תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי אמר לי שהביטורנט שלו לא פעול ושאל איזה פורטים צריך לפתוח לראוטר בשביל הביטורנט? לי אין מושג ,אם משהו יודע שיעזור בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מועדים לשמחה, אם ההודעה לא קשורה לכאן אז זה בסדר אם תעבירו אותה לא הייתי בטוחה איפה לכתוב אותה יש לי בעיה אם השרתים באימיול: השרת של הKAD מתחבר ואילו בלשונית של "שרתים" לא כתוב לי מחובר אז אני לוחצת על המקש שבצד ימין זה מנסה להתחבר אבל לא מצליח ואומר שאין שרתים תקינים (הסימן של האימיול בשורה העליונה -בשורת הפונקציות הכללית,כן מחובר)-זה אומר שהשרת של הEDK2 לא מצליח להתחבר לפעמים כשאני פותחת את האמיול הוא אומר שיש שרתים מעודכנים שצריך להוריד ניסיתי לעשות את זה אבל זה לא עזור(או שאני לא עושה נכון) מקוה שהבעיה שלי הובנה,כי קשה לי להסביר אותה תודה רבה, לילה טוב וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לדעת דברים ב ADSL יש לי ADSL 1.5 מגה ויש לי רק את התוכנה קזה להורדת שירים וסרטים כמו שכולם כבר מכירים את התוכנה , אבל לצערי כמו שכולם כבר יודעים לצערי התוכנה איננה תומכת באנטרנט מהיר ואני מוריד במהירויות מגעילות של 0.75,0.08 ועוד ... שאלתי האם יש פיתרון לתוכנה אחרת ששם יש רק משתמשים מהירים שיכולים לתת לי פס יותר רחב ואני באמת יוכל להוריד בקצב שאני רוצה שהוא 100,200 ועוד יותר מהר אפילו אשמח לתשובה מתן!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ACTION שנותן לבדוק את מהירות פוטושופ על המחשב שלך. CS5 או CS6. http://www.gavtrain.com/?p=1509 (מבושה אני לא מפרסם את התוצאה שלי... רק נגיד שהיה לי זמן לראות רבע משחק כדורסל כולל פסקי זמן...)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הספייבוט ו-HijackThis אומרים שיש בעייה עם הקובץ הזה. (נוד32 וADWARE לא מתריעים) אבל אף אחד לא מצליח להפטר ממנו גם לא במצב בטוח!! מה לעשות? שורה 020 בלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 16:47:33, on 02/03/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: D:\WINDOWS\System32\smss.exe D:\WINDOWS\system32\winlogon.exe D:\WINDOWS\system32\services.exe D:\WINDOWS\system32\lsass.exe D:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe D:\WINDOWS\Explorer.EXE D:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe D:\Program Files\Eset\nod32kui.exe D:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe D:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי התקנה של אופיס 2007 במחשב מקורי בכל אופן באמצע ההתקנה הייתה לי הפסקת חשמל בבית ועכשיו אני נתקל בבעיה שהוא לא מוכן להתקין הוא מזהה בעיה ולא נותן לי להמשיך כיוון שנכבה באמצע אז לא הייתי יכול להסיר את התוכנה דרך " הסרת תוכניות " כי עדיין לא סיימתי את ההתקנה באופן מלא ניסיתי למחוק קבצים באופן ישיר דרך ה- PROGRAMS FILES אבל גם שמחקתי משם לא עזר לי כשבאתי להתקין שוב בכל אופן אני מחזיק אופיס מקורי בלי יכולת להתקין אם מישהו יכול להנחות לייעץ איך אוכל לפתור את הבעיה אשמח שבוע טוב אוהד
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור גישה למספר משתמשים שונים ב-OUTLOOK. מוגדרות לי שני תיבות מייל, ואני רוצה שכל אחד שיפתח את ה-outlook יקבל את המייל שלו. כרגע אין לי שמות משתמשים שונים בכניסה לווינדוס, ואני גם מעדיף שזה ישאר ככה. האם זה אפשרי? או שאני חייב להגדיר שמות משתמש שונים בכניסה לווינדוס ואז יהיה אפשר איכשהו להגדיר גם ב-OUTLOOK?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה שלא קשורה באופן ישיר לאתר מסויים אבל במהלך גלישה אני רואה כל מיני מילים מודגשות בצבע ירוק עם שני קווים מתחת . מחקתי והתקנתי שוב את הדפדפן אבל זה לא עוזר. מישהו יודע איך מבטלים את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה בדיוק RapidShare? זאת תוכנה שנותנת להוריד דברים מהאתר? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אח שלי (החרמן) לחץ YES כשקפץ לו חלון של ההתקנה המעצבנת הזאת של הסקס וזה התקין לו במחשב איזה משהו (כנראה) ובנוסף, זה עשה את דף הבית לדף של איזה אתר סקס וכעת, כל פעם שהוא מגדיר את דף הבית מחדש - דף הבית של אתר הסקס חוזר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו... תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
Jscript שכמו לחצן ה'מפרט מחשב' שליד המשתמש, פשוט לא עובד. =\ What do I do?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה הרצאות אונליין שאני אמור לעבור ..ואני מנסה להכפיל את המהירות צפייה בהרצאה. קיימת תוכנה כלשהי שיכולה לעשות את זה מבלי להוריד את הוידאו למחשב? כי ניסיתי להוריד את הווידאו למחשב, הבעיה שהוא נשמר לי ב2 קבצי FLV נפרדים, אחד של המרצה מדבר, והשני של המצגת..ככה שזה לא כל כך עוזר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^^^ תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לחתוך תמונה מסויימת שיש לי במחשב לגודל של תמונת פספורט. אין לי פוטושופ. יש איזה תוכנה חינמית או אולי בעזרת הצייר אפשר? אבל אני לא יודע איך.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הבוקר ניסתי להפעיל רגיל את המחשב, ובשלב של הפוסט אני מקבל הודעה: bmuzt is compressed ניסתי לגגל את זה, אבל החיפוש לא הניב תוצאות. אפשר לקבל עצות לתיקון? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
רוכש מחשב לעבודה עם פוטושופ ומעוניין בהמלצה לכרטיס במינ' הוצאה כספית לעבודה איתו האם גם כרטיס OB יספיק ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-