תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
- 

מחפש תוכנה שתזהה מתי מחברים למחשב הרדדיסק חיצוני ותבצע אוטומטית גיבוי לתיקיות מסויימות. יש צורך שהגיבוי ישמר במתכונת המקורית כלומר שמבנה התיקיות ישאר בדיוק אותו דבר בגיבוי ויהיה ניתן לגשת לחומר. כ"כ על התוכנה לזהות את הקבצים החדשים שנוספו ולגבות רק אותם. אשמח להמלצות.
- 

- 6 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

בייחוד עבור אלה שהיו מאוכזבים מהתמיכה שלו בקבצי שמע בפורמט WMA (תקיעות, קרטועים, חוסר תמיכה ב WaveOut וכו'...) ועוד כמה תיקונים. להלן רשימת העדכונים : Winamp 5.09 * New: By popular demand all "hTtP force to 'Now Playing'" support has been removed * New: Deletes in the Media Library now move files to the Recycle Bin * New: WMA Playback now works with WaveOut plugin * New: NSV Subtitles can be disabled on the fly * Fixed: Authentication for OGG/Vorbis streams * Fixed: Drag and Drop strange behavior in open file dialogs * Fixed: Stuttering WMA On Start and Seek * Fixed: NSV Video stall during buffering * Fixed: Autosize of video to be accurate to the Video size not snap s…
- 

- 2 תגובות
 - 594 צפיות

- 

- 

היי, ברשותי windows vista. מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל שלי. התקנתי על המחשב שלי VMWare Workstation 6.5 וניסיתי להעלות מכונה ויטואלית עם לינוקס. VMWare הקפיצה לי הודעה: Could not get vmx86 driver version: The handle is invalid. You have an incorrect version of driver "vmx86.sys". Try reinstalling VMWare Workstation. Failed to initialize monitor device. ומיד לאחר מכן כיבתה את המכונה הוירטואלית וכתבה: Cannot find a valid peer process to connect to אחרי חיפוש בגוגל הבנתי שאני צריך להפעיל את VMWare באמצעות Run As Administrator, וכך עשיתי. כאשר ניסיתי להפעיל שוב את המכונה הויטואלית קיבלתי הודעה: VMware Workstation has measured your CPU speed to be 2672 MHz, but Windows re…
- 

- 0 תגובות
 - 717 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, קניתי מחשב מפלצתי עם מפרט מאוד חזק בעשרת אלפים שח. חשבתי שאוכל לעבוד עם קבצי psd ענקיים שבהם אני בונה עיצוב לאייפד רזולוציות בסביבות 2000 על 2000 עם המון אלמניטים.חשבתי שהכל ילך טוב ואני לא ימתין זמן ממושך בהזזת אובייקטים.והופתעתי! הפוטושופ באמת עובד מאוד מהר אבל עומס בגרירת המון אלמנטים בו זמנית גם במחשב הזה הולך בקצב איטי. פוטושופ 64 ביט עם מעבד quad 3.7 ,כרטיס מסך 680 gtx 4bg ו 16 gb ram 2100mhz/ עם מפרט כזה לא חשבתי שאתקל שוב בבעיה הזאת. יש למישהו רעיון? תודה רבה.
- 

- 5 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

היום הופיעה לי תופעה מוזרה בזמן הצגת סרטים רואים כמו ערפל על התמונה. לא התקנתי בימים האחרונים שום דבר.
- 

- 12 תגובות
 - 872 צפיות

- 

- 

היי, השאלה בכותרת (ישומים פועלים=ישומים הפועלים במקביל לפעולת תוכנת הCPU-Z,כמו הiTunes). אשמח לשמוע חוות דעת...תודה רבה מאוד מראש .
- 

- 6 תגובות
 - 860 צפיות

- 

- 

שלום!! קניתי כרטיס טלוויזיה wintv pvr 150 ואני לא יודע איך אני עושה שאני יוכל לראות ערוצים של yes דרך התוכנה wintv מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני כבר על סף יאוש!!! תודה לעוזרים!!!
- 

