עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קיימים אצלי מספר רב סרטונים מיוטיוב שאני מעוניין לסדר לפי רזולוציה (ליצור תיקייה לכל רזולוציה) אך לא מצאתי תוכנה שתעשה זאת. לדוגמא, אני מעוניין להגדיר לתוכנה שתמצא לי כל סרטון וידאו ברזולוציה של 320X240 ותסדר אותם באופן אוטומטי בתוך תיקייה שאני אגדיר לה. מצידי שהתוכנה רק תציג את כל הקבצים הנ"ל בצורה מסודרת ואני אסדר לפי תיקיות. מישהו נתקל בתוכנה כזו? מצאתי תוכנה כזו שמיועדת לתמונות אך לא מצאתי דבר דומה לקטעי וידאו.

2. Started by Ohad-a,

ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by oded6188,

ברגע שאני כותב מייל חדש, אחרי כמה מילים המקלדת נתקעת למספר שניות... זה קורה רק כשמקלידים בעברית חשוב לציין שהמקלדת עצמה תקינה, וזה קורה רק באוטלוק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by HairyAss,

היי, בזמן האחרון נכנס למחשב שלי וירוס מאוד מוזר. הוא גורם לזה שכשאני לוחץ על CTRL+ALT+DEL, זה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". וכשאני רוצה להפעיל קובץ REG, זה כותב "אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך". ניסיתי בערך את כל השיטות שיש כדי לסדר את זה, ואף אחת לא עבדה. כמה ת'אמת כן עבדו, ומנהל המשימות חזר לפעולה, אבל אחרי סגירה ופתיחה מחודשת, שוב אותו דבר. אז כשהבנתי שזה וירוס ניסיתי לסרוק את המחשב לוירוסים, עם AVG וזה מצא וירוס ומחק אותו, אבל הAVG עשה לי בעיות ומחקתי אותו גם ואז הוירוס חזר. התקנתי את הקספרסקי שלי, אבל הוא בכלל לא עולה! כאילו מחקתי ולא התקנתי (זה לא מה שקרה :) ולא משנה מה ניסיתי לעשות (REPAIR, התקנה מחדש..) שום דבר ל…

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  5. שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. בניתי תוכנה קטנה שיודעת ליצור פסיפס מתמונות שנותנים לה (דוגמאות לתמונות שיצרתי בעזרתה אפשר למצוא כאן: http://48.tapuz.co.il/albums/publicAlbum.asp?a=554291&u=950959&ao=1 כדי לעשות את הפסיפס יותר יפה אני צריך להשתמש במאגר תמונות גדול. ניסיתי למצוא מאגרים כאלו חופשיים ולא מצאתי. מישהו כאן במקרה מכיר מאגר כזה?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. Started by omri09,

שלום למבינים מביניכם במדיה, למה 2 השורות האלה לא נתמכות אצלי? מותקן DX10 ודרייבר 9.12 של ATI עריכה: הבעיה נפתרה אחרי התקנת CATALYST 10 BETA ששוחרר היום, רק צריך לוודא שלא תישאר אף שארית מ- CATALYST 9.12. לפי ה- DXDIAG שניהם עדיין לא נתמכים, אבל בפועל הם כן.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by tvholic,

היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. פעם היה אתר , האם הוא קיים עדיין תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  10. לא מצליח לצפות בסרטים דרך האינטרנט דרך האתר mako: לדוגמא: http://www.mako.co.il/vod-index/drama-ramzor/season-2/VOD-47d7f5381127421006.htm מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? ואיך מסדרים אותה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by darkspell,

אני סטודנט לארט-דירקטינג, חלק גדול מהעבודה שלי מתבצע בתוכנות גרפיות - Photoshop ו-Illustrator. חשבתי לרכוש לעצמי את הלוח האלקטרוני של Wacom בגודל A3 שהוא הכי גדול שהם מציעים, האם אני סתם קופץ מעל הפופיק ועדיף בתור התחלה לקנות לוח בגודל קצת יותר קטן (מצד שני, למה לא לקנות מההתחלה את הטוב ביותר ?) - מה אתם חושבים ? יש מישהו כאן שמחזיק לוח כזה ויכול לתת הערות ?

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. Started by NIR_R,

היי.. פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 64 ביט. משום מה המדפסת לא פועלת לי.. ניסיתי להתקין דריברים אבל הם לא תומכים במערכת... המדפסת נורא חשובה לי כי אני לומד באוניברסיטה ואני צריך להדפיס הרבה דפים. סוג המדפסת: HP deskjet 710c תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. איזה מציג סרטים וסדרות באופן החלק והאיכותי ביותר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by maormark,

שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  15. יש לי טבלה ארוכה שממשיכה גם לעמוד הבא. אני רוצה לכתוב כותרת בעמוד השני של הטבלה. כרגע הטבלה ממשיכה לעמוד השני ולא מאפשרת לי לכתוב כותרת בעמוד השני.

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. תמיד היו לי שוליים שחורים למעלה ולמטה במסך מלא ועכשיו פתאום זה נעלם.. בלי ששיניתי משהו בהגדרות או לפחות לא בידיעתי.. איך מחזירים? וזה בטוח הגדרה בתוכנה כי השוליים עכשיו לא מופיעים גם בוידאו שהופיעו בהם כבר... הקבצים הם 16:9 ורזולוצית המסך 16:10

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לוחץ מקש ימני video ואז desktop mode.. וזה לא משנה כלום.. גם אם אני לוחץ על D זה לא משתנה.. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. יש אפשרות ב FF למחוק cookies רק באתר ספציפי ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  20. בהמשך לשרשור שלי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445859.new;topicseen בקצרה, נייד DELL A840 עם ויסטה. עוד באחריות. נדמה לי שהמסך הכחול שאוהב לבקר אותנו התחיל מאז שהחליפו לנו סטיק RAM שנדפק. הבעיה שבדיקות הזכרון מראות שהכל תקין. גם בשרשור וגם בתמיכה של DELL ההמלצה הייתה להתקין מחדש. פרמטטי והתקנתי מחדש. היום, יומיים אחרי ההתקנה - שוב המסך הכחול בא לבקר. אני באמת כבר משתגע. המסך הכחול הופיע לאחר שהמחשב עבד כ 30 שעות רצוף. היו פתוחים עליו אקספלורר 8 וכרום. חוץ מזה כמעט לא מותקן כלום. תוכנה נוספת שרצה באותו זמן - SABNZBD. צירפתי את ה DMP החדש כקובץ TXT. האם יש סכוי שאכן ה RAM דפוק וכל הבדיקות מראות שאין איתו בעיה? יש משהו שאני יכול לעשות או ללמוד לחיות …

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by david11,

היי לכולם על איזה קונדום וירטואלי אתם ממליצים ? ( לי חשוב : קלה , חינמית ופשוטה להפעלה ) תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by silky,

היי, מה שקורה זה שבערך כל 10-15 שניות הוידאו(בלבד, האודיו ממשיך) לבערך שניה ואז ממשיך. די מציק כאמור. הדבר קורה בכל האתרים הפופלרים(בדקתי ב youtube/college humor רק עכשיו, אבל זה קורה לא רק בהם). זה קורה בכל שלושת הדפדפנים שלי. אין לי עומס מיוחד על המערכת(כשזה קורה). דרייברים מעודכנים. אין לי בעיה עם הצגת סרטים לא בסטרימינג(XVID/MKV הכל). מדוע זה קורה? תוזה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום רב, אני צריך תוכנה לעריכת סרטונים היא לא צריכה להיות מסובכת, אני צריך אותה רק בשביל הוספת קול לסרטון וכתוביות באמצע ועוד כמה דבר יחסית פשוטים. אני יעדיף תוכנה חינמית ואשמח גם את תביאו את אתר הבית של התוכנה. בתודה מראש Mystery

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. Started by Liran3331,

בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית... בדרך כלל גלשתי דרך IE, אבל כשהוא התחיל לקרוס לי אמרתי ננסה את ה-CHROME אני משתמש בו כבר איזה שבועיים וגם הוא קורס כל איזה 15 דקות של גלישה אני מתכוון להודעת שגיאה שמופיעה והתהליך פשוט נסגר לי באמצע שאני גולש (בדרך כלל הרבה טאבים פתוחים) מדובר בגלישה באתרים כמו YNET, YOUTUBE, WALLA, HWZONE ובכלל לא אתרים מפוקפקים זה פשוט מעצבן אני לא יודע מה לעשות ניסיתי למחוק קוקיס וקבצים זמניים ושום דבר לא עוזר זה ממשיך אלה הדפדפנים היחידים שאני מסתדר איתם ועם הממשק שלהם ופיירפוקס אני פשוט לא סובל איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by DarkShock,

אוקיי, אז אני אתחיל בקצרה על הבעיה שנפתרה סוף סוף, אבל בעקבות פתרונה נוצרה בעיה דפוקה לגמרי! יש ברשותי כרטיס טלויזיה FLYVIEW FLYTV P30+, הוא מחובר לממיר YES. כשהייתה לי מערכת הפעלה של XP, הכל היה טוב... ראיתי טלויזיה במחשב, ללא שום בעיה. הבעיה התחילה כשהתקנתי את ווינדוס 7, אשר אני משתמש בו כיום. התוכנה לא זיהתה לי את הכרטיס טלויזיה, המנהל התקנים זיהה אותו והיה דרייבר מותקן והכל. אבל, שום דבר... ניסיתי הרבה דברים, עד שאתמול מחקתי את הדרייבר מהמנהל התקנים ועשיתי ריסטרט. אז הווינדוס הוריד מחדש את הדרייבר אוטומטית, ופתאום התוכנה זיהתה (התוכנה WinDVR 3) את הכרטיס טלויזיה. שמחתי, חשבתי סוף סוף יהיה אפשר לצפות בטלויזיה שוב במחשב. אבל אז, צצה לי עוד בעיה שמשגעת אותי. יש …

• 1 תגובה
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים