תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, התוכנה נראית אחלה והכל, חוץ מבעיה אחת. איך סוגרים אותה ? אין שם אפשרות כזאת, יש רק אפשרות ל Disable, שהיא לא תעבוד, אבל אני מתכוון שהיא גם לא תופיעה ב Processes ב Task Manager. ממש סגירה של התוכנה. אז ניסיתי לסגור אותה דרך ה Task Manager ( היא מפעילה 4 יישומים שונים אז סגרתי את כולם ), ואחרי זה שניסיתי להיכנס לאינטרנט ולגלוש קצת, הוא לא עובד, וזה לא עובד גם שאני עושה Reconnect. אז ניסיתי להפעיל את התוכנה מחדש, אבל זה לא עוזר, ובכלל, שאני מנסה לעשות Enable לתוכנה אחרי שסגרתי אותה דרך ה Task Manager, אני לא יכול, היא אומרת משהו " You are not the Supervisor " ואין לי שום אפשרויות. מקווה שתבינו את הבעיה. ;D תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולה אבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!! עזרה??!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל
-
הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי bsplayer 2.57 ווינדוס 7 שאני שם סרט HD 720P או 1080P עם תרגום לא מובנה ויש תקיעות בסרט כאילו הסרט חוזר אחורה וקדימה. בVLC זה עובד מצוין תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכרום כמו שאפשר לראות ואתמול פתאום יוטיוב החליט שלא בא שבוא פשוט לא עובד לי יותר על כרום כל פעם שנכנסתי לסירטון פשוט היה מסך שחור במקומו בלי קול או תמונה ניסיתי בפיירפוקס וזה הסכים לעבוד עם שהיום זה החליט לא לעבוד גם בפייר פוקס (בדיוק אותה תופעה של מסך שחור בלי קול ותמונה) וגם באקספלורר זה לא עובד אין לי מושג מה לבדוק או לעשות ואני אשמח לרעיונות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את שני התוכנות PREMIERE PRO 2 AFTER EFFECTS CS3 איך אני יכול להכין בהן פתיח לסרט? וגם איך שומרים נגיד את הסרט בפרמיר? איזה קודקים? אפשר מדריך צעד אחר צעד לשמירת סרט? כי כל פעם שאני שומר בפרמיר הוא יוצא מקורטע, למה זה? רק בMPEG 2 זה יוצר בסדר. ובקשר לפתיח: אני רוצה שיהיה כמו בVIVA LA BAM למי שמכיר אני לא יכין בדיוק אבל משהו בסגנון.. http://youtube.com/watch?v=DwAYB_X0oQY תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תוכנה שמסתירה קבצים ותיקיות FOLDER LOCK 5.7.0. הכל היה טוב ויפה עד שהתקנתי אנטי וירוס BITDEFENDER 2008 הרצתי סריקה מלאה של כל המחשב, ובסוף התברר ששאנטי וירוס שינה את השם לכל התיקיות המוסתרות שלי וכתב עליהם - Rootkit-Hidden Items , ועכשיו אין לי שום אפשרות לגשת לתיקיות ולקבצים הללו. אך הם קיימים כאשר אני עושה מאפיינים אני רואה שנשאר הנפח של הקבצים המוסתרים רק שהם בלתי נראים. וגם התוכנה FOLDER LOCK לא פותחת אותם. מה עליי לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי במייל את ההצעה להתקין חינם, בתוקף עד מחר 14-10-09 רשיון לשנה ל-3 מחשבים רק ללקוחות חדשים נדרש לתת מספר כרטיס אשראי : Credit card required for verification ובנוסף פרטים אישיים מלאים, שם כתובת מגורים מייל ... שאלות: מתן כרטיס אשראי מדאיג במקצת, בטח יעשו חידוש אוטומטי בתשלום בעוד שנה ולך תתווכח .. האם גרסת ה- PRO שווה את המאמץ ? (אני משתמש כיום ב ZA רגיל החינמי)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם הייתם רוצים לשכור מישהו שיעצב לכם אתר, והייתם יכולים לבחור רק לפי הלוגו, במה הייתם בוחרים : http://img75.imageshack.us/img75/3848/idan6or8.jpg http://img368.imageshack.us/img368/6695/lavender1111123234ds2.jpg או מה לדעתכם פשוט יפה, נעים ומקצועי יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש יל קובץ BIN בלי CUE איך אני יוצר לו אחד כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המחשבים שלי ברשת דבוקים בנימדה!!!!! יותר מ500 קבצים, והנורטון לא מצליח לתקן אף אחד מהם, ואפילו לא למחוק את כולם!!!!! וזה מחשבים שהשימוש בהם רב, והם מלאים במידע, כך שפורמט..... (((( Bahhhhh אני יגבה הכל ויפרמט מחדש כפי הנראה..... איזשהם עיצות לפני שנגזר דיני?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי מע' הפעלה מחדש, אין דרייבר לכ.קול ו-כ.מסך לפי איידה32, הלוח הוא P4M800-8237R-6A7L6PRAC-00 בחיפוש באינטרנט זה לא מעלה תוצאות מועילות, מיותר לציין שחיפשתי על הלוח עצמו במשך דקות ארוכות אזכור כלשהו לדגם ו/או יצרן, ופשוט לא כתוב כלום לוח 775 בן 3-4-5 שנים (לא ידוע בדיוק) תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-