תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאלה למבינים ולמנוסים. מי מהן בעלת ממשק המשתמש הנוח ביותר מבחינת נגישות ואפשריות? אני מתמקד בשניהם כתוסף לSolidWorks ולא CAD אחרים. לצורך העניין כסטודנט עבדתי עם SolidCAM אבל עבודתי תדרוש שימוש נרחב יותר בMasterCAM לפי התפתחות העניינים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הורדתי את IDM 1.19 לניסיון, שמעתי שהתוכנה מצויינת. כשניסיתי לסמן את גוגל כרום כדי שהתוכנה תתמוך בדפדפן הזה והתוכנה לא מאפשרת. יש את הגרסה 6.2 אבל היא בטה והיא כן תומכת כשאני מסמן את גוגל כרום. איך אפשר לפתור את הבעיה עם הגירסה של 1.9 דבר נוסף...איזה דפדפן עדיף, גוגל כרום או אינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית והכי פשוטה להפוך כיוון לוידאו שצולם הפוך
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת - יש איזו תוכנה בסיגנון KaZaA או IMesh שלא מתחילה לבלוס את מערכת ההפעלה כשמנסים להשתמש בה? אני יודע - מורפיאוס. איחס, לא אהבתי. חוץ מזה, לא ניסיתי אותו מספיק זמן בשביל לבדוק את מידת התאבון שלו כלפי ה 2000 למודת הסבל שלי. ? כלומר, את ניסיוני עם KaZaA תארתי פה לפני איזה יום - הוא לא איפשר ל IE ול Windows Explorer לרוץ. הוא גם עיצב לי מחדש את ה Task Manager. ה IMesh עשה כל זאת (טוב, הוא לא נגע לי ב TM, אני מוכרח להודות) ואף הגדיל עשות - הוא העיף לי את ה Taskbar והקפיא את Windows, וכך זה נשאר עד שלא יצאתי ממנו. אז שוב, ??? דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שכל המיילים ישמרו על השרת של BEZEQINT ולא בקובץ PST איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אני זקוק לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על שם של תוכנה טובה להמרת קובצי צליל מקובץ mp3 ל פורמט cda (דיסק רגיל ) דחוף. בתודה f-4
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שבגרסאות החדשות של תוכנת Youtube Downloader, התוכנה הפכה למעשה מ-Freeware ל-Shareware, כיוון שמספר רב של אופציות שהיו זמינות בעבר בתוכנה (כמו האצת מהירות הורדת הסרטונים מיוטיוב למחשב באמצעות תוכנת האצה כגון DAP, וכן הורדת הסרטונים בפורמטים AVI או MP4 אשר מכילים תמונת פתיחה במקום FLV שאין לו תמונת פתיחה), נוטרלו בגרסאות האחרונות, ועל מנת להשתמש בהן, יש לקנות בתשלום, גרסת פרמיום של התוכנה (Youtube Downloader Pro) או לרכוש בתשלום רישיון (Serial number) כדי לרשום את התוכנה כפרמיום. זוהי הפעם השנייה (מאז תוכנת בבילון) שאני נתקל במצב כזה שתוכנה שהייתה בעבר חינמית (Freeware) לחלוטין, הופכת לשיתופית (Shareware, כמו תוכנה זו) או לקניינית (Commercial, בתשלום עם …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו סוף סוף הורדתי סרט בדיוידי ואני מת לצרוב אותו כבר אבל כשפתחתי את כל הרארים אני רואה שסך כל המשקל הכולל הוא הרבה ממדיית די וי די רגילה מה אני עושה בבקשה ? .... ??? ......ואיך יעזור ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן, יש לי בעיה- רציתי למחוק לצמיתות דואר באחת התיקיות שלי בתוכנה, ובטעות סימנתי את התיקיה. לחצתי במהירות (בלי לשים לב) על 'כן', ורק אז שמתי לב שמחקתי אותה לצמיתות (אינה נמצאת בסל המחזור). מצאתי את קובץ ה-dbx של התיקיה, אך ביבוא oe לא מזהה אותה. ניסיתי להוריד מיני תוכנות שישחזרו את ההודעות, אך מכיוון שאלו גרסות ניסיון, אני יכולה לשחזר רק 10 מההודעות. מה עליי לעשות? כיצד אוכל להשיב את תוכן התיקיה? בתודה מראש לעוזרים, נעה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לסרוק בצורה רצינית את המחשב שלי (משהו שגם מנקה לא כמו hijackthis)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 סרטים שה PS3 מסרב לזהות (אני מניח שבגלל הם מקודדים ב DVIX). אני מעוניין להמיר אותם ל DIVX. גיגלת XVID2DIVX והאופציה הראושנה היא תוכנה בתשלום והשנייה מובילה לתוכנת AutoGK שמסרבת לעבוד לי. יש למשיהו ניסיון בהמרה שכזו ויוכל לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה העתק בגוגל וכשאני עושה הדבק על אתר אחר הוא לא מדביק לי במחשב עצמו אין את הבעיה הזאת אני משתמש בie8 וגוגל כרום
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני לוחץ F8 זה מעלה תפריט של בחירה מה לעלות בבוט,ואני מעוניין לעלות ב SAFE MODE,יש מקש אחר שצריך ללחוץ? תודה רבה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים שיש גירסה עברית להורדה של YABB 1. השאלה שלי היא: 1.האם 1 היה גם מבוסס PHP וMYSQL או משהו אחר (השרת שלי תומך רק בהם) 2. אם לא האם ניתן להוריד את YABB SE מתורגם לעברית מאיפשהו ? :saint:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,יש לי בעיות תאימות עם אתר פייסבוק. לדוגמא לינקים פתאום מופיעים במקומות שהם לא שייכים אליהם וגם אובייקטים נוספים בעמוד,ואז רק גלילה של הדף מסדרת אותם במיקום שלהם. זה לא שהאתר בלתי קריא,אבל עדיין מאוד מרגיז,ולא נפתר אחרי התקנת אקספלורר 9. האם אצל כולם קיימת הבעיה הזו ? נראה לי קצת מוזר כי בחיפוש בגוגל לא נתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על כך תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת dtc 300 של חברת fargo, זה מדפסת שמפיקה כרטיסים מגנטיים כמו של קופת חולים רשיונות וכד'. הבעיה שאין לי תוכנה למחשב כדי להפעיל את המכשיר. מי שיכול לעזור בבקשה שיגיב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.deviantart.com/deviation/22766892/ צילום "אומנותי" ראשון שלי. לא היתי בטוח ם זה שייך לפה או לצילום, אבל אני מעדיף את זה פה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לפרמט את המחשב, אך אינני רוצה לאבד את היסטוריית ההודעות בתוכנה. ישנה דרך בה אוכל לשמור את היסטוריית ההודעות ולאחר הפירמוט לשחזר אותה? (כל איש קשר וההיסטוריה שלו)? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר, שיתן לי לינק לאתר של החברה (כן אני מעוניין לקנות את זה), או שלפחות יתן לי את השם של התוכנה. נ.ב. מלבד תוכנת "אותיות", מניסיון, היא די גרועה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר עדכונים של התוכנה מדווחת על אי חוקיות ונהפכת לגרסת דמו ..... למישהו יש פיתרון?? אם לא אז המצלמה לאנטיוירוס באותה רמה...?? ובלי קשר רציתי המלצה לאנטיוירוס חינמי טוב כדי להתקין על מחשבים שאני מסדר לאנשים....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע עם דנו על זה בעבר אבל מי שלא יודע כל ANTI VIRUS שיוצר עד היום בא עם וירוס מMCAFEE עד SYMATEC
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני גולש באתרים מסווימים אני מקבל את ההודעה הבא : Sorry, your browser/program is not supported by Web Dynpro! ב win7 איך אני יכול לפתור אותה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-