עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by limer,

יש לי שני סיפריות של מוסיקה סיפריה אחת בפורמט FLAC וסיפריה שני בפורמט MP3 כל השמות בכל השירים בשני הסיפריות הם בדיוק אותו דבר פרט לסיומת שלהם {FLAC.* ו- MP3.* } מאחר ובסיפריה של FLAC המוסיקה מסודרת על פי שמות הלהקות ובפנים ישנה תת סיפריה של שם הדיסק . ובסיפריה של MP3 יש רק את שם הלהקה ושם זרוקים כל השירים. הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לעשות השוואה בין תת סיפריה {שם הדיסק בסיפרית FLAC} לבין הסיפריה ב MP3 {שם הלהקה בסיפרית MP3} וכך למצוא בסיפריה MP3 אילו שירים שייכים בדיוק לכל דיסק {על בסיס ההשוואה בסיפריה של FLAC} ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by totah,

תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by CRYSMAN,

שלום נמאס לי מכל ההורדות שאחרי שבועיים המפתחות והסיריאלים נחסמים אני רוצה המלצה לאנטיוירוס ממש טוב כי אם אני משקיע כסף אני רוצה שיהיה תמורה איזה אנטוירוס הכיטוב היום בושק? יוצא לי הרבה להיתקל בקבצים מפוקפקים ואני כמעט כל חודשיים מפרמט את המחשב.. אני עכשיו עם AVG וMALWAREBYTES ושניהם לא מוצאים וירוסים אבל המחשב איטי ברמות !! בפתיחת קבצים / תיקיות / הורדות / אינטרנט הכל.. תודה ד"א רציתי לשאול אם אפשר להוריד מדיה סנטר לXP כתוסף ולא כמערכת הפעלה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי בעייה שלא קשורה באופן ישיר לאתר מסויים אבל במהלך גלישה אני רואה כל מיני מילים מודגשות בצבע ירוק עם שני קווים מתחת . מחקתי והתקנתי שוב את הדפדפן אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך מבטלים את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. גרסת ה- WINRAR היא 3.93 ( אני יודע שהיא די ישנה, השאלה אם החדשות בכלל משפרות דרמטית את המהירות ), מחשב בן קצת יותר משנה, I5 4 ליבות 2.8, דיסק שעליו התבצע הכיווץ- בלאק קאוויאר של ווסטרן- בקיצור, החומרה היא לא הבעיה. הכיווץ היה לקובץ ראר אחד, ולא חלקים, והתבצע לאותה מחיצה של הדיסק- בכל מקרה, הזמן נראה לי מוגזם לחלוטין- האם אני טועה, וזה פחות או יותר משך הזמן הנדרש?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by deso,

מה זה בדיוק RapidShare? זאת תוכנה שנותנת להוריד דברים מהאתר? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ward,

הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by what the fuck,

אז ככה: הקלטתי סרט התוכנה FRPAS, יצא 4 ג'יגה =\ עכשיו אני רוצה למחוק אותו, ניסיתי רגיל ולא היה אפשר, כי היה כתוב שאיזושהיא תוכנה משתמשת בו. הסרתי את התוכנה שאיתה הקלטתי את הסרט מה MSCONFIG, עשיתי ריסטארט ובכל זאת אי אפשר למחוק את הקובץ. העליתי במצב בטוח, והצלחתי למחוק את הקובץ, אבל לא מהסל מחזור, עדיין איזושהי תוכנה משתמשת בו. מה לעשות ??

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tamiravigan,

יש לי פרמיר CS3 10.01 אני מכין סרט של כ40 דקות, בינתיים הוא 16 דקות. רוב הקבצים הם ממצלמה דיגיטלית MINIDV והם בפורמט DV וחלק ממש ממש קטן הוא ממצלמת 8MM שהועתקה למחשב לקובץ DIVX. לוקח לי המון זמן להוציא את הסרט בפורמט DV(כשעה וחצי ואפילו שעתיים וחצי) ורציתי לשאול אם יש דרך לייעל את העבודה ולהמהיר את הרינדור? והשאלה העיקרית היא, כשלוחצים אנטר בפרמיר הוא מתחיל לרנדר. למה זה תורם? המפרט רשום בצד והוינדוס הוא ויסטה אולטימט 64 יש לי 3GB זיכרון: 2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 1GB של OCZ 800MHZ ו2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 512MB של SUPERTALENT 667MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ot,

האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. קניתי דיסק מקורי של dvd ומיכוון שהוא יקר בטירוף (250 שקל!!!) אני רוצה לצרוב אותו, עכשיו יש כאלה שישר יגידו ווארז! אבל אני יודע שיש וקיים חוק כזה שמותר לי לגבות את הדיסקים שקניתי למקרה שיקרה להם משהו, אז עכשיו אם זה מותר לדבר על זה פה (ואני לא חדש ומודע לחוקים) שיגידו המנהלים ואני ישים את השאלות שלי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nargsi,

ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ag43,

אני מחפש תוכנה שתאפשר ל2 מחשבים לשתף את הוידאו והאודיו שלהם אחד עם השני ברשת מקומית. בעצם מדובר על שיחת וידאו. ניסתי עם סקייפ אבל הDELAY גבוה מדי. יש תוכנה המאפשרת לשני מחשבים מריצי WINDOWS לעשות שיחה כזו על גבי רשת הWIFI המקומית?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by מכבי חיפה,

אני מכניס דיסק לצורב וסם את ואז נכנס ל נירו DATA DISC ואז הבא ואז אני סם שני קבצי POWERPOINT .. עושה ניקסת -> BURN אחרי זה הדיסק יוצא לבד , והנירו כותבת ..PLEASE INSERT THE MEDIUM TO WRITE TO ?? מה הבעיה ?? מישהו ?????

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by carmelb,

הורדתי את המשחק סימס 2 שבא בכמה תיקיות. בכל תיקיה היו קבצי MDF,MDS שהבנתי שהם קבצי IMAGE ןצריך לפתוח אותם עם תוכנה מסויימת או באיזושהי דרך מסויימת אני ישמח לעזרה כי באמת שאין לי מושג מה לעשות ואני מ-ת-ה לשחק!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by taotao,

בכמה ימים האחרונים יש לי בעיה מאוד מעצבנת לכול אתר שאני נכנס (כולל הפורום החזק הזה).. אחרה כמה זמן (לא קבוע) או אם אני פותח כמה חלונות הוא מודיע לי שצריך לסגור את אקספלורר ולפעמיים הוא פשוט יוצא מהדפדפן לבד עשיתי סריקות של הכול (וירוסים תוכנות ריגול) ככה שזה לא זה חשבתי אולי למחוק את האקספלורר ולהתקין אותו מחדש רק שאני לא מוצא איך למחוק אותו..(זה לא צריך להיות מסובך אבל..).. צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by alex.turovsky,

Symptoms One day suddenly most of the important features of Windows are grayed out or turned off (like the taskbar is not working anymore, or services.msc or msconfig etc'...) and this appears on the desktop: Solution To Remove Security Tool and SecurityTool, download Malware bytes, run it and restart your PC http://www.malwarebytes.org *This is a case study of an issue I just had and thought to share with the readers. Alexander Turovsky.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. עד כה היו לי כמה אנשים ספציפים שמהם הייתי מקבל כל יום הודעה במסנג'ר עם קישור לאתר כלשהו, הם אמרו שהם לא שלחו לי את ההודעה הזו וזה נשלח אוטומטית. היום אני מקבל את אותם הודעות כבר מהמון אנשים ברשימה שלי גם כאלה שלא מחוברים למסנג'ר, כל פעם קישור לאתר אחר... עשיתי סריקה אצלי נגד וירוסים ונגד תוכנות ריגול ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות נגד זה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eyal,

אני שולח לחבר שלי כל הזמן כל מיני דברים ובסוף שאני צריך משהו הוא מנסה לשלוח אני מאשר את הקבלה של הקובץ וחלון ההעברה עולה אבל קצב ההעברה נשאר על 0 ולא מעביר כלום!! עזרה??!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.