תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ עם סיומת ISO שגודלו 790 מגה.. אבל כשאני פותח אותו עם תוכנה כמו ULTRAISO הוא מראה לי שיש שםקבצים בגודל 2 ג'יגה... איך אני יכול לצרוב את זה על דיסק רגיל של 700 מגה.. אם בכלל אפשר.. תודה לכל העוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי יש לי ubuntu על vmware אני רוצה להעביר לה קבצים מהמחשב למכונה איך עושים את זה ?
-
- 6 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מצליח לגלוש באתרים והכל סבבה חוץ מזה שאני לא מצליח להוריד שום דבר. בכל פעם שאני לוחץ Download לא משנה באיזה אתר אני מקבל את חלון ההורדה אך אין הורדה כלל, אין התקדמות בכלל ואפילו לא רואים את מהירות ההורדה. האתר היחיד שהצלחתי להוריד ממנו משהו זה האתר של בדיקת מהירות הורדה של נטוויזן וזה מביא אותי לחשוב שאולי אני מצליח להוריד רק משרתים ישראליים. מה אפשר לעשות? יש לי XP SP3 ואקספלורר 8 (אגב אני לא יכול לנסות דפדפן אחר מהסיבה שתיארתי)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
NERO, WINDVD ....??? ולמה? ומה ההבדל בין נרו 6 ל7? ???
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנת תוכנת Movie Maker בגירסא 2 החדשה והמשופרת. לכאורה הגירסא החדשה מאפשרת שילוב של מעברים (Dissolvs למיניהם), כותרות, פילטרים וכו'. אך בכל פעם שאני מנסה לבצע את אחת מהפעולות הנ"ל התוכנה פשוט נסגרת מעצמה! לדוגמא: דגמתי קליפ מסויים, חתכתי אותו במקומות הרצויים, סידרתי אותו ב-Story Bord, אך כאשר ניסיתי לגרור מעבר מסויים לתוך ה-Story Bord התוכנה נסגרה כשרק נגעתי עם העכבר במעבר הרצוי. מדוע זה קורה, וכיצד אפשר למנוע את העניין? האם יש צורך להוריד עדכונים לתוכנה מהאתר של Microsoft, או שאלו הגדרות שיש לסדר בתוכנה עצמה? תודה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אפשר לקבל קישור לתוכנה לחציאת כתובית תודה...........
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז זה מתחיל ככה.... כשאני מנסה להיכנס לאתר gamer.. אני מקבל הודעה כזאת Err: Object expected Url:http://www.gamer.co.il/gamer2/php/?skin=0 Line:12 עכשיו זה קורה משהו כמו 3 פעמים ואז נכנס לאתר.. הבעיה היא כשאני כבר באתר לא משנה לאן אני נכנס משם ... אני כאילו מגיע לדף ריק! לא רואה שום תוכן באף מקום, לא בפורומים ולא בכתבות בקיצור בכלום... הבעיה קוראת רק באתר הזה . מישהו יודע מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר פלאג אינים שמאפשרים אחת מהאפשרויות האלה 1) לראות את ההודעה שכותבים לך עוד לפני ששולחים, כאילו לראות אותה בזמן שמישהו כותב ואם הוא מוחק לראות הכל. 2) לראות מי מסתכל לך בפרטים(כמו עם האואי רק על הפרטים) ואולי אם יש עוד כל מני דברים מעניינים בסגנון השטויות האלה אני באמת אשמח לדעת תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסתכלתי בלשונית ISO כדי לבדוק את ההגדרות. מצד אחד יש שם ISO level 1 ו- ISO level 2 ומצד שני יש check box מסומן עם Joliet. בקיצור, האם הנרו יצרוב עם ISO או Joliet ןמה ההבדלים ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איזה מציג סרטים וסדרות באופן החלק והאיכותי ביותר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים
-
- 6 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת ויחידה עם הדפדפן הנ"ל, IE9 . הכל מצויין פרט לדבר אחד - חלונות קופצים. כל הזמן פרסומות קופצות ואני לא יודע איך אני חוסם הכל.. ניסיתי דרך התוכנה לחסום חלונות קופצים ובאפשרויות ההבטחה אבל אז הוא חוסם לי קישורים שאני פותח בעצמי ע"י לחיצה על לינקים או הורדות שאני רוצה להוריד.. בפיירפוקס לא היה לי את זה. מה אפשר לעשות בנידון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנה שמעבירה את מה שסרקתי לעיברית-סרקתי טקסט בעיברית ואני רוצה להעביר אותו לWORD מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אהלן אני צריך תוכנה שתגבה לי את כל המערכת הפעלה שלי (win 7) במצב הנוכחי שלה על קובץ ISO ואם אפשר גם לעשות מהקובץ דיסק התקנה שעולה מבוט ככה שאם אני מפרמט את המחשב אני לא אצטרך להתקין את כל התוכנות והמשחקים מחדש תודה מראש אליאור
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שפירמטתי תמחשב כל הסרטים עם הכתוביות פעלו גם ב MEDIA PLAYRT וגם ב WINAMP פשוט היה צריך לשנות את השם של הכתוביות לשם של הסרט רק בסיומת שונה וזה פעל לבד..לאחר הפירמוט שום סרט לא פועל עם כתוביות בצורה זאת בשני התוכנות WM 11 ו WINAMP הכי חדש.... מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני מחפש איזשהו VIEWER ידידותי אבל שיהיה חינמי FREEWARE אני חייב את זה לעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי למצוא כבר ימים שלמים מחפשת ולא מוצאת!! זה ממש חשוב!!! תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן מצאתי אתר שבוא ניתן לסמן ב"וי" את התוכנה שברצוני להוריד ולבסוף האתר מכין חבילת קובץ RAR המכילה את כל התוכנות שסימנתי. האתר מכיל תוכנות חיוניות למחשב לאחר פירמוט כגון דפדפן, נגן מוזיקה, דרייברים וכד'. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האתר או אתר דומה שעושה את אותה העבודה. תודה רבה! עידו.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים אני מנסה להתקין לאחר פירמוט דרייברים למערכת ראיתי שליד הדרייברים SATA RAID של gigabyte כתוב "Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy" http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2982&ost=windows+7+32bit#anchor_os מה זה אומר? האם גם האם שצריך להתקינם לפני דרייברים אחרים? העניין הוא שכמו לרבים יום אין לי פלופי. ובכלל, כאשר חלצתי אותם גם לא ממש נראה שניתן להתקינם בדרך הרגילה. אז מה אני עושה עם זה ואיך ומתי מתקינה אותם? תודה לעוזרים ויום כתום. מצ"ב שתי תמונות מסך שלהם מחולצים נתוני מערכת: amd 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 (השאר במפרט) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הבעיה הזאת כבר הייתה לי והיא חזרה לי שוב כשאני פותח תיקייה עם קבצי וידו המחשב נתקע אני עושה סיים משימה ואז הכל נסגר והווינדוס חוזר כרגיל בלי חלונות פעם שעברה הבעיה הייתה בגלל שהקודק של האקס ויד היה ישן אולי אתם יודעים למה זה קורה עכשיו??? זה ממממממממממש מעצבן תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברה מה קורה? תמליצו בבקשה על אנטי וירוס טוב שאפשר להוריד מאינטרנט ועושה עבודה טובה ? חשבתי על AVG Anti-virus 7.289
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
נכנסתי לאתר של ATI (שהתמזגו עם AMD) וניסיתי להוריד את הדרייבר החדש לכרטיס מסך שלי X800XT, http://ati.de/support/driver.html סימנתי הכל בריבועים ונכנסתי לדף שממנו ניתן להוריד את הדרייבר http://ati.de/support/drivers/xp/radeonx-xp.html כשלחצתי על הלינק Catalyst Software Suite להורדת הדרייבר 6.12 ששוקל 34.6 מ"ב קיבלתי את הדף הבא שמבשר על בעיה http://ati.amd.com/online/403/leech.asp לא היו לי בעיות בעבר להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל כנראה הם שינו משהו מאז שהם התחברו עם AMD, אין לי מושג מה הבעיה, אין לי DOWNLOAD MANAGER ואין לי פיירוול של נורטון או זון אלארם, אין לי מושג למה זה לא מוריד? יש למישהו הסבר ואולי לינק אחר שאוכל להוריד ממנו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-