עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקונספט שגיבשתי הוא עיצוב בכיוון אורבאני, grungy וקצת (באמת קצת) קלסטרופובי, כדי לתאר תחושה כללית של היכלאות באורך חיים עירוני והצדדים המנוכרים שלו, כפי שהמוזיקאי מנסה לשדר במילות השירים ולפעמים בלחנים עצמם. הצהוב דומיננטי כדי להדגיש תחושה דומה לעיר בתוך עננה צהובה (אסוציאציות של הצדדים השליליים של החיים האורבניים - זוהמה, היעדר צמחייה וכד') לאיור הראשי של קדמת חוברת השירים יש משמעות אישית מבחינת יהודה סאן, דמות הילד היא דמותו שלו כשהיה קטן (באיור הפנים והראש התבססתי על תמונה שלו כשהיה ילד מחופש לליצן בפורים), ומייצגת כמיהה לחופש ילדותי ולפנטזיות מעבר לגבולות המציאות, שהתחפושת (והרעיון של פורים באופן כללי) מייצגת. בכל עמודי החוברת ניסיתי כאילו להשאר "באותה הדירה" שמוצג…

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by berner,

חבריה שלום לאחר שבצעתי ארגון המחשב והעברת תוכנות ודוא"ל לכונן חדש אני מקבל הודעות בדואל אוט לוק בגי'בריש בצעתי קידוד לכל סוגי העברית וגם לקידוד 8 ולא השתפר מה עושים בברכה :s05:

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by oded6188,

מישהו מכיר משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  5. כותרת. מעוניין למחוק תוכנה כיאילו שהיא בכלל לא נחתה אצלי במחשב, שלא יישארו ראיות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by moran14,

אני מנסה להפעיל את המדפסת וזה רושם לי שזה סחר.. יש מקום להוריד את הדרייבר הזה ללא עלות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by hen1235,

היי, יש לי את הסורק הנ"ל, ניסיתי להתקין את תוכנת הסריקה המקורית שלו ללא הצלחה, ככל הנראה אין תמיכה ב-Windows 7 בגירסת X64. עשיתי חיפוש מקיף ומתברר שהחברה לא הוציאה תוכנה/דריבר שיתאים. בעבר כשהיה לי Windows XP, הוא זיהה את הסורק והציעשימוש בתוכנה המובנית ב-Windows. ב-Windows 7 הוא פשוט לא מזהה אותו. למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה או הצעה לתוכנה אחרת שתזהה את הסורק?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם שאני רואה סרטונים ביוטוב אני רואה פסים לבנים על המסך ונעלמים.... עכשיו שאני מחליף לדרייבר ממש ישן זה לא קורה... רק בדרייברים החדשים.... של ATI 10/3 10/4 10/5 10/6 כל אלה זה קורה לי... אני לא מבין למה זה ... מישהו נתקל בזה? הנה לדוגמא בסרטון הזה יש לי בהתחלה אם מגדילים את המסך : http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related אני רואה פסים כאלה נעלמים ובאים...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום. האם יש דרך לגרום לתוכנות האלה לסדר קבצים בצורה נורמאלית כמו שוינדוס עושה? למשל ACDSee עושה את זה, אבל מה שמוזר זה שבצד - איפה שהתיקיות מוצגות, התיקיות מוצגות לפי הסדר כמו שצריך.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by netanelhugi,

אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?

12. Started by Raz20,

כל איזה חצי שעה - שעה קופצות לי 2 פרסומות (2 הפרסומות תמיד מאותה כתובת, לא מכתובות שונות) יש לי ie 6 עם sp3 ועידכוני אבטחה ועידכונים כלליים שמעודכנים דרך windows update איך אני חוסם את הפרסומות הללו ? (ניסיתי דרך חסימת אתרים של האקספלורר, תחת כלים --> אפשרויות נוספות ---> אבטחה --->אתרים מוגבלים -> אתרים , ולהוסיף לשם את הכתובות של 2 האתרים האלה אבל זה לא הצליח) תודה מראש לעוזרים .

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by moran14,

היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים

14. יש לי רשת של שלושה מחשבים שמחוברים בGIGABIT LAN ע"י SWITCH של EDIMAX. ב2 מחשבים כאשר מנסים לפתוח קובץ מהרשת הקובץ נפתח ואז הוורד נתקע ל20-30 שניות וממשיך כרגיל. במחשב השלישי הכל עובד מצויין. מדובר על שלושה מחשבים עם חומרה כמעט זהה וההגדרות זהות בכולם. מה יכול לגרום לתקיעות האלו?

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. שלום לכולם, נתקע לי במחשב וירוס בשם Win32:Rootkit-gen [rtk] אשר אינו מעוניין לעזבני.. מה עשיתי? - סריקה עם אנטי וירוס מעודכן (AVAST ניסיתי, KASPERSKY ניסיתי) כמו כן בתוכנה נגד רוגלות (MALEWAREBITS, PC SPYWARE DOCTOR,AD AWARE, SPYBOT). במצב בטוח כמובן.. - מחקתי את נקודות השיחזור הקודמות כי הבנתי שזה מקורו בד"כ.. לא עוזררר! הוא ממשיך להופיע בכל קובץ וקובץ שנפתח במחשב! האנטי וירוס חוסם אותו אבל בכך חוסם פעולתם של אפליקציות במחשב! לדוגמא אני פותח את האינטרנט אז האנטי וירוס מתריע שהקספלורר נגוע ועל כך האתר נחסם! מה עושים מה עושים תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  16. היי האם ישנה אפשרות לנצל את יכולות החומרה הפיזית עם מכונה וירטואלית? לדוגמא,שימוש ב8600GT פיזי בתוכנת 3DMAX מכונה וירטואלית מבוססת לינוקס.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LazyBoy,

אהלן, פתחתי לפני כמה ימים תיבה בhotmail העולמי וthunderbird הגדיר לבד את החשבון בלי בעיות. אחרי שניסיתי לשלוח מייל עם קבצים מצורפים קיבלתי הודעה שאני צריך להיכנס ידנית לחשבון בשביל לפתור פאזל ולהוכיח שאני לא ספאמר. ניסיתי להיכנס לחשבון אבל לא זכרתי את הססמה אז עשיתי שחזור והורדתי דרך thunderbird את ההודעה עם הלינק ושיניתי ססמה. מאז אני לא מצליח להתחבר בכלל לתיבה דרך thunderbird, לא לקבל ולא לשלוח. בכניסה דרך הדפדפן הכל עובד כרגיל. הכנסתי את הססמה החדשה לthunderbird עשרות פעמים ושום דבר לא עוזר. אפילו מחקתי את החשבון בתוכנה אבל הוא לא נותן לי ליצור אותו מחדש בטענה שהססמה שגוייה. אפילו ההגדרות הידניות לא עוזרות http://support.mozillamessaging.com/en-US/kb/Thunderbir…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. Started by Moty_p,

השאלה בנושא...

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by -AKEL-,

היי אני צריך פונקציה שתקח את המספר הכי גדול מהעמודה אבל אני צריך שזה יהיה בדירוג דוגמא: 5, 8, 9, 300, 20 אז שיהיה 300 20 9 כמו הMAX אבל בדירוג איך אני עושה את זה? תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by thx777,

שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…

22. Started by pazer005,

טוב, אז ברור שיש אינספור תוכנות בשביל לקודד\להמיר אודיו. הבעיה היא שניסיתי כמה ולא בכולן יש את כל האפשרויות שאני מחפש. דבר ראשון, היא צריכה להיות מהירה - מסתבר שתוכנות כמו MediaCoder ו-Winamp לא הכי מהירות גם אם הראשונה משתמשת בכל המעבדים. דבר שני, היא צריכה לדעת לשמור את הקובץ באותה הספרייה של המקור. מסתבר שרוב התוכנות החדשניות לא עושות את זה. דבר שלישי, שיהיו לי את כל אפשרויות הקידוד. כלומר, את כל סוגי הקבצים ובתוכם את כל ההגדרות. לדוגמה, ב-Xilisoft לא ניתן בכלל להגדיר באיזה איכות לקודד קובץ Flac...

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by tomiv,

מאחר ואני מחבר את הנייד כמודם למחשב וגולש דרך חבילת הגלישה, רציתי לדעת אם יש כזה דבר דפדפן שמכווץ דפים.. שהגלישה תהיה יותר חסכונית... רצוי שהוא יחסית יהיה קל - מאחר ומדובר בנטבוק עם אפשרות ללשוניות... במידה ולא קיים כזה דפדפן, איזה דפדפן הכי מומלץ בהתאם לדרישות אילו ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  24. שידרגתי את האקספלורר ובדפים שהאקספלורר הקודם היה מחליף צבע כסימן שנקראו האקספלורר הנוכחי אחרי כל רענן דף מחליף את הצבע לסימן שלא נקרא איזה הגדרות אני צריך לשנות שישאיר את הדפים / השורות שקראתי כסימן שנקרא ולא יבטל את הסימן כשאני מרען את הדף ?

25. Started by Oranl,

היי, יש לי דיסק מקורי של אופיס 2007 ואני רוצה להתקין אותו על נטבוק ללא כונן CDROM. האם אני יכול פשוט להעתיק את הקבצים ל-DOK או ליצור קובץ אימג' ולהתקין רגיל? או שיש שיטה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.