תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב: למשך תקופה ארוכה השתמשתי בתוכנה PC Wizard של CPUID, כדי לקבל מידע על המחשב שלי, במטרה למשל לעדכן דרייברים, או לדעת לגבי הטמפרטורות במחשב שלי. לאחרונה התבבר לי כי פיתוח התוכנה הופסק, כאשר באתר של התוכנה הופיעה ההודעה "THIS SOFTWARE IS NO LONGER MAINTAINED". על כן אני רוצה לדעת איזה תוכנות חלופיות חופשיות (שאינן דוחפות לך שטויות במהלך ההתקנה) קיימות בשוק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי SSD בקנייה הקבוצתית ואני מעוניין להתקין עליו את מערכת ההפעלה. בפעם הקודמת התקנתי דרייברים מהדיסק (התנתק לי האינטרנט ולא היה לי כוח לחכות). עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מתאימים, מכיוון שיש מספר (שניים) אפשרויות להורדה וגם לדעת אילו לא חיוניים. המפרט בצד בנוסף ל-MICRON C400. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3855#dl מערכת WIN7 64X. אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים) שלום לפני כמה ימים ניסיתי לפתוח קובץ ששלחו לי במסנג'ר (והגיע לתיקיה my recieved files שנמצאת בתוך my documents) אבל לא הצלחתי. חשבתי שזאת סתם איזה בעיה עם הקובץ, וניסיתי להכנס לתיקיה כדי לפתוח אותו משם, אבל כשניסיתי לפתוח אותה החלון פשוט נתקע. אותו דבר קרה כשניסיתי להכנס אליה דרך הסייר של ווינדוס. הצלחתי להכנס לתיקיה שנמצאת בתוכה (בעזרת העץ של הסייר) אבל לתיקיה עצמה לא. (אגב, יש לי XP HOME עם SP2, ובכלל מעדכן אותו קבוע) ניסיתי להעתיק את התיקיה בשלמותה למקום אחר במחשב ולפתוח אותה, וזה לא עזר. גם כשניסיתי לצרוב אותה, התוכנה פשוט נתקעה בשלב של בחירת הקבצים. התיקיה הזאת חשובה לי מאוד ויש שם הרבה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת סרטים משהו מקצועי וטוב שיהיו בה הרבה פלאגים כמו הפלגים שיש ב sony vegas משהו בסגנון הזה אני מחפש תוכנה קצת/קצת הרבה יותר טוב מ sony vegas תודה רבה עמית לא ידעתי איפה לרשום את זה אז....
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של לנובו. הייתה מותקנת לו במחיצה פנימית מערכת של וינדוס. נמאס לי מהמחיצה ומכל התוכנות של IBM. מחקתי את המחיצה עם PERTITION MEGIC אבל המחיצה עצמה לא נמחקת. עכשיו יש לי במחשב מחיצה ריקה של 4 גיגה ועוד מחיצה עם כל מה שהיה קודם במחשב. אני סב"כ רוצה לפרמט את המחשב. הכנסתי דיסק של וינדוס ורציתי לפרמט- המחשב מקבל בוט מהדיסק, מתחיל לקרוא את הנתונים של המחשב ואז מופיע המסך ששואל מה אני רוצה לעשות. אני לוחץ אנטר כדי להתקין עותק חדש על המחשב ואז מופיעה לי הודעה שהמחשב לא מזהה את ההרד דיסק. מה זה?! לא מצליח להתגבר על זה. דרך אגב התקנתי כבר על המחשב ויסטה והכל עובד אבל אני רוצה להתקין את ה אקס פי ולא מצליח. את הויסטה התקנתי דרך הוינדוס ולא בתור בוט. יש למישהו פית…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שימוש קצר בדפדפן החדש שהתימר לשנות לי את החיים החלטתי שזה פשוט לא זה, שבאתי להסיר אותו, קיבלתי הודעה נחמדה כנראה שלאנשים שיושבים בגוגל לא חסר חוש הומור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, יתכן שהכותרת לא ברורה כל-כך ולכן הנה ההסבר: אני בונה אתר פלאש שבו יהיו קישורים לדפי HTML בתור אתר האב. מה הקוד לעשות זאת? הצלחתי רק לגרום לזה שיפתח עמוד נוסף של IE(או FF או...) תודה! צחי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים את זה, שיש לכם שיר MP3 של מוזיקה ישראלית כלשהי, במאפיינים של השיר יש את הפרטים (שם אלבום, שם שיר, להקה וכו') ואת הכל רואים בג'יבריש, גם כאשר מפעילים את השירים ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את כל השמות בג'יבריש בלבד. מה ניתן לעשות כדי בכל זאת לראות את מה שכתוב שם? (חוץ מלהתקין ווינדוס בעברית) תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נכנס לPROPERTIES של הקובץ ומבטל את הסימון מREAD ONLY אבל זה כל פעם חוזר...מה עושים?! עוד שאלה, איך אפשר לבטל READ ONLY מקבצים שבתוך קובץ מכווץ לדוגמא ZIP. מבלי לחלץ את הקבצים? (זה חשוב שזה יעשה ככה...)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כן אני יודע שיש גוגל אבל זה פשוט בלתי אפשרי למצוא פילטרים שווים שמה ברשת.. אז אני רוצה לשאול אתכם הגרפיקאים (טוב לא..) איזה פילטרים נחמדים אתם אולי מכירים ויכולים להמליץ לי? יש לי בארסנל EyeCandy4k, Xenofex...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה: אני בטוח (למה ראיתי את זה) שישנו תוסף לאיציק שבו אני רואה אנשים ששמים את עצמם במצב invisibale (שאני רואה אותם אוףליין אבל הם לא) משהו יודע איך קוראים לתוסף הזה? ואיפה אני יוכל להוריד אותו?
-
פירמטתי מחשב ונמחקו לי הקבצים אני צריך לשחזר אותם אני מחפש שמות של תוכנות לקנות על מנת לשחזר את הקבצים תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי עבודה חדשה בפוטושופ הנה היא: מה דעתכם???
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש תחליף לתוכנת ביבלון (תוכנת התרגום) בשביל חלק מהעובדים אצלי בארגון. הבבילון לצערי עושה יותר מידיי בעיות. מחפש משהו שיודע לתרגם מעברית לאנגלית ולהיפך עם אינטגרציה לדפדפן, אופיס וכו (מה שמוריד את GOOGLE TRANSLATE מהפרק). יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו שאני נכנס לפייסבוק מופיע לי הודעה Microsoft Visual C++ Runtime Library וואז זה יוצא לי מכל דפי האינטרנט,וזה קורא לי רק שאני בפייסבוק מה לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בכל דפדפן יש רשימת אתרים למעלה, דווקא בהכי מהיר אין וזה מחרפן אותי כשאני גולש בו. איך אני עושה שתהיה רשימת אתרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזה זמן רב חיפשתי דרך לשתף את הרמקולים (המעולים) שמחוברים למחשב הראשי בחדר, ועל ידי כך לנגן שירים מהלפטופ. הפיתרון? תוכנה בשם share speaker. מתקינים אותה על כל מחשב ברשת (שאתם רוצים) ומה שהיא בעצם עושה זה פותחת נגן מוסיקה קטן אליו אתם זורקים את קבצי המוסיקה שלכם, בוחרים מחשב (ניתן לבחור IP מהרשימה, לבחור את המחשב עם הרמקולים) ומתחילים לנגן! תוכנה קטנה, פשוטה ויעילה. קישור: http://www.extendoffice.com/count.php?softname=ShareSpeakerSetup.exe
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3. אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם). מה אפשר לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום דונגל dynamode bt-usb-m2 הוא לא הגיע עם דיסק או דרייברים או משהו. המחשב פשוט אומר שזה לא מזוהה. הדונגל מקולקל? או שאני מפספס משהו? תודה רבה מראש אושרי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו אתר עם איזה מאגר גדול של מברשות טובות לתוכנה? (CS1) מצאתי כמה אבל לא ממש מוצלחים. ומישהו יכל להסביר לי לאיזה תיקייה אני אמור להכניס את הקבצים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV של אסוס שמגיע עם תוכנות לצפיה והקלטה אבל אני מעדיף היום להקליט ב DIVX. חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי תוכנה שממש נוח לעבוד איתה, רצוי גם שיהיה לה scheduler בשביל להקליט כשאני לא בבית אם מישהו יודע, אשמח לקבל שם שם התוכנה או קישור לאתר היצרן, אין לי בכלל בעיה אם יש תוכנה טובה שגם עולה כסף. תודה מראש לכל מי שיענה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-