עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by refael11,

יש לי קובץ כזה על המחשב (לאחר שנעשתה ההעברת חומר מ hd Hשן לחדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה העכשיוות שלי אני לא מצליח להסיר את הקובץ הזה ובנוסף אני לא מצליח לפתוח קבצי אופי או להחיל עבודה באופיס חברים זה חשוב לי תנסו לא לא להמליץ לי על תוכנות למחיקה כי זה לא עובד תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by ex_,

מה קורה עם הפורום עיצוב וגרפיקה ממוחשבת? תביאו קצת יופי ויזואלי [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  3. שלום מקווה שאני במקום הנכון ושזו שאלה שיש לה תשובה... לפני שנה יצרתי את התמונה המצורפת באתר שבו אפשר לבחור כל מיני אפשרויות לפרצופים, לבוש, תכשיטים, תסרוקות וכך להרכיב לך כל מיני דמויות. לצערי כל התמונות שיצרתי באתר זה אבדו עם הדיסקונקי. הייתי מעדיף למצוא את האתר המקורי ולא אתר אחר אלטרנטיבי מסיבות שלי שמסובך לפרט. תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Impreza,

התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by kol209,

איזה תוכנת אופיס הכי טובה? אופיס XP 2004 ? אופיס XP 2003? Microsoft אופיס 2003? Microsoft אופיס 2004? הוא שייש תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Emanuel.T.B,

כאשר אני מזיז את העכבר בתוכנת autocad 2015 ( רשיון סטודנטים) הסמן של העכבר משאיר סימנים ונמרח. (ראו תמונה מצורפת). כאשר אני מבצע פעולה הסימנים נעלמים, וכשאני מסיים הסימנים מתחילים מחדש. כל הדייברים של הכרטיס מסך מעודכנים, WIn 8.1.. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום! אתמול התחילה לי בעיה שאני מנסה להתחבר לאיי סיי קיו, אז זה אומר לי הודעה כזאת: MICROSOGE VISUAL C++ RANTIME LIBERY. ולפעמים זה מגיע לשלב שכתוב "מפעיל" וזהו לא קורה כלום. פשוט זה נתקע. ובאיקון למטה לא רואים שום פרח צהוב או ירוק, רואים את הסמל של הICQ לפני שאתה מתחבר. התקנתי שוב את הICQ והורדתי ICQ6 ועדיין לא עובד. מישהו יודע מה זה יכול ליהיות? ויש לי גם בעיה אם הGOOGLE TOOLBAR שאני פותח את האינטרנט אז זה אומר הודעה על הTOOLBAR ואז אני עושה OK. ואז האינטרנט לא עולה, זה עושה כאילו הוא נסגר מעצמו לשואל אם לדווח על הבעיה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש אריאל

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום יש בבעלותי Geforce 6800NU 128MB 256BIT של PNY לפני כמה ימים יצאו הדרייברים החדשים של NVIDIA [גירסא 77.72] מכיוון והרבה זמן לא עידכנתי דרייברים,החלטתי להוריד ולהתקין לאחר ההתקנה,הכל נראה בסדר גמור ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה גבוה בכמעט 200 נקודות מהבדיקה האחרונה ובמשחק GTA:SA חלה עליה ניכרת בFPS הממוצע אבל אז התחלתי לשים לב לבעיות... תחילה-כל קובץ מסוג MPEG או WMV רץ בצורה מחורבשת-כל פעם שאני מריץ סרטון בפורמט כזה,המחשב מציג אותי ב6 צבעים [וזה נראה זוועתי]..זה קורה גם בסרטונים של משחקים ותוכנות. גרוע מזה-המשחק RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHERS BAY לא נתמך ע"י הדרייבר הזה [המשחק חושב שהכרטיס מסך לא תומך בOPEN GL 1.3] ובמשחקים כמו DOOM3 אני מקבל מעין תמונה לא חלקה [הFPS גבוה,אבל …

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  9. היי! אני מחפש דרך לצרוב קבצי AVI שיעבדו בDVD שקורא צרובים. חברים שלי אמרו לי שאפשר לעשות זאת איכשהו בNERO אך אני לא בטוח אם אפשר לעשות זאת בNERO EXPRESS אולי יש תוכנה שעוזרת עם זה או שהיא עושה ת'עבודה?.... ??? תודה לכל המגיבים מראש!!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by RENESANSE,

אתמול התחלתי לשחק במשחק age of empires 3 וכל פעם שאני נכנס למשחק, ז"א כשאני מתחיל לשחק במשחק עצמו הסאונד מתחיל להתקע וזה יוצא לי מהמשחק. שלחתי error report וזה אמר לי שיש לי בעיה בקובץ IVIVIDEO.AX חיפשתי קצת באינטרנט ולא הבנתי מה זה הקובץ הזה ואיך מתקינים אותו, ניסיתי להתקין מחדש את הכרטיס קול (creative) וזה לא עזר, הורדתי עידכון למשחק גם זה לא עזר. מה אני אמור לעשות?!

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by bugosdckh,

כאשר אני עושה דגימה של סרט בפרמייר 1.5 אז מתקבלת הדגימה . הבעיה היא שאת הדגימה אני יכול לראות רק בפרמייר ולא דרך הווינדוס. הוא אומר שחסר לו פלאג. והורדתי כל מה שאפשר אבל זה עדיין לא מראה. האם מישהו נתקל בבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by Yaniv_sosner,

אני צריך תוכנה שבודקת כמה FPS הוא מביא לי במשחקים... (עם אפשר גם הורדה..) תודה מראש יניב.

