עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zebra,

מהם דרישות החומרה להרצת התוכנה בצורה סבירה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  2. שלום אני מחפש תוכנה שאני אוכל בעזרתה להעביר מידע רציף בין שני מחשבים, או בקיצור שיר שפועל במחשב הראשון יועבר דרך בלוטוט למחשב השני ויתנגן בו. אם אין דבר כזה אז תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב המרחוק באמצעות המחשב הנייד דרך הבלוטו יש דבר כזה?!????

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אני מחפש את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי הנ"ל לWINDOWS 7 X64 . כל הבעיה היא שבאתר יצרן יש רק גרסה לXP וויסטה שזה לא מתאים, המערכת לא מצליחה להתקין את הדרייבר של ויסטה. ובאינטרנט לא מצאתי כלום בקשר לזה. אני כבר בפעם שניה נתקע עם זה בפעם ראשונה הייתי צריך ללכת לשכן ולעשות עם המחשב שלו רשת חוטית ואז להוריד דרייבר מWINDOWS UPDATE. אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד אני אשמח מאוד.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. ביקורות חדשות אומרות ש-IE8 בטוח יותר מפיירפוקס אבל אני משתמש בו שבוע וחטפתי פעמיים כבר Trojan:JS/Agent.FA בגלל javascript. לפני זה השתמשתי בפיירפוקס עם Noscript ו-Adblock ולא קרה שום דבר כזה. מצד לשני לIE8 יש הגנה טובה יותר נגד Xss ו Clickjacking... לא יודע מה לעשות... מישהו יכול לעזור?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  5. צריך המלצה לתוכנה חינמית להפוך מ WORD ל PDF,אם אין חינמית אז המלצה לתוכנה אחרת

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד תוכנה מצליחה להפוך קובץ mp3 ל- wav? כיצד היא הופכת קובץ של 4mb לקובץ של 40mb? איך היא יודעת להשלים את האינפורמציה שחסרה בקובץ mp3? מה קורה בתהליך ההפוך אני מבין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by galedri,

אני רוצה בבקשה לדעת איך אני עושה ציר זמן ב-word. תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  8. שלום לכולם... יש לי כמה סרטים ביתיים שהורדתי מהמצלמה למחשב, הסרטים ממש קצרים משהו כמו דקה או שתיים אבל שוקלים המון (קטע של 34 שניות שוקל 38 מ"ב). השאלה שלי היא האם ישנה תוכנה לשימוש ביתי היודעת לכווץ את הקטעים האלה ובכלל קטעי וידאו. תודה מראש לכל העוזרים תבורכו ג'קי

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. יש לי מדפסת HP Laserjet 1012, ואני לא מצליח למצוא דרייברים להורדה ל windows 7 64 bit, גם לא באתר של HP! יכול להיות שאין תמיכה ב-7?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  11. Started by SyndromE,

הייתי די סקפטי לגבי העניין הזה במיוחד מאחר וסרט (2D) אינו מכיל מידע של עומק, אבל מסתבר שבעזרת עיבוד תמונה\תנועה ניתן להגיע לתוצאות לא רעות בכלל... אפילו מרשימות, במיוחד בסרטי HD TriDef Media Player, נגן יעודי, כולל anaglyph (אדום\ציאן), גרסאת TRIAL ל-14 יום: http://www.tridef.com/media/player/navigation.html (כולל הגדרות עומק) 3Dfier Directshow filter, פילטר anaglyph לשימוש עם כל נגן שתומך פילטרים חיצוניים, או side-by-side לנגני 3D http://3dfier.blogspot.com/2009/01/3dfier-directdhow-filter-evaluation.html (הדמו ל-10 דק' per צפייה, בקרוב יהיה זמין לרכישה בכ-25$) * ל-anaglyph מומלץ להשתמש דווקא ב-side-by-side שיומר ל-optimized anaglyph בעזרת iZ3D MPC, ע"פ המדריך ס…

• 0 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by yh992,

שלום לכם, הדפדפן- פיירפוקס- דרש ממני עבור צפיה בוידאו מסוים, להתקין פלג אין של מדיה פלייר. הורדתי הכל טוב ויפה עד פה. כשהתקנתי, באמצע ההתקנה אני מקבל שגיאה מוזרה. צלמתי לכם אותה. סתכלו בקישור הבא: http://img710.yfrog.com/i/53356741.jpg/ התקנתי פיירפוקס מחדש. ובמדיה פלייר של מחשב עצמו לא אמור להיות בעיה [התקנתי לפני זמן לא רב את חלונות 7, והשתמשתי במדיה פלייר פעמים מועטות..] בקיצור אם יש לכם פתרון לזה בלי למצוא לי תוספות אחרות שגם תומכים במדיה.. כי שמעתי שיש ברובם בעיות. ומומלץ בעיקר מדיה פלייר. לכן בזה מעדיף תשובה . תודה יניב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by tepez,

יש לי בעיה עם תוכנה מסויימת שחלק מהטקסטים העבריים בה מוצגים כג'יבריש. זה קורה רק באותה תוכנה ובממחשב אחר היא עובדת טוב. זה מריח כמו גופן שחסר, איך אני יכול לדעת איזה גופן חסר? אולי זה יכול לנבוע מסיבה אחרת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by harur,

איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by Nizar,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי Asus EEE 1005HA עם Windows7 ו- Office 2007. לאחרונה שמתי לב שבקבצי Word מסוימים, וגם אז רק לפעמים, מקש ה- Backspace מתנהג בצורה מוזרה. ההקשה הראשונה מוחקת את האות המסומנת, ולאחר מכן כל הקשה חוזרת פשוט מזיזה את הסמן אחורנית, ונראה כי לא נמחקות אותיות נוספות. אולם - ברגע שאני מקיש על כל מקש אחר, כגון אחד ממקשי החצים, כל האותיות פתאום כן נמחקות! חיפשתי מספר שאילתות בגוגל ולא מצאתי שום דבר רלוונטי. כל הזמן דיברו על מקש ה- Insert, ואופצית ה- "הקלדה מחליפה את הטקסט הנבחר". שני הדברים האלה לא רלונטיים. מישהו נתקל בדבר כזה? יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  17. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני הופך סרט של צפיה לcd שרק ישמעו אבל שיתאים למערכת באוטו שהיא לא אני מדגיד mp3 (הצלחתי להפוך לmp3 ) אבל פורט של שמעיה רגילה לכול מערכת אני לא יודע איך! תודה

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. בס"ד שלום אחים שלי. יש דרך לחסום כניסה לכל האתרים פרט לרשימה ספציפית שאני עצמי אגדיר? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, האם מישהו מכיר תוכנה שניתן להכתיב לה בעברית? תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

לא, לא הכוונה לחסינות מפני פריצות, וירוסים וכדומה, אלא משהו נחמד שראיתי בtomshardware, זו תיקיה שמרכזת את כל האפשרויות השונות שיש במחשב ונותנת את האפשרות לנהל את המחשב ממקום אחד. 1) תיצרו תיקיה חדשה 2) תנו לה את השם "GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" (בלי הגרשיים כמובן). 3) אתם תיראו כשתלחצו אנטר שהסמל משתנה לסמל דומה לזה של לוח הבקרה. 4) אתם מוכנים להרוס את המחשב. קרדיט כמובן ל http://www.tomshardware.com/ .

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  21. שלום! יש לי מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר 8 על ווינדוס 7 64 ביט. אז אני משתמש בגירסה הרגילה של האקספלורר לא של ה-64 ביט. בגירסה הרגילה כשאני לוחץ על כפתור "חזור" ו"קדימה" זה לא עושה כלום. לעומת זאת עם אני לוחץ ALT+חץ (ימינה או שמאלה) אז זה כן מעביר לי. הבעיה קיימת רק בגירסה הרגילה של האקספלורר לא ב-64 ביט. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעונים! נ.ב: אני התקנתי לאחרונה מחדש IE 8 לאחר שכבר היה לי (כי לא הייתי בטוח שזה הגירסא האחרונה) אבל בכל זאת גם אחרי שהתקנתי ניראה לי שהכפתורים הנ"ל עבדו לי עד לאחרונה. אוקי זהו עשיתי ריסטרט והבעיה נפתרה תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ערב טוב. היום אני ניגש למחשב, פותח שיר והפלא ופלא, אין סאונד... חשבתי בעיה זמנית \ מישהו יצא מהדרייבר או משהו קטן. עשיתי ריסט ולא עזר. לאחר מכן התקנתי דרייבר מחדש ולא עזר. הורדתי דרייבר חדש ועדכנתי וגם לא עזר. הרמקולים מחוברים ותקינים ונבדקו כמה פעמים. במנהל ההתקנים הכרטיס קול שהוא OB דר"א כן מופיע והדרייבר עולה בסטארט אפ (חששתי שאולי ביטלתי אותו ב MSCONFIG אבל לא...) אני מתחיל לחשוב שניסיתי הכל ואין לי מושג ממה זה נובע. משהו שאני לא בטוח שהיה כל הזמן זו שגיאה שמופיעה לי בעת הפעלת המחשב (אני לא יודע אם זה קשור או אם זה קורה מאז שאין לי סאונד אבל זה שווה בדיקה.) התמונה בהגדלה למי שלא רואה מה כתוב http://yfrog.com/7b12693582j

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by avishai7,

יש לי וינדוס xp. פרמטתי את המחשב והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה כולל כל הדרייברים ועידכונים ממיקרוסופט. הבעיה היא שאני לא יכול להוריד תוכנות כמו סקייפ, אדובי לקריאת pdf, ותוכנות אחרות. פרמטתי את המחשב בגלל הבעיה הזאת שצצה אבל מסתבר שזה לא פתר את הבעיה. הרצתי את הפקודה fcs /scannow בהפעלה אבל גם זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון? תודה

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  24. Started by pak82,

אני מנסה לבצע הקלטת מסך של סרט שאני מריץ מהאינטרנט ולצורך זה אני משתמשת בתוכנה debut video caputre הבעיה היא שהתוכנה מקליטה את מה שרץ על המסך וממירה לקובץ הרצוי אבל ללא סאונד (בדקתי בהגדרות ואין שום הגדרה מיוחדת לסאונד) כמו כן במחשב מותקנת החבילת מקודדים העדכנית ביותר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  25. אהלן חברים, אתם מכירים את הסרטונים האלה ביוטיוב (לרוב סרטוני Tribute) שבהם יש תמונות וקטעי וידיאו עם מוזיקה ברקע? הייתי רוצה להכין אחד כזה. בעיקרון בבסיסו היה רק למצגת עם תמונות,מוסיקה ברקע וטקסט. אח"כ חשבתי לנסות להוסיף גם קטעי וידאו אם זה לא יהייה מאוד מסובך. בנוסף, ראיתי סרטונים שבהם כשקטעי הוידאו משולבים אז שומעים את הסאונד המקורי של הוידאו והמוסיקת רקע מונמכת וקטעים שבהם שומעים רק מוזיקת רקע כשהוידאו רץ, הייתי רוצה לעשות משהו כזה... מאיפה כדאי להתחיל, עם איזו תוכנה לנסות? האם power point תתמוך בהכנת מצגת כזו, בשילוב קטעי וידאו? אשמח למדריך (גם אנגלית זה טוב) אם מישהו מכיר. תודה חברים, המשך יום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים