עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי Windows Vista Ultimate x64, ופתאום הגודל חלון של המדיה סנטר (אני לא צופה במסך מלא) השתנה מיחס של 16:9 ליחס של 4:3. אני לא יכול לשנות את גודל החלון ידנית, כי הוא זז באלכסון (אי אפשר לשנות את הרוחב בלי שהגובה ישתנה בהתאם). מה אפשר לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by snirf,

תוכנת המרה...נתקלתי בבעיה בעת הפעלת התוכנה בווינדוס7, למרות שגרסא זו תומכת... צילום מסך לשגיאה:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. קיי עשיתי פורמט למחשב שלי לWIN XP באנגלית בקיצור התקנתי הכל דריברים וכל זה ואני מגלה שאין לי אינטרנט המחשב לא מזהה את המודם למרות שאני מחשבר כבל לא נגעתי והשארתי את זה ככה לא מזמן עשיתי למישהו פורמט(תמורת ירוקים חח) בידיוק כמו שעשיתי במחשב שלי והייתי צריך להוריד כמה דברים חיברתי את הכבל של המודם שלי וגלשתי ללא בעיות מישהו יודע מה הבעיה?!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו מכיר? ( זה לשפת C ) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל בכ"ז - האם MEGAUPLOAD לא עובד כבר מספר ימים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by integral,

יצאה http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום , אני מחפש תוכנה שיכולה נגיד לקבץ לי קובץ IMAGE של משחק בעל 4 גיגה ל100 מגה לדוגמא . כמו GTA סאן אנדרס הוא קובץ ל 1 מגה בייט , איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שוב האתר לא עולה.. בIE7 הוא עולה מה אפשר לעשות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by arino,

שלום לאחרונה הותקן במחשב שלי MSN רציתי לדעת איך אני משנה את הסיסמא של המשתמש שלי . מי יודע?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by han98,

מופיע סימן קריאה צהוב כמתואר בתמונה. ניסיתי קליק ימני עדכון דרייבר, ניסיתי פותר בעיות של win 7. מה עושים ? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by EvilForce,

שלום, יש לי דיסק שעליו יש שירים בפורמט mp3 אני רוצה להעביר את זה לפורמט שאפשר לשמוע במערכת רגילה, נראה לי wav אז כל מי שמכיר תוכנה ומוכן להסביר לי איך עושים את זה אני מאד ישמח .. :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by se7en,

שלום לכולם אני בונה משחק על בית חולים עתידני ואשמח לרעיונות לעיצוב הבניין ואם יש הערות עיצוביות ואחרות. העיצוב אמור להיות עתידני ונקי סולידי. קצת סרטונים מיוטיוב:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי windows xp professional 32 bit והתקנתי דרייבר אבל כנראה שהוא לא עובד כי אני לא שומע כלום יש לי את הדרייבר vinyl ac'97 coded combo driver (WDM) מותקן כבר במחשב.. אני צריך דרייבר לכ. קול הזה, תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

יש לי חשבון IMAP ואני עובד איתו דרך Outlook. אני רוצה לשדרג את האופיס שלי - והשאלה אם אני יכול לשמור גיבוי של החשבון גם מקומית. ברור שאני יכול להתקין את הקליינט החדש, לתת לו את הפרטי חשבון, ולהתחבר לשרת ולאט לאט להוריד את כל ה-3GB שלי. אפשר לשמור את ה-PST של ה-IMAP - אבל בהגדרת חשבון חדש - אי אפשר לתת לו PST לטעון אליו - אלא רק PST חדש... יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by i.k,

מה תוצאות שלכם בתוכנה? כאן כול אחד יכול לירשום את התוצאות שהוא קיבל אם התוכנה הזו. זוהי תוכנת בדיקה למעבד למי שאין אז שיוריד מכאן: http://web02.zdnet.de/downloads/programs/5/3/de0D53-wc.html אשמח לשמוע תוצאות.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי אני רוצה לפתוח חלון של דפדפן באמצעות אייקון, שיהיה מוגדר עם IP:PORT proxy server. אני לא משתמש בפרוקסי באופן כללי, אבל אני גולש לעיתים באתר שחוסם IP שאינו אמריקאי. יש לי שרת פרוקסי ואני יודע להגדיר אותו ידנית, אבל אני רוצה לחסוך מעצמי את הטרחה הזו של להגדיר ולהסיר את ההגדרות 4-5 פעמים ביום. אני חושב על איזשהו סקריפט שמריץ חלון של Firefox עם הגדרות הפרוקסי האלו - אבל אני לא ממש יודע איך להתחיל. אני על WinXP PRO, ויש לי Chrome, FireFox, IE 7, ואין לי בעיה להשיג כל דפדפן אחר אם אתם מכירים דרך לעשות מה שאני רוצה בדפדפן הזה. מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by srulikg,

ניסיתי להשתמש ב-YTD Video Downloader, אבל הוא מבקש ממני שם משתמש וסיסמה של youtube ואני פוחד למסור. יש למישהו הצעות על תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bennyriz,

אוקי אז ככה. התוכנה הנ"ל משמשת את חבר שלי כדי לצפות בסרטי DVD וDIVX במחשב על גבי מסך הטלויזיה. העניין הוא שאני חייב להשתמש בתוכנה הזו כי היא היחידה שאני מכיר שתומכת בסאונד מרובה ערוצים וביכולת להגדלת התמונה של הסרט על גבי מסך מלא כאשר עובדים עם טלויזה ולא עם מסך מחשב רגיל. הבעיה היא שהתוכנה הנ"ל משום מה תמיד מותחת סרטי 16:9 ל4:3 ולכן התצוגה מתעותת וזה די מרגיז. ישנם סרטים יותר רחבים מאשר 16:9 ואז הצפיה בהם בכלל בלתי נסבלת בגלל התופעה. מישהו מכיר איזה אפשרות לסדר את זה בתוכנה עצמה ? או אולי תוכנה אחרת שעושה את זה יותר טוב ? מה שאני מצאתי זה פלאג אין שנקרא bicubic resizer שעושה את העבודה כמו שצריך אבל משום מה הוא לא מתפקד טוב עם כל הסרטים. ז"א שישנם סרטים שכשאשר מפעי…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by resheff,

שלום שמי רשף יש לי WIN XP עד היום הייתי רואה תמונות ממוזערות עם תוכנת "מציג התמונות והפקסים של ווינדווס" ועכשיו מופיע לי סמל במקום תמונה. האפשרות היחידה שלי לראות את התמונה מבלי לפתוח אותה זה לעשות "סרט שקופיות" איך אני מגדיר שבכל פעם שאני פותח תקייה שיש בה תמונות - שאני אראה את התמונות בקטן - תצוגה- תמונות ממוזערות. צירפתי תצלום מסך של תיקיה של תמונות כשאני בוחר "תמונות ממוזערות" ולא רואים את התמונות- להמחשה. אשמח לקבל עזרה תודה מראש רשף [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by swg,

איזו תוכנת ביטורנט הכי מהירה? אשמח אם יש לכם המלצות גם איך להגן מפני חסיפת אייפי. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by rOnka,

אני עובד כרגע על עיצוב חדש לאתר שלי, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם על העיצוב http://rondesign.deviantart.com/art/Fanboy-197425344 אשמח לשמוע את הדעות שלכם

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yuvalkob,

אני צריך תוכנת dj שתומכת במיקסים. עדיף,אם יש, שיהיו מעין פטיפונים בשביל האפקט תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by matizami,

יש אתרים כמו YNET, ONE ועוד רבים אחרים שיש פרסומות מעצבנות שלפני שהדף נטען יש פרסומת או פרסומת שקופצת באמצע הדף עם איקס פצפון בצד (לא פופ אפ שנפתח). יש דרך לחסום את זה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים