עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Proww,

אהלן. בעבר פתחתי דיון אך איני מוצא אותו. אני מחפש דרייבר למצלמת וידאו במחשב הנייד (יותר נכון נטבוק) של אסוס. הדגם EEE PC 1000HA. אני זקוק לדרייבר אך ורק למצלמה. אני חיפשתי באתר שלהם, חיפשתי בכל מקום ואפילו התקנתי תוכנה שמחפש אוטומטית במחשב דרייברים ומורידה אוטומטית אותן - ושום דבר לא עזר. אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא את הדרייבר למצלמה המובנית, העניין הוא מאוד קריטי ודחוף. אשמח בנוסף שאם תמצאו שתנחו אותי ללינק ההורדה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by תימני אסלי,

את קבצי ה-VOB אני פותח תמיד עם תוכנת VLC ומעולם לא נתקלתי בבעיה. השבוע הורדתי מהאינטרנט קובץ VOB וכאשר הפעלתי אותו ראיתי תמונה ללא קול. כאשר פתחתי את הקובץ עם Gspot נוכחתי לדעת כי גם מקודד הוידאו וגם מקודד הקול מותקנים אצלי כפי שרואים בתמונה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yu4mzy22jynm.jpg אם כך איפה יכולה להיות הבעיה? אגב...ניסיתי להמיר את הקובץ הזה לפורמט AVI בעזרת תוכנת Fomat Factoty. התוכנה הצליחה להמיר 94% מהקובץ ונתקעה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אנשים בואו לסרבר חדש !! פתחו ערוצי ווארז איזה ערוצים שבראש שלכם !! אז יאללה בלאגן אחים שלי /server CyberServ.ath.cx 6667 /join #עברית אל תיצאו אם אתם רואים קצת אנשים תשארו נמלאה תסרבר.. בסך הכל אתם יודעים שאלה הכי וותיקים בסוף זוכים ....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by intel suck,

יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מחפש דריברים למצלמת רשת ללא שם יצרן או מודל (למערכת הפעלה windows7). מקווה שתוכלו לעזור לי. נ.ב: יש דיסק התקנה אבל רק על מערכת windows- XP זה עובד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by kobi_sion,

מחפש FLAC PLAYER + תוכנת המרה ל-MP3 המלצות ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Funkyzord,

אל איזה תוכנה אתם ממליצים אבל שיהיה אפשרות להמרה לפורמטים אחרים ושיהיה resize. ושתהיה פשוטה לא כמו acdsee

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי מוצר בשם AverMedia EZMaker USB2.0. המוצר הזה עובד בצורה של כרטיס עריכה שמתחבר ל-USB. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא דרייבר שלו ל-Windows 7 64BIT? תודה רבה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Guarding angel,

אני משתמש בWndows live mail שמסונכרן עם הGMAIL שלי עכשיו משומה מיילים שאני שולח לא מתקבלים ע"י הנמענים :\ ניסיתי לשלוח מייל לעצמי מהGMAIL לWALLA MAIL ולא התקבל דבר,שלתי חבר וזה התקבל. מה יכול להשתנות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gaviz,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה, יש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר בדרך כלל למחשב הPC , אתמול חברתי אותו לMAC בכדי לגבות חומר, ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה לPC הוא לא עולה... אשמח אם למישהו/י יש פתרון עבורי פשוט כל החומר עבודה שלי נמצא שם. תודה

11. Started by Cyron,

אני רוצה לעשות מין תבנית קבועה ולתוכה להזין נתונים, ראיתי את זה במסמכים בעבר אבל אני לא יודע לעשות... הכנס שם:_______________ המקום לכתוב מסומן בצבע אפור וע"י לחיצה עליו אני מכניס את הנתון. מישהו יודע ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. לעזאזל עם זה! המחשב שלי הרוס ולפעמים הוא נכבה...לרוב הפיירפוקס שומר את הרשימה ומאפשר לי לבצע שיחזור של כל האתרים שהייתי בהם. דווקא היום שהייתי במיליון ואחד אתרים חשובים המחשב נכבה לי מס' פעמים ודווקא בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל את פיירפוקס ולשחזר את האתרים לא הופיעה לי האפשרות ופשוט כאילו הוא "שכח" . אני מקווה מאוד שיש איזה מסמך/קובץ שיאפשר לי לעשות זאת... לדעת באיזה אתרים הייתי.. יש מסמך/קובץ כזה? אני פשוט אובד עיצות! וגם... יש תוספת כלשהי ששומרת את הרשימה של האתרים? כי כמו שאתם רואים הפיירפוקס לעיתים נכשל! וזה עבורי קריטי מאוד.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by hagay21,

