תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הי יש לי חלונות 7 ואופיס 2003. תוכנת הדוא"ל שלי היא מוזילה ט'נדרבירד. גיליתי שבשונה מקודם, כאשר היה מותקן XP עם אאוטלוק, היה אייקון של משלוח מסמך ישירות מהוורד ואילו כעת, בתצורה הנוכחית, עם ט'נדרבירד, אין כזה אייקון. האם ניתן לשלוח ישירות מסמך מהוורד ואם כן, איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי שמעו, אני משתמש קבוע של פיירפוקס והבעיה ידועה לי ולהרבה אנשים שאחד החסרונות של הפיירפוקס זה הזליגת זיכרון. בעבר זה גם קרה לי לא זוכר איך פתרתי את זה אבל עכשיו זה שוב קורה, יוצא מצב שאני עם 6 טאבים פתוחים לדוגמה, והפיירפוקס עובר את ה 1,000,000K (כאשר באותו הזמן 2 קבצי וורד שפתוחים לוקחים רק 10,000K) הבעיה עם הפיירפוקס שלדעתי זה בגלל שבימים האחרונים נכנסתי להמון קישורים, הרבה, אבל אני יוצא מהם, הבעיה היא שלדעתי הוא לא מוחק את הזיכרון או משהו ואז על כל טאב שנפתח גם אם נסגר אחר כך, הוא עדיין שומר בזיכרון או משהו כזה לא יודע מה הוא עושה מצד שני חשדתי שזה אולי וירוס, למרות שסרקתי את המחשב עם Eset smart security ולא מצאתי כלום.. מה אפשר לעשות? זה פשוט מגיע לכמות זיכרון גבוה…
-
- 36 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני בעל אנטנה ומתאם USB של Aver TV ולא לגמרי מרוצה מהתוכנה השבאה עם הגרטיס או מטופציית הצפיה המובנת בחלונות. מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי ערוץ ביוטיוב עם שיעורים בתלת-ממד בעברית, השיעורים הם ב Autodesk 3ds max, כרגע יש בערוץ סדרה למתחילים באורך של 3 שעות, לימוד סדרה זו לא מצריך ידע קודם, בנוסף לכך יש סדרה למתקדמים באורך שעתיים, בסדרה זו לומדים דיגום דמות בפוליגונים. הנה קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/p מתוכנן עוד הרבה תוכן להמשך, תהנו, עודד אראל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ווינדוס 7 64 ביט. כאשר אני מעלה סרט AVI רגיל באמצעות התוכנה SUBTITLE WORKSHOP , הכול פועל כשורה. אבל כאשר אני רוצה לעבוד עם סרט בפורמט MKV שומעים רק את הקול אבל אין תמונה. התקנתי את חבילת המקודדים SHARK 07 (כולל החבילה שמותאמת ל-64 ביט, אבל זה לא עזר) הסרתי את חבילת המקודדים, והתקנתי רק את המפצל HAALI וכן את FFDSHOW העדכני ביותר, גרסה 3483. גם זה לא עוזר, למרות שניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות. אשמח אם מישהו יוכל להציע פיתרון תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי ממשהו שיש תוכנה שיודעת לזהות את הקול של מישהו (דרך המיקרופון) ולהפוך את זה לטקסט. הבנתי שיש תוכנה כזאת שאפילו תומכת בעברית, אם מישהו יוכל להביא לי שם של תוכנה כזאת אני מאוד ישמח. תודה לכל מי שיעזור, צחי.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אתם מכירים תוכנה לעריכת סרטים שעובדת עם MPG מקווה שיש לכם משהו ארד גונן
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כרטיס קול מהדגם הזה: cl-s801-s2c-6ch ומותקן לי על המחשב ווינדוס 7 אולטימייט 32 ביט וכבר כמה שעות שאני מחפש דרייבר לכרטיס הזה ולא מוצא אם מישהו יכול לעזור לי בעיניין אשמח מאוד תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני כיום משתמש ב-outloook על מנת לגשת לחשבון gmail שלי (לא סובל את הממשק של gmail) כשאני קורא מיילים ב-outlook הם עדיין נשמרים גם ב-gmail האם יש אפשרות להגדיר באותו אופן במחשב אחר עם outlook לגשת לאותו חשבון gmail או שזה יגרום לכך שמייל ש"ייקרא" ב-outlook במחשב אחד כבר לא יופיע ב-outlook במחשב השני ? אם כן -איך מגדירים את זה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את העדכון והמשכתי להריץ את הFF בכוונה לאתחל אותו אח"כ, כשאגמור לעבוד. בין לבין, הווינדוס התעדכן ואותחל. כאשר הרצתי את הFF, הוא התקין את העדכונים וקינפג אותם, ואז הFF פשוט לא עלה יותר. הוא לא הגיע גם לשלב של בדיקת התוספים וכו'. פשוט היה את מד ההתקדמות של ההתקנה, ואחרי שהוא סיים הפנדה לא עלתה לי יותר. פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ל- Media Player יש אופציה לחפש על פי שם הקובץ מידע על השיר (אלבום, זמר, שנת יציאה וכו'). האם יש עוד תוכנות שיכולות לעשות זאת? האם יש תוכנות שעושות רק את זה (מין ID Taggers שמסתנכרנים עם מסד נתונים און ליין)? תודה.
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אנשים תורידו ותנסו, דפדפן נפלא - עיצוב נקי , דפים נטענים במהירות רבה (הכי מהיר שיצא לי להשתמש בו בהשוואה לפיירפוקס וכרום ) עבדתי עם 20 טאבים פתוחים והמהירות נשמרה . גם בנושא התאימות טרם נתקלתי באתרים שעשו לי בעיות...אפל בהחלט עשו עבודה יפה וטובה יש תמיכה בHTML5 ,אומנם טרם תמיכה בכל הפונקציות האפשריות אבל בהחלט זה עובד יפה בהחלט שווה הצצה ואולי אפילו הפיכה לדפדפן דיפולטי.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן האחרון קורא לי יותר מידי שנפתחים לי חלונות עם פרסומות, זה קורא כשאני לוחץ על הדף אפילו אם זה סתם שטח ריק אפילו אין שום קישור. זה נראה לי מאוד מוזר, כי אף פעם זה לא קרא לי ככה וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות של החלונות קופצים או של משהו קשור וזה קורא לי ב 2 מחשבים שונים. האם זה וירוס אצלי, או משהו חדש באינטרנט שמתגבר על החסימות וקורה כך לכולם ולא רק לי? תודה רבה. נ.ב. פיירפוקס על ווינדוס 7 וגם על XP
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מזה כחודשיים שמופיעה לי הודעת שגיאה כאשר אני מפעיל את המחשב, גם לאחר פירמוט המחשב ההודעה ממשיכה להופיע. ייתכן וההודעה קשורה לזה שהחלפתי כרטיס מסך מ 6600gt ל hd4550, לפני מספר חודשים. להלן ההודעה שמופיעה http://yfrog.com/0p52440696j תודה מראש, יגאל
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע אבל הנה הסיפור מאחורי זה - קניתי מנורת LED שפועלת דרך חיבור USB, עכשיו אני רוצה שהיא תהיה מחוברת קבוע אבל לא רוצה שהיא תהיה פועלת קבוע. אז רציתי להפוך את החיבור USB ללא זמין דרך המנהל התקנים אבל אין את האפשרות הזאת. כי אני לא רוצה לחבר כל פעם ולנתק כל פעם - מסורבל ומעצבן.. יש איזו דרך של כמה לחיצות כפתור להדליק/לכבות את חיבור ה-USB - דרך המחשב עצמו..? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
האם יש אפשרות סינון תכנים בגלישה באקספלורר או ב-WIN 7?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום איך אני עושה כתב miror בOPEN OFFICE? זה אמור להיות בהגדרות הדפסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס 7, ואני מנסה לחלץ קובץ של 4GB וזה לוקח למעלה משעה! כשחילצתי עם 7ZIP זה רק טיפה יותר יציב אבל המהירות תמיד מתחילה מ30-20 מגה לשנייה ומהר יורד ל1 מגה לשנייה. איך פותרים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ MKV ששוקל קצת יותר מ8 גיגה ואני רוצה לחתוך אותו ל-2 כדי שיעלה לי על דיסק DVD כי אני רוצה לראות אותו בטלויזיה היא תומכת בFULL HD . באיזו תוכנה לשתמש ? (וירטואל דאב לא קורא קבצי MKV) תודה רבה !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התוכנה תמחק לכם את כל ההודעות מהאימייל בין אם תרצו אם לא תרצו, ללא אפשרות להחזיר אותם.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשחזור המערכת. שמעתי פעם על "גוסט" האם היא תוכנה טובה או שיש כבר משהו אחר או משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מקווה שאוכל להסביר את הבעיה.. אני משתמש באופיס 2007 ובמסגרת העבודה אני שולח מיילים עם הודעות לרשימות תפוצה, רשימות כתובות וכד'. כל מייל עם 90 מכותבים בעותק נסתר. הרשימות לא קבועות, אלא משתנות כל הזמן. הבעיה היא כשאני צריך לשלוח מייל על פי הרשימות - אם כתובת מופיעה פעמיים או יותר, הoutlook לא מיידע אותי על הכפילות - וכך אני שולח אותו מייל פעמיים או שלוש, דבר שמפריע הן למקבלים והן לי במסגרת העבודה. האם יש דרך לגרום לoutlook להתריע אם כתובת המייל כבר נמצאת בתוך רשימת המכותבים של המייל הנוכחי, וכך למנוע את הבעיה תודה..
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי שאלה כללית, לא בעיה כלשהי (בלי לפתוח פה ) מה זה בדיוק חתימה דיגיטלית של דרייבר? תודה רבה לעוזרים, שגיא.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אינלי מושג למה אבל פתאום סרטי mkv ושירים בflac לא עובדים לי. עד עכשיו זה עבד לי מצויין ולא שיניתי/הורדתי כלום ככה סתם פתאום. זה פשוט לא מפעיל אותם או רושם error בbsplayer למישהו יש מושג למה? (ישלי win7 אם זה קשור) עריכה: אוקיי מחקתי codacs והורדתי חדשים עכשיו הסרטים עובדים אבל עדיין יש את הבעיה עם שירים באיכות flac שמשום מה לא עובדים
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-