תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מצרף תמונה מה Device Manager שלי. אשמח אם תעזרו לי להבין מה פשר ה Other Devices החסרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי 2 CD's עם הסרט "שר הטבעות" כ"א 730 בערך מגה. אני רוצה להפוך אותו ל VCD כך שאוכל לראותו ב DVD הביתי. היות וצריבת VCD מנפחת את הקובץ, אני חושב לחבר את שני הקבצים ולחלק אותם לגודל שיכנס ל CD בפורמט VCD שאלתי היא: א. כיצד ניתן לחבר את שני הקבצים לקובץ אחד גדול? ב: מהו הגודל המקסימלי של קובץ DVIX שבהמרה ל VCD יכנס ל CD בן 650 מגה ?? ג: באיזו תוכנה עדיף לחלק את הקובץ הגדול ??? ד: אם למישהו יש פתרון יותר טוב אני פתוח להצעות. ה: האם יש איזה אתר העוזר בנושא ??? ו: תודה מראש לכל העונים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה כבר קורה לי מתמיד רק בWIN7. שאני לוחץ על אפשרות בחירת הסמיילי במסן המסן פשוט נתקע! זה מאד מציק..יש משהו לעשות בנדון? ניסיתי כבר פשוט הכל, התקנה חוזרת, שפה אחרת, מחיקת הWIN והתקנה מחדש(אחרי שנמאס לי ועברתי לXP)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שהיה לי XP הכל עבד בסדר. עכשיו אני עם 7, הורדתי java (מהקישור שנותנים באתר של ספונסר אפילו) והתקנתי, ריסטטתי ועדיין הוא מבקש java ואני לא יכול לראות את הגרפים! למישהו יש פיתרון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את בבילון 6 והאפליקציה עובדת אבל אין אפשרות להקליק על מילה עם קליק ימיני + ctrl, כלום לא קורה. צריך להכניס את המילה לתוכנה ידנית. מישהו נתקל בזה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הICQ, הפעלתי משתמש חדש, ואז חזרתי לישן כשגיליתי שהוא לא אבד לגמרי... בכל מקרה, לשניהם כל כמה זמן יש בעיה שזה מנתק אותי ורושם your icq is being used on another computer.... ואז אני צריך לעשות את התהליך הבא: להחליף סיסמה תוך הזנת הסיסמה החדשה שמחליפה את הישנה, מה שמפריע לי להיכנס בקיצר אני צריך כל פעם לבקש אותה באימייל ואני מתחרפן פה אנשים .... חבר שלי עקב עם תוכנה כלשהי אחרי הIP וטוען שגילה חלק מהIP - התחלה של האזור והספק...אבל מעבר לזה אין כלום אני חושד שאני יודע מי זה אבל מה אני יכול לעשות?! לעשות חשבון חדש כנראה לא יעזור, הוא כנראה השתיל משהו במחשב שעוקב אחרי זה... מה אתם מציעים לעשות? :-\ יש רעיון איך אני יכול להיות בטוח שזה פורץ בכלל??? יש מצב שזו בעי…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות Image למחשב כדי לעשות גיבוי ואני לא יודע מה התוכנה המובילה כיום בתחום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה פשוטה שעושה את העבודה בצורה טובה. לא חייב שתיהיה חינמית. תציעו לי גם חינמיות וגם כאלו שבתשלום. האם Norton Ghost היא עדיין הכי טובה או שמשהו השתנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד) כי ברגע שזה קורה המעבד על 100% זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחד מה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכים מקווה לפתור בעזרתכם את הבעיה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שנותנת כמה שיותר אינפורמציה בזמן משחק..
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, פמרטתי לא מזמן מחשב אחר ישן שלי, התקנתי את כל הדרייברים, והתברר לי שאין לי קול במחשב. כרטיס הקול שלי זה Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (לפי EVEREST). ניסיתי לשחק בכל מיני דברים בווינדוס, התקנתי Vinyl AC'97 Audio (WAVE) , Vinyl AC'97 Codec Combo Driver ועדיין, לא עבד. לאחר שאני מפרמט אני משתמש בתוכנה Driver Genius להתקנת הדרייברים, הרצתי איתה סריקה מחדש והתוכנה הציע לי להתקין SiS 7018 Audio Driver. התקנתי, ולאחר ההתקנה בפרטים של הדרייבר כתוב לי This device cannot start. (Code 10) ניסיתי המון זמן לתקן את הבעיה, ולא יצא כלום. אם מישהו יודע או נתקל בבעיה, בבקשה אם תוכלו לעזור לי להחזיר את הקול במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכונן הקשיח בנייד שלי (שוב) עושה בעיות (נתקע לשניה + רעש וחוזר חלילה, לפעמים במשך שעות) אז לפני שאני מתקשר ל-Dell והטכנאי שלהם מגיע להחליף את הכונן, הייתי רוצה לגבות את כל המידע שיש לי עליו. אני רוצה ליצור קובץ image יחיד של הכונן כולו, לשמור אותו בצד (על כונן חיצוני) ואחרי שיותקן הכונן החדש, אני רוצה לפרוס את ה-Image ושהמחשב שלי יהיה בדיוק כמו שהוא היום. אני יודע שבזמנו Norton Ghost הייתה תוכנה מומלצת, אבל האם זה נכון גם היום? או שיש תוכנות נוחות/מהירות יותר שיכולות לעשות את אותה עבודה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק מקורי של dvd ומיכוון שהוא יקר בטירוף (250 שקל!!!) אני רוצה לצרוב אותו, עכשיו יש כאלה שישר יגידו ווארז! אבל אני יודע שיש וקיים חוק כזה שמותר לי לגבות את הדיסקים שקניתי למקרה שיקרה להם משהו, אז עכשיו אם זה מותר לדבר על זה פה (ואני לא חדש ומודע לחוקים) שיגידו המנהלים ואני ישים את השאלות שלי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקריא לי טקסטים בעברית, עדיף חינמית או בעלת תקופת ניסיון. מישהו מכיר דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם בכמה ימים פתאום כשאני עובד על INTERNET EXPLORER או MOZILA FIRFOX נפתך לי חלון בשם WINSOWS SECURE KIT 2012 והוא טוען שיש איזה טעות במערכת מצורפת תמונת מסך מס1 לחצתי על אישור וזה מעלה איזה סריקה מצורפת תמונה מס 2 ומיד מופיע קובץ EXE להורדה כמובן שלא הורדתי אותו הכל תקין אצלי בהגנות של המערכת הכל מעודכן מה זה ? יש דרך למנוע מדברים כאלה לקפוץ? תודה לכל העוזרים ושבוע טוב ! לפני איזה שתי דקות הופיע לי המסך הזה פעם ראשונה זה נראה כמו האקאר תמונה מסך 3 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ACTION שנותן לבדוק את מהירות פוטושופ על המחשב שלך. CS5 או CS6. http://www.gavtrain.com/?p=1509 (מבושה אני לא מפרסם את התוצאה שלי... רק נגיד שהיה לי זמן לראות רבע משחק כדורסל כולל פסקי זמן...)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-