עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by יוליוס,

<blockquote>יש לי בעיה מספר ימים לא מצליח להכנס . כותב לי :אפשרות הדפדפן שלך עבור 'Cookies' לא מופעלת. אנא הפעל אותה למרות שהגדרתי בכרום בגוגל לא מצליח. מה לעשות ? </blockquote>

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3. אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם). מה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by overload,

http://www.deviantart.com/deviation/22766892/ צילום "אומנותי" ראשון שלי. לא היתי בטוח ם זה שייך לפה או לצילום, אבל אני מעדיף את זה פה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי! מדוע כאשר אני מבצע גיבוי במחשב 1 עם תוכנת ACRONIS מכווין אותו לצורב שיצרוב לי את האימג' לאחר מכן הולך למחשב 2 הוא לא מאפשר פתיחה של הקובץ הנצרב ,אלא רק על המחשב בו בוצע האימג'? אני מודע לכך שאימג' שנוצר במחשב 1 לא ייפתח על מחשב 2 משום שהחומרה שונה,אך מאוד מעניין אותי למה הוא לא מאפשר פתיחה כלל על מחשב 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה יחסית שתהיה פשוטה בלי יותר מדי סיבוכים, לחתוך קטעים מתוך סרטים ובפרט סרטים באיכות HD. מה שאני רוצה רק זה שהאיכות והסאונד ישארו באותו איכות, האם זה אפשרי? מה התוכנות המומלצות לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by snop,

שלום.. אני לא יודע אם זה קשור לכאן אבל אני אנסה את מזלי. אממ אז ככה... אני מקליט סרטים מהממיר של הטלוויזיה ואני צורב את זה על דיסק ורואה ב-DVD.. הבעיה שלפעמים הקול לא תואם לתמונה אלא הוא ממהר... אבללללל במחשב הקול והתמונה תואמים אחד לשני... מה יכולה להיות הבעיה ? אני צורב על רמה נמוכה.. נגיד יש 5.. אז אני צורב על רמה 3 או 2... מה אפשר לעשות...? תודה על העזרה, ההמלצות, הדעות, רעיונות ופתרונות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Jonnyboy,

שלום, לאחרונה פתחתי משתמש ביוטיוב שבו אני מציג את הפרויקטים שלי, ומכין מדריכים, אז החלטתי לשתף אותם כאן בפורום. (כל הפרויקטים נעשו בAFTER EFFECTS ובסוני וגאס) מדריך לירי (muzzle flash). מדריך לטקסט ב3D באפטר אפקטס עזר: מבחר של עשן על מנת לעשות אפקט של ירי. פרויקט: כדור אנרגיה פרויקט: רובה לייזר מקווה שזה עזר לחלקיכם. וגם אם לא, תמיד אפשר ללחוץ על הכפתור הקטן של הלייק

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by matizami,

יש אתרים כמו YNET, ONE ועוד רבים אחרים שיש פרסומות מעצבנות שלפני שהדף נטען יש פרסומת או פרסומת שקופצת באמצע הדף עם איקס פצפון בצד (לא פופ אפ שנפתח). יש דרך לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מה עדיף להתקין? Norton 360 2009 או Norton antivirus 2009 ו Norton internet security ביחד? אני עובד על ויסטה 64

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כשאני לוחץ F8 זה מעלה תפריט של בחירה מה לעלות בבוט,ואני מעוניין לעלות ב SAFE MODE,יש מקש אחר שצריך ללחוץ? תודה רבה על העזרה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב אין הרבה מה להרחיב, יש לי את התוסף ב-FF כבר המון זמן והכל היה מעולה. מאז שעלתה לי בקשה לעשות לו Update לפני כמה ימים הוא לא מוכן להתחבר. אני נכנס גם ל"חשבונות" ולוחץ על ה-Online ובצד הוא רושם לי "מתחבר.." אבל בסוף חוזר ל"Log Out" וכאילו אל מצליח להתחבר, המעטפה לא נהיית אדומה באף שלב של התהליך...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. האם האימולטור בדימון טולס יכולה לעשות אימולציי למשחקיי PS2?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי חברים אנא עזרו ואמרו לי אילו מבין התכניות צריכות / עדיף / הכרחי או לא משנה מה..לפעול עם עליית המערכת, ועל מה אוכל לוותר. Realtek HD Aoudio Manager HD Aoudio Background Process - Realtek Synaptics Pointing Device Driver FF_Protection Application Microsoft Security Client Nvidia Hotkey Service , Version 266.39 USB 3.0 Monitor IAStorIcon - Intel Corporation QuickSet - Dell App Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxpers.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\hkcmd.exe Intel ® Common User Interface - C:\Windows\system32\igfxtray.exe Intel ® PROset/Wireless Intel ® PROset/Wireless WiMAX Connection Utility …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by MoRtZkInG,

יש לי חשבון IMAP ואני עובד איתו דרך Outlook. אני רוצה לשדרג את האופיס שלי - והשאלה אם אני יכול לשמור גיבוי של החשבון גם מקומית. ברור שאני יכול להתקין את הקליינט החדש, לתת לו את הפרטי חשבון, ולהתחבר לשרת ולאט לאט להוריד את כל ה-3GB שלי. אפשר לשמור את ה-PST של ה-IMAP - אבל בהגדרת חשבון חדש - אי אפשר לתת לו PST לטעון אליו - אלא רק PST חדש... יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by civic,

אם יש לי DIRECTX 11 ואני מתקין משחק שדורש....ומתקין גרסה 9 האם זה מבטל את ההתקנה הקודמת ועכשיו יש לי גירסא 9? איך יודעים איזה יש לי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Shortboarder,

איזה תוכנה אני צריך כדי להפעיל כאלו דיסקים????

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by noaw,

ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רציתי לשאול איך אני יכול למצוא גרפיקאים אשר מתמחים בשרטוטים של הוראות שימוש (Manuals)? אני מעוניין להפיק שרטוטים למוצרים שמצריכים הרכבה קלה ביותר. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shibby15,

יש תכנה חינמים שמאפשרת עריכת שירים וחיבור של שירים או הפרדה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Guy950,

היי לכולם אני וחברים שלי כבר שנים משתמשים בתוכנה hamachi כדי לשחק יחד, והייתי משתמש בתוכנה הזאתי בXP ובויסטה והוא עבד מושלם. עברתי לא ממזמן לWIN7, ועכשיו כשאני מנסה להתקין את התוכנה hamachi התוכנה עצמה עובדת אבל אני לא מסוגל להתחבר ולשחק עם חבריי. ניסיתי לחקור את העניין לעומק במחשב ובאינטרנט ומצאתי שלא נפתח לי ערוץ במרכז הרשת כמו שצריך ליהיות, הנה תמונה מצורפת למה שאני מתכוון: http://i42.tinypic.com/9fpkr6.png כמו שאתם רואים יש השוואה של המרכז שלי למרכז של חבר שיש לו וינדוס שבע, התקין את אותה גרסה של האמצ'י וזה הסתדר לו. הוא מסוגל להתחבר ולהסתדר, בעוד שאני מחקתי את האמצ'י והתקנתי אותו בגרסאות 7 פעמים ולא הסתדר, לא מופיע לי אחרי ההתקנה שום דרך להגדיר את החיבור או מ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים