עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zoyaniv,

כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב

2. Started by eranratzon,

שלום כשאני גולש עם אקספלורר 8 אני מצליח להחליף שפה מעברית לאנגלית ולהפך ע"י צירוף המקשים שיפט ואלט. אבל אם אני פותח תיבת הרשמה כלשהי- למשל "כניסה למערכת" בתפוז , בתיבה שפתחתי אני לא מצליח להחליף שפה. כשאני גולש עם פיירפוקס- באותו המחשב, אין בעיה בכלל. מה קורה כאן? תודה ערן

• 12 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by eranratzon,

באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by comvision,

היי, יש לי סרטון השמור כקובץ EXE איך אפשר להמירו ל- AVI?

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  5. למשל אם אני רוצה לדעת איזה קבצים הוספתי לתיקיית שירים לפני ארבעה חודשים

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. יש לי רשת של שלושה מחשבים שמחוברים בGIGABIT LAN ע"י SWITCH של EDIMAX. ב2 מחשבים כאשר מנסים לפתוח קובץ מהרשת הקובץ נפתח ואז הוורד נתקע ל20-30 שניות וממשיך כרגיל. במחשב השלישי הכל עובד מצויין. מדובר על שלושה מחשבים עם חומרה כמעט זהה וההגדרות זהות בכולם. מה יכול לגרום לתקיעות האלו?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by גד :),

איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  9. כלומר שימשיך לעבוד ביחס לשאר האתרים, אבל שלא תקפוץ לי הודעה באתר שאני מסמן כאתר אמין.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Art Tatum,

תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by elyaz,

יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. איך להגדיר את הדואר ? מה לעשות כאשר התוכנה אומרת שהשרת הוא לא IMAP4 ? אם אפשר לשלוח ולקבל את הדואר בדרך יותר בטוחה לשרת בזק בינלאומי ?

• 7 תגובות
    • 10.1k צפיות
  13. Started by tzolerguy,

שלום צריך עבור פרוייקט שבו מחשב אחד בעזרת איפינטי של AMD יחובר ל כ 8 מקרנים בחדרים שונים ויקרין בכל אחד מהם סרט שונה ... האם אתם מכירים תוכנה שתוכל לעזור בניהול של זה?? לדוגמא שאוכל להגדיר לה לאיזה יציאת וידאו לנגן והיא תרוץ על מסך מלא או לחלופים שתוכל לתת לי תצוגה קטנה בחלון של מה מציג אחד המקרנים על מסך ראשי שיהיה ליד המחשב ??? יש רעיונות??

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by AliceInChains,

האם ניתן להמיר XPS לPDF או WORD2007 [tt]בעברית[/tt] בהצלחה? ניסיתי איזה תוכנה זמינה שהביאה לי חרבושים בסינית...

• 8 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. הייתי רוצה לשים גאדג'ט של RSS בסיידבאר .. לראות עדכונים של כמה אתרים ניסיתי להוריד כל מיני דברים לא ממש הלך לי .. אם מישהו יכול להסביר קצת מה להוריד ואיך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by ptyahoo,

שלום, אני משתמש חדש ב-MSE. לאחר שהתקנתי אותו שבוע שעבר, התחלתי לקבל ירידה במהירות ההורדה שלי. האם MSE חוסמת פורטים? אם כן, איפה אני פותח אותם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by UrielZ,

ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by roi777,

שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. איך אני עושה import למעודפים מ FF ל IE ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by Matrix^Tank,

לא יודע מה קורה ביום ה48 שעות האחרונות הFIREFOX מתחיל לעשות לי בעיות של תקיעות..בהתחלה חשבתי שזה קורה רק בFACEBOOK אבל עכשיו זה קורה לי בכל אתר כבד כנראה..כל כמה זמן זה נתקע ואני צריך לסגור את זה דרך המנהל משימות.. הנה תמונה: http://up203.siz.co.il/up3/wumyeyzuj2yn.png

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  21. רציתי לדעת אם יש כבר קובץ מוכן שאני יכול להכניס ללוח שנה שלי. עשיתי חיפוש בגוגל וגם פה אבל לא מצאתי תוצאות מתאימות כל כך. תודה לעונים, עידו.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by eranmor,

שמתי לב שתמיד כשאני גולש ויש טאב פתוח של MAKO אז הדפדפן נתקע לאחר כמה שניות ודורש הפעלה מחדש זה קורה בשני מחשבים שונים באחד מותקנת ויסטה ובאחד WIN7 בשניהם אני גולש עם FF מעודכן למה זה קורה?

23. Started by softcactus,

בוקר טוב Windows 7 Hom Premium וורד 2007 כשמנסה ליישר טקסט משני צידיו, מתקבלים רווחים כפולים+ בין המילים. מודה מראש על כל עזרה. שלומי.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום רכשתי הארד דיסק נייד לגיבוי המחשב. (WD 2.5" אם זה רלוונטי). מחפשת תוכנה ליצירת גיבוי למחשב, שתוכל לגבות ולחזור ולגבות את המחשב מידי פעם בפעם. תודה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Cactus,

כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים