תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה אני חייב עזרה אני צריץ דריבר חכרטיס קול Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה מקצועית ביותר שתעשה את המחשב יותר מהיר? המחשב שלי מהיר מאוד!!!!!!1 אבל אולי אשפר שהוא יהיה יותר מהיר 1-הורדתי את כול התוכנות האלו מי MSCONFIG אלו שפועלות בהתחלה 2-אני עושה פעם בשבוע איכוי דיסק 3-פעם בחודש בדיקת ווירוסים 4-Ad-Aware מה עוד צריך? ומאיפה אני מוריד את התוכנה הכי חדשה של Ad-Aware?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איך הופכים תיקיה רגילה לקובץ ISO עם התוכנה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, זו שאלה לדעתי קצת לא שגרתית, אבל האם יש סיכוי שקיים אימיולטור שמצליח להריץ את מערכת ההפעלה אנדרואיד על גבי המחשב PC, בדומה לאמיולטורים של גיימבוי וכאלה?.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה עם XP PRO פתאום זה קרה שגם בפיירפוקס 3 וגם באקספלורר 7 האתרים נפתחים ובמהירות סבבה אבל לא מראים תמונות ואייקונים אם אני רוצה לראות אייקון אחד מתוך רבים שבעמוד ,קליק ימיני ו-show picture פותח את התמונה מה עושים?? ניסיתי את כל הקידודים, הסרתי את 2 הדפדפנים והתקנתי מחדש לא עוזר התקנת גאווה ופלאש, אקספלורר 6 ו-8 פיירפוקס 2ו-3 ומיליון ריסטרטים במקום תמונה מראה מרובע קטן שבתוכו ריבוע עיגול ומשולש מה עושים חברה אני לא מצליח לראות אתרים תודה חג שמח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תמונות שניסיתי להסיר מהענן כבר 5 פעמים לפחות והן חוזרות ומסתנכרנות איני יודע עם מה. ניסיתי מהנייח בבית, מהנייד, מהסלולרי וכלום לא עוזר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה, ראיתי בכמה מקומות את האפקט הזה וזה נראה לי ממש מגניב לעשות את זה לכמה תמונות, חיפשתי מדריכים בגוגל ו youtube אבל לא מצאתי משהו מוצלח כל כך, הכי קרוב שהגעתי אליו זה המדריך הזה http://www.pixeldigest.com/cartooneffect.html שזה האפקט שאני מחפש, אך לצערי משום מה לא הצלחתי לעשות אותו לפי המדריך... כנראה באחד השלבים לא עשיתי משהו טוב. למישהו יש תוכנה קטנה אולי שעושה את האפקט הזה אוטומטי כבר? או הסבר יותר מפורט כיצד להגיע אליו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר על מצלמת USB , של SILVER LINE ,דגם: DC-6120 . תודה, בני.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את הקבצים הנגן מנגן אבל שאני מנסה לפתוח קבוצה של שירים (רק עם FLAC עם mp3' wmv אין את הבעיה) הנגן פותח רק שיר אחד מישהו יודע איך לגרום ל - WMP לפתוח מספר שירים??
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בחלונית של הצט בפייסבוק כתוב שיש 3 חברים באונליין אבל כשאני לוחץ על החלונית אין אף אחד למה זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לפה.... רציתי לדעת לגביי פיירפוקס משהו קטן. שאני רואה למשל באתר של ערוץ 10 תוכניות גם במסך מלא אני לא רואה לרוחב אני רואה רק קובייה באמצע. יש לי מסך 15.6 ואני רוצה לראות את השידורים של ערוץ 10 על כל המסך משהו יודע איך מגדירים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה משחק טריוויה אני מחפש לעשות מתוך חלון שאלה הטריוויה לאחר כל שאלה חלונית קטנה שנפתחת ומציגה משהו כזה שאז מכניסים את תוצאות כל השחקנים ובסיום לוחצים על סיום וליד כל שם יש וי או איקס בהתאם לתשובה אשמח לעזרה איך לעשות את זה בצורה הכי קלה ומהירה(צריך רק כל פעם לשמור את כל הניקוד של כולם) אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תוכנה חינמית לעריכת סרטים מומלצת : יש למישהו הצעה לגבי תוכנת קוד פתוח או לניסיון של תוכנה קצת יותר טובה מmovie maker שמגיע עם win תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום חשבתי על זה שממש צריך לעשות תצוגה מקדימה לקבצי הPSD של הפוטושופ, אך מה מתברר לי, כבר יש תצוגה מקדימה לPSD, רק שלי אין. זה ממש מציק לי... מישהו יודע אולי למה זה ככה ומה אפשר לעשות? תודה רבה! אבי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, תם זמן הגרסה החינמית. מישהו יכול להמליץ על חלופה טובה להורדת כמה שיותר סוגי קבצים. בדגש על פלאש/wmv ,swf? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו למתחילים דברים פשוטים כמו אפקטים עך הסרט או כתוביות דברים בסיסיים למישהוא יש המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לתיקיית מערכת System Volume Information פשוט בעקבות סריקה גיליתי שיש שם קבצים נגועים, ולא מצליח ומקבל הודעה : אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה ניסיתי דרך SAFE MODE וגם שם אין אפשרות האם יש דרך לעקוף את החסימה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, תוכנות ה-Live של מייקרוסופט ממש מביאות את הסעיף. אי אפשר להתקין רק תוכנה אחת שרוצים וזה חייב לעדכן לשפת ההתקנה את כל התוכנות האחרות הקיימות. אם רוצים מסנג'ר בעברית ומייל באנגלית אפשר לשכוח מזה. בכל מקרה אחרי התקנת Windows Live Movie Maker מקובץ MUI נפרד התוכנה לא עובדת ומודיעה שחסר קובץ wlxphotobase.dll. התקנות חוזרות לא עזרו.. גם להוריד את הקובץ בנפרד לא מצאתי בשם מקום. יש מישהו שיכול להעביר לי אותו בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-