תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני מחפש תוכנה לאיחוד של כמה סרטים אבל שלא תפעל רק עם קובץ AVI אלא גם אחרים,כי אני לא תמיד יודע איזה קובץ יש לי. יש תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי משהו ממש מוזר . אתם עושים ריסטרט למחשב . הוא מסיים לעלות . פתאום משום מקום הוא מתחיל להריץ תמונות של הומואים ( אני לא צוחק ) שממש עושים את זה על הדסקטופ שלך ... משהו מטורף . הוא מסיים להריץ כמה תמונות ואח"כ מעלה את הREAL ONR PLAYER ומריץ סרטון גם לא ממש מעניין על חיי האנשים שנוסעים בכיוון השני של הכביש ( אם אתם מבינים ... ) . באמא שלי שעוד לא ראיתי וירוס מגעיל כזה . ועוד ה-NORTON שלי ( מעודכן יומית ) לא עלה עליו . אחרי כמה דקות הוא מסיים להראות לי כ- 20 תמונות וסרטון והעסק נרגע . עד אז אי אפשר אפילו להיכנס ל-TASK MANAGER כדי לבטל אותו כי הוא איך אומרים - ON TOP ככה שאי אפשר לראות כלום חוץ מהתמונות ... מישהו נתקל בדבר הזה ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה שנים הייתה לי איזה תוכנת טוטו שפועלת על דוס, הארד דיסק הלך לי והיא הלכה איתו... אני לא יודע איך להשיג אותה, מי שהבאתי ממנו אין לו יותר את התוכנה והוא לא זוכר מאיפה השיג אותה. האם יש למישהו את התוכנה ויכול לשלוח לי? כי היא מאוד חשובה לי. או שמישהו מכיר איזה תוכנה דומה שיש לאפשרויות שונות של צימצום..., שיטות ....ועוד?? תוד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה של קול שבעצם נגיד יש לי רמקול שמחובר למחשב ואז נגיד שהמחשב יגיב לקול שהוא יזהה כל מי שמוצא את התוכנה הזאת גאון מקווה שתמצאו ותודה רבה מראש ViP
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הם על בהירות מקסימלית, הגדרות הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט זה רק משנה את בהירות ה DESKTOP. בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה לשנות את הגדרות הבהירות ב BSPLAYER ועושה OK הם לא נשמרות. אודה מאוד על אזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי מחשב עם אופן אופיס ואני לא מצליח לפתוח קבצים חדשים של אופיס כמו docx כמו כן גם פורמטים של מצגות חדשות של אופיס.. מכירים תוכנה או תוסף לאופן אופיס שיקלו לי על החיים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי office 2016 מאחד האתרים אך לא ניתן לשנות את ממשק ההפעלה מאנגלית לעברית גם כאשר הורדתי language pack מאתר מיקרוסופט לא ניתן להוסיף את ה pack . אודה לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
באתר http://www.rocketjump.com/videos הסרטונים עובדים בצורה חלקה - רק במסך מלא, אם אני מנסה לנגן את הסרטון בחלון המקורי שלו, זה עובד לאט (אפילו בהגדרת איכות הכי נמוכה). רק באתר הזה זה קורה לי, ביוטיוב, Dailymotion, יורוספורט וכל אתר אחר בעצם עם סרטונים עובד בצורה חלקה. בשועל ובאקספלורר זה עובד חלק. יש דרך לשפר את זה? באתר http://warsongclan.enjin.com/forum (צריך להרשם כדי להכנס לפורום) הגלילה איטית מאוד, לוקח יותר משניה לגלול בכל פעם וזה ממש לא רציף, כמובן שלא קורה בשועל או באקספלורר. ניסיתי לשנות כמה הגדרות ב about://flags אבל שום דבר לא עזר: * Override software rendering list * GPU composition on all pages * Threaded composition - enabled, disabled * Disable acce…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני באוסטרליה . קניתי ביריד מחשבים לנובו X61 . במקור היה עליו ויסטה ועכשיו WIN 7 אולטימט .המחשב כל הזמן צועק שחסר לו דרייבר של טביעת אצבע או באנגלית BIOMETRIC COPROCESSOR חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר לWIN 7 מישהוא יכול לעזור או לפחות לבטל את האופציה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם? תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו עם תמונות סגנון של movie maker אבל אני ממש לא מסתדר עם תוכנה הזאת. אני צריך להכניס כמה תמונות ולעשות אותם וידאו עם פס קול עם כתוביות איפה שצריך ואפקטים. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, היום החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.. הכל היה בסדר, התקנתי את הציפ סט, התחברתי לאינטרנט, הכל עבד התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (האחרון שיצא) ל X850 ושהפעלתי מחדש, המחשב עשה בוט הכל היה טוב, אבל שהווידוס עלה, המסך ניהיה שחור והנורה של המסך התחילה להבהב (אמורה לעבוד קבוע) פירמטתי את המחשב, התקנתי את מערכת ההפעלה מדיסק אחר, התקנתי שוב הכל מחדש אותו דבר... (ניסיתי אפילו להתקין מערכת הפעלה על הרד דיסק שונה) קראתי איפשהו , שהדרייברים של ATI אחרי גירסא 6.5 כבר לא תומכים ב X850 אז הורדתי את 6.5 מהאתר כאן.. חשבתי שזה יעזור, ולא עזר. עדיין מסכים שחורים. הכרטיס מסך תקין, עד לפני כמה שעות שיחקתי בו משחקים והכל היה בסדר. יש למישהו רעיון? אני מנסה למצוא דרייבר ישן של O…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה עם XP PRO פתאום זה קרה שגם בפיירפוקס 3 וגם באקספלורר 7 האתרים נפתחים ובמהירות סבבה אבל לא מראים תמונות ואייקונים אם אני רוצה לראות אייקון אחד מתוך רבים שבעמוד ,קליק ימיני ו-show picture פותח את התמונה מה עושים?? ניסיתי את כל הקידודים, הסרתי את 2 הדפדפנים והתקנתי מחדש לא עוזר התקנת גאווה ופלאש, אקספלורר 6 ו-8 פיירפוקס 2ו-3 ומיליון ריסטרטים במקום תמונה מראה מרובע קטן שבתוכו ריבוע עיגול ומשולש מה עושים חברה אני לא מצליח לראות אתרים תודה חג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אימיול בוסטר 8 החדש ווינדוס ויסטה 32 ביט...ושאני עושה חיפוש של שירים הוא לא מוצא לי mp3 תודה לעזורים!! מתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחק בגודל של dvd בקבצי mdf-mds ששוקל 3.50 ג'יגה אבל הנרו לא מוצא אותו (הוא מוצא רק iso,cue-bin,nrg) אני משתמש ב daemon tools ניסיתי לצרוב כאילו להעתיק את הדיסק מהכונן הוירטואלי לדיסק שבצורב dvd אבל היה כתוב שאין מספיק מקום!?!? ומשחק שוקל 3.50 ג'יגה ולדיסק dvd הריק אני יכול להכניס 4.7 ג'יגה בבקשה תעזרו לי, איך צורבים את הקבצים האלה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. חיברתי את הטלוויזיה למחשב שלי כאשר היא ממוקמת בחדר אחר ואני לא מעוניין לעשות העתקת מסך (duplicate screen) לטלוויזיה אלא שיהיה משודר עליה רק מה שאני רוצה (גליון אקסל) ככה שאני אוכל לעבוד על המחשב ובמסך השני יופיע תמיד הגליון. נסית לעשות הרחבת מסך (extend screen) ועשיתי אותו מסמך אקסל עם קישור בין התאים של השניים כדי שאוכל לערוך באחד והשינוי יופיע מיידית בשני.. אך מסתבר שהאקסל (2010) לא נותן את האפשרות לפתוח שני מסמכים בשתי חלונות נפרדים אני מחפש פתרון ובחפירות שעשיתי בגוגול לא הצלחתי להגיע לפתרון ( אשמח לשמוע הצעות תוכנה (עדיף חינמית ומומלץ שתהיה קלילה) או פתרון כלשהו... המון תודות מראש לכל העוזרים :))
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאימי יש מכשיר אל פסק של אדוויס PRV 700 PRO. תוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. עם זאת יש בעיות עם התוכנה בגרסאת ה-Web שלה, שאחד מתהליכי ה-JRL שלה צורך CPU גבוה ומוריד באופן דרמטי את ביצועי המחשב של אימי. דבר המאלץ אותי להשתמש בגרסה המקומית הקלה שלה: Viewpower Mini. אך גם Viewpower Mini לא חפה מבעיות: לאחר ההתקנה התוכנה מתפקדת כראוי, אולם במקרה והמחשב מופעל מחדש, התוכנה פשוט מפסיקה להגיב ולתפקד. וזה מתבטא בכך שבהתחלה היא לא נפתחת ובהמשך שהסמל שלה באיזור ההודעות כלל לא מגיב, ואין כל ברירה אלא להסירה לגמרי. התקשרתי לתומך התוכנה של אדוויס, הוא אמר שהוא ישים באתר של אדוויס גרסה מעודכנת יותר של התוכנה. הבעיות ממשיכות. כאשר אמרתי לו את זה, הוא אמר לי להתקין את …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש ב-YTD Video Downloader, אבל הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה של youtube ואני פוחד למסור. יש למישהו הצעות על תוכנה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז רציתי לעשות חיפוש לא ממש ידעתי מה לחפש אז פתחתי דיון... כל פעם שאני לוחץ על לינקים שאמורים לפתוח חלון חדש בג'אווה סקריפט, לא קורה כלום. גם פה זה קורה לי עם המפרט, וגם לדוגמא פה באתר של ארץ נהדרת מישהו יודע איך לתקן את זה? אני עם Internet Explorer 6 על WinXP.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיראו אני מנסה לעבוד בפוטושופ 7 ואת האמת לא ממש מצליח לי [אז תעשו טובה תנו לי איזה מדריכים וכאלה....
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני מנסה להעלות Matlab ע"י לחיצה על האייקון ב desktop אז נפתח חלון הכניסה לשנייה ואז הוא יורד וה Matlab לא נפתח, ניסיתי גם ע"י לחיצה על קובץ באצווה שיש ב c:\program file\Matlab אך ללא הועיל. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אפשר שיהיו קצת יותר מעברונים ממה שיש במובי מייקר. וגם חשוב שלא תהיה ירידה באיכות (במובי מייקר זה יוצר קובץ חדש ואילו אני מעדיף שהתוכנה תשמור את אותו איכות כמו שאני טוען אליה) בנוסף אני מבקש גם אפשרויות לעשות מסך מפוצלתמונה בתוך תמונה והשחרת פנים תודה למי שיודע
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-