תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המצלמה Genius VideoCAM Series V2 כבר מעל לשנה. אני זוכר שהיא עבדה לי לפני חודש בערך, אבל מאז היא בארון ולא השתמשתי בה. היום נזכרתי בה אז התקנתי את הדרייבר המתאים מהדיסק שבא איתה והפעלתי את התוכנה שלה אחרי זה. אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת). יש לכם מושג מה הבעיה? דרך אגב, אני צריך להתקין את התוכנה REAL PLAYER בשביל שהמצלמה תפעל? כי מצורפת עם הדיסק של המצלמה התוכנה REAL PLYER, ולא נראה לי צירפו אותה סתם. אבל שוב יש כאן בעיה, כי כשאני מנסה להתקין את התוכנה REAL PLYER יוצאת לי הודעה של "MISSING UNINSTALLER" ואז אחרי כמה שניות הודעת שגיאה נוספת שהתוכנה לא יכולה להמשיך בהתקנה. עריכה: תוכנת REAL PLAYER, הגירסה האחרונה, הותקנה בהצלחה. אז אפשר לשלול אותה כגורם לבעיה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כמה תיקיות בכונן החיצוני שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך TUNEUP 2007 ודרך CCLEANER ולא הצליחו למחוק. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אח שלי (החרמן) לחץ YES כשקפץ לו חלון של ההתקנה המעצבנת הזאת של הסקס וזה התקין לו במחשב איזה משהו (כנראה) ובנוסף, זה עשה את דף הבית לדף של איזה אתר סקס וכעת, כל פעם שהוא מגדיר את דף הבית מחדש - דף הבית של אתר הסקס חוזר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו... תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09 רשיון לשנה ל-3 מחשבים רק ללקוחות חדשים נדרש לתת מספר כרטיס אשראי : Credit card required for verification ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ... שאלות: מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח .. האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני סיפריות של מוסיקה סיפריה אחת בפורמט FLAC וסיפריה שני בפורמט MP3 כל השמות בכל השירים בשני הסיפריות הם בדיוק אותו דבר פרט לסיומת שלהם {FLAC.* ו- MP3.* } מאחר ובסיפריה של FLAC המוסיקה מסודרת על פי שמות הלהקות ובפנים ישנה תת סיפריה של שם הדיסק . ובסיפריה של MP3 יש רק את שם הלהקה ושם זרוקים כל השירים. הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לעשות השוואה בין תת סיפריה {שם הדיסק בסיפרית FLAC} לבין הסיפריה ב MP3 {שם הלהקה בסיפרית MP3} וכך למצוא בסיפריה MP3 אילו שירים שייכים בדיוק לכל דיסק {על בסיס ההשוואה בסיפריה של FLAC} ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מקדלת MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD הורדתי את התוכנה שלה מהאתר של מיקרוסופט והתקנתי.. אבל יש לי כמה בעיות..באמצ המקדלת למעלה יש HOT KEYS של ניגון מדיות, הבעיה היא שכאני נגיד שומע וינאמפ אז הכפתורים האלה לא משפיעים חוץ מהכפתור "MEDIA" עצמו שמפעיל את הוינאמפ אה וגם הכפתור "PAUSE\PLAY" מפעיל את הוינאמפ כשהוא כבוי אך כשהוא דלוק הכפתור לא עושה כלום. בעיה נוספת שנתקלתי בה היא כשאני לוחץ F12 הוא מבצע את הפעולה של הכפתור "MUTE" ויש כבר כפתור בשביל זה אז אני לא צריך את זה ולא יודע איך להעיף את זה. אה והכפתורים לוויסות הווליום מווסתים אותו מהמערכת עצמה ואני מעדיף שזה יעשה את זה מתוך התוכנה המנגנת (WINAMP, MEDIA PLAYER או כל אחת אחרת) מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניס…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת כבדה והרבה פעמים שומעים קיטועים תודה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שקליטה באיכות טובה אתה מה שהולך אצלי במסך!!!! זה דיי דחוף!!!! תודה לעוזרים!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד, שהופיעה לאחרונה (XP SP2): כל עוד אני לא מתחבר לאינטרנט - המחשב עובד מצויין. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט (דרך חייגן), תוך זמן קצר (מדקה עד לחצי שעה) קורים הדברים הבאים: 1) הסאונד מפסיק לעבוד. גיליתי שזה בגלל שמשום מה ה service - windows audio מופסק, ורק אם אני מפעיל אותו ידנית דרך services.msc הוא חוזר לפעול. 2) האינטרנט מפסיק לפעול, ואני לא יכול להתחבר מחדש. כשאני לוחץ על החייגן אני רואה מסך מהבהב לחלקיק שנייה ונעלם. ואני חייב לעשות ריסטארט למחשב. 3) אם אני מכניס דיסק און קי, הוא לא מזוהה. שומעים את הגלינג, אבל אני לא רואה אותו ב my computer. כמו-כן, ראיתי כשזה קורה, מופסקים לי הרבה services ב services.msc. ניסיתי לאתחל את כולם, אך זה לא עזר בנושא האינ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה. איך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ח'ברה. יש לי שלט של XBOX דגם PL-3601 של חברת PELICAN. ואני מעוניין להפעיל אותו במחשב. אך הווינדוס XP מבקש דרייבר בשביל זה. מישהו יכול למצוא לי דרייבר בבקשה כי אני לא מוצא. תודה על העזרה .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש תוכנה ללכידת ועריכת וידאו. הורדתי את pinnacle videspin שאני מכיר והיא טובה לי, אבל יש בה חסרון אחד: אין לה לכידת וידאו... http://www.videospin.com/Redesign/ חיפשתי תוכנה ללכידת וידאו והיה נראה ש debut טובה ולוכדת גם ממצלמות וגם מהמסך ויופי טופי... http://debut-video-capture-software.software.informer.com/ אבל אחרי שהורדתי, התקנתי, חיברתי, התוכנה לא מזהה את המלצה לא בחיבור Firewire (אופטימלי מבחינת המחשב ) וגם לא ב USB2 (שאז המחשב מזהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט רגילה). מבקש עזרה: או מה צריך לעשות כדי שהתוכנה תזהה את המצלמה? לחילופין: מבקש המלצה על תוכנה ללכידת וידאו טובה וחינמית (אין לי בעיה גם עם המלצה לתוכנה אחרת שגם לוכדת וגם עורכת). המחשב: win7 מצלמת פנ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן להזמין צורב דיוידי חדש ומכשיר דיוידי לחדרי הקט.. אני צריך שתמליצו לי על תוכנות שימושיות שבהן אני יוכל לצרוב את הסרטים דיוידי, סדרות וכו'. תוכנות שאני יוכל ליצור גם תפריט נגיד לעונה שלמה של סדרה מסוימת ותוכנה שבה אני יוכל להדביק את הכתוביות לסרט עצמו.. תודה על העזרה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-