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Milford Cubicle,

עדכון אבטחה בעיקר, http://www.mozilla.org/products/firefox/releases/1.0.4.html

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אהלן חברים, כשאני עושה בפייר פוקס בדיקה לעידכונים (עזרה->בדוק אם ישנם עידכונים) אני מקבל את השגיאה הבאה: AUS: קובץ עדכון XML פגום (200) כנ"ל גם לגבי בדיקת עידכונים להרחבות למישהו יש מושג מה הבעיה? התקנתי מחדש וזה לא עזר תודה

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by Falcon007,

סקר פשוט

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by menihen16,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה קשור לפורום הנ"ל. אם זה לא, בבקשה להעביר לאן שצריך. יש לי שרת רדיו, עם הרבה מאזינים ושדרנים. ואני לא יכול כבר לתת לשדרנים לשדר עם אותה סיסמת אדמין. מה שאני רוצה לדעת זה איך לשנות את סיסמת האדמין לשרת. כרגע הסיסמא היא סיסמת העליה לשידור, ואני לא ממש בוטח באנשים שמשדרים אצלי. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון... קניתי נגן ביתי DVD קורא DIVX . אני לא יודע באיזה אופן לצרוב את הסרטים שיש לי במחשב (עם צורב DVD כמובן) . בעקרון אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמט DIVX למדיה של DVD (עם נרו) יש לי את הסרטים +הכתוביות התואמות כל אחד בתיקייה ובאותו שם במחשב . האם מספיק לצרוב ככה את הסרטים , כלומר לגרור לצריבה בנרו בתבנית DVD DATA ואח"כ זה יראה לי אותם כתיקיות בנגן DVD ?? אנא עזרתכם .

• 7 תגובות
    • 830 צפיות
  18. היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) הופיעה פתאום (לא זכרו להסביר לי אם קדמה לכך פעולה מסויימת) ההודעה: admistrator has prohibited access to cd/dvd rom הדבר קרה בחשבון מנהל - שתכלס הינו החשבון היחיד המופעל במחשב, אם כי נוצר גם חשבון dot.net (ע"י התוכנה) וחשבון אורח, שניהם בלתי פיעלים כרגע. במבט על "המחשב שלי" ניתן היה לראות מין סימן אין-כניסה אדום על כל ההתקנים שאינם קשיחים: הכוננים האופטים, הפלופי (שמנותק) וגם ה- DOC. 1. עשיתי חיפוש ומצאתי שהתוכנה "Intel Desktop Utility" (או תוכנות המגיעות איתה) שהיתה מותקנת על המערכת ייתכןואשמה בעניין. 2. עשיתי שחזור מערכת ללפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by i7,

שלום. אתמול החלפתי מתוכנת פיירוול של SUNBELT KERIO PERSONAL FIREWALL לתוכנה COMODO FIREWALL PRO. לדאבוני הניכר, הפיירוול החדש לא חוסם את כל הפרסומים והפרסומות שמתנועעות לי במרץ בעמודי האינטרנט, כמו שהסאנבלט עשה (בכל מקום בו היה כל סוג של פרסומת, סטאטי או אנימציה, היה רשום "AD BLOCKED BY KPF"). האם ישנה הגדרה לקומודו שתפעיל חסימה כזו (די חרשתי את עמודי העזרה שלהם, אבל לא מצאתי), או שישנה תוכנה חיצונית לצורך כך. קשה להתרגל מחדש לכל ההפרעות האלו וגם מאט לי תצוגה, שכן כרטיס מסך חלש. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אנ ימשתמש בפלאג אין LeosLyrics.COM זהו פלאג שכל שיר שאני שומע באנגלית אני רואה את המילים שלו. במה אתם משתמשים?

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by avivlevy,

אני מחפש תוכנה שתפצל קבצים גדולים מבערך 3 גיגה ל 700 (לצריבה) ניסתי עם winrar אבל זה לא הצליח לי

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by itzik_tab,

שלום. ברשותי 2 מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם ברשת המחוברת באמצעות כבל מתאים בין כרטיסי רשת. התקנתי את הרשת והיא עבדה לי עד לפני זמן מה , אך נאלצתי להתחיל מחדש את התהליך מכוון שפירמטתי את המחשב. להלן הבעיה : חיברתי 2 מחשבים בעלי כרטיס רשת עם כבל רשת, והגדרתי את הרשת. במחשב אחד יש את סמל "כבל רשת מנותק" (ובנורית הבקרה של הכרטיס רשת- אור אדום) ובמחשב האחר יש את סמל קישוריות מוגבלת או חסרה (נורית בקרה ירוקה) כיצד ניתן לסדר זאת ?

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  24. היי אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה, שתדע לחבר סרט בשני חלקים (או יותר) לקובץ אחד גדול, ותדע גם לעשות אותו הדבר לקבצי התרגום (מסוגים שונים, sub, srt, וכו'). היא חייבת להיות כמה שיותר פשוטה - בחירה של שני קבצים, לחיצה על "GO", לחכות (עדיף כמה שפחות, הוא לא צריך לפתוח ולדחוס מחדש חלילה, וכל מיני דברים כאלה), ולקבל קובץ יחיד ומאוחד. מישהו יודע? מישהו מכיר? תודה!

• 7 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. שלום אני חושד שיש לי מזיקים במחשב . בכל פעם שאני מפעיל תוכנה לבדיקת הרג'יסטרי היא נתקעת ויוצאת מכלל פעולה. אני מדבר על תוכנות כמו AD-AWARE או Ace Utilities. האם אתם יודעים למה זה קורה ? ומה אני צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ? תודה

• 7 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.