עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by krispelj,

שלום, אני הבעלים המאושרים של Acer aspire one ao722-bz545 וברכישה הקבוצתית האחרונה רכשתי כונן SSD של 128 GB. למרות מאמצי הרבים לא הצלחתי למצוא מדריך ראוי לאיך להחליף את הכונן (לא פיזית, זה ידוע) באופן בטוח וללא איבוד מידע. האידיאל הוא אם יהיה אפשר פשות לעשות Image מלא למחשב. אם למישהו יש מדריך, או אם אפשר להסביר לי את התהליך בכמה שלבים קצרים אני ממש ממש אשמח! תודה רבה לכל העונים יונתן. נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון :\

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Kitt0s,

אוקי אז ככה, יש לי בבית ספר מערכת תאורה די פשוטה, היא כוללת יחידת דימר, פאנל שליטה וכמה עשרות תומאסים / ליקוים.. הפאנל שליטה די מעפן, ואני יודע שקיימים תוכנות לשליטה על התאורה, אבל אני לא יודע איך קוראים להן.. מישהו מכיר איזשהיא תוכנה? (אפילו בכסף) אני מניח שאת הדימר מחברים למחשב דרך קבל רשת, אבל השאלה היא מהי תוכנת השליטה...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. (ניסיון אישי בבקשה, לא "שמעתי ראיתי") עברתי לפני מספר חודשים מ-NOD32 2.7 (פלוס Sygate Personal Firewall) ל-Kaspersky Internet Security 7.0, ואני מוכרח להודות שבאופן כללי אני דיי מאוכזב. הפיירוול מאוד לא ידידותי, הוא יותר מזכיר לי את הפיירוול של ה-XP עם שתי הגדרות "פועל / לא פועל" מאשר את ה-Sygate ז"ל שהיה לי לפני כן. הוא לא מאפשר לי לראות את תעבורת הרשת שלי, וגם כשאני מנסה להשתמש ב-Netlimiter אז משום מה ה-process שלו מוצג שם בתור משהו בעל תעבורה (כי הוא כביכול סורק הכל) ולכן אם בפועל אני מוריד למשל ב-150KB/s, ה-netlimiter מציג סה"כ 300KB/s (כי יש 150 של התוכנות האמיתיות, ועוד 150 דימיוניים של ה-KIS). בנוסף לזה, יש איתו איזושהיא בעיה מאוד הזוייה, מדיי פעם הוא פשוט חונק…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by wow,

איזה אתם מכירים?(לא רק בארץ)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. מאיפה שאני לא מחפש זה לא מוריד.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, הורדתי את הקובץ הבא: http://www.transtitles.co.il/joinus.pdf שהוא טופס בPDF. באתר החברה נאמר למלא את הטופס, לשמור ולשלוח להם בחזרה במייל. הבעיה היא שacrobat reader אומר לי שלא ניתן לשמור את הטופס עם הפרטים, רק להדפיסו. יש פתרון לבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by orenmj23,

שלום לכולם ושבוע טוב, אם מישהו יכול לעזור לי אם זה אני אשמח, בכל מקרה יש לי בעיה עם תוכנת חשבשבת לדוס (אני עובד דרך חלונות 98 ומשתמש במסך הדוס שלה). הבעיה התחילה להתרחש לאחר שקיבלתי תקייה של חברות וניסיתי להתקין אותה, כנראה שזה שיבש משהו במערכת. לאחר מחיקה של התקייה התוכנה חזרה לעבוד אבל עדיין יש שגיאות בחלק מהפעולות. השגיאה שאני מקבל היא כזאת: RUNTIME ERROR R6000 STACK ERROR אם למישהו יש ידיעה כיצד לפתור זאת אשמח, תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי אנטי וירוס NOD32.. מה עוד כדאי לי להוריד? שישמור לי על המחשב מפני רוגלות וכל זה..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תגידו יש איזשהו תוכנה שמתרגמת את כול העמוד בלחיצה? ראיתי אצל חבר שלי היא מתרגמת את כול העמוד עיברית-אנגלית-אנגלית-עיברית.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום אני מריץ 2 מכונות וירטואליות הכל עובד מאוד לאט מה יכול לשפר מאוד את הביצועים הנה המפרש שלי AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition Triple Core AM2 BOX Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Special Ops Edition POWERCOLOR ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500ET 500Watt

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

http://img224.imageshack.us/img224/7963/skylight3dv.jpg לא מוצלח במיוחד, זקוק לעוד קצת ליטוש אבל סך הכל נראה לי שיצא בסדר זמן הרינדור היה ארוך משצפיתי אבל לדעתי התוצאה שווה את המאמץ.... לא יודע אם רואים את זה, אבל בכללי ניסיתי לעבוד לפי הדוגמא שPure Gold עשה.. הוא נתן את הקו הכללי... תגובות והערות בונות יתקבלו בבכה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ward,

הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. זה מאוד יעזור לי עם כל המאמרים שאני צריך לתרגם. ??? שמעתי שיש תוכנה שמתרגמת דפים ברשת מאנגלית לעברית! מהיכן אפשר להוריד : את הפלא

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש COMPUMAP אבל היא ישנה. יש למישהו המלצה לתוכנה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש לי NORTON 2010 , ויש קבצים שהוא רואה אותם כלא בטוחים (הם אינם וירוס) ומעביר אותם ל quarantined השאלה היא: איך אני מסמן בנורטון קובץ כבטוח כדי שלא יחשב כאיום וימחק? (ניסיתי לשחזר מ quarantined , הקובץ משוחזר ומייד נמחק שוב)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Amit Adler,

אני מחפש וצריך תכנת עיבוד תמלילים דגש pro מפעם באופן שיהיה ניתן להתקין במחשב בחדש שלי

17. Started by elad-k1,

איך אני מסתיר שלא יראו לי את ip?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by vered,

כנסו לדף הזה: http://www.igl.net/php/page.php?p=lad_frame&t=base&lng=eng&l=fsgin&g=classic יש למעלה שלוש תיבות, יש ללחוץ על התיבה המרכזית ולבחור 1-100 ונא ללחוץ DISPLAY עולה טבלה, לפעמים זה לוקח זמן, קצת סבלנות, ואם כתוב SERVER BESY לחצו שוב על DISPLAY. אחרי שתופיע הרשימה, מופיעה טבלה מאוד מפורטת, אני צריכה דרך להעתיק רק את --שני הטורים משמאל,-- (המספרים והשמות). אבל שאני מעתיקה ל-WORD, מופיע לי איזה כתובת אחרי כל שם וזה נורא מסרבל, אני צריכה להעתיק רק טקסט, בלי כתובות אינטרנט ובלי האייקונים הקטנים של G או P. מי מוצא לי פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by silky,

שלום רב, במסגרת עבודתי אני נכנס לאתרי https:// ומקבל שגיאת Certificate Error. לאחר מכן אני לוחץ להמשיך. רציתי לדעת האם מישהו מכיר דרך מהימנה לבטל את ההודעה ולתת לי להיכנס לאתרים ללא בדיקת ה Certificated שלהם? עשיתי חיפושים די מקיפים בגוגל ומצאתי שם הסברים על שינויים של ה INTERNET OPTIONS-SECURITY וגם ב INTERNET OPTIONS-ADVANCED אבל עדיין אני מקבל את הודעה השגיאה כל פעם שאני נכנס לאתר שכזה. עזרה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, אז ככה... כתבתי להנאתי את הגיליון הבא של יומן הרשת, והבנתי שהמצב של הRAM שלי לא ממש מזהיר, ושעליי להדליק מחדש את המחשב. שמרתי את הקובץ, כיביתי את וורד, ולחצתי באופן עצבני ביותר על כפתור הכיבוי (זה שעל הקופסה). המחשב נדלק מחדש, הכל טוב ויפה. אבל ליבי נפעם לגלות כי המסמך שניסחתי כה יפה וטרחתי לכתוב נשבר. לצערי הרב, אינני יכול להעלות את המסמך לאינטרנט או לחשוף את ביפנכם [אלא אם כן תעשו למחשב שלי Remote assistance] מכיוון שהוא מכיל מידע שבשלב זה אמור להיות חסוי. אפרט את הבעיה: כאשר אני מפעיל את הקובץ אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Word cannot start the converter mswd6_32.wpc כמה פעמים, וכאשר אני גומר ללחוץ על הודעות השגיאה (כולם נושאים את אותה תווית), נפתח חלון שמבקש מ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לאחרונה התקנתי את Tor ו-Tor button ( תוסף ל-FF של התוכנה TOR) ומאז הלחצן האמצעי בעכבר לא עושה לי שום פעולה ב-FF אין לי מושג איך לבדוק את זה עוד במקומות אחרים אבל איך אני בודק או מחזירים את הלחצן האמצעי לפעולה? הפתרון: הסרת התוכנה (עדיף עם Your uninsteller 2008 ) וריסט של המחשב המצב יחזור לקדמותו אחרי כמה שניות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ekmo,

שלום. לאחרונה התקנתי אאוטלוק 2007 וכאשר אני מנסה למחוק מיילים מתוך תיקיית ההודעות הנכנסות המייל שאמור היה להימחק פשוט מופיע עם קו חוצה לכל אורכו, הכותרת קצת יותר דהויה אבל בסה"כ הוא נשאר במקומו ולא עובר לתיקיית "פריטים שנמחקו". אני זוכר שהתופעה הזו הייתה קיימת גם בגירסת 2003 אך שם היה לי קל לסדר את העניין ופה משום מה אני לא מצליח למצוא איך לבטל את התופעה הזו. אני בסה"כ רוצה שהמיילים שנמחקים יעברו לתיקיית "פריטים שנמחקו" וזה הכל, בלי שאריות בתיקיית הנכנסים. איזה הגדרה צריך לשנות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shimon23,

מתחיל להימאס לי לשאול שאלות - מרוב הבעיות שבאות לי. והזוכה הפעם: יש לי סורק של genius עם חיבור lpt 1 וכשאני מחבר את הסורק ומתקין את התוכנה, המחשב לא מזהה את הסורק. הוא אומר שאו שהסורק לא מחובר לחשמל(והוא מחובר) או שהכבל Lpt לא מחובר או לא מופעל(והוא מחובר), אז מה לעשות מה זה האופציה של מופעל?(ממתי צריך להפעיל כבל lpt)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by benkapon,

שבוע שעבר הורדתי את העדכון sp1 של ה xp וכמה ימים אחרי התקנתי נורטון אינטרנט סקיוריטי. ומאז אני לא יכל לשלוח קבצים במסנגר למרות שאין לי פיירוואל (גם לא המובנה של ה xp) וגם אחרי שאני עושה disable לנורטון עדיין אני לא מצליח!!!!. ההודעה אומרת שהחיבור חסום!. נ.ב - למרות זאת אני כן מצליח לשלוח קבצים במסנגר למחשב שמחובר איתי ברשת פנימית (אני מחובר לאינטרנט והוא אליי). אני דואג לעדכן את המחשב באתר של מיקרוסופט וכרטיסי הרשת עבדו ועובדים כראוי. עזרה ( ;

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים