עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ה - movie maker נופל מידי פעם , כשעושים ייבוא סרט לוקח לו המון זמן עד שהוא מביא ואחרי שמחברים 2-3 קטעים הוא "מתרסק". התקנתי אחר באנגלית אבל זה לא עזר, אני חושב שזאת התנגשות תוכנה. למישהו יש מושג מה יכול לגרום לזה? והיכן ניתן להוריד movie maker בעברית? אני לא מצליח לעשות update באתר של מיקרוסופט ומה שהצלחתי למצוא ברשת זה רק באנגלית. ודבר נוסף - לפעמים גם הפוטו שופ נופל - לא יודע אם יש קשר ביניהם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by taotao,

בכמה ימים האחרונים יש לי בעיה מאוד מעצבנת לכול אתר שאני נכנס (כולל הפורום החזק הזה).. אחרה כמה זמן (לא קבוע) או אם אני פותח כמה חלונות הוא מודיע לי שצריך לסגור את אקספלורר ולפעמיים הוא פשוט יוצא מהדפדפן לבד עשיתי סריקות של הכול (וירוסים תוכנות ריגול) ככה שזה לא זה חשבתי אולי למחוק את האקספלורר ולהתקין אותו מחדש רק שאני לא מוצא איך למחוק אותו..(זה לא צריך להיות מסובך אבל..).. צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. סוף סוף נראה שהפיתוח הרשמי של ה BITTORRENT מתחיל להראות יותר כמו תוכנות P2P מלאה, ולא רק תוכנה להורדת תכנים ספציפיים... בגרסא האחרונה של AZAREUS כבר היה לנו DECENTRALIZED P2P, ככה שאם יש TORRENT וה TRACKER שלו לא עובד, עדיין יהיה אפשר להוריד אותו מאנשים אחרים. http://azureus.sourceforge.net/whatsnew2300.php עכשיו הפיתוח הרשמי (דבר שיגרור בעתיד כנראה את כל ה CLIENTS), מוסיף ב BETA החדש אפשרות דומה ל AZAREUS של שיתוף קבצים בלי TRACKER, בדומה לפרוקוטול של KADEMILA (שה EMULE תומך בו), http://www.bittorrent.com/trackerless.html כמו כן, המפתח הולך להוסיף אופציה של חיפוש בכל הרשת השיתופית החדשה לתכנים מכל הסוגים.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089373,00.html משמע, כל …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. היי אני מחפש תוכנה שכל תפקידה הוא שבהקלקה עליה ייפתח תפריט התחל (המטרה: הטמעת פונקציה באחד מלחצני העכבר לפתיחת התוכנה כך שלבסוף ייצא שאוכל לפתוח את ווינדוס דרך הקלקה על העכבר). תפריט התחל - הכוונה לתפריט שמופיע כאשר מקליקים על מקש Windows שבמקלדת. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Zeos100,

יצא Kazaa Lite 2.0.0 מישום מה יש לינק להורדה רק בכתובת הבאה : www.kazaalite.nl ישנם עידכונים רבים כמו סורק וירוסים מובנה ועוד פרטים באתר קאזה הרשמי. צפו לעוד דברים ואם יש בעיה אשמח לעזור ... מישהו ניסה/ בדק ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by HFDO5,

מישהו יודע אם זה אפשרי להתקין את הנורטון 2003 על גרסא קודמת ולא יהיו בעיות עם זה? יש לי את הנורטון עם השנה הגבלה וזה הולך להיגמר אז אני רוצה להתקין את ה 2003 ואני לא יודע אם צריך להסיר קודם או ישר להתקין עליו.. עזרה? :

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ??

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by deadelus,

איך אני יכול לגרום למחשב לא להתנתק מהאינטרנט אחרי בערך שעתים ? יש לי yes wow 512 kbps ואני מוריד דברים ואחרי שאני הולך לבית ספר וכשאני חוזר הוא מנותק ! יש לי win xp home edition

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני לא יכול לשלוח הודעות דרך האווטלוק אקספרס (outlook express) כל פעם שאני מנסה לשלוח הודעה מופיעה השגיאה הזאת: אל תדאגו בקשר למה שמחקתי בלבן אני רוצה לשמור על שמו של חבר שלי. אבל זאת כתובת פעילה ואפשר לשלוח אליה. וזה קורה לי לא רק לכתובת הזאת. מה עושים ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by hwassaf,

הורדתי אמול את ה Trial, אבל הוא לא רוצה להעדכן לי... הוא כותב שהוא מעודכן אבל תאריך החתימות הוא 30 ל9 2009... זה תקלה זמנית ? והתקנתי פעמיים כבר וזה נשאר...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אני מקבל הודעה כזו: תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by potassium,

יש לי מחשב נקי ומפורמט. אם יש לי מערכת הפעלה שצרובה כקובץ ISO, מספיק שאני אעשה ב- BIOS שבעליית המחשב הוא יקרא מה- CD קודם, ולבד הוא יידע לזהות מה שעל הדיסק ולהתקין? השאלה נכונה לגבי כל תוכנה שצרובה כקובץ ISO. תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by zohar678,

יש פה בפורום אחד שהעלה קישור להורדה של תוכנה לשליחת SMS בחינם. כשבתי להתקין את התוכנה , הובלתי למעשה לאתר של מייקרוסופט שם הייתי צריך להורית את התוכנה שנקראת framework ברצוני לדעת למה משמשת תוכנה זאת והאם היא לא יכולה להזיק למחשב?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by rotman,

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ekmo,

שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by UrielZ,

שלום, שמי אוריאל ואני חדש פה בפורום. אני עוסק בפוטושופ כתחביב ואציתי לשתף אותכם בכמה מהעיצובים שלי. אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by carmelb,

הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ואיך אפשר להקליט את המוזיקה ממצגת?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by none,

מישהו אולי יודע איך לעשות Perfect Divx כלומר לשלב בין הLOW וה - FAST של DIVX 3.11 ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by nargsi,

ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by J0n1,

פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים