תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני פונה אליכם נואשות לעזרה. אני עבדתי עד היום עם WMP ובעזרת הlyrics plugin שמראה מילים של השיר בתוך הנגן פתאום הפסיק לעבוד.. לצערי אני צריך לעבור לWINAMP. משתמש בוינדוס 8 , עברית... אשמח לכל עזרה שהיא. תודה תום.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לאחותי פרוייקט והיא צריכה שאני אחבר לה שיר אחד משלושה שירים בצורה של מיקסוס, זאת אומרת שאנ מתכוון לקחת חלקים בודדים משלושה שירים ולהפוך אותם לשיר אחד... עזרו לי בבקשה במציאת תוכנה אשר תתאים לי בנושא זה... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שאני לא חושב שאתם אפילו משתמשים בהם אבל בכל זאת רציתי שתמליצו לי על כמה שומרי מסך יפים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מגבה אנשי קשר מ outlook express ל outlook 2013? ב outlook express איזה קובץ אני צריך שיצא מה EXPORT ואיך אני עושה את תהליך ה IMPORT ב outlook 2013? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אתחיל את הסיפור מהתחלה: יש לי מצלמה מלפני שנתיים בערך ועכשיו חזרתי מטיול. חיברתי את המצלמה למחשב בעזרת כבל FIREWIRE, ושמתי את הקלטת DV בתוכה. עשיתי CAPTURE לוידאו שבקלטת בעזרת התוכנה (PINNACLE STUDIO PLUS) ויצא קובץ DV של 12 ג'יגה. (בקלטת היו 60 דקות בפורמט SP). עכשיו הוספתי קצת אפקטים וכותרות לסרט שלי, ועברתי לשלב הקידוד לפורמט קטן יותר (DIVX). בגלל שיש לי טלוויזית LCD בסלון המחוברת ל-DVD PIONEER 393, אני רוצה להפוך את הסרט שיש לי לסרט בפורמט רחב, כדי שאני אראה בצורה טובה בסלון. האם זה אפשרי? (אם כן, איך עושים את זה?) כל ניסיונתי (רזלוציות שונות וקידודים שונים) נכשלו-זאת אומרת הסרט לא הוצג בפורמט רחב בטלוויזיה. לכן אני מבקש עזרה מכם איך לקודד ב-PINNACLE STUDIO P…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את המסגנר קופצת הודעה "יתכן שתכונות מסוימות לא יהיו זמינות בשיחה זו" למה זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיש תמיכה בעברית למקסטון כלומר לשנות את כל התפריטים לעברית! אם משהו יכול להפנות אותי ללינק אשמח בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב.. יש לי סרט של 12 גיגה .. ועכשיו פיצלתי אותו על ידי HJ-SPLIT . אחרי שפיצלתי אותו מה שקיבלתי זה 12 קבצים 11 מתוכם הם 001 קבצי מחשב וקובץ 1 מהם הוא RAR קובץ 002 . הוא נהפך לי ל RAR . עכשיו אני לא יודע מה לעשות , יש איזה דרך שמחליפים את הסיומת קובץ של RAR לקובץ רגיל ? עם כן מה הסוג של הקובץ..? אגב אני לא יכול להפוך את כולם לקובץ RAR כי זה לא יפתח ניסיתי ..(זה לא מחבר).. מה שאני צריך לדעת איך הופכים את 002 לקובץ רגיל בינקום הראר.. זה מאוד חשוב לי . תודה על העזרה . עריכה : 001 File WinRar FILE File 003 File 004 File 005 File 006 File 007 File 008 File 009 File 010 FILE 011 File 012 ככה הקבצים .. אני לא יודע איך הופכים את WINRAR ל FILE 002 ..?????
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נתקלת בבעיה שמעולם לא נתקלתי בה ואני לא מצליחה לפתור את הבעיה. הבעיה שלי היא כזו - כשאני לוחצת על האייקון "המחשב שלי" הוא מראה כאילו הוא רוצה להיפתח אבל הוא לא נפתח ובמקום זה פשוט נפתח לי אייקון "המחשב שלי" על הסרגל הכחול למטה. כאשר אני לוחצת על האייקון שנפתח על הסרגל עדיין לא נפתח לי החלון של "המחשב שלי" 0אני רוצה לראות את הכוננים C ו--D ) ובמקום זה הוא פשוט בורח לכיוון הדסק טופ. איך פותרים את הבעיה הזו????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מפעיל את האימיול של ליונט וורק הגירסא הכי חדשה.. ואחרי 2 דות לפעמים 10 דקות . לפעמים כשאני פותח אותו והוא מתחבר לשרת הוא נתקע .(לא מגיב) אין לי וירוסים אין לי ספייוורים .. זה רק האימיול נתקע. . אני עובד חופשי עם כל התוכנות האחרות גולש בלי בעיות .. רק האימיול מחליט להפסיק לעבוד - להתקע.. מה אפשר לעשות .? מאיזה סיבות זה יכול להגרם?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אאוטלוק בעיברית 2003 פרו יש לי כמה אנשים ששולחים לי EMAIL רגיל בתוכן רשום הכל ???? סימני שאלה מאחרים אין לי בעיה לכולם יש 2003 מה יכול להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים המון RARים שאני מוריד יוצאים פגומים, החלפתי דיסק קשיח באמת לפני יומיים, אבל עשיתי בדיקות והכל נראה תקין.. אין סקטורים פגומים או משהו כזה. גם שדרגתי בדיוק לפני יומיים את האינטרנט ל5 מגה, אם זה קשור. אני מריץ ויסטה אולטימייט 64, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם... יש לי משחק שקניתי spellforce 2 shadoe of wars כשאני מנסה להתקין את patch 2 המחשב כותב לי install folder not found יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 הבנתי שבגלל שזה משחק דיי ישן אז על XP אין בעיות איתו במערכת החלונות החדשה כנראה זה לא מתקין את המשחק אוטומטי ל program files וכנראה שכאן מתחילה הבעייה הבעייה שאם אני מתקין מחדש זה שוב מתקין את זה לאותו מקום אוטומטי... אשמח לקבל עזרה בנושא....תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי קובץ XL שמוגן באמצעות סיסמא ברגע שאני מכניס את הסיסמא אני יכול לערוך אותו ולראות אותו הבעיה היא שאני רוצה להסיר את ההגנה הזאת של הסיסמא, ואם אני מכניס את אותה סיסמא שהכנסתי בהתחלה הוא לא מקבל אותה ואומר שהסיסמא שגויה אשמח לכיוונים או פתרונות בנושא תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה של לינגו לבדיקה וגרמה לי לבעיות ה-BAR שלי התהפך לו כאילו זה ממשק עברית איך משחזרים את המצב ?! :'( תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-