עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by eyal,

אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולה אבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!! עזרה??!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by danezeq,

הצפיין תמונות של WINDOWS כולל כמה באגים שאני לא יכול לחיות איתם. יש המלצה לאחד קליל ומהיר ללא באגים? משהו בסגנון ACDSEE של פעם.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by uriya,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון מצורפת כאן תמונה של מנהל ההתקנים שלי, אני לא מוצא את ה usb שלי אך יש לי דברים אשר עובדים עם התקן זה ובכל זאת הוא לא נימצא מדוע? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....

8. קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09 רשיון לשנה ל-3 מחשבים רק ללקוחות חדשים נדרש לתת מספר כרטיס אשראי : Credit card required for verification ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ... שאלות: מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח .. האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, מישהו יודע אם אני אוכל להמיר את 2 מחיצות שלי במחשב מFAT32 לNTFS ללא אובדן מידע ? פרמוט לא בא בחשבון וכמו-כן גיבוי מאחר שמדובר במחיצות מאוד גדולות, בסביבות ה100 גיגה לאחת.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום .. אני רוצה תוכנת סריקה טובה שאפשר לשנות דברים למשל בתמונה או במסמך אחרי שסורקים .. ומה היא תוכנת הסריקה הכי ממומלצת ?? תודהה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לא מצאתי משהו כזה... movie maker לא מזהה את המצלמה ( תוכנות אחרות כן) מצלמת gpt ישנה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון... יש לי בבית מחשב נייח ונייד... שניהם מחוברים ברשת אלחוטית. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שתאפשר לי להשתמש במחשב הנייד כמקלדת ועכבר אלחוטיים לנייח. כלומר שאני אוכל בעצם להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד. אני יודע שיש את התוכנה remote desktop connection שמגיעה עם הוינדוס אבל מה שהיא עושה זה מעבירה הכל לנייד... גם את המסך... אני רוצה להמשיך לראות דרך המסך של הנייח ורק להשתמש בנייד כמקלדת ועכבר... מקווה שאני מובן, תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום איך מפעילים את הפונקציה של ייבוא וייצוא ב outlook 2007

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by frodo,

הורדתי סרט שרשום עליו AC3,הורדתי את המקודד (כי אני לא שומע קול בסרט) אבל המחשב שלי לא פותח אותו,איזה תוכנה אני צריך ובכלל מה צריך לעשות עם זה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by pyro_man,

מה דעתכם על העיצוב הזה כמובן שזה לא הסוף אבל זה הרב..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ariel-ro,

אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי NORTON 2010 , ויש קבצים שהוא רואה אותם כלא בטוחים (הם אינם וירוס) ומעביר אותם ל quarantined השאלה היא: איך אני מסמן בנורטון קובץ כבטוח כדי שלא יחשב כאיום וימחק? (ניסיתי לשחזר מ quarantined , הקובץ משוחזר ומייד נמחק שוב)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0n1,

פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. החלטתי להכין רקע של ה-DJ האהוב עליי - Skazi. בעיקרון אין פה עבודה מקצועית, מה שכן יש פה אלו צבעים יפים(לדעתי כמובן), ושילוב מוצלח של התמונות כל זה יוצר רקע חביב לשולחן עבודה http://img13.imageshack.us/my.php?image=151314971508149315121505151114.png

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by אקס מן,

שלום רב . חסר לי הקובץ הנ"ל אשמח עם למישהוא יש או יודע מהיכן להוריד . ניסיתי להוריד אך ללא הצלחה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by drbrain,

שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה. אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות. מקווה שתבינו את הבעיה. ;D תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לפני חודש בערך הורדתי תוסף שדליג על כל הפרסומות של YOUTUBE , אך השבוע פירמטתי את המחשב וזה כמובן לא נשמר. אני לא יודע איך קוראים לתוסף,ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי אותו. מישהו יודע איך קוראים לו?? תודה מראש!!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.