עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by koko0,

יש את החבילה שאמורה להיות לאפטר אפקטס Action Movie Essentials 2 שמגיעה בקבצי mov Pre keyed באפטר אפקטס כששמים את הקובץ הוא ישר מגיע עם רקע שקוף אבל בסוני ווגאס הוא עם רקע שחור וצריך לשים לו chroma key שלרוב לא טוב כמו המקורי. יש אפשרות שהוא ישר יגיע עם רקע שקוף? יש לי סוני ווגאס 9 ולחבר שלי אפטר אפקט CS3 אפשר אולי לרנדר קובץ עם רקע שקוף?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי את ההודעת שגיאה הנ"ל (התמונה הראשונה שמופיעה למטה) וכאשר אני נכנס לגימייל (אפילו עדיין שאני לא מתחבר למייל שלי ) הוא נותן לי שגיאה (תמונה שניה למטה) מה זה ? [attachment deleted by admin]

3. במחשב ישן השתמשתי באאוטלוק אקספרס כתוכנת הדואר תחת WIN XP. אני רוצה להעביר את הקבצים (קבצי DBX) למחשב חדש. כדי לשמר EMAILIM. איך ניתן להעביר את הקבצים ו/או לקרא אותם? ניסיתי להעתיק אותם לפולדר דטה של אאוטלוק אקספרס, וזה לא עובד. מה ניתן לעשות כדי לא לאבד את החומר הזה?

4. אני רוצה ליבא קובץ וידאו לפלאש הבעיה היא שהוידאו ותנגן ותחילתו ועד סופו ואז חוזר להתחלה. אך ניתן לעצור אותו באמצע הניגון? יש לציין שאני לא רוצה להשתמש בנגן, אני פשוט רוצה שהקובץ יתנגן ויעצור אומטית באמצע.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by viper_sb,

שאני מנסה להגדיר תיבת מייל בOUTLOOK 2003 הוא נותן לי הודעה שקובץ OUTLOOK.OST לא קיים מה גם שאני לא רואה את האיקון של מייל בלוח בקרה אני רץ על מערכת XP 64 ביט מה לעשות ?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by smulikon,

היי. קיבלתי היום מחשב חדש. התקנתי לו XP. אני לא מצליח לחבר אותו לרשת. יש לי ראוטר של בזק. חיברתי את כבל הרשת אל המחשב ואל הראוטר. הראוטר נראה לי מחובר בצורה תקינה- יש לי 2 מחשבים בבית ישנים שעובדים עליו בלי בעיה- בצורה אלחוטית. את המחשב החדש אני מנסה לחבר עם כבל רשת. מה אני עושה לא נכון?! :o

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by קלולס,

האם יש דרך לגרום למחשב להיכנס למצב כמו שומר מסך עם סיסמא לאחר זמן קצוב מסויים לא משנה אם הייתה פעילות או לא. אני מתנדבת בספרייה שבה לכל ילד מותר רק 20 דקות במחשב ורציתי לדעת אם אפשר שאחרי שהמחשב פועל 20 דקות הוא פשוט נכנס לתרדמת ואפשר להפעיל אותו שוב רק עם סיסמא ואחרי ששמים את הסיסמא הוא פועל שוב רק ל20 דקות. כי אם כן זה ממש יעזור לכולנו ולא נצטרך לצעוק על הילדים כלכך הרבה. תודה מראש. מחכה לתשובה.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by cateye,

כל פעם שאני רושם משהו FF שומר את זה ונותן לי אפשרות בחירה כשאני מגיע לאותו שדה. אני יודע שהוא שומר סיסמאות ושמות כניסה, אבל זה כבר מעצבן כשזה קורה לי בסתם שדות. איך אני נפטר מזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by idg83,

יש לי ווינדוס XP. המחשב כל פעם שהוא מנסה לעלות הוא שואל באיזה מצב להעלות אותו (SAFE MODE וכדומה) ניסיתי לעשות לו last known configuration וזה לא עזר. ניסיתי safe mode לא עזר. כולא משנה מה אני אבחר, הוא ינסה להעלות את ווינדוס, ורואים את השורה הכחולה הזאת שרצה כשווינדוס עולה ואז הוא מראה את המצב הכחול הזה ועושה ריסטרט. נכנסתי ל F8 וגם שם כול האפשרויות לא מאפשרות לי לעשות כלום שוב פעם נתקע אשמח לכל עזרה תודה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. איזה תוכנות מייל (POP3) מומלצות פרט לאוטלוק ?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  11. היי ברשותי מחשב נייח+נייד וראוטר הצפנתי את הרשת שלי ועברתי לווינדוס 7 בנייד ואז התחילה הבעיה כשהיה לי XP והייתי רוצה להתחבר מהנייד לראוטר הוא היה מבקש ממני רק את ססמת ההצפנה והיה מתחבר אוטומטית לאחר מכן כל פעם מחדש בווינדוס 7 כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש ממני שם משתמש+וססמא,ואין לי שמץ של מושג מה לרשום ניסיתי להקליד את השם רשת שלי בשם משתמש ואת הססמא בססמא וזה לא מתחבר לי אולי מישהו יכול לומר לי מה אני אמור לעשות בכדי להתחבר? נגיד ושם הרשת שלי היא SSIDYORAM והססמת הצפנה היא 0545554454 תודה לכל עונה ועונה

12. בעיית סאונד, במחשב חדש, הסאונד עובד ואחרי ריסטרט לא עובד אלא אם אני מתקין שוב את הדרייבר. מפרט: מעבד I7 860 לוח אם: Asus p7p55-m זיכרון: Kingston Hyper X 2x2GB כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 5670 קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי דרייברים והכל עבד יופי. סגרתי את המחשב הלכתי לשיון, והיום בבוקר, לא מצליח לשמוע סאונד למרות שאפשר לראות במאפיינים שהסאונד עובד והדרייבר מותקן כראוי. הדרייבר שהתקנתי הוא מהאתר של ASUS VIA_Audio_V6017600 http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=i56uWC7ZnooNIQW0 אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  13. Started by rotman,

שלום לכולם , אני משתמש בדפדפן כברירת מחדל. הבעיה היא שפעם ב20 שניות בערך כל הדפדפן נתקע למשך כ 2 שניות... זה קורה כשאני רואה סרטים ביו טיוב , קורא אפילו ברגעים אלו כשאני רושם פה בפורום (הכל נתקע , הפרסומות מפסיקות לזוז , הפלט עוצר) בקיצור בעיה רצינית ומעצבנת ביותר... ניסיתי לעבוד רק עם טאב אחד אבל זה גם לא עוזר ו.... איכשהו הפיירפוקס מגיע לי לאחר עבודה של כיומיים ל 700-1000 מגה בזכרון.... (!!!) מישהו מכיר? יכול להמליץ על פתרון? אני מריץ ווינדוס 7 64 ביט, 4 ג'יגה זכרון פנימי ומעבד חזק מאד (המחשב בן חודשיים בסה"כ). תודה על העזרה... עריכה : אגב , כמובן שבדקתי באקספלורר למשל ושם זה לא קורה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by elyaz,

יש לי בעיה מוזרה - כשאני נמצא ב Youtube, משום מה אני לא יכול לראות את התגובות לסרטונים מה יכולה להיות הבעיה? זאת לא בעיה של פילטרים (בדקתי) יש לציין שעכשיו אני על גרסה 3.6, אבל גם כשהייתי עם גרסה 3.5.7 הבעיה הופיעה תודה עריכה: מצאתי את הבעיה, גרסה 3.6 לא מותאמת ל Java

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by elior021,

אהלן מישהו מכיר תוכנה חינמית שדרכה אפשר לנעול תיקיות באמצעות סיסמה ? תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  16. Started by potassium,

יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by carock,

אז ככה רשמתי אתמול איזה משהו משהו וWORD ובטעות שיצאתי לחצתי לא לשמורת יש מצב שזה על המחשב שלי בקבצים זמניי או משהו כזה..?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by mangoz,

התקנתי לא מזמן מחדש את האופיס 2003 שלי וכשנכנסתי ל-OUTLOOK בפעם הראשונה הוא שואל אותי איזה סוג של חשבון אני רוצה : POP3, MICROSOFT EXCHANGE וכו'.... לא ידעתי מה לבחור אבל משו מה חשבתי שאת ה-EXCHANGE , בדיעבד הבנתי שהייתי צריך לבחור ב-POP3 כדי לפתוח את החשבון הרגיל שלי של נטוויזן. עכשיו מה שקורה זה כל פעם שאני פותח את ה-OUTLOOK הוא פותח את החשבון ישר בתצורה של ה-EXCHANGE , מוצא שזה לא בסדר, וסוגר את ה-OUTLOOK בלי שיש לי אפשרות לשנות את סוג החשבון ל-POP3.... הוא לא נותן לי שום גישה לתפריט.ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש אבל זה איכשהו שמר את הבחירה הראשונית שלי ועושה אותו דבר. מה אני עושה עם זה? תודה רבה לאמיצים שקראו את כל ההודעה שלי

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  20. יש חיה כזאת? תחנות רדיו מכל העולם לא רק ישראליות.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by koko0,

רינדרתי פעמיים את אותו קובץ פעם אחת על AVI ופעם אחת על MP4 ובשתיהן יש פסים כאלה שחורים שעוברים במסך. אני זוכר שהייתה לי את הבעיה הזאת בפינאקל ושינוי פורמט סידר את זה. יש משהו בהגדרות שמשפר את זה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by maxwell10,

שלום רב, כאשר אני מנסה להעלות Matlab ע"י לחיצה על האייקון ב desktop אז נפתח חלון הכניסה לשנייה ואז הוא יורד וה Matlab לא נפתח, ניסיתי גם ע"י לחיצה על קובץ באצווה שיש ב c:\program file\Matlab אך ללא הועיל. למה זה קרה ואיך אפשר לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by sashakrik,

כאשר אני לוחץ על X באיסיקיו 7 אז האייקון שלו מופיע גם בשורת המשימות וגם ב- TRAY. איך אני מגדיר שמתי שאני לוחץ X האייקון יופיע רק ב- TRAY כמו שהיה בחלונות ויסטה ו- XP

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. שלום, אני צריך למזג שני קבצי תמונה, כאשר קבץ א' ממוקם על קבץ ב' במיקום מוגדר. קבץ א' קטן במימדיו מקבץ ב'. נכון, כל עורך גראפי סביר יבצע את הפעולה, אך אני צריך לבצעה מאות פעמים. כל הקבצים הרוכבים באותם מימדים. קבץ א1 על קבץ ב (OVERLAYׂ ) קבץ א2 על קבץ ב ... קבץ א999 על קבץ ב רעיונות? תודה, ישי

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by saharcom,

שלום לפורום יקר זה אתמול חיברתי עוד מסך למחשב , ואני על מצב הרחבת מסך עכשיו שהייתי אצל חבר ראיתי שיש לו אפשרות נגיד לראות סירטון ביוטיוב במסך אחד , ובשני להמשיך לעבוד על המחשב עכשיו אצלי הבעיה היא כזאת : אני שם במסך השני את הסירטון במצב מסך מלא , אבל שאני חוזר למסך הראשי בשביל לעבוד על האינטרנט ישר שאני לוחץ על משהו עם העכבר , הסירטון יוצא ממצב מסך מלא איך אני פותר את הבעיה המציקה הזאת , שקוראת רק כאשר אני רואה סרטונים באינטרנט .. אני רוצה שמסך אחד יציג נגיד קליפ ביוטיוב במצב מסך מלא , ועל השני אני יוכל לעבוד כרגיל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים