עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bengo5,

איזה אנטי וירוס יותר טוב ועדיף? נוד 32 שקיבלתי על המחשב ויש לי אותו שנה כבר.. או נורטון 2007 מקורי שקיבלתי בדיסק+סריאלים שרשומים על הדיסק?

2. שלום רב! מה שלומכם? רציתי לדעת איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת ביצועים ומבחינת הכל? פנדה או ביט דיפנדר??? תודה רבה חברה!

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by omer358,

איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by bushman,

המחשב חדש אחרי פירמוט ואני מחמש ממש ממש שונא את נורטון שזה הבררת מחדל שלי אז אם למישהו יש הצעה בשבילי היא תתקבל בברכה כי אני בבלבלות ואני לא יודע מה להתקין

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Burkey,

שלום, מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין לראשונה חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שרכשתי. זו פעם ראשונה שלי עם חלונות 7 ועם 64 ביט, אז רציתי להתייעץ אתכם איזה אנטי וירוס (חינמי) כדאי לי להתקין. קראתי הרבה ברשת, וכל פעם ממליצים על משהו אחר, הרבה אנשים אוהבים את Avira, יש כאלה שאת AVG ויש שדווקא את Avast. שמתי לב שלאף אחת מהתוכנות אין גרסת 64 ביט...חבל. איזה אנטי וירוס כדאי להתקין ואם אפשר לדעת למה ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by den,

המחשב שלי מאוד מאוד חלש: P3 800 Mhz SD-RAM 128 MB ויש לי שתי תוכנות של Symantec: Norton System works 2002 Norton internet security 2003 קראתי על כך שהתוכנות של Symantec מאוד כבדות ואני פוחד שזה יכביד מאוד על המחשב שלי. איזו גירסא להתקין? האם יש אנטי וירוס חינמי?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  7. למחשבים ישנים , פנטיום 3 תודה

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  8. איזה אנטי וירוס משתמש בהכי פחות משאבי מעבד או זיכרון ראם?? כאילו פחות מאיט את המערכת אם לא הבנתם. NOD32, panda, kasparsky, Norton או מה שתציעו. אני מחפש אנטי וירוס טוב וחזק שישתדל לא לאפשר כניסת וירוסים (בזה אני אציין את הנורטון לטובה) ושכמה שפחות יאט את המחשב.

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  9. אני אקנה לו סיריאל חוקי לשנה לאנטי וירוס NOD32 יש לי מערכת הפעלה של וינדוס 8 אני יודע שיש וינדוס מובנה בפנים, אבל עדיין (וירוסי כופר שרצים לאחרונה וזה... למה להסתכן? סיריאל גם ככה לא כזה יקר) רק לפני שאני קונה לNOD32 אולי יש אחד אחר שכדאי לקנות עבורו? נורטון הבנתי עדיף שלא. קספרסקי נחשב טוב אבל כבד מNOD32 על המחשב. יש המלצה על משהו אחר או להישאר עם זה? ::)))

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. איזה אנטי וירוס נחשב להכי טוב היום?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  11. Started by rotman,

norton anti virus 2007 או המקאפי החינמי של AOL? אשמח לקבל תגובות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Little_Nigger,

כרגע יש לי נוד32 ו AD-AWARE לא מספיק לי.... איזה מהאנטי ווירוס הבאים הכי עדיף??.. AVG Anti-Virus v7 5 472-DVT Symantec AntiVirus Corporate v10 1 6 6000-ZWTiSO Kaspersky Anti-Virus v7 0 0 125 WinAll-DEC0DE Kaspersky Anti-Virus v6 0 1 411 WinAll-TWK אין לי מושג ואני חייב עזרה!!!!!!!!!!!! :kopfpatsch: תודה מראש.......

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  13. שלום אנשים, אני כבר שנתיים עובד עם החבילת אבטחה של מקאפי. בזמן האחרון אני שומע כל מיני דברים על זה שהמקאפי מכביד יותר מדי על המחשב ושיש אנטי וירוסים בהרבה יותר טובים. רציתי לשמוע את דעתכם האם כדאי לעבור? שמעתי דברים חיוביים מאוד על NOD32. הבעיה הרצינית שלי עם מקאפי היא שאני חושד שהיא חוסמת לי את הגישה החלקה לתוכנות כמו אזוראוס, יוטורנט ואימיול... נא דעתכם בנושא, בתודה מראש, עפר

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. אני רוצה לדעת איזה תוכנות הכי מומלצות ובכלל להתקין כמה במקביל ? יש כאלה שעושות סריקה תמידית ? איך זה עובד ?

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  15. רציתי לשאול איזה אנטי-וירוס הוא הכי כדאי לי להתקין על המחשב שהוא לא יאיט את המחשב במידה גבוהה (כמה שפחות יותר טוב) ומומלץ. תודה מראש על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by davidcohen,

שלום יש לי מחשב חדש ואני רוצה לקנות אנטי-וירוס הכי טוב שיש... אני בכלל לא מוגבל בכסף תגידו לי איזה אנטי-וירוס הכי משתלם לי לקנות, כמובן שמדובר בהכי חדשים שיצאו [אנטי-וירוסים של 2006] בבקשה תענו לפי מה שטוב ולא לפי מה שיש לכם בבית תודה לכל העונים

• 69 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. מחפש אנטיוירוס חינמי שיהיה יחסית קליל ואמין מכל האפשרויות שקיומות היום איזה הכי כדי להתקין? והאם בכלל שווה להשקיע על אחת התוכנות של internet security ?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by alergic,

הנעוץ פה לא ממש מעודכן ( 2006) ורציתי לדעת איזה אנטי וירוס נותן את התמורה הטובה ביותר לזיהוי וירוסים והאטת מחשב נמוכה?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  19. F-Prot antivirus 3.15 bitdefender 7.2 איזה יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איזה אנטיוירוס הכי כדי להתקין חוץ מNOD32 וKASPERSKY?

• 66 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. Started by boynet2,

אשמח להמלצות האנטיוירוס האחרון שהשתמשתי בו היה נראה לי נורטון ב2005

• 21 תגובות
    • 7.7k צפיות
  22. יש לי ידידה שיש לה מחשב פנטיום 3 800 מגה הרץ ו256 ראם ואת האמת בסטנרנד של היום אני לא יודע מה להתקין לה האם כדאי לה ללכת על הFIREWALL של סיגייט? או שהוא יהיה כבד מדי ואנטיוירוס זאת גם בחירה קשה צריך משהו שיעשה את העבודה ולא יקח הרבה מהמשאבים של המערכת חשוב לציין שיש לה במחשב ווינדוס 2000 יש לכם הצעות לאנטי וירוס וFIREWALL? כי אני חושב שהיום חייבים את שניהם אם היא לא רוצה כל שבוע ללכת לטכנאי שיתקן לה את המחשב

• 5 תגובות
    • 528 צפיות
  23. איזה אנטיוירוס חינמי הכי טוב נכון להיום ?

• 25 תגובות
    • 9.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים