תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה
-
- 7 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היייי חזרתי לי מגרמניה המדהימה והתרגלתי לקום מוקדם אז היום קמתי לי ב9 בלי שום דבר לעשות אז גלשתי קצת אכלתי בוקר והלכתי לפוטושופ התוצאה מגניבה ביותר תהנו
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני צריך להתקין מחדש ווינדוס, אבל איבדתי את הקופסא של הדיסק אני יודע שיש דרך למצוא את המידע הזה על המחשב כשהווינדוס מותקן. אבל לא זוכר איך עושים את זה... מקווה שמישהו יוכל לרענן את זיכרוני...? תודה
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום מה קורה? טוב אז ככה אני רוצה לעשות איזה שהוא עבודה בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול להוסיף תמונות לתוכנה כך שאני יוכל להשתמש בהם או אם יש תוכנה אחרת להוספת תמונות לסרטון 2) אני מחפש מדריך או קובץ מוכן של ספר שנפתח והדפים יכולים לזוז 3) זה אני באופן כללי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות בסרטון אנימציה שבהתחלה חלק מצורה תיהיה ככה ובסוף היא תיהיה מעוקמת וכו'? 4) איך אני יכול לצבוע חלקים של צורה בצבעים שונים ואיך אני יכול להפריד אותם כלומר חתיכה מהצורה אני יכול להפריד ולהשתמש בתור צורה בפני עצמה תודה נ.ב את סעיף 2 אני ממש חייב וכמה שיותר מהר תודה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מנסה לצרף 2 תמונות אחת ליד השנייה, להדביק אותם בגלל שאני עובד עם 2 מסכים והייתי רוצה שבכל מסך תהיה לי תמונה שונה, אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות לבחור תמונת מסך שונה לכל צג אבל אני מעדיף בלי להתקין כלום. צירפתי לינק ל-2 התמונות, אשמח אם מישהו יוכל להדביק לי אותם ביחד, הרזולוציה שלהם היא בדיוק כמו שאני צריך (יש לי 2 מסכים עם 1920x1080) אם אפשר אז שהתמונה 47193-1920x1080 תהיה בצד שמאל. http://www.megaupload.com/?d=48UM7KB3 תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר להפצת קובץ באימיול מלבד להגדיר אותו על מצב שיחרור? יש איזו שהיא דרך לקדם אנשים שרוצים להוריד קובץ מסוים בתור?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמובן יש להתחשב באבטח, בצורה הכי טובה. להוציא את התוכנה של Norton ואת Messenger (remote admin תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה אשר היא פועלת כמו שעון מעורר כאשר מכוונים אותה לשעה מסויימת היא תפעיל קובץ mp3 (שיר) . תודה לכל המוכנים לעזור .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז התחלתי לנטב את הידע שלי בעיצוב למקומות חדשים. בכל מקרה התחלתי לעצב אובייקטים פשוטים ב3D max ותאמינו לי התוכנה לא קלה :-[. בכל מקרה רימון עשן: http://artista67.deviantart.com/art/3d-granade-131957728 ד.א נעזרתי במדריך ואשמח אם תשתפו אותי גם במדריכים מומלצים או בקהילות פעילות (מעדיף ישראליות) שיתמכו ויבקרו את העבודות שליץ תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בווידוס 7 ולעיתים תכופות אני מקבל הודעת שגיאה "dasdasqwe has stopped working" חיפשתי הסברים באינטרנט אבל לא מצאתי משהו חד משמעי, רב ההסברים נעו בין אפשרות לנוזקה כלשהי או שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב דרך הדפדפן. אם למישהו יש מושג מה זה ומה עושים אני אשמח לעזרה. [h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1] [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... יש לי בבית מחשב נייח ונייד... שניהם מחוברים ברשת אלחוטית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שתאפשר לי להשתמש במחשב הנייד כמקלדת ועכבר אלחוטיים לנייח. כלומר שאני אוכל בעצם להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד. אני יודע שיש את התוכנה remote desktop connection שמגיעה עם הוינדוס אבל מה שהיא עושה זה מעבירה הכל לנייד... גם את המסך... אני רוצה להמשיך לראות דרך המסך של הנייח ורק להשתמש בנייד כמקלדת ועכבר... מקווה שאני מובן, תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות טובות לצ'אט מצלמות?? תנו כל מה שיש אני מחפש משהו חדש... משעמם לי תודה.
-
- 7 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
מסיבות שלי אני רוצה לנעול את הכונן הקשיח. יש לי מספר חשבונות ב-XP PRO, ובעצם משאר החשבונות אני מעוניין מדי פעם (שוב מסיבות שלי) למנוע גישה למחשב, אז הסיסמאות על החשבונות שלהם לא באה בחשבון, כי הרי רק לפעמים אני רוצה למנוע את הגישה שלהם למחשב, לא תמיד. אז אני מחפש תוכנה חינמית שיכולה לנעול את הכונן הקשיח עוד לפני שווינדאוס בכלל נכנס לחלון שבו מוצדגים החשבונות ומשם עושים LOGINS. תודה.
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
:'( לעזאזל....400 אנשים היו לי שם...סעמק אחרי שבועיים שלא היה לי מחשב מישהו החליט לקחת לי דווקא את הססמא מהאייסי שלי.. מישהו יודע איך אפשר לקחת את האייסי שלי בחזרה? רק להחזיר אליי את כל האנשים האלו זה כאילו לעשות בצפר עוד פעם... ]=
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה כלומר הוטלה עליי משימה מההורים שלי למצוא תוכנה שתחסום אתרי פורנו... פשוט יש לי אח בן 15 וחצי שניכנס לאתרים הללו ולמרות שהוא אומר שהוא לא ניכנס אם אני עושה בדיקה בקבצים הזמניים בדיסק קשיח אני רואה שכן... אז זה או שיש תוכנה כשאת או שפשוט ייאלצו לנתק את המחשב כלומר קצת בעייתי כי זה המחשב של כול האחים שלי (לי יש את שלי אישי) יש תוכנה כזאת? משו חזק אבל שיחסום....אין לו מושג בתוכנות ככה שאני יוכל להתקין אותה ולהחביא אותה והוא לא יידע....פשוט לא ידוע לי על תוכנה כזאת ולא מצאתי משהו דומה... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1 מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון" האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד היום הייתי עם Kaspersky Anti-Vir וSygate. איזה שילוב הכי טוב נמצא כיום בשוק? תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום קהילת HWzone אז כך הורדתי תוכנה (Blue Coat K9 Web Protection) תוכנה שחוסמת אתרים פורנוגרפיה ועוד... אז חסמתי כמה אתרים עבר מלאה זמן שלא השתמשתי בתוכנה ושלשום נסתי לחסום אתר ופתיעום אומר לי שה הסיסמה שוגיא אני מנסה עוד עוד לא מצליח לפתוח ואז אני מפעיל את המחשב מחדש מנסה להיכנס לגוגל עדיין חוסם מתי שאני מנסה להסיר אני צריך לכתוב סיסמה ואז בצד יש אפשריות עם שחכוים את הסיסמה צריך להקליד את האימייל ואז שולח את הסיסמה באימייל אני רשמתי את האימייל מחכה יום יומים אין תגובה ??? בשביל להיפטר מהתכנה הזאות צריך לעשות פירמוט ואני לא רוצה יש לי הרבה דברים חושבים
-
- 7 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
שלום! אז מה ניסיתי: בדקתי שהפיירוול מאשר תICQ עדכנתי תICQ להכי חדש בדקתי שהפיירוול של הווינדוס מבוטל עשיתי ריסטרטים בדקתי אנשים שונים להוספה לרשימה זה מה שמופיע לי: בדקתי וכל האנשים האחרים יכולים להוסיף אותי.. רק אני לא אותם.. מה לעשות?? תודההה
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
That Bittorent requires a Java file, what should i install first the Java file or the bittorent? This is the best version to install? Thanks!
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
טוב אני רוצה להתחיל ללמוד גראפיקה ולעשות דברים מגניבים כמו כולם בפורום. השאלה היא ממה להתחיל ללמוד, אך להתחיל ומה עושים. וגם איזה תוכנות צריך ואיזה מידע צריך אני אשמח מאוד אם תענו על שאלותי. תודה :D :D :D :D :D
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-