תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני עובר מדף אינטרנט אחד לדף אינטרנט אחר אין לי אפשרות לחזור לדף הקודם ע"י לחיצה על לחצן Back - מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור סימולציית תלת מימד של פעולת ירי באקדח. אשמח אם מישהו יפנה אותי למודולים מוכנים של האקדח והקליע (בקבצי mb). תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה שאני מפעיל את הפיירפוקס הוא מגיעה למינימום 163MB של זיכרון...ושאני משחק בחווה בפייסבוק הוא כבר ממש נתקע ומגיע ל512MB ול50% מעבד.... למה זה ככה?....
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הפיירפוקס שלי זוחל ואני מעוניין לשחזר את ההגדרות שלו לברירת המחדל (אולי זה יפתור לי את הבעיה) - איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתציג תמונות מתוך תיקייה על הדסקטופ. לא, לא כמו האפשרות להחליף wallpaper כל X זמן מתוך תיקייה, אלא מסגרת נפרדת שתציג תמונה. יש חיה כזאת? לא משנה לי איזו מסגרת זו ולא משנה לי אם זה תוסף לסקינים ל-RAINMETER, הכל יתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום מעלה צילום של התוכנה easeus אני מנסה להעביר את 11gb אל כונן c מקווה שזה הפורום הנכון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
כל אתר כמעט שאני נכנס הדפדפן מעביר אותו לCOMPBLIATY VIEW אין לי מושג למה! ניסיתי לבטל את זה אבל זה חוזר שוב ! זה ממש מעצבן זה מטעין לי אותו מחדש! יש פיתרון או משהו?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.giveawayoftheday.com/drive-copy-9-5-personal-edition-english-version/
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, יש בירשותי מחשב ישן שהוא משנת 2005 . אני רק רוצה לבקש אם אפשר לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך הנוכחי לפחות. שם וסוג הכרטיס מסך הינו- RADEON X800GT עכשיו הבעיה היא שאיני מצליח למצוא דריבר מתאים לכרטיס מסך הנ"ל. וכן, הכרטיס מסך עצמו לא משו ברמות, את זה אני יודע, אך לפחות שיהיה מעודכן אם אפשר. כבר אמרו לי שכרטיס מסך זה הוא דומה לכרטיס הישן- Nvidia6600 אז תודה אם אפשר להביא בבקשה את העידכון לכרטיס מסך- RADEON X800GT .
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי כעת ווינדוס 7 ב-32 ביט והוא עבד כרגיל. אחרי שהתקנתי את העדכונים הכנסתי את הדיסק של הדרייבר של הכרטיס מסך ATI CATALYST. לאחר ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה ריסטרט, כשהוא חזר המסך קפא לגמרי על התמונת רקע, אחרי הטעינה. התקנתי את הווינדוס מחדש וניסיתי הפעם להשתמש בדרייבר מהאינטרנט, שוב אותו הדבר - אין סרגל התחל ואני לא יכול לפתוח חלונות. אשמח לתשובה בהקדם, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה חוברת עבודה בתוך קובץ XLSX שוקלת מלבד להעביר חוברת חוברת לקובץ חדש ולראות גודל קובץ האם קיימת אופציה כזו תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא יודע למה זה קורה....אבל IE7 כל הזמן מגדיל את צריכת הזיכרון מה שמאט מאוד את התיפקוד של הדפדפן ניקיתי TEMP שדרגתי לIE8 וחזרתי ל IE7 זה לא וירוס ביטלתי את כל הסרגלים ( היה אחד של זינגה ואחד של סטאמבל) כלום לא עוזר לאט לאט ובהתמדה זה מגדיל את צריכת הזיכרון !!! לאחר חצי שעה שעה אני חייב לכבות את הכל כי זה מידי איטי כל זה לא קורה לי ב דפדפן כרום ( למשל ) אז מה לדעתכם הבעיה....????
