עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. קנית שלט של מדיה סנטר SunWave SMR-140 שהוא גם מין עכבר ומקלדת כאלה אין לי על המחשב את המדיה סנטר אבל השלט נתמך לפחות העכבר שלו וזה... עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול להשמיש את כפתורי הווליום שלו (שאני יוכל להגביר ולהנמיך מרחוק ) כי הרוב ממה שאני צריך ממנו אבל שאני לוחץ על הווליום בשלט לא קורה כלום... מה אפשר לעשות? יש אולי דרייבר שצריך (כי אין עם השלט ואין באתר שלהם כלום..) אולי איזה תוכנה ? זה השלט SunWave SMR-140 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744142

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by HunterVee,

שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו יכול להמליץ לי איזה תוכנה טובה שמסירה קבצים עקשנים שלא רוצים להימחק? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Inna,

התקנתי במחשב פוטושופ. הפוטושופ השתלט על פורמטי התמונות ורצה הוא בעצמו לפתוח את קבצי ה JPG. אני לא מסכימה לכך, אני רוצה לפתוח את קבצי JPG כמו שהם, ואני לא יודעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. עזרה, בבקשה :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by menahem2009,

היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חג שמח לכולם.. אני מחפש תוכנה שמחלקת סרטונים על פי זמן שאקציב. כלומר אם למשל אני מכניס סרטון של 60 דקות, שהיא תחלק את הסרטון ל60 (שכל סרטון יהיה דקה). אני צריך שהיא תעשה את זה בצורה אוטומטית ותתמוך בהרבה סוגים של קבצים (בעיקר בקבצים שמורידים מיוטיוב). בנוסף אני צריך שהיא תעשה את זה לכמה סרטונים במכה, כלומר אם אשים למשל 10 סרטונים גדולים, שהיא תחלק אותם לקטנים. מכירים תוכנה כזאת? מעדיף חינמית, אם לא אז אפילו בתשלום. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. במקביל בווינודס XP ? תודה

8. Started by מהיר^ועצבני,

צריך תוכנה של לקוחות אני יסביר. נגיד אני מכניס שם ואז זה נותן לי את כל הפרטים על הבנאדם.. יענו מישהו שהכנסתי לזיכרון במאגר שלי.. וההפך אם אני מכניס ת.ז אז הוא נותן לי פרטים תודה מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Alon Sharf,

שלום רב הורדתי את VLC ואת ספריות ה-JAR, vlcj. אך לא מצליח להפעיל כמו שמראים בסרטונים. ברגע שאני מתחיל את הפקודה: NativeLibrary.addSearchPath(RuntimeUtil.getLibVlcLibraryName(), "C:/Program Files (x86)/VideoLAN/VLC"); vtpkhe,hv נעצרת ומקבל שגיאה. אשמח לעזרה. תודה רבה Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: uk/co/caprica/vlcj/binding/RuntimeUtil at www.alon.co.il.main$1.run(main.java:48) at java.desktop/java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:316) at java.desktop/java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:770) at java.desktop/java.awt.EventQueue$4.run…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by urich,

חבר שלי מאנגליה הגיע לארץ והביא איתו את הgps שלו אני חושב שיש לו אותו על הפוקט פיסי אבל אני לא בטוח בקיצור הוארוצה תוכנה עם המפות והכבישים של הארץ יש כזאת ואיך קוראים לה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. הייתי מעוניין בתוכנה חינמית ופשוטה לשימוש שתמיר DVD עם כמה פרקים לקבצי AVI או MP4 נפרדים - אחד לכל פרק. יכולת להטמיע/להוסיף כתוביות ו/או דיבוב מה-DVD זה בונוס נחמד אבל לא קריטי. חשוב שתהיה multi-threading כדי לנצל את ה-I7 שלי ביעילות מירבית - יש לי עשרות DVD חהמיר. ראיתי את HandBreak אבל היא מעט בעייתית עם AVI הבנתי (מיועדת בעיקר ל-HD) ומניסיוני לא ממש מנצלת ריבוי ליבות בכל קידוד: http://www.videohelp.com/tools/HandBrake מכיר גם את PocketDivxEncoder המצויינת אבל הפרדת הפרקים שם לא משהו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Haflo,

התקנתי את eDonkey ואני מנסה להתחבר לשרתים אך ללא הצלחה.... אומנם מותקן אצלי Firewall(ISA Server)a אבל פתחתי את ה port המתאימים ואני עדיין לא מצליח להתחבר.... אולי לא עשיתי משהו שכן הייתי אמור לעשות? יש למישהו כיוון?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by URSH,

אני מנסה להיכנס לתיקיית מערכת System Volume Information פשוט בעקבות סריקה גיליתי שיש שם קבצים נגועים, ולא מצליח ומקבל הודעה : אין גישה אל C:\System Volume Information הגישה נדחתה ניסיתי דרך SAFE MODE וגם שם אין אפשרות האם יש דרך לעקוף את החסימה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladbu,

אני יודע שיש תמיכה בעברית למקסטון כלומר לשנות את כל התפריטים לעברית! אם משהו יכול להפנות אותי ללינק אשמח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dor123,

שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מדי פעם... לפעמים זה לא מופיע....אפילו אם אני סוגרת את החלון...רק אם אני מאתחלת זה נפתר... ממה זה נובע? ואיך פותרים? (חוץ מהאיתחול)....

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום וחג שמח בכל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על אחד מהדיסקים הקשיחים "במחשב שלי" הוא לא נותן לי להיכנס ורושם לי שגיאה יש תמונה למטהה תודה רבה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by EvilForce,

שלום, יש לי דיסק שעליו יש שירים בפורמט mp3 אני רוצה להעביר את זה לפורמט שאפשר לשמוע במערכת רגילה, נראה לי wav אז כל מי שמכיר תוכנה ומוכן להסביר לי איך עושים את זה אני מאד ישמח .. :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. נגיד,יש לי משחק. הוא כולו בתיקיה מלאה קבצים,וקובץ הפעלה אחד. יש כמה קבצי מוסיקה של מדיה פלייר. אבל הם מוגנים. האם יש תוכנה שאיתה אוכל לשמוע את הקבצים האלו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם פתאום היום כשאני מנסה להיכנס לגוגל מופיע לי דבר כזה: http://ufu.co.il/viewer.php?file=8q9...2rjgmki03c.png כשאני לוחץ לו להמשיך בכל זאת, ואז הוא נותן לי להיכנס לגוגל אבל שורת הפקודה מופיעה ככה http://ufu.co.il/viewer.php?file=i28...wfmhs37gej.png אני לא מבין מה אני עושה, גם למייל הוא לא נותן לי להיכנס... http://ufu.co.il/files/qyyd6e6z2t6u7yzkx90y.png ובכל אתר מאתמול מופיע לי למטה שורה שכתוב בה: Internet Explorer blocked this website from displaying content with security certificate errors גם באתר הזה, מישהו יודע ממה זה נובע או מה אפשר לעשות עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.