עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Boomer,

כשאני מכניס לו קובץ לתוך ה-Virtual CD-ROM אני לא רואה שום שינוי במצב הזיכרון הפנימי או במצב ההארדיסק (אין שינוי בכמה שטח פנוי...) אז איך זה עושה את זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by bliblablu,

היי,יש לי בעיות תאימות עם אתר פייסבוק. לדוגמא לינקים פתאום מופיעים במקומות שהם לא שייכים אליהם וגם אובייקטים נוספים בעמוד,ואז רק גלילה של הדף מסדרת אותם במיקום שלהם. זה לא שהאתר בלתי קריא,אבל עדיין מאוד מרגיז,ולא נפתר אחרי התקנת אקספלורר 9. האם אצל כולם קיימת הבעיה הזו ? נראה לי קצת מוזר כי בחיפוש בגוגל לא נתקלתי בעוד אנשים שהתלוננו על כך תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ORBIT,

לפתע פתאום, לאחר זמן רב מאד(*), החלו להיפתח בדפדפן (פיירפוקס + אקספלורר 8 ) לשוניות של אתרי פרסום. המחשב שלי מוגן וגם לא מתעסק בשטויות כגון: קישורים לא רלבנטים וכניסה לאתרים מפוקפקים וכו. סרקתי בעזרת Ad-Aware 2007 מעודכן ומחקתי באופן גורף (כדי להסיר ספק) את כל מה שנמצא בתוצאות החיפוש. מה עלי עוד לעשות כדי להיפטר מהמטרד הנ"ל, אגב, לפעמים זה נפתח מיד עם הפעלת אחד הדפדפנים וממשיך בגלישה השוטפת. (*) לפחות שלוש שנים שלא נתקלתי בתופעה הזאת. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

[attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום כולם, ניסיתי לאתר את הבעיה בכל דרך שווינדווס מציע והגעתי למבוי סתום מי שבאמת מבין אני חייב עזרה. אני צלם במקצועי ומגבה את כל החומר להארד דיסקים חיצוניים של Western Digital ההארד דיסק האחרון שרכשתי היה בנפח 1 טרה בייט ומכיל כ200 ג'יגה שהספקתי לגבות לפני מספר שבועות, באמצע העברה של קבצים מההארד דיסק הפנימי של המחשב אל ההארד דיסק החיצוני שמתי לב שההעברה נתקעה (ההודעה של "מעתיק קבצים" נראתה אך הזמן לא השתנה במשך דקות רבות לכן לחצתי ביטול וכשזה לא הגיב ניתקתי את ההארד דיסק מהUSB). כאשר חיברתי אותו מחדש לא הופיע הסמל של החברה בצמוד לאות המייצגת של הכונן כרגיל, וכן לא עלתה האופציה האוטומטית של ווינדווס לפתוח את הכונן בתיקיה במדיה פלייר וכדומה- גם, לא כרגיל. פתחתי את הכונן …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by gal1,

יש לי במקלדת את הכפתרוםי שמעבירים שירים אבל זה מעביר רק במדייה פלייר אפשר לעשות שזה יעביר שירים בוינאמפ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ZeeD,

ערב טוב, כאשר אני נכנס לאתר חיפוש, כמו גוגל, וואלה, ואני מקליד את מילת החיפוש, במקום עברית אני מקבל ג'יבריש. למישהו יש מושג למה ? משתמש ב IE.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. (אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה, אם לא בבקשה תפנו אותי לפורום המתאים) שלום לפני כמה ימים ניסיתי לפתוח קובץ ששלחו לי במסנג'ר (והגיע לתיקיה my recieved files שנמצאת בתוך my documents) אבל לא הצלחתי. חשבתי שזאת סתם איזה בעיה עם הקובץ, וניסיתי להכנס לתיקיה כדי לפתוח אותו משם, אבל כשניסיתי לפתוח אותה החלון פשוט נתקע. אותו דבר קרה כשניסיתי להכנס אליה דרך הסייר של ווינדוס. הצלחתי להכנס לתיקיה שנמצאת בתוכה (בעזרת העץ של הסייר) אבל לתיקיה עצמה לא. (אגב, יש לי XP HOME עם SP2, ובכלל מעדכן אותו קבוע) ניסיתי להעתיק את התיקיה בשלמותה למקום אחר במחשב ולפתוח אותה, וזה לא עזר. גם כשניסיתי לצרוב אותה, התוכנה פשוט נתקעה בשלב של בחירת הקבצים. התיקיה הזאת חשובה לי מאוד ויש שם הרבה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by The-Magician,

אני כמעט בטוח שהתוכנה חוסמת לי אופציות בדפדפן, אני לא רואה את התמונות בחנות של גוגל http://play.google.com/store איך אני יכול לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום חברים!! קודם כל חג שמח ושנה טובה לכל הפורום אני מחפשת תוכנה חינמית וטובה להצפנת כוננים במחשב הנייד שלי כדי להגן על קבצים במקרה של גניבה או אבידה של הנייד. בנוסף אני מחפשת גם תוכנה שתאתר לי את הנייד אם הוא נגנב ברגע שהוא מתחבר לאינטרנט. אני יודעת שיש את התוכנה Lojack שעושה את זה, היא בעצם מתקשרת לבעל המחשב ע"י אימייל, או משהו כזה לפי מה שהבנתי ומוסרת את המידע הדרוש כמו IP ומיקום וכו', ואז עם המידע הזה הולכים למשטרה והם אמורים לדעת איפה המחשב ממוקדם (משהו כזה...) אבל היא לא חינמית, אני אשמח לדעת אם יש תוכנות שעושות את אותו הדבר אבל שאינן עולות כסף. במקרה ולא אמצא משהו טוב אני כנראה כן אקנה את Lojack, רק השאלה אם היא עובדת גם בישראל, או שישנה הגבלה לארה"ב או משהו …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בוקר טוב לכולם! אני מנסה לראות תלוש חכם דרך אתר מלם ומקבל את מה שצירפתי פה במקום התלוש.. ניסיתי ב3 דפדפנים שונים ובטלפון ומקבל בכולם את הג'יבריש הזה. שאני מנסה מהמחשב בעבודה זה עובד. למישהו יש רעיון? �״�אJFIF``��C $.' ",#(7),01444'9=82<.342��C 2!!22222222222222222222222222222222222222222222222222�ְ÷"�ִ �ִµ}!1AQa"q2‘¡#B±ֱRׁנ$3br‚ %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyzƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��בגדהוזחטיךסעףפץצקרשת�ִ �ִµw!1AQaq"2B‘¡±ֱ #3Rנbrׁ $4ב%ס&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz‚ƒ„…†‡ˆ‰’“”•–—˜™¢£₪¥¦§¨©×²³´µ¶·¸¹÷ֲֳִֵֶַָֹֺׂ׃װױײ׳״��גדהוזחטיךעףפץצקרשת��?פ_ רOֳ—> ׀חֳתT³I§ְן#�ֶּלcRI$rIן[נ†ר[‏…½�b�גhנo�ˆ��°m·‏…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by jonson1,

שלום יש לי במחשב קבצים עם סיומות sql ו-aspx אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לפתוח קבצים אלו

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by GWeizman,

נראה לי יותר תוכנתי מאשר חומרתי. יש דרך להתאים אתרים למסך רחב? (צד משתמש, כמובן) תוסף לפיירפוקס, משהו במסך עצמו, כל דבר. נורא מפריע לי שהכל באמצע ככה. (מסך חדש, ד"א). תודה, גיא.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Burned,

לאחותי יש מחשב מלפני שנה וקצת, הרבה יותר חזק מהמחשב שלי, אבל שם הפלאש תוקע את האינטרנט לגמרי ואי אפשר לעשות איתו כלום.. כל אתר שיש פלאש ישר המחשב נתקע ויש 100% CPU USAGE.. יש לה ATHLON 64 3.2GHZ ATI HD3600 SERIES אין לי מושג מה הבעיה.. הבעיה נמשכת גם אחרי פירמוטים (הייתה גם בויסטה ועכשיו בווינדווס 7) חיפשתי בגוגל וחוץ מאנשים עם אותה בעיה לא מצאתי פתרון.. מישהו יכול לעזור? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by guuner,

שבת שלום. אז הבעיה היא בFF בזמן האחרון כל פעם שאני על הדפדפן כל פעם חלונות קופצים עם אתרים כמו פייסבוק טרוויאן המשחק ההוא ברשת ועוד כל מיני דברים ואין לי מושג ממה זה. בסריקה מהאנטיוירוס אין לי שום דבר. אני כבר נואש כל אתר שאני פותח קופצים לי 3 חלונות ישר וזה אוכל לי מלא זיכרון ומעצבן רצח מה עושים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by צחי,

שלום ברצוני לקנות רישיון בלבדשל Windows server 2008 איפה המקום הזול ביותר שניתן לקנות את הרישיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by brighi,

היי, כאמור יש ברשותי ALIENWARE M11X ומשום מה התמונה בסרטונים נמרחת, יש למישהו פיתרון? מה אני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב, שם האתר: GMAIL דפדפן: Chrome מערכת הפעלה: Windows 11 יש לי בעיה לאחרונה ב - GMAIL כאשר אני פותח מייל אני רואה מייל חלקי וחסר, רק מילים וחסרות התמונות ומופיע רק הסמליל של התמונה שהייתה אמורה להיות. זה קורה רנדומלי מכל מיני מיילים שקיבלתי וכל מיני חברות ולא רק במישהו ספציפי ששולח לי מייל. ניסיתי לבטל את כל התוספים שיש לי בכרום וזה לא עזר. האם יכול להיות העובדה שיש 32,000 מיילים בסה"כ ב-GMAIL מאז שפתחתי חשבון משפיע על טעינת התמונות? מה עוד יכול להיות הבעיה ומה הפתרון? תמונה מצורפת ממייל רנדומלי שהגיע אלי ממכבי תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by davidpo,

איך אני יכול להוציא כתוביות שמוטמעות בפורמט פלאש(SWF)?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, כבר שנים תהיתי מה שמו של התוסף שזכרתי לטובה ומאז שעשו עדכונים לא יכלתי להשתמש בו. התוסף מאפשר צפיה ביוטיוב מחלון קטן בדפדפן כשהוא מופיע על גביי הדף שאתה גולש בו עם אפשרות של להזיז אותו מצד לצד כפי רצונך וכו'. אתה יכול לתרגם איתו בבילון וגם לקרוא בויקיפדיה וכו'. אני לא זוכר רק אם הוא היה קשור איכשהו ל-greasemonkey. מישהו זוכר \ יודע על מה אני מדבר? תודה רבה לעוזרים, זה תוסף חובה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by iem,

ברשותי מספר קבצי RAR אבל הם לא מזוהים ע"י המחשב כקובץ RAR אלא כקובץ כללי למרות שתוכנת הפריסה מותקנת במחשב. הקובץ הראשון למשל מזוהה באופן הבא: File_Name.rar.001 השני מזוהה כך: File_Name.rar.002 וכך הלאה... מה לעשות כדי שאוכל לפרוס את כל הקבצים כמו במצב הרגיל ? תודה אנשים !

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום וערב טוב בעיה מעיקה...לאחרונה התקנתי את האקספלורר החדש ורק עכשיו שמתי לב שאני מקליד בפייסבוק נגיד והמילים מגיעות באיחור ואני צריך לחכות כאילו מישהו אחר מקליד את המילים.. בקצב ממש איטי ! וזה גם מעצבן כשאני מוחק בטעות זה מוחק יותר מדי אותיות ואתם יכולים לדמיין כבר איך זה מציק שמנסים להתכתב. בזמן שאני מקליד את האשכול הזה אני מבחין שגם פה יש סוג של דיליי אמנם פחות נוראי.. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה? האם אני חייב להסיר את האקספלורר החדש? והאם זה אפשרי בכלל לחזור לישן..? תודה רבה מראש והמשך ערב נעים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש דרייברים ללוח msi 915p combo-fr (ms-7058) הדיסק אבד והיה עליו הכל אני צריך דריבר גם לכרטיס רשת. תודה [=

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.