עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  2. במקום סרט רואים הבהובים כל מיני סימנים!!!!!!!! עזרה???!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה ליצור קובץ EXCEL לכל חודש עבודה, שבו ארשום כל יום את שעת ההתחלה ואת שעת הסיום. אבל בנוסף, אני רוצה ליצור סיכום סה"כ לשעות העבודה הכוללות, אבל לא רוצה לחשב את סיכום סך כל השעות באופן ידני, אני רוצה שזה יחושב באופן אוטומטי ב-EXCEL. למשל: כמובן ששעות העבודה לא יהיו עגולות כמו בדוגמה, וזאת הסיבה שאני רוצה שהכל יחושב בצורה אוטומטית.

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. Started by achiya1,

שלום כולם עשיתי ריסט לראוטר כפי שהתבקשתי ע"י בזק אחרי שבדיקת מהירות הראתה שאני גולש ממש לאט ועכשיו הביטורנט מסומן עם המשולש הצהוב הזה למטה והסימן קריאה מה שאומר שהפורט לא טוב מהירות ההורדה ירדה מ400+ ל200 ופחות והעלאה בכלל על כמה קילובייטים בודדים אשמח לקבל עזרה תודה מראש ..

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by ShayGTi,

יש לי כרטיס GFORCE 6150 שמחובר לטלויזיה. דרך המאפיינים של NVIDIA אני יכול להעביר את התצוגה לטלויזיה, אבל דרך התוכנה TVTOOL אני לא מצליח... וכן סימנתי FORCE TV DETECTION...מה יכולה להיות הבעיה?! עריכה: הצלחתי להעביר את התצוגה לטלויזיה דרך התוכנה, אבל רק במצב שאו שהמסך של המחשב מראה את התמונה או שהטלויזיה ואני רוצה ששניהם יראו. כשאני בוחר מצב כזה הטלויזיה פשוט לא מגיבה. :s05:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, אני הולך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 7 64 ביט שקניתי, וזאת לאחר שעבדתי עם 32 ביט עד עכשיו (XP). רציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בטרם אתחיל בהתקנה ? האם עליי ליצור מחיצה לגיבוי (ב - XP לא היתה לי) ? האם כדאי להתקין אנטי וירוס של 64 ביט (אם קיים כזה - אוירה, איי וי ג'י) ? תודה !

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by Oranili,

הורדתי את גירסת ה64BIT של FIREFOX והוא כותב לי file is corrupot למה זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by gabig12,

היו לי כמה קבצי וורד וקיבצתי אותם בוינראר ועשיתי סיסמא כדי שאף אחד לא יראה אותם עכשיו שכחתי את הסיסמא אולי מישהו מכיר תוכנת פריצת סיסמאות בוינראר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by halo,

האם יש מצב כזה שאני מוריד סרטון מהאימיול או כל תוכנת שיתוף וזה אומר לי שיש על זה הגנה וצריך רשיון על זה משהו כזה? או שזה בעיית מקודדים?

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by Meir787,

האם יש תוכנה שמבצעת את המטלה הנ"ל ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by the kooks,

שלום. אני משתמש בתוכנה של Ad-Aware SE Personal נגד רוגלות כבר כמעט שנה ועוד לא ניתקלתי בבעיה כזאת כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה כל המחשב פשוט ניתקע מחקתי והתקנתי מחדש אך למרות כל מאמצי לא הצלחתי להכנס לתוכנה עשיתי סריקה עוד תוכנות נגד רוגלות נוספת ולא מצאתי בעיות לא שגרתיות של כמות של רוגלות וכדומה המחשב שלי פועל די מהר ולכן אני לא מבין מודע הוא לא מצליח לטעון את התוכנה אני רוצה להמשיך לעשות סריקות עם תוכנה זאת אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו מאוד תודה מראש. ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by abirdh,

הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by yoel83,

חברים יקרים !!! צריך עזרה בפונקציית if באקסל איך לכתוב בפונקצייה if את הפקודה הבאה: אם הציון בין 80-90 יכתב טוב מאד? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by NaDav.p,

יש לי בעיה, שכשאני נכנס לצ'אט, זה פותח חלון אבל לא מפעיל ת'צ'אט...זה ככה בכל הצ'אטים!! נענע, וואלה, וכ'ו... תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danny70,

מחפש תוכנה טובה לוידאו קרנפרנס שתומכת ב - XP למשל כמו INTERNET PHONE תודה מראש דני

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IDAN AMRAM,

לפני יומיים בערך ביטלתי את הפייר וול לשעה וכשחזרתי למחשב גיליתי שכל תוכנת ריגול שקיימת נדבקה למחשב שלי.... אז הרצתי סריקה בspybot, ad-aware ו spy sweeper ... הן הסירו את רוב התוכנות ריגול אבל לא את כולם והן עושות בעיות..... האינטרנט איטי האקספלורר נתקע כל דקה וחצי....... אני צריך עזרה... תסתכלו בקובץ שצרפתי... ניסיתי לעבור עליו בעצמי אבל לא הצלחתי למצוא משהו..... (תודההההה לכל מי שיש לו כוח לעזור לי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by e_type,

שלום לאחרונה המדיה פלייר כותב לי acquiring licence על כל מיני סרטים שאני מוריד באימיול יש איזה מקודד שחסרר לי או מה העניין? למה זה פתאום התחיל להופיע?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  18. נתחיל בשאלה: בזמנו צילמתי FRAPS והוא צילם לי עם סאוונד... ועכשיו כשאני מצלם סירטון הוא לא מקליט את הסאוונד... ואני סימנתי את האפשרות של להקליט קולות מהמשחק... חשבתי שזה הכרטיס קול, עשיתי עידכון וזה עדיין לא עבד.... למשהו יש רעיון? בקשה- אני צריך תוכנה פשוטה שאוכל לערוך איתה סאוונד. בעיקרון אני צריך להגביר שיר מסויים. הקלטתי אותו. ההקלטה הייתה טובה אבל חלשה...יש דרך להגביר אותה עם איזה שהוא תוכנה? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. Started by satlan1,

אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by YAAKOV33,

??? למישהו יש מושג למה לאחרונה שאני מוריד תוכנות או שירים דרך KAZAA זה ממש איטי יש לי מודם 56K ואם פעם דברים היו זזים לי בקצב של 4.5kbps היום אני לא עובר את 1.5kbps (ברור שאני לא מפעיל עוד דברים ברקע...) לא שיניתי כלום בהגדרות אז כך שאין לי מושג איך אפשר לסדר את זה למישהו יש פתרון ??????

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש המלצה לתוכנה : גיבוי 24/7 של המחשב לדיסק חיצוני שמחובר למחשב . איזו הכי טובה ? תודה מראש :)

22. לא אכפת לי אם ל AVI או ל MPEG, העיקר שתפגע כמה שפחות באיכות. תודה (:

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by wili,

עשיתי פרמוט לפני יומיים, התקנתי SP3 והכל כמו שצריך. כשאני בא להתקין קוד4 מהISO (שהתקנתי איתו מלא פעמים בעבר) זה מפסיק להתקין אחרי 2 דקות, אני לא מקבל שגיאה ולא כלום, המחשב לא קופא. השארתי את ההתקנה לכל הלילה וזה נשאר באותו מצב כמו אחרי 2 דקות מתחילת ההתקנה. אני לא יודע מה לעשות, KSP לא מוכנים לתמוך במשחקים פרוצים למרות שהוסבר להם בעבר שזה עבד מאותו קובץ בדיוק. מה אני עושה?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by X-BLADE,

שלום. אני מחפש תוכנה לחסימת אתרי אינטרנט ספציפים. תוכנה שאזין בתוכה כתובת ואז היא תחסום את הגישה אל האתר.... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mrpoli3,

בעת פירמוט המחשב עולה לי שגיאה שהמחשב לא מוצא שום הרדיסק הגעתי למדריך המסביר מה לעעשות רק שאני לא בטוח שאני מבין נכון מה שאני מבין זה להעביר דריבים של הלוח אם Sata לדיסקט ואז להמשיך עם המדריך 1. אנ'לא מוצא דריביים כאלה 2. אני לא יודע אם אני באמת מבין מה לעשות אפשר חיזוק ותיגבור? מדריך " http://www.windowsreinstall.com/winxppro/nohdd/indexfullpage.htm "

• 6 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.