תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אח שלי (החרמן) לחץ YES כשקפץ לו חלון של ההתקנה המעצבנת הזאת של הסקס וזה התקין לו במחשב איזה משהו (כנראה) ובנוסף, זה עשה את דף הבית לדף של איזה אתר סקס וכעת, כל פעם שהוא מגדיר את דף הבית מחדש - דף הבית של אתר הסקס חוזר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו... תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
התקנתי את האיי סי קיו מחדש עשיתי את זה פעמים רבות אבלל משום מה אין לי אף אחד ברשימה אני לא יוע מה לעשות בבקשה עזרה. עריכה: ראיתי שנפתחו עוד תרדים בנושא לא מזמן יכול להיות שנפל להם הסרבר ????? אני ממש עצבני על אמא שלי כי היא גרמה להפסקת חשמל וואני חושב שזה דפק תאיי סי קיו תגידו שאני טועה ונפל הסרבר לפני שאני שובר משהו!!.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, שם האתר: GMAIL דפדפן: Chrome מערכת הפעלה: Windows 11 יש לי בעיה לאחרונה ב - GMAIL כאשר אני פותח מייל אני רואה מייל חלקי וחסר, רק מילים וחסרות התמונות ומופיע רק הסמליל של התמונה שהייתה אמורה להיות. זה קורה רנדומלי מכל מיני מיילים שקיבלתי וכל מיני חברות ולא רק במישהו ספציפי ששולח לי מייל. ניסיתי לבטל את כל התוספים שיש לי בכרום וזה לא עזר. האם יכול להיות העובדה שיש 32,000 מיילים בסה"כ ב-GMAIL מאז שפתחתי חשבון משפיע על טעינת התמונות? מה עוד יכול להיות הבעיה ומה הפתרון? תמונה מצורפת ממייל רנדומלי שהגיע אלי ממכבי תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שתמנע מאנשים להתקין דברים/תוכנות/משחקים וכל דבר אחר במחשב... או שכן שתתן להתקין דברים אבל עם הריסט של המחשב הכל ימחק ויחזור למצב ההתחלתי קיימת תוכנה כזאת? אני יודע שבבתי ספר יש דבר כזה ... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, האם משהו יכול בבקשה להמליץ על תוכנה חופשית (חינם) לשליחה וקבלה של פקסים דרך מודם המחשב ? בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קובץ wmv ,אני מחפש תוכנה שממירה את הקובץ הזה ל Xvid\Divx...מישהו מכיר???? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא יודע למה אבל פתאום התחיל לעשות בעיות(שלא היו קודם) הבעיה לא תמיד , אלא בעיה שקוראת לפעמים ברגע שמכניסים תרגום אז הסרט זז לאט(ונראה לי שזה קשור למעבד) כי ברגע שזה קורה המעבד על 100% זה קצת מוזר כי אף פעם לא קרה לי לפני . אני לא יודע למה ניסיתי לחפש משהו באינטרנט , אבל לא מצאתי משהו מיוחד מה שמוזר זה , שהבעיה לא קיימת בנגנים כמו vlc/gom player , רק ששם יש לי בעיה שהתרגומים הפוכים מקווה לפתור בעזרתכם את הבעיה תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, אם מישהו יכול לעזור לי אם זה אני אשמח, בכל מקרה יש לי בעיה עם תוכנת חשבשבת לדוס (אני עובד דרך חלונות 98 ומשתמש במסך הדוס שלה). הבעיה התחילה להתרחש לאחר שקיבלתי תקייה של חברות וניסיתי להתקין אותה, כנראה שזה שיבש משהו במערכת. לאחר מחיקה של התקייה התוכנה חזרה לעבוד אבל עדיין יש שגיאות בחלק מהפעולות. השגיאה שאני מקבל היא כזאת: RUNTIME ERROR R6000 STACK ERROR אם למישהו יש ידיעה כיצד לפתור זאת אשמח, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה נורא מציקה, המקשים שמוגדרים אצלי בכל המשחקים מופיעים באותיות מוזרות ולא מוכרות, אני לא יכול לשנות אותן לאותיות באנגלית, רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם אפשר לתקן את זה? אי אפשר לשחק בצורה כזאת, אני לא מכיר את האותיות שמופיעות ואני לא יכול גם לשנות אותן לאותיות באנגלית. בהתחלה חשבתי שזה בעיה במשחק, אבל עכשיו התקנתי FARCRY2 וגם במשחק הזה האותיות המוזרות הופיעו. הינה תמונה שתבינו על מה אני מדבר: אני אשמח לקבל עזרה לבעיה המציקה הזאת, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה שאני לא מחפש זה לא מוריד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לרוב- אנשים מסבכים את כל העניין עם הכתוביות בסרטים.. אז רציתי לדעת איך אני יכול להוסיף כתוביות לסרט שהוא מופיע בלי כתוביות זאת אומרת:יש לי כמה סרטים שהם בלי כתוביות ורציתי לדעת איך (!) אני יכול להוסיף להם כתוביות ומאיפה להוריד כתוביות לסרטים שברשותי?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה קודק צריך בשביל להפעיל אותו? ואיזה תוכנה גם מפעילה mkv? ומעבד T7100 1 גיגה זכרון וכרטיס מסך של אינטל X3100 יכולים להפעיל סרט HD?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רוכש מחשב לעבודה עם פוטושופ ומעוניין בהמלצה לכרטיס במינ' הוצאה כספית לעבודה איתו האם גם כרטיס OB יספיק ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בנרות תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי MKV לקבצי AVI (או כל קובץ שה-PS3 מסוגל לקורא) בלי שתיפגע האיכות- והכי חשוב , שתהיה מהירה. יש לי כבר תוכנה שעושה את העבודה נפלא (mkv2vob) אך הבעיה שלוקח לה בערך 3-4 שעות להמיר את הקובץ - דבר שממש לא נוח ... אשמח להצעות לתוכנות כאלה. בתודה מראש, Playaz
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה אולי שלומדים איתה כתב עיוור ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה הם משמשים? האם צפוי בעיה אם אסמן ב MSCONFIG שלא יעלו עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-