- 21 תגובות
 - 2.4k צפיות

- 

- 

היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER
- 

- 2 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

צריכה עזרה, אתמול התחילה בעיה עם אינטרנט אקספלורר לא בטוחה שזה לא וירוס אבל הרצתי אתמול קספרסקי (הוא ישן) וחזר נקי. אני מתחברת לאינטרנט ומצליחה לגלוש לגוגל, כל אתר אחר אני מקבלת שגיאה של "internert explorer has encountered a problem" משהו בסגנון ואז יש אפשרות אם לשלוי report או לא או לעשות debug כשבוחרים לא- החלון נסגר. אם מחכים מספיק זמן הוא מעלה את כל האתר אבל ההודעה נשארת. כמו כן כשאני מנסה ב run לתת פקודה של cmd , אני לא מקבלת שום דבר - אין פרומפט של דוס. ניסיתי אתמול להתקין מחדש אקספלורר דרך דיסק ההתקנה של windows . לא עזר הבעיה נשארה. לפני שבעיה התחילה הצלחתי לגלוש בכמה אתרים, האם יכול להיות שתפסתי איזה וירוס משם?
- 

- 0 תגובות
 - 439 צפיות

- 

- 

קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?
- 

- 3 תגובות
 - 745 צפיות

- 

- 

יש לי דיסק קשיח נפח 320gb. עשיתי חלוקה דיסק קשיח 3 מחיצות. בעזרה תוכנה ghost. אבל לפני שחילקתי ghost מראה לי גודל קטן ולא מלא. עשיתי גם פקודה בדוס fdisk ולא מראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb... שחיקלתי אותו. היתקנתי חלונות XP. לחצתי קליק ימיני "מחשב שלי" --> "ניהול"--> ניהול דיסקים. וראיתי מחיצה מלאה בגודל 298.09 והחלוקה שווה. אבל חסרים לי עוד 20gb. איפה הם? האם יש פיתרון אחר תוכנה אחרת שעושה מחיצה בגודל מלא שיהיה 320gb. ואח"כ לחלק מחיצות שווה או קטן או יותר? אני מבקש שהתוכנה שעולה בהפעלה בתקליטור(דיסק) ניכנס לדוס ומראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb. ואח"כ לחלק אותו לפי מה שאני רוצה. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שגם מזהה דיסק קשיח מלא שאפילו בגודל 500gb בדוייק. איפה אפשר ל…
- 

- 2 תגובות
 - 806 צפיות

- 

- 

רשימת שינויים: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/16.0/releasenotes/
- 

- 0 תגובות
 - 759 צפיות

- 

- 

שלום לכולם. כבר הייתי עם הבעיה הזו והורדתי את TEAKUI והיא שינתה את רוב האייקונים, אבל ישנם אייקונים שנתקעו על הE של אקספלורר יש לי סרגל כלים של גוגל וכשאני מנסה להוסיף לו את החיפוש של יוטיוב אז האייקון עולה בצורת סימן שאלה , כאילו שהוא לא מצליח למצוא את האייקון הוספתי מועדפים חדשים וגם האייקון שלהם לא מתעדכן... למישהו יש פתרון?
- 

- 11 תגובות
 - 2.2k צפיות

- 

- 

יש לי את המכשיר COWONA2 ואני חלא יכול להעביר לשם סרטים בHD,גם בגלל שהם שוקלים מלא וגם בגלל הפורמט שלו איזה תכנה מהאלו שבנעוץ יעזרו לי בבעיה והן לא מסובכות כל כך לשימוש? תודה. AVI, ASF ו-WMV ומשתמש בקידודי DivX, XviD, MPEG-4 ו-WMV9 MP@LL המכשיר תומך: למקרה שלא הבנתם אותי אני צריך תכנה בשביל לשנות תפורמט כדי שהואי קרא אותו וגם בשביל לחתוך תסרט לשתי חלקים אבל שלא תיהיה תבעיה של הדליי עם הקול בסרט תודה.
- 

- 1 תגובה
 - 578 צפיות

- 

- 

בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit
- 

- 1 תגובה
 - 543 צפיות

- 

- 

תוכנה שתדע למחוק לחלוטין את ההיסטוריה של IE ושלא ישאר גם ה Auto Complet . דרך האופציה ב IE ה History נמחק אומנם אבל במידה ומתחילים לרשום שם של אתר אז ה Auto Complet נכנס לפעולה ואני רואה את כל שם האתר שביקרתי בו .
- 

- 3 תגובות
 - 620 צפיות

- 

- 

מה עושים?
- 

- 7 תגובות
 - 701 צפיות

- 

- 

מדובר בכרטיס זיכרון 4GB של חברה עלומת שם. יום בהיר אחד, לא ניתן לגשת יותר לכרטיס, בטענה שהוא לא מפורמט, ובחלון הפירמוט הוא מזוהה כבעל גודל של 128K בלבד. לא ניתן לפרמטו גם לגודל זה. מחפש תוכנה שתאפשר סיכוי כלשהו לשחזור החומר. תודה.
- 

- 5 תגובות
 - 3.2k צפיות

- 

- 

התקנתי תוכנת Norton Go-Back במחשב. לאחר יומיים עהודה תקינה המחשב נתקע ונאלצתי לעשות כיבוי מלא (hardreset). מרגע זה אני לא מצליח לעלות את המחשב - לאחר הדלקתו מתחיל לרוץ Norton Go-Back אשר מודיע על תקלה : GoBack Internal Error failure code gb_ui_support(1147) hit any key to reboot למעשה המחשב תקוע בלולאה אין סופית של אתחולים. האם יש למישהו רעיונות איך יו ציאים מהפלונטר?
- 

- 1 תגובה
 - 584 צפיות

- 

- 

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=2298&file=4&evp=a13dd4a122fe0db0d2c0317618cc7ab9
- 

- 0 תגובות
 - 760 צפיות

- 

- 

- 

לאחר התקנה מחדש של FF3 ארעה בעייה מוזרה. לאחר מספר דקות של גלישה בשועל (לא משנה לאילו אתרים), פתאום הוא חוטף את הקריזה של החיים שלו. בתוך שניות הוא עולה משימוש בזיכרון של 40-50M לסדר גודל של 300-400M. ובסה"כ יש לי 512M זיכרון. הדבר קורה גם במצב בטוח ללא אף הרחבה. במצב זה לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא באמצעות סיים תהליך ב-Alt-Contrl-Delete. במשך ה-2-3 דקות הראשונות השועל עובד כהלכה. הדבר קורה גם כאשר אין לשוניות פתוחות על אתר כלשהוא. כלאמר פתוחה לשונית אחת על About:Blank. חשבתי שישתחרר לאחר זמן מה - נאדה. האקספלורר עובד תקין. ההתקנה המחודשת של השועל באה בעקבות שחזור של הקובץ SYSTEM של ה-XP. השחזור הוא לתאריך שבו היה מותקן FF2. האם יש קשר בין השניים ? האם למיש…
- 

- 1 תגובה
 - 812 צפיות

- 

- 

שלום זו ציור שאני עושה עכשייו בפוטושופ ועדיין לא סיימתי אותה.. התחלתי סתם לצייר אלף ופתאום שמתי לב שהוא דומה לניקולס קייג' (השחקן) מה אתם אומרים ? LOL חחחחח...
- 

- 9 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אני מנסה להתקין את Vmware Workstation 7.1.2-301548 בסביבת host של windows 7 Starter. הבעיה: לאחר לחיצה על קובץ ההתקנה המחשב לא מראה סימני הפעלת ההתקנה ולאחר כ-20 שניות לערך, פולט לי הודעה: Error UI Timed out דיברתי עם התמיכה שלהם בארה"ב על העניין והוא אמר שאין לו פתרון עבורי ושאני אפנה לפורום שלהם, חיפשתי וראיתי שפנו בעניין אבל גם הם לא קיבלו תשובה... לא אמרתי נואש וחיפשתי בגוגל וגיליתי כביכול פתרון של להיכנס להגדרות האבטחה של IE8 (מה הקשר בכלל אבל בסדר...) ולאפשר שם איזשהו פרמטר שקשור בסקריפט, reboot ועדיין לא עובד... אני על סף ייאוש כבר וממש לא יודע מה לעשות עם זה.. לעולם לא אוכל להתקין את זה ?! עריכה ===== הסרתי את המק'אפי שהגיע עם הנטבוק (גם ככה דרש אקטיבציה), והבעיה…
- 

- 0 תגובות
 - 889 צפיות

- 

- 

שלום לכולם, יש פה אתר יפה מאוד ואני חדש כאן. אני צריך עזרה בקשר לתוכנת "realteck" שקשורה לכרטיס קול. יש כמו אפשרות כזאת בתוכנה, ממש ליד האפשרות של הקריוקי, אפשרות של הורדת טון של שיר.. זה כמו חצים כאלה למעלה ולמטה שבהם אפשרת לבחור אם רוצים את הטון גבוה יותר או נמוך מידי.. שאני רוצה להוריד את הטון אני לוחץ על החץ התחתון וזה מוריד לפי המספרים 1-, 2-,3-,4-. אפשר להוריד עד 4-.. שזה הטון הנמוך ביותר שאפשר לרדת איתו בתוכנה. עכשיו השאלה שלי היא כל מספר מאפיין הורדת טון שלם או חצי טון? לדוגמא, אם הורדתי את הטון ל1- , זאת אומרת שהורדתי את השיר בטון שלם או חצי טון? תודה רבה!! צריך עזרה דחוף חברים.
- 

- 0 תגובות
 - 755 צפיות

-