תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי דיסק מקורי של dvd ומיכוון שהוא יקר בטירוף (250 שקל!!!) אני רוצה לצרוב אותו, עכשיו יש כאלה שישר יגידו ווארז! אבל אני יודע שיש וקיים חוק כזה שמותר לי לגבות את הדיסקים שקניתי למקרה שיקרה להם משהו, אז עכשיו אם זה מותר לדבר על זה פה (ואני לא חדש ומודע לחוקים) שיגידו המנהלים ואני ישים את השאלות שלי...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי FLV (קבצי וידיאו מסוג FLESH שהורדתי ברובם מ-youtube ) וגם הרבה קבצי וידיאו מסוג MJPEG (motion jpeg ) שצילמתי עם המצלמה הדיגיטלית שלי (fuji fd31 ). אני צריך לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט mpeg4אוניברסלי מסוג xvid \ divx שלא לוקח הרבה מקום ושניתן לניגון באמצעות media player . אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי FLV שכאלו ולהפוך אותם לקבציי avi mpeg4 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אחרי ההמרה אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לראות את קטעי הוידיאו אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום הקרנתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ו…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אודה לסיוע שלכם, לא מצאתי מענה לזה בחיפוש קצר בגוגל. אני מעוניין ליצור סקריפט שיפתח לי אפליקציה מסויימת על מסך מספר 1 ואפליקציה שנייה על מסך מספר 2. מדובר על 2 מסכים שמחוברים למחשב אחד בEXTENDED MODE. הרבה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש תוכנה ללכידת ועריכת וידאו. הורדתי את pinnacle videspin שאני מכיר והיא טובה לי, אבל יש בה חסרון אחד: אין לה לכידת וידאו... http://www.videospin.com/Redesign/ חיפשתי תוכנה ללכידת וידאו והיה נראה ש debut טובה ולוכדת גם ממצלמות וגם מהמסך ויופי טופי... http://debut-video-capture-software.software.informer.com/ אבל אחרי שהורדתי, התקנתי, חיברתי, התוכנה לא מזהה את המלצה לא בחיבור Firewire (אופטימלי מבחינת המחשב ) וגם לא ב USB2 (שאז המחשב מזהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט רגילה). מבקש עזרה: או מה צריך לעשות כדי שהתוכנה תזהה את המצלמה? לחילופין: מבקש המלצה על תוכנה ללכידת וידאו טובה וחינמית (אין לי בעיה גם עם המלצה לתוכנה אחרת שגם לוכדת וגם עורכת). המחשב: win7 מצלמת פנ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכל התחיל מהעובדה שרציתי לסנכרן כתוביות לסרט מסויים בפורמט mkv בתוכנה subtitle workshop, כאשר ניסיתי לפתוח את הקובץ בתוכנה, קיבלתי שגיאה ש-mkv אינו קובץ וידאו חוקי, גם ב-WMP קיבלתי שגיאה כאשר ניסיתי לפתוח את הסרט, אך ב-bsplayer וב-vlc הכל עבד כשורה (חוץ מבעיה נוספת שעליה אפרט בהמשך). לאחר חיפושים ברשת הבנתי שהבעיה במקודדים, אז הסרתי את חבילת המקודדים k-lite full, והתקנתי את חבילת המקודדים shark007 שמיועדת ל-win 7 32bit, והסרט עבד בכל הנגנים כולל התרגום אך ב-subtitle workshop התנגן רק האודיו ללא וידאו, אז ניסיתי לפתוח קובץ וידאו אחר לא mkv, והתכנה קרסה וכך קרסה שוב ושוב כאשר ניסיתי לפתוח קובץ וידאו כלשהו, התקנתי רכיב x64 לחבילת המקודדים shark007 ואז ב-WMP האודי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרי אין איזה חוק נגד קזה זו תוכנת שיתוף חוקית אני לא מבין מה הבעיה מישהוא להסביר לי
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע מוריד את זה מwinamp.com וזה full. השאלה אם זה תומך בכל הדברים הקודמים ואם זה פועל בלי באגים...מישהו שהתנסה יכול לענות לי בבקשה? :
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אתמול הורדתי סרט (די גדול) באיכות טובה אבל איך בו אודיו, מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא רואה עברית במירק ורציתי לדעת עם מישהוא יכול להגיד לי איך אני עושה שיהיה אפשר לראות עברית במירק.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני חייב תוכנה לאנטי spywere שתמחק לי אותו הורדתי adwere אבל היא לא עזרה... הנורטון אומר שזה download.trojan או משהו כזה, בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כאשר אני לוחץ את מספר 0 בעבודה עם אקסל 2003הוא נעלם תמיד, איך אני מקבע אותו? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני חוסם גישה לתיקייה מסוימת בשרת? זאת אומרת, כשאני נכנס לתת תיקייה על השרת דרך שורת הכתובת זה יכתוב לי: You don't have permission to access ________ on this server.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לתוכנת עריכת וידאו שתוכל לעשות אפקטים כמו זום על אובייקטים, טשטוש אובייקטים וכו... שתהיה קלה להפעלה. חינמית או בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שזה המקום הנכון מצורפת כאן תמונה של מנהל ההתקנים שלי, אני לא מוצא את ה usb שלי אך יש לי דברים אשר עובדים עם התקן זה ובכל זאת הוא לא נימצא מדוע? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Symptoms One day suddenly most of the important features of Windows are grayed out or turned off (like the taskbar is not working anymore, or services.msc or msconfig etc'...) and this appears on the desktop: Solution To Remove Security Tool and SecurityTool, download Malware bytes, run it and restart your PC http://www.malwarebytes.org *This is a case study of an issue I just had and thought to share with the readers. Alexander Turovsky.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע התקנתי סקייפ וראיתי אפשרות להתקשר אל טלפונים ופלאפונים זה חינם? אם לא למה זה לא מודיע לי שזה עולה כסף או מבקש ממני חשבון בנק או אשראי או משהו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי XP מחדש על המחשב ולא מצליח לנגן קבצי MKV באמצעות VLC יש אודיו אך המסך שחור. ניסיתי להתקין K-LITE ולא עזר. מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה תודה רבה קודם כל שנכנסתם לעזור. רציתי לשאול האם יש איזה שיטה כלשהי לרמות את הפלאש נגיד אם קיימת תחרות של תוצאה הכי טובה נגיד יש רשימה של 15 אנשים עם התוצאה ההכי טובה קיימת אפשרות לעקוף את זה ולרמות עם תוכנות כלשהם? הנה האתר שאני רוצה לרמות בו http://www.bissli.co.il/dak אשמח מאוד אם תוכל ללמד אותי כיצד אני מרמה באתר הזה כאילו להתחיל עם יותר נקודות וכו' כאילו במקום להתחיל עם 0 נקודות להתחיל עם 123456 נקודות למשל קיימת אפשרות למה ראיתי שיש שם כאלה שרימו בטוח אשמח מאוד אם אוכל ללמוד את השיטה בבקשה? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים הורדתי סדרה והווליום של כל הפרקים מאוד חדש מכירים תוכנה להגברת הווליום באופן אוטומטי ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-