עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hagay21,

מעוניין שלא יופיע אייקון ליד השעון (בזמן שהתוכנה פועלת)

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by dids22,

אהלן!! תראו גמרתי להוריד קובץ וסגרתי את התוכנה(BitTornado) עכשיו איך אני יכול להעלות ( to upload) את מה שהורדתיבעזרת BitTornado?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  4. שלום . אני רוצה להעתיק את המועדפים שלי לכוהן גיבוי שלי איך אני עושה את זה בפייר פוקס ? ואם אפשר גם את כל הססמאות.... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by T-Flash,

יש לי קובץ PDF של אקרובט... שאני צריך להעתיק משם משהו... אכשיו, זה דיי ערוך כך שלכתוב את זה הרבה זמן... יש אפשרות כזאת?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברצוני להפוך את המחשב שלי לשני תחנות עבודה זאת אומר שלמחשב יהיו מחוברים שני מסכים שני מקלדות שני עכברים ושכל מחשב יפעל על user אחר האם יש תוכנה כל שהיא שעושה את זה? או שאפשר לעשות את זה ללא תוכנה?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by ran1809,

טוב קודם כל מצאתי לנכון לרשום את ההודעה בפורום הזה אם היא אינה מתאימה נא להעביר. עכשיו לשאלתי: אם מישהוא עיצב לי בכתב יד פונטים של אותיות ואני רוצה להכניס אותם למחשב ובעצם להפוך אותם לפונטים שמישים לכל דבר . האם יש אופצייה לעשות זאת? ואם כן אז איך? תודה מראש רן

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by bd,

אני לא מוצא תוכנה נורמלית

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  10. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  11. כשרשימת השירים ב-winamp נגמרת אז הוא מתחיל אותה מהתחלה בלופ, איך מפסיקים את זה?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  12. Started by nim901,

יש לי קבצי ASF של מדיה זורם (הורדתי מ blink182.com) ואני לא מצליח לראות אותם, איך אפשר לראות אותם? :s05:

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  13. האימיול לא מתחבר שהאנטי וירוס פנדה פעיל איך מפעלים את שניהם יחד (כי כרגע הפנדה לא פעיל הורדתי את כל ה-V של הפריוואל וכו') בישביל שהאימיול יתחבר אני יודע שצריך לפתוח פורטים בפנדה או באימיול אבל איך עושים את זה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. השאלה נמצאת בכותרת. הסיבה שאני לא רוצה מ-Fraps היא שהקובץ יוצא ענק, אז איזה תוכנה יש כדי שהסרט יצא קטן יותר?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. יש לי ווינדוס 10 , יש אפשרות בעזרת תוכנה להגדיל את כמות האייקונים ,ואפילו לא להיות מוגבל ? נגיד תפירט נפתח או משהו .(אני פחות מתחבר לתפריט הנפתח של ווינדוס. תודה.

16. חיפשתי פתרונות בגוגל והם לא ממש נחלו הצלחה. מצטער ש"הצפתי" ב-2 נושאים חדשים.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  17. Started by איתי 241,

שלום כיצד אפשר להשיג אופיס 2007 בחינם? אפשר להעתיק את זה ממחשב אחר? האם זה אפשרי ? ואם לא, כיצד ניתן להשיג את האופיס בחינם.? תודה.

18. איך אפשר להתאים גיפים שמורידים מאתרים ולהתאים אותם להודעות במסנג'ר? עד עכשיו פשוט הייתי מוריד את הגיף מאתר מסוים מנסה לשלוח אותו למישהו במסנג'ר והתוצאה היא תמונה קטנה שלא מבינים ממנה כלום איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. רובם הם או במצב רגיל או במצב נמוך וכמה בגבוה. יש אפשרות לגרום לשרתים להיות בגבוה? תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  20. Started by e.s,

אני התקנתי את התוכנה ואני מסה לעשות connect וזה לא מצליח להתחבר מה אמורים לעשות??

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. שלפי דעתי היא פשוט הכי פשוטה... אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות..... פשוט אני רוצה לשים תוכנה כלשהי במחשב אחד, במחשב השני שלא יהיה צורך להתקין תוכנה או משהו דומה, אלא רק להקיש IP, או להתחבר דרך רשת האינטרנט... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  22. Started by 3d7,

יש לי לקוחה שטוענת שמישהו פרץ לה לאימייל (תיבת דואר כמו Hotmail). יש לה מחשב נייד והיא משתמשת בו בבית ובעבודה, ובשני המקומות הרשת האלחוטית לא מוצפנת. בבית אמרתי לה שרצוי שהיא תצפין את הרשת האלחוטית, אבל בעבודה אי-אפשר להצפין כי זה לא תלוי בה. בנוסף לכך, אותו אדם שפרץ לה לתיבת דואר שלח לה אימייל שמוכיח שהוא קרא אימיילים שלה. אם זה אפשרי, אני צריך הסבר על איך אפשר להתחקות על אותו אדם לפי הכתובת אימייל בה הוא השתמש. אשמח לקבל תגובות מאנשים שמבינים בנושא.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, לאחרונה פיצלתי את ה-XP x64 שלי לשלושה משתמשים, משיקולי הרשאות, אבטחה וכו'. כשניסיתי לגרום ל-Chrome לעבוד עם כל המשתמשים גיליתי שההתקנה היא נפרדת לחלוטין לכל משתמש. מאחר שלא בא לי שלושה עותקים של התוכנה חפרתי קצת וגיליתי שהפתרון לעניין הוא התקנה של Google Pack. רק מה? לכאורה Google Pack לא תואם ל-XP x64 (לא שיש לי מושג למה... כרום רגיל תומך כמו גדול). אפשר לרמות את האתר שלהם ע"י החלפת user agent אבל ההתקנה פשוט לא עובדת: Google Pack is not supported on this version of Windows. (ניסיתי user agent של XP רגיל, Windows 7... כולם אותו דבר) יש למישהו פתרון לעניין הזה (התקנת Pack על x64 או התקנת כרום אחת ל-local machine)?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by TaMiRn2,

אני רוצה לחדד כמה שאפשר את התמונה בGOOGLE EARTH זה סתם מקום מבודד ולא חשוב שאני קורא לו בית אבל אני רוצה לנסות לחדד את הרזולוציה של התמונה כמה שאפשר איך עושים את זה? תודה...

• 3 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים