תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק. אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט mp4 והכתוביות לא מופיעות ניסיתי במדיה פלייר - לא עובד (שמות הקבצים זהים) ב-vlc הכתוביות ג'יבריש אפשר בכלל ראות סרט בפורמט mp4 עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מאמין! הורדתי איזה 2 סרטים של 4 G כל אחד הם היו על 90%+ עכשיו בטעות ביטלתי את הטורנטים! מחזקי אבל רק את הטורנטים!!!!הקבצים נשארו אני לא מאמין! איך אני יכל להחזיק את הטורנטים שיורידו רק מ90+%!!!! :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
איזו תוכנה טובה לתרגום סרטים יש?.?.????? ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה DAEMON TOOLS לאחר שאני מתקין את התוכנה הוא לא מצליח לפתוח כונן וירטואלי . הוא כותב לי את ההודעה הבאה Virtual SCSI driver not detected ניסיתי במנהל התקנים לעדכן את החומרה ולא הלך. הנה תמונה אולי יעזור במשהו כל עצה תתקבל בשמחה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי אייפון חדש (XS), ואני מנוי לApple Music. כעת שהחלפתי פלאפון כל המוזיקה ששמתי על הפלאפון נמחקה, ונשאר רק מה שקשור לApple Music. שאני מנסה להעביר שירים נוספים לפלאפון מהiTunes במחשב, זה לא נותן לי אפשרות כזאת בכלל כי זה רושם לי שהiCloud Music Library On. איך פותרים את זה? איך אפשר להעביר שירים מהמחשב לפלאפון אם אני מנוי על Apple Music?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה, וזה בשני WINDOWS גם 7 וגם XP אני עובד לפי המדריך שנמצא באתר HOMETHEATER http://www.hometheater.co.il/article00973.%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%91%D7%A6%D7%99-1080p-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99-Low עם מה שכתוב שם, הבעיה שלי שאין סנכרון בין הקול לתמונה. MKV הוא פותח עם COREAVC וAC3 M2TS הוא פותח עם COREAVC וNVIDIA AUDIO. ניסיתי עם BSPLAYER ניסיתי עם WINDOWS MEDIA PLAYER וכלום לא עובד. ניסיתי גם להשתמש במקודדים של FFDSHOW לסאונד ולווידאו אבל לא עובד לי. מה אפשר לעשות? אריאל עריכה** גם הHAALI Media Splitter מותקן, ומשום מה אני חושד שהוא אחרי לבעיות, אם כן מה לעשות? אני לא יכול להריץ בלעדיו.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממצב אנשים יש לכם אולי מושג איך להעביר כונן קשיח שעובד על FAT32 לNTFS מבלי לאבד את מה שיש עליו? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם WORD 97 PRO יכול לקרוא קבצי WORD מירסה ישנה יותר ? גירסה 6.0 אני אמור להעביר למחשב שיש בו WORD 97 PRO קבצים הנשמרו מגירסה ישנה יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם למישהו יש תוכנה מסוימת או משהו שיוכל לעזור לי בבקשה! ובבקשה אל תנעלו את ההודעה! ואני לא יקפיץ את ההודעה! אז בבקשה תעזרו לי!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צהריים טובים. יש לי קובץ בפורמט MKV עם 5.1 ערוצי סאונד שאני מעוניין לצרוב ל DVD כדי לראות אותו במערכת קולנוע ביתית ולכן אני מעוניין לשמור על הסראונד. יש לי DVD ישן שלא קורא DIVX וכאלה (אבל הוא כן קורא צרובים). אשמח לקבל הכוונה בנושא או המלצה לתוכנה מסויימת שתעזור לי בזה. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו , זה דחוף , תמיד הסקייפ עןשה לי את הבעיה הזאת : סתכלו על ההודעה ששלחתי , זה עושה לי את העיגול הנטען הזה , סתם והאינטרנט שלי מחובר טוב וזה. וגם זה מנתק את הסקייפ תראו מעל האנשי קשר שאמורים להיות (צנזרתי)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך שאני פותח את האוטלוק בלי ללחוץ ע כלום הוא מראה לי את ההודע שבתמונה, ניסיתי את 3 שאפשרויות אף אחת מהן לא נותנת לי גישה לאוטלוק יש פיטרון? איך אפשר למחוק רק ואני מדגיש! רק את האוטלוק ולהתקין רק אותו לבד? (במקרה הכי גרוע) תודה [attachment deleted by admin]
-
אם סתם פותחים את הקובץ אז נפתח רק העמוד הראשון. איך ניתן לראות את השאר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הקבצים במחשב שלי עם סיומת jpg ו mp3 הפכו ל VBScript מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התקנתי ווינדוז 7 במקום ה XP. איך אני מזהה את הרכיבים שיש לי במחשב, ואילו דרייברים עלי להתקין ? לגבי כרטיס המסך הסתדרתי, האם ישנם עוד דרייברים (למשל ללוח האם) ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, פסח הגיע ואיתו הנקיונות. באמת, כבר לא צריך ספריי, אני משתעל וכל הקיר מלא ספרי כחול של סנו. ועכשיו ברצינות, אני מצאתי את הנרתיק עם כל המשחקי PS2 שלי, יש שם כמה שממש אהבתי ואני חייב לשחק בהם שוב. כמו RAW VS SMACKDOWN 2007, והמשחק הזה לא רואה ממטר את משחקי ה2K. יש תוכנה כל שהיא, איפושהו שתאפשר לי לשחק במחשב עם משחקי PS2 ? אני ממש ממש ממש חייב את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני סיפריות של מוסיקה סיפריה אחת בפורמט FLAC וסיפריה שני בפורמט MP3 כל השמות בכל השירים בשני הסיפריות הם בדיוק אותו דבר פרט לסיומת שלהם {FLAC.* ו- MP3.* } מאחר ובסיפריה של FLAC המוסיקה מסודרת על פי שמות הלהקות ובפנים ישנה תת סיפריה של שם הדיסק . ובסיפריה של MP3 יש רק את שם הלהקה ושם זרוקים כל השירים. הייתי מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שבה אני יכול לעשות השוואה בין תת סיפריה {שם הדיסק בסיפרית FLAC} לבין הסיפריה ב MP3 {שם הלהקה בסיפרית MP3} וכך למצוא בסיפריה MP3 אילו שירים שייכים בדיוק לכל דיסק {על בסיס ההשוואה בסיפריה של FLAC} ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז השיטה הנ"ל היא שיטה בדוקה ומאושרת על ידי , ועל ידי אנשים רבים וטובים: 1) נכנסים ל control panel במצב קלאסי. 2) נכנסים ל Administrative Tools. 3) נכנסים ל Services. 4) בוחרים מתוך הרשימה את NVIDIA Driver Helper Service, ו.. נכנסים אליו. 5) לוחצים על Stop , ואז מאשרים ב OK. זהו. 6*) מדווחים על התוצאות.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-