תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני סיפריות של מוסיקה סיפריה אחת בפורמט FLAC וסיפריה שני בפורמט MP3 כל השמות בכל השירים בשני הסיפריות הם בדיוק אותו דבר פרט לסיומת שלהם {FLAC.* ו- MP3.* } מאחר ובסיפריה של FLAC המוסיקה מסודרת על פי שמות הלהקות ובפנים ישנה תת סיפריה של שם הדיסק . ובסיפריה של MP3 יש רק את שם הלהקה ושם זרוקים כל השירים. הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לעשות השוואה בין תת סיפריה {שם הדיסק בסיפרית FLAC} לבין הסיפריה ב MP3 {שם הלהקה בסיפרית MP3} וכך למצוא בסיפריה MP3 אילו שירים שייכים בדיוק לכל דיסק {על בסיס ההשוואה בסיפריה של FLAC} ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה הרצאות אונליין שאני אמור לעבור ..ואני מנסה להכפיל את המהירות צפייה בהרצאה. קיימת תוכנה כלשהי שיכולה לעשות את זה מבלי להוריד את הוידאו למחשב? כי ניסיתי להוריד את הווידאו למחשב, הבעיה שהוא נשמר לי ב2 קבצי FLV נפרדים, אחד של המרצה מדבר, והשני של המצגת..ככה שזה לא כל כך עוזר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא קשורה באופן ישיר לאתר מסויים אבל במהלך גלישה אני רואה כל מיני מילים מודגשות בצבע ירוק עם שני קווים מתחת . מחקתי והתקנתי שוב את הדפדפן אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך מבטלים את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר קישור לכמה תוכנות או הסבר אודה מאוד תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד, שהופיעה לאחרונה (XP SP2): כל עוד אני לא מתחבר לאינטרנט - המחשב עובד מצויין. ברגע שאני מתחבר לאינטרנט (דרך חייגן), תוך זמן קצר (מדקה עד לחצי שעה) קורים הדברים הבאים: 1) הסאונד מפסיק לעבוד. גיליתי שזה בגלל שמשום מה ה service - windows audio מופסק, ורק אם אני מפעיל אותו ידנית דרך services.msc הוא חוזר לפעול. 2) האינטרנט מפסיק לפעול, ואני לא יכול להתחבר מחדש. כשאני לוחץ על החייגן אני רואה מסך מהבהב לחלקיק שנייה ונעלם. ואני חייב לעשות ריסטארט למחשב. 3) אם אני מכניס דיסק און קי, הוא לא מזוהה. שומעים את הגלינג, אבל אני לא רואה אותו ב my computer. כמו-כן, ראיתי כשזה קורה, מופסקים לי הרבה services ב services.msc. ניסיתי לאתחל את כולם, אך זה לא עזר בנושא האינ…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהביטורנט שלו לא פעול ושאל איזה פורטים צריך לפתוח לראוטר בשביל הביטורנט? לי אין מושג ,אם משהו יודע שיעזור בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחתוך תמונה מסויימת שיש לי במחשב לגודל של תמונת פספורט. אין לי פוטושופ. יש איזה תוכנה חינמית או אולי בעזרת הצייר אפשר? אבל אני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ BIN ואת ה CUE שלו אבל כשאני מנסה לפתוח אותו עם הדמון טולז או אלכוהול או נרו אני מקבל הודעת שגיאה שהקיו שיט לא תקין זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי, השאלה היא האם הבעיה בתוכנה או שהאימג' פגום, יש קבצים שהדמון לא מצליח לפתוח ורק עם האלכוהול אפשר לצרוב ואז להפעיל, במקרה הזה גם זה לא עובד. פתרונים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Jscript שכמו לחצן ה'מפרט מחשב' שליד המשתמש, פשוט לא עובד. =\ What do I do?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ! יש לי תופעה שבזמן ניגון קיבצי וידאו (AVI, וכד') אני מקבל בכל מה שאני מתשמש -במדיה פלייר או בנירו מסך שחור שרואים את קובץ בצורה של כמה נקודות צבעוניות וזהו.אין כמובן בעיה ביוטיוב. שמתי הרבה דריברים. אבל אי אפשר לראות סרטים......... יהודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש יל קובץ BIN בלי CUE איך אני יוצר לו אחד כזה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה EASY BOOT ואני לא מצליח להגדיר את הבוט אני מצליח לעצב אותו אבל הלינקים לא עובדים מישהו יכול אולי לעזור לי איך מגדירים אני מנסה להכניס בדיסק אחד את XP בעברית ובאנגלית אם למישהו יש שם של תוכנה אחרת עם הסבר איך לעשות את זה אני אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשים יקרים מישהו יכול לעזור במפתחות פעילים חדשים לקספרסקי 2009 ??? כי זה נהייה כמו מלחמה שלהם נגדנו כל שבוע חוסמים הכל ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור גישה למספר משתמשים שונים ב-OUTLOOK. מוגדרות לי שני תיבות מייל, ואני רוצה שכל אחד שיפתח את ה-outlook יקבל את המייל שלו. כרגע אין לי שמות משתמשים שונים בכניסה לווינדוס, ואני גם מעדיף שזה ישאר ככה. האם זה אפשרי? או שאני חייב להגדיר שמות משתמש שונים בכניסה לווינדוס ואז יהיה אפשר איכשהו להגדיר גם ב-OUTLOOK?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה (אני חושב?!), יש לי את התוכנה הזו, bitcomet, אבל משהו לא ברור לי, למה היא לא נישארת על מהירות הורדה קבועה או לפחות שתהיה עיקבית, מה ז"א? לפעמים המהירות היא 175-181kb\s אבל לפעמים זה יורד ל-10-15 kb\s מדוע ולמה?, האם זה בגלל שהמודם שלי מחובר באמצעות usb למחשב או שזה בכלל לא קשור למהירות הורדה? (אני פועל באמצעות שיטת האילמניציה, קודם אני שולל את כל האפשרויות שבכלל קיימות), רוחב הפס שלי הינו 1.5 על 256. אנא עיזרו לי לדעת למה זה לא עקבי כ"כ!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-