלות היכולת לעשות זאת? ראיתי שיש תוכנה שמיועדת לקבצים ISO של התקנות לינקוס ועוזרת ליצור LIVE USB אני מחפש לתוכנות אחרות כמו למשל דיסק הצלה של ACRONIS ועוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום רב בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מטרידה בפיירפוקס כל הסרטונים ביוטיוב נראים כאילו יש ברקע איזה מנורת פלואורסנט מהבהבת. ממש מעצבן קשה לצפות ככה בלי לקבל כאב ראש. מזכיר קצת את ההבהוב של המסכי CRT הישנים כשהיו פועלים בתדירות נמוכה. יש לציין שזה לא קורה בכרום/אקספלורר. ניסיתי לעדכן את הדפדפן לגירסא הכי חדשה וגם בגירסא 4 זה קורה. ניסיתי לחפש בגוגל אבל כל חיפוש עם המילה flash הפנה אותי לדברים שקשורים לתוכנה פלאש וכל חיפוש עם המילה blink הפנה אותי לסרטונים של מוזיקה או משהו כזה תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. נניח אני צורב משהו יש איזה תוכנה שבודקת שהקבצים יצאו תקינים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום חברים מוזילה השיקה את תוכנת הדואר של "ציפור האש" Thunderbird של פיירקפוקס הגירסה הזו כרגע Thunderbird 2 רק באנגלית לינק להורדת התוכנה מאתר החברה http://www.mozilla.com/en-US/thunderbird/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. נכון נכון, אין לי סיבה להתעצבן כי זה בחינם ואני לא שילמתי אגורה, אבל תארו לכם שאתם מסתכלים על סרט וברגע הכי מותח הפירסומת שאתם הכי שונאים( GOnext והבחורה המרקדת :AR15: )צצה לה בלי סיבה!, והדפדפן לא פתוח בכלל אז אני חייב להניח שזה בגלל התוכנה, וזה קורה לי בדרך כלל כחמש פעמים ביום, אני לא רוצה להפסיק להשתמש בתוכנה כי היא מאד שימושית אז למישהו יש פיתרון איך להפסיק את זה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. יש לי בעיות עם התוסף לפיירפוקס של נגן המדיה VLC בעת נגינת קובצי וידאו שהועלו ישירות לאתרים באופן מקוון, ואינם סרטונים מוטמעים או סרטוני הזרמה. הסירטונים עצמם מתנגנים, אך אין אפשרות לגלול את הסירטונים קדימה או אחורה, כיוון שפס הנגינה ריק, ואיננו מכיל סמן. בנוסף, כאשר ניגון הסירטון מסתיים, המסך של הנגן מדביק אליו כל חלק של חלון שמסתיר אותו. בנוסף, התוסף לפעמים קורס או מפסיק להגיב. אם מדובר בבאג בתוסף של VLC, האם יש אלטרנטיבות אחרות לצפות באופן מקוון בקבצי וידאו שהועלו לאתרים ישירות? (אני מבין שהתוסף של מדייה פלייר לא מעודכן ולא נתמך יותר) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by brum,

שלום. המחשב אחרי פירמוט עם XP SP1 . כאשר אני מחבר DISK ON KEY אני מקבל הודעה שה USB יעבוד במהירות איטית וכי עלי להוריד עדכון (כנראה): ההודעה מתייחסת לבקר מהיר 2442 וכן 2444 של INTEL 82801BA . אוסיף שיש לי ציפסט D845I . אין לי את הדיסק של לוח האם אז הלכתי לאתר של אינטל אבל ממש לא הבנתי מה עלי להוריד ואיך. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתהיה פופולרית וטובה שתוכל לשחזר לי מידע שנמצא באחד מהדיסקים הקשיחים אצלי... עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי מישהו עם בעיה כמו שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57389.20 אז כמו שהבחור בלינק שהבאתי כותב, הוא אומר שהוא הצליח לשחזר עם EASY RECOVARY 6.03 אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה כזאת... מישהו מכיר תוכנה פופולרית שעושה ת העבודה כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by uriya,

hi everyone , hope all is good with you today So here's the deal, I wanted to retrieve a password yesterday so I went to my chrome password manager, however, when I wanted to click my administrator password in order to see the password the window looked different Like this It is not what I'm use to before hand My platform is an AMD laptop with legit Windows OS and fully functioning Windows defender Can you please tell me if my computer been hacked? Thank you guys. FYI, you can replay in Hebrew update the normal window need to look like this

19. Started by Op72,

שלום חברים! מזה מספר ימים שאני מנסה להוריד אזוראוס(לא סרטים, אלא את אזוראוס עצמו). משום מה, זה מתחיל לרדת ואז נתקע/מושהה לזמן בלתי מוגבל. יש לי פיסי ויסטה חדש שמוריד הכל בסדר גמןר. רעיונות? תודה רבה, עודד

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roi890,

שלום אתמול ניסיתי להתקין את התוכנה וכל פעם מופיעה הודעת שגיאה ...ביצעתי הורדה של DOT NET האם יש דרך פעולה מסויימת שצריך לעשות . מדובר בתוכנה משנת 2008

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. פירמטתי את המחשב ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שיחזור מערכת?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי, התקנתי centOS על VM ויש לי תקלה שאני לא מצליח לקבל גישה לאינטרנט, ניסיתי להגדיר BRIDGE לכרטיס רשת דרך ההגדרות של ה VM זה לא ממש עזר וגם דרך NAT לא עזר, אני לא ממש מבין במעכרת של ה centOS ככה שזה מקשה עלי עוד יותר, אשמח לעזרה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי בכל סניף כרטיס של MAGIC RADAR ולכל סניף יש IP שונה. אני רוצה לחבר אצל משהו בבית מחשב שהוא יכול לראות את כל המצלמות בכל הסניפים בו זמנית. כרגע מה שהוא עושה, הוא כל הזמן יוצא מהתוכנה ובוחר IP אחר וצופה. איך אני עושה את זה? יש איזה תוכנה שיכולה להציג לי את כל המצלמות? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.