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן לא רב עברתי לחלונות 7 (תענוג!), ובגלל שהיו לי מלא אנשים חשובים במייל שמרתי את הכתובות מ-ADDRESS BOOK. עשיתי EXPORT והכל, ושמרתי אותו על D כמובן (רק C התפרמט). בגלל שב-7 אין דבר כזה אאוטלוק אקספרס, ואני לא יודע אם LIVE MAIL זו תוכנה טובה, רציתי לעבור ל-THUNDERBIRD. שבה, אגב, אני לא מוצא את התיקייה בה הודעות ששלחתי נשמרות. איך זה נקרא? בכל אופן, כשעשיתי IMPORT לספר הכתובות, זה לא הצליח לקרוא כלום. למה? איך אני עושה אימפורט נורמאלי לכתובות? זה מאוד מאוד חשוב, וגם קצת דחוף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
להלן קוד: % I is a matrix [row;column] parfor k=1:row % can also be 'for' loop, row = 180,000! m=I(k,; % Extract a vector of the matrix x=0:(length(m)-1); % Form new vector from 0 to ... f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[3 7-0.1]); y(k)=cfun.c; % Extract the result end חלק מהוקטורים אינם מתאימים למודל או לנקודה ההתחלתית ומתקבלת הודעת שגיאה: ??? Error using ==> parallel_function at 587 Error in ==> fit at 437 Inf computed by model function. הבעיה שהלולאה נפסקת ויוצאת כאשר היא מגיעה לוקטור בעייתי כזה. א. איך ניתן לכפות על המטלב להמשיך את הלולאה? ב. כיצד ניתן לקבוע y(k)=NaN במקרה של וקטור כזה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
איך אני עושה שכשאני לוחץ על מקש בגיימפד נניח X או יפעיל לי מקש במקלדת אות או מספר למשל?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מקליט למצלמה נסתרת לעסק. הבעייה שהמקליט מקליט מהרגע ששמתי אותו, עד לסיום ההקלטה. ללא MOTION DETECT. יש לי סרט של 24 שעות, כולו נראה אותו הדבר, מלבד כמה דקות שמישהו נכנס וגונב. יש תוכנה שתאתר לי את הכמה דקות האלה? בתודה, אורי.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה, ליפני שבוע בערך התחילה לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב הוינדוס (7, 64 ביט) מזהה שתי רשתות (ציבוריות) ועל שנייהם אין אינטרנט. המחשב מתחבר לראוטר, וכבר כמה חודשים הכל עבד בסדר.. תמונה: http://img191.imageshack.us/img191/4449/35323286.jpg הקטע העוד יותר מוזר, שאם אני מפעיל את הוינדוס XP (שיש בהרד דיסק נפרד) הכל עובד כרגיל.. ואז אם אני חוזר לוינדוס 7 שוב הכל עובד, אבל בפעם הבאה שאני יפעיל כבר לא יעבוד פתרון נוסף שמצאתי הוא למחוק את ההתקנה של מתאם הרשת (בוינדוס 7) ואז לעשות הפעלה מחדש ואז הוא יתקין את זה לבד מחדש וזה יעבוד (עד הפעם הבא שאני יפעיל מחדש).. בקיצור כל הפתרונות האלו עובדים רק לפעם אחת וזה יוצא שכל יום אני צריך או להתקין את המתאם מחדש …
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש בעיה ל-Cubase 3SX לעבוד על Win 7 64bit? התוכנה עבדה טוב לפני על XP SP3 וכעת מסרבת לעבוד עם שגיאת SRV #001; CLED error איזה שהיא בעיה עם H2O driver?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
hello i don"t know whay but i can"t write in hebrew ?! i tray anything caps lock restart my keyborld but its just not working... i se the hebrew on my languagebar but its no write in hebrew
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש תוכנה חינמית (האמת אפשר גם לא...) לעריכת קבצי קול. מה שאני צריך זה לחתוך קטע משיר ולשלב בו fade in ו - fade out. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
הכרטיס מובנה על לוח האם.... Motherboard Name Asus P5Q Pro (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) אין לי מוסג מה הקרטיס קול בשורב הזו....לפי מה שידוע לי הוא צריך להיות פה.... תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-