אתר שאפשר לאכסן עליו תמונות שאפשר לגזור מהן כתובת בשביל למקם באתרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by badmama,

ערב טוב, אני מעוניין לגבות את המייל שלי באאוטלוק אקספרס לקראת פירמוט קרוב. הצרה היא שברגע שאני נכנס ל EXPORT--->MESSAGES, המחשב רושם לי על איזו תקלה עם MAPI! מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. ghost לא חייבת להיות חינמית, לבדיקת המסך כן. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Haflo,

יש למישהו המלצה לתוכנה להורדת אתרים? אני מחפש משהו טוב (יש לי ניסיון עם Snake Web and with Teleport) יש לי לדוגמא אתר בשם www.supercars.net שאני רוצה להוריד בשלמותו אל הדיסק שלי, אני רוצה את כל הקישורים הפנימיים, תמונות, מפרטים וגם לא אכפת לי אפילו את ה Fucking Banners !!! רק שיוריד כמו שצריך...... מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. ניסיתי תוכנות כמו אשמפו BURNAWARE ונרו וכולם עושים ERROR שכאילו הכונן לא נמצא זה הכונן שיש לי: http://www.myce.com/cd-dvd-writers/samsung-22x-dvd-writers/Samsung-SH-S223B-94540/ צילמתי כמה תמונות אולי יעזור לכם http://www.up2me.co.il/images/16035211.jpg מננהל התקנים: http://www.up2me.co.il/images/14927407.jpg וזה אחרי שניסיתי להסיר את הדרייברים ממנהל התקנים אחרי ריסטרט http://www.up2me.co.il/images/64914947.jpg

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי 2 דרייברים חסרים שהייתי שמח אם תביאו לי הורדה אליהם (מאוד דחוף, בגלל הקול אני לא שומע ובגלל הדרייבר של המסך אני רואה מטושטש מאוד) (בצהוב) מחשב קצת חלש אבל עדיין.. לוח אם:Motherboard Name Biostar P4M900 Micro 775 מעבד(לא יודע אם צריך להוסיף אבל בכל מקרה) :CPU Type Intel Pentium 4 631, 3000 MHz (15 x 200) אם צריך עוד משהו אז תגידו.. דרך אגב יש לי EVEREST אז אולי דרכו אפשר למצוא דרייברים ? EVEREST ULTIMATE EDITION 4.20 תודה מראש, ניב.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מחפש מדריכים ל-SOLIDWORKS אשמח אם תוכלו לעזור לי .

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם! ישלי מחשב בן 3 שנים בערך ובזמן האחרון יש איתו המון בעיות ויש חשד שאחד מהרכיבים(מעבד,לוח אם,דיסק קשיח, זיכרונות) נפגמו... הייתי רוצה לדעת האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת רכיבי חומרה כמו שהזכרתי למעלה ואני שם דגש על מעבד ולוח אם, כי לשאר הרכיבים ישלי???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by man-of-God,

אני מעוניין להוריד מספר תוכניות ממקו VOD אך לא מצליח להוריד האם ניתן להוריד ? ניסיתי במספר תוכנות כולם ללא הצלחה לצורך העניין חטופים : http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/hatufim-s2/VOD-c070cf98b81db31006.htm זוהי סתם דוגמה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by וינצי,

במנהל ההתקנים מופיעים לי על ארבעה מתאמי רשת משולשים ברקע צהוב עם סימן קריאה שחור במרכזן ובמאפיינים מצויין קוד 31 שאומר שחלונות לא יכול לטעון את הדרייברים הנחוצים.יש לי ויסטה פרימיום והדגם הוא acer 5630g.איך ניתן לפתור זאת .?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אם אני משתמש בתוכנה של EAC או FORMAT FACTORY כדי לגבות שירים מדיסק אח"כ כשאני בא לשמוע את השירים, כל שיר נשמר בנפרד, ואי אפשר לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף מה עושים??

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים