עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yaniv_Uzan,

חברה, אני יודע שהנושא כבר נטחן אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית... כל הטרדים סוטים לכיוונים אחרים ואני באמת מחפש תשובה חד משמעית יש לי סרט XVID במחשב וקובץ של התרגום בנפרד אני רוצה לראות את זה ב DVD בסלון כולל התרגום! איך אני הופך אותו ל SVCD בצורה הטובה ביותר כולל התרגום? האם אני יכול לצרף כמה תרגומים ולבחור את התרגום הרצוי כמו בסרט DVD מקורי? הכוונה לא לאחד את התרגום עם הסרט ולהשאיר אותו כקובץ רגיל ולשים כמה כאלה בכמה שפות שונות. בבקשה תנו לי תוכנה לא אכפת לי כמה היא עולה וגם אם יש אז תוכנה בחינם שאני אוכל לבדוק גם אותה. ועוד שאלה... נגיד והסרט של ה XVID הוא דיסק אחד 1. הבנתי ש SVCD יתפוס 2 דיסקים נכון? 2. יפה אם ככה אני יכול לצרוב SVCD על דיסק של DVD ואז אני אצטרך רק דיסק …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by za-david,

מכירים אתרים של צ'טים למשחקים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by badmama,

צהריים טובים! מישהו יודע כיצד אפשר לעשות אפקט רנטגן (XRAY) על אובייקט בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by aquas,

היי לא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד) כי ברגע שזה קורה המעבד על 100% זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחד מה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכים מקווה לפתור בעזרתכם את הבעיה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני מאוד אוהב את קספרסקי משתמש בא שנים אך מסיבות שלא אוכל לעלות על דף זה אני נאלץ להסיר ולהתקין אנטי וירוס אחר על מה אתם ממליצים ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. mui - multi language interface יש לי 2003 ובהתקנה הוא יצא באנגלית איך אני משנה אותו לעברית?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ZorD,

שלום. לפני זמן מה הורדתי את תוכנת ה-Bittorrent של ABC מפני שראיתי הרבה תגובות חיוביות על מהירויות התוכנה ועל התוכנה ביכלל, אך משום מה אני לא עובר את ה-12\15 KB/s ואני רוצה יותר :-\ אולי לא הגדרתי אותו כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע בנושא, ואם אנחנו כבר כאן בבקשה אימרו לי מה היא הגירסה המועדפת (ובזאת גם המהירה ביותר) שלכם. (לינק לקובץ יתקבל בשימחה) ובקשר ל-eMule אני מישתמש במוד של WFAW ואני כבר מישתמש בה כ-4 חודשים ואין שיפור משמעוטי במהירות ההורדה (הכוונה היא שיש לי מספיק קרטית בשל ההישתמשות הרבה שלי עם התוכנה אך המהירות עדיין לא גבוהה במיוחד) אולי המוד שבו אני מישתמש אינו מומלץ? אולי לא הגדרתי את האימיול כמו שצריך? אשמח לכל פיסת מידע גם בנושא זה, ושוב אם אנחנו כ…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dariel,

שלום רב ! יש לי תופעה שבזמן ניגון קיבצי וידאו (AVI, וכד') אני מקבל בכל מה שאני מתשמש -במדיה פלייר או בנירו מסך שחור שרואים את קובץ בצורה של כמה נקודות צבעוניות וזהו.אין כמובן בעיה ביוטיוב. שמתי הרבה דריברים. אבל אי אפשר לראות סרטים......... יהודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. איך שולחים הודעות ממחשב שולחני עם ווינדוס 7 לוואטסאפ ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. אצלי באירגון אנחנו משתמשים ב-OUTLOOK 2007 שמחובר לשרת EXCHANGE 2007. לא מזמן הותקן המחשב של אותו המשתמש מחדש, עקב בעיות רבות שלא קשורות ל-OUTLOOK. לאחר ההתקנה חלק מהמיילים שהם באנגלית נטו השורות פתאום החליטו שהם ניצמדות לצד ימין במקום לשמאל, ולפי טענתו של המשתמש לפני ההתקנה מחדש של המחשב זה היה תקין. חפרתי בהגדרות ניסיתי כל מני שינויים שהיו ניראים לי הגיוניים ושום דבר לא עזר. כעקרון אנחנו מתקינים אצלנו את OFFICE 2007 ENT SP2 בשפה העברית ולאחר מכן מתקינים חבלית שפה באנגלית, נכון אני יודע שזה נישמע קצת עקום, אבל זאת האופציה היחידה שמתאפשרת לי. אני ישמח אם משהו שמכיר את הבעיה ופתר אותה יוכל לשתף את הפורום בזה. תודה והמשך יום נעים, צחי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לרוב- אנשים מסבכים את כל העניין עם הכתוביות בסרטים.. אז רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף כתוביות לסרט שהוא מופיע בלי כתוביות זאת אומרת:יש לי כמה סרטים שהם בלי כתוביות ורציתי לדעת איך (!) אני יכול להוסיף להם כתוביות ומאיפה להוריד כתוביות לסרטים שברשותי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by oneofakind,

אני מנסה לצרוב סרט על דיסק רגיל. אני משתמש בתוכנה CDBurnerXp Pro 3 Freeware כאשר אני צורב הצריבה נפסקת ואני מקבל שגיאה כזו : A flaw exist in the power calibration area (1048) . ניסיתי לפני כן לצרוב דרך נירו וקיבלתי גם שגיאה שאומרת Could not perform EndTrack. לכן כנראה שהבעיה היא לא בתוכנה, מה יכולה להיות הבעיה אם כך ? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. חיפשתי בגוגל הכל ישן

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש לי מסך ישן מאוד כהה של מאג ואין לי אפשרות בווינדאוז לשנות את הבהירות שלו! בהגדרות של המסך עצמו הבהירות היא עד הסוף! אז אני צריך תוכנה חיצונית שתעשה את זה!

19. Started by rank1986,

קניתי מחשב חדש והתקנתי לו windows 7 64 עכשיו גם שאני מפעיל את המחשב מחדש ואחרי שהווינדוס עלה ושום תוכנה לא רצה ההארד לא מפסיק לעבוד הוא תמיד עושה את הרעש כאילו הוא מעתיק משהו. הוא לא על idle והנורה האדומה של הHDD תמיד פעילה מהבהבת זה מצב נורמלי זה אמור להיות ככה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כמו שרשום בכותרת,אני נכנס לפייס,מקיש שם משתמש וסיסמא זה עושה לי תדבר הבא. מה עושים נגד זה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אולי חלקכם כבר יודעים אבל הגירסא החדשה ל Forceware של Nvidia ממש זוועה לי אישית זה גרם ל Restart חוזר בזמן משחק. הגירסא ממש לא יציבה וגורמת הרבה בעיות תתרחקו ממנה עד ש Nvidia תשחרר משהו יותר נורמלי

22. שלום רב, יש לי כמה שאלות בנושא פלטפורמת הגיבויים של Ahsay אם יש מישהו שמבין בתוכנות שלהם כמו OBM ABS וכאלה.. אשמח לקצת מידע. תודה מראש לעוזרים.. (במידה ואני לא בפורום הנכון, אם אפשר להעביר לשם את הדיון, אני אשמח).

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by LOL,

שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by slimshady21,

יש לי דיסקט אתחול של התוכנה NORTON GHOST10 אבל היא לא מותקנת לי על המחשב. והבנתי גם שאפשר ליצור גיבוי- קובץ IMAGE ,גם בלי להתקין את התוכנה, אלא ישר מהBOOT. אז עשיתי BOOT מהדיסקט ונכנסתי ל- local>partition>to image. ככה צריך נכון? קיצר אחרי זה הוא נותן מסך ששואל איזה מחיצה אני רוצה לגבות, וסימנתי את מחיצה C (יש לי שתי מחיצות C ו-D ועל C מותקן הוינדוס). אבל אחרי זה כשהוא שואל איפה אני רוצה לשמור את קובץ הIMAGE, ואני צריך לשמור אותו על D מן הסתם - הוא לא מראה לי בכלל את כונן D. מישהו מכיר את התוכנה ואולי יודע מה הבעיה? ועוד שאלה: מה זה מחיצה שהיא Primary ומה זה Logical? פריימרי זה המחיצה שבה מותקן הוינדוס כאילו? תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by bykeking,

יש לי ספייוור מעצבן בטירוף במחשב! כל כמה דקות קופץ חלון של אקספלורר עם פירסומות לכל מיני אתרים (בארץ ובחו"ל). אי אפשר לכתוב ולראות סרטים!! זה גם מאט את המחשב מאוד! אי אפשר גם לשחק כי זה ממזער! ewido ו-spybot לא מצליחים להעיף את זה! אני לא יודע מה לעשות... בבקשה אני חייב המלצה לתוכנה נגד ספייוורים למיניהם. תודה!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים