עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ran1809,

אני מנסה להתקים את התוכנה כדי לקרוא מסמכי PDF הורדתי אותה מהאתר המקורי של החברה נראה שהוא מתקין ומסיים את ההתקנה אבל התוכנה בפועל לא מותקנת אין לה זכר במחשב וקבצים שלה לא פועלים כמובן! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן

2. Started by snirf,

אני צריך תוכנה טובה להעברת שידור באמצעות מצלמת אינטרנט. תוכנה שתעביר שידור באיכות טובה... (מלבד Windows media encoder) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by RoDeX,

שלום לכם, אני עורך מקצועי כבר כמה זמן, יש לי בעיה עם המחשב החדש. מדובר על התוכנות photoshop, sony vegas , after effects. יש לי Windows 7 64 bit. יש לי את התוכנות הללו ל64 ביט, אבל הבעיה היא שאני לא יכול לגרור דברים אליהם. זה פשוט אומר שאני לא יכול לגרור. איך אפשר לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by ozdaya,

שלום, יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 ובנוסף את התוכנה windows live movie maker (התקנתי את windows live essentials). בשימוש הראשון הורדתי קטעי וידאו מהמצלמה שלי (מגיע בפורמט MOV) וערכתי סרטון קצר באמצעות ה MOVIE MAKER. היום- לא יודע למה ומה השתנה אבל התוכנה לא קוראת את הפורמט MOV ואני לא יכול לערוך סרטונים! ניסיתי להוריד חבילת מקודדים מחדש וגם את הwindows live eddentials מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודע שאפשר להמיר את הקובץ לפורמט אחר אבל הMOVIE MAKER אמור לזהות גם את ה-MOV כפי שהיה לי בהתחלה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  6. Started by djelectric,

טוב בפשטות אני מחפש דרייבר להתקן מצלמת הרשת הזאת לחלונות XP וכן מן הסתם שהפכתי כל אבל וכל מה שמצאתי לא הביא לי התקן פועל ומזוהה כראוי כל מה שאני צריך זה את הקובץ הפשוט הזה להוסיף בהוספת חומרה ולגמור עניין. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום לכם בלי כוונה מחקתי תוכנת עריכת וידיאו וזה מחק לי את כל התיקיות עם הוידאו שערכתי דרכה....יש תוכנה שיודעת לשחזר קבצים? חינמי ולא חינמי לא משנה לי זה דיי חשוב...מדובר בקבצי וידאו .AVI .MPG .MP4 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. Started by scot,

בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by rbeny10,

מחפש בנרות את האייקון המצורף, בפורמט שקוף. למוצא/ת היקר [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by b.tiger,

שלום! הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לאשכול שלי ולכן פתחתי אותו פה. קניתי מחשב נייד לא מזמן שיש בו כבר ווינדוס והכל ,ועכשיו יש לי במחשב 2 אפשרויות להיכנס לאקספורר :ההאחד הוא רגיל והשני הוא 64 סיביות. עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף ?ולמה הביאו לי את שניהם?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by rbeny10,

איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 המטרה:הסתרה של פרטים בסרט

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by rbeny10,

איפה ניתן להוריד תכנה חינמית?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by snurf,

שלום לכולם, עייפתי מהנסיונות שלי בתור ילד קטן להערים על כל הפיירולים והאנטיורויס למינהם ולהתקינן ללא תשלום, וזה גם מגוחך - אתה מערים על הת כונה שאמורה להגן עליך ? באמ תאשפר לסמוך עליה אם אתה מערים עליה? אולי הכלים שבעזרתם אתה מרמה דווקא משתילים אצלך וירוסים למינהם ? בכל מקרה אשמח לשמוע כל חבילת אבטחה כוללת חינמית המורכבת מהכלים הבסיסים לפחות של אנטי וירוס ופיירוואל. אם לא ביחד אז גם המלצה על כל תוכנה לחוד תועיל. תודה מקרב לב! עד שיהיה לי כסף אני מוכרח לשמור על המידע שלי.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  15. שבת שלום, התקנתי XP חדש לאחר שהקודם קרס בצורה מפתיעה. עדכנתי הכל, ואז ניסיתי לעדכן את כ.המסך לגרסה החדשה ביותר (whql) שהיא 258.96, וכשאני מפעיל את המחשב מחדש- אני מקבל רזו' של 640X480 ו-4 ביט של צבע, ללא אפשרות לשנות. גיגלתי קצת, לא מצאתי תשובה חד משמעית. עשיתי ROLLBACK, וחזרתי לנק' המוצא. ניסיתי להתקין את ה whql הקודם (257.21)- אותה התוצאה. Rollback ושוב אנחנו באותה נקודה(שהיא אגב דרייברים מתחילת השנה). הסיבה אגב לרצון לשדרג היא תופעת Tearing ששמתי לב שקוראת בעת הפעלה סרטי HD (מה מותקן? ffdshow,ace filter , haali, core codec , והכל מוגדר היטב למיטב ידיעתי). תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  16. קבצי TS הם קבצי וידיאו הנוצרים כתוצאה מהקלטה באמצעות ממיר 5 הערוצים החינמי (DVB-T ) ראו קישור דומה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459258.msg3922559 מתברר שגם מי ששם צלחת לווין ומנסה להקליט שידורים באמצעות מקלט לוויני (DVB-S ) ניתקל באותה בעיה. ניסיון להקליט שידורים על-ידי הכנסת DISK ON KEY לחריץ ה-USB והפעלת פונקצית ההקלטה ,מביאה ליצירת וידיאו עם סיומת TS על גבי כרטיס הזיכרון. עד כה לא מצאתי שום דרך לנגן אותם באמצעות הכנסת ה-DOK למחשב האישי, תוך שימוש בתוכנות כמו VLC ,שבדרך כלל מצליחה להריץ את כל קבצי הוידיאו שישנם. האם יתכן שזה סוג של הגנה , על מנת למנוע העלאת תכני שידור לרשת?

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. יש מגוון דרכים לשמור קטעי וידיאו מאתרים כמו YOUTUBE . אולם בכל הנוגע לוידיאו שמשולב באתרים ישראלים ובמיוחד של YNET , האמצעים הללו אינם יעילים . לדוגמא : כיצד ניתן לשמור את קטע הוידיאו המופיע בקישור הבא : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917712,00.html

• 7 תגובות
    • 14.6k צפיות
  18. Started by matan13,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בעזרת התקנת דרייבר לכרטיס קול שפתאום החל לעשות בעיות בהתקנה. תמיד שפירמטתי(עם אותה גירסאת וינדוס, ממש אותו דיסק) התקנתי אותו, את הדרייבר, עם התוכנה שהוא בא איתה וההתקנה רצה חלק. אף פעם לא עשה לי שום בעיה, והיום פעם ראשונה שהוא עושה בעיות בהתקנה שלו. הדגם שלו הוא : SoundMax ADI1988 audio driver התקנתי אותו דרך הדרייבר הנמצא על הדיסק - לא תקין. גם שהורדתי את הדרייבר מהאינטררנט עשה לי את אותו הבעיה המוצאת במסך הזה : התקנתי גם רק את ה- INF ועדיין לא עובד תקין. למרות שבמהנהל התקנים הוא מותקן ורשום כהלכה. עזרתכם בבקשה, ממך נושאש כבר מהמקרה הזה. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by galr52,

שלום יש לי גויסטיק http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=2509 ואני מחפש לו דריבר לXP בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. אני משתמש ב Outlook 2010 [אך זה מתאים למיטב ידיעתי גם לגרסות קודמות]. נעלם לי המסך המפוצל, בו בחלק העליון מוצגות שורות הדוא"ל ובחלק התחתון תוכן השורה המוצגת. למיטב זכרוני זו הייתה ברירת המחדל, אך היא נעלמה פתאום לאחר ש Outlook נתקע ונסגר. לאחר שפתחתי מחדש אין תצוגה מפוצלת יותר... מישהו יודע איך מחזירים זאת ? [br]פורסם בתאריך: 4.08.2010 בשעה 19:11:48 OK! מצאתי חלונית קריאה.[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wooper,

אני צופה כל שבוע בהשרדות בנענע 10 האם יש דרך לצפות ללא הפרסומות המעצבנות?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. כשאני פותח אתר נכנסות חלונות של כל מיני אתרים שמחפשים פרסום מוצר כלשהו. (לא נראה לי סאפם) גם בזמן מנוחה שאני חוזר שוב להשתמש במחשב אני רואה חלון מול עיני ומבקש ממני לרשום מס' איימיל ופרטים אחרים . איך אפשר לחסום אותם שלא יעלו יותר. אמרו לי שזה מובנה בתוכנה. אני לא מאמין.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by tood,

היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ה פ נ י נ ה,

שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  25. Started by אישי555,

http://www.youtube.com/watch?v=jtgPvHD6HmU&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=fSfULFoMxe0&feature=related זה ממש יפה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים