עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tom2718,

שלום, תם זמן הגרסה החינמית. מישהו יכול להמליץ על חלופה טובה להורדת כמה שיותר סוגי קבצים. בדגש על פלאש/wmv ,swf? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ag43,

מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש ברשותי כרטיס 7800GT וחיברתי כבלים לטלוויזיה ולמחשב עם מתאם מיוחד. אני מעוניין להקליט מהטלוויזיה למחשב. יש לי תוכנה שנקראת WINDVR3 והיא אחת הגרועות לדעתי. שום דבר לא נשמר לך,גודל מטורף לאחר שמירה (סרט כ5 ג'יגה באיכות בינונית),הסרט עם המון קיטועים בגלל שהתוכנה כבדה מאוד ואיטית מאוד וכו'... אשמח לתוכנה שתעשה עבודה טובה יותר. אם יש בבקשה לשרשר שמות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roi890,

שלום אתמול ניסיתי להתקין את התוכנה וכל פעם מופיעה הודעת שגיאה ...ביצעתי הורדה של DOT NET האם יש דרך פעולה מסויימת שצריך לעשות . מדובר בתוכנה משנת 2008

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום רב בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מטרידה בפיירפוקס כל הסרטונים ביוטיוב נראים כאילו יש ברקע איזה מנורת פלואורסנט מהבהבת. ממש מעצבן קשה לצפות ככה בלי לקבל כאב ראש. מזכיר קצת את ההבהוב של המסכי CRT הישנים כשהיו פועלים בתדירות נמוכה. יש לציין שזה לא קורה בכרום/אקספלורר. ניסיתי לעדכן את הדפדפן לגירסא הכי חדשה וגם בגירסא 4 זה קורה. ניסיתי לחפש בגוגל אבל כל חיפוש עם המילה flash הפנה אותי לדברים שקשורים לתוכנה פלאש וכל חיפוש עם המילה blink הפנה אותי לסרטונים של מוזיקה או משהו כזה תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לפי הכתבה כאן http://www.pc.co.il/?p=51868 השרות הזה של ג'ימייל קיים רק בכרום ואני מחפש תוכנה שתעשה התראות למי משתמש בIE תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ot,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1005061385&start=0]כללי[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by BIR,

אהלן.. יש לי בעיה ב Movie Maker היה לי את התוכנה כבר, אבל התקנתי בטעות שוב את התוכנה. ומאז שהתקנתי, כל פעם שאני נכנס לתוכנה, זה מראה לי שגיאת מערכת מה אני צריך לעשות כדי שזה יפעל לי ? או למחוק את התוכנה לגמרי מהמחשב כדי להפעיל שוב? בבקשה תעזרו לי, זה ממש חשוב לי תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DS,

תשמעו אני כבר כל הלילה מ 11 עד 7 אותו דבר 99.9! :pissed: :bash: מה הקטע? הקובץ עצמו זה 1.81 GB והוא הוריד 8 GB! מישהו יכול לעזור לי? אגב אני משתמש ב UTORRENT

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מקליד נניח את האות ר יוצא לי סימן או מוזר או מספר ואות באנגלית לדוגמא ר=3? וירוס? בעיה בהגדרות? מה לעשות בבבקשה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אבקש את עזרכתם בהמלצה על תוכנה יעילה וקלה להתקנה לחסימת אתרים "למבוגרים". לא חייב תוכנות חינמיות אבל אם יש אז הרווחנו. רצוי לציין שניסיתי ראשית דרך ספקית האינטרנט ונתקלנו בקשיים ברשת הבייתית. תודה מראש. שי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. לדוגמא אם יש טקסט האינטרנט, אני עושה העתק והדבק לתוכנה וזה מקריא לי... יש דבר כזה העיברית? ברוסית? אנגלית? תודה ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by brum,

שלום. המחשב אחרי פירמוט עם XP SP1 . כאשר אני מחבר DISK ON KEY אני מקבל הודעה שה USB יעבוד במהירות איטית וכי עלי להוריד עדכון (כנראה): ההודעה מתייחסת לבקר מהיר 2442 וכן 2444 של INTEL 82801BA . אוסיף שיש לי ציפסט D845I . אין לי את הדיסק של לוח האם אז הלכתי לאתר של אינטל אבל ממש לא הבנתי מה עלי להוריד ואיך. אודה לכם אם תעזרו לי.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום אתמול מתוך עצבים מטורפים על כמות האנשים שיש לי באיסקיו (741 אנשי קשר.. ) החלטתי לעשות קצת סדר ומחקתי 611 איש מאוחר יותר אותו ערב התחברתי שוב לאיסיקיו וכל האנשים שמחקתי חזרו..אז ישבתי והשקעתי עוד חצי שעה בלמחוק אותם... עכשיו אני חוזר מהבית ספר נכנס לאיסיקיו ושוב כולם חזרו.... האם מישהו יודע או מכיר שיטה שפשוט תעיף את כולם לעזאזל ?! כבר נשבר לי... תודה לעוזרים...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. asusprobe 1 לא עובד בויסטה asusprobe 2 לא תומך בלוח שלי. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MishaK,

אז ככה...הרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתאמן ב"יכולות הדי ג'י"ש( ) שלי, והתוכנה שאני משתמש בה (PCDJ Red) לא מאפשרת הקלטה לצערי, לכן אני מחפש תוכנה חיצונית שתאפשר את זה. היש כזאת? ? ? אני רוצה תוכנה שתקליט את הסאונד שמוציא הכרטיס קול ישר לקובץ MP3 או כול קובץ אחר שלוקח פחות מקובץ WAV ! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by B-man,

אני צריך תוכנה שמוסיפה כתוביות לסרט

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by טוסטר,

התחילה לי אתמול בעיה הזויה במקצת.. האתר של GMAIL פשוט הפסיק לעלות לי דרך פיירפוקס. דרך IE הוא עולה בלי בעיה ובמחשבים אחרים ברשת הביתית הוא עולה גם ב FF אז אני מניח שהבעיה אצלי. לא עשיתי שום דבר מיוחד אתמול ואין לי מושג למה הבעיה הזו צצה... ניסיתי להתקין מחדש את FF (על הקיים) וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה? רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sir f,

ברשת הביתית שלי אני משתמש בVNC ומחוץ לרשת ב LOGMEIN. עכשיו, אם אני רוצה להעביר קובץ ממחשב אחר (ממחשב למחשב או בתוך המחשב) או לעשות פעולה מסויימת (לדוגמא להפעיל את ה UTORRENT) בלי להשתלט על המחשב בצורה מורגשת (ככה שאני לא אשפיע על התצוגה במסך שמחובר למחשב) כאשר מישהו משתמש במחשב- איך אפשר לעשות את זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Rafi921,

לאתר של התוכנה http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php כתוב שאפשר לשים את ה page file בעזרת התוכנה שיהיה בחלקו על זיכרון ה ram מישהו ניסה ויכול להגיד שהתוכנה עובדת? האם זה נותן שיפו בביצועים? זה נראה כמו דרך טובה לנצל 4gb (אפילו יותר) של זיכרון על מערכת 32bit מע דעתכם? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by maori_0,

היי, יש ברשותי מחשב נייד Dell Vostro 3550 coer i7 - גרסת BIOS - A11 *לא ניתן להגדיר הגדרות מורחבות בביוס (כגון: הגדרות גרפיקה) שני כרטיסי מסך: -Intel 3000HD series (ברירת מחדל) - AMD Radeon HD 7650M *במנהל ההתקנים שני הכרטיסים מזוהים. כשאני מגדיר ב Catalyst control center שמשחק או יישום מסויים יעבוד ב high preformance בעת הפעלת אותו המשחק או היישום אמור לעבוד ה AMD RADEON וזה לא עובד הוא פשוט נתקע על INTEL GRAPHICS. מה לעשות? תודה לעוזרים

23. Started by Snufkin,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה אבל איפה אני יכול למצא סרטונים לDVD כמו שבכל DVD שקונים יש?? ואיזה תוכנה תאפשר לי ליצור תפריט (וגם תתי תפריטים) עם עצמים זזים? כלומר לחצנים מסתובבים וכד'? המטרה שלי בסוף זה שהDVD יראה מקצועי כמה שיותר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by BONO,

כשאני מפעיל איזה סרט אז יש מן רעשים מוזרים כאלה מעצבנים שאי אפשר לראות איתם את הסרט איזה מקודד אני צריך לסדר את זה? מישהו יכול לתת לי לינק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shay964,

יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.