תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני בא להדפיס זה רושם לי there is nothing to print. the selected print range or sheet is empty. גם שאני בא לראות בPAGE PREVIEW אז זה מראה לי חלק מאד קטן מהעמוד... למה זה? ומה עושים בשביל לתקן את זה? משהו גם מכיר מדריך\ספר בעברית לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות ב-LOG, מדובר בעיקר בתעבורת torrent (פורט 59038), מה שככל הנראה משפיע על המהירות. בהגדרות הפיירוול הכל מאופשר עבור התוכנה, כך שלא ממש ברור לי מדוע יש חסימה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם לוח אם אינטל DG41CN. ההתקנה כללה דרייברים ומ"ה XP. המחשב מחובר לנקודת רשת קווית תקינה (עם מחשב ישן). במחשב החדש לא ניתן להתחבר לרשת ויש אייקון של "כבל רשת מנותק". הכרטיס רשת הוא On board. האם ניתן לדעת אם הבעיה היא במחשב החדש או בהתקנת הדרייבר לכרטיס רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי פעם אחרונה שהתקנתי קודקים היה לפני שנתיים. אז התקנתי K-Lite Codec Pack האם יש משהו עדכני יותר ומומלץ יותר כיום? חן חן
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחר שהרכבתי את המחשב מעונין לבדוק עם הרכיבים באמת עובדים כראוי שזה המעבד כרטיס המסך דיסקים קשיחים וזכרונות. אני חייב לציין שהמחשב עובד טוב והצלחתי להפעיל כל דבר שרציתי עם זה סרטים מוזיקה משחקים . סתם להסיר דאגה מליבי. המערכת שלי זה : מעבד i7 920 לוח אם x58a-ud3r זכרונות 6gb של patriot ברטיס מסך של gigabyte 9800 1gb ושני דיסקים קשיחים של wd אחד בנפח של 1t למערכת ההפעלה מהסדרה השחוקה ויוד אחד 2t מהסדרה הירוקה זהו.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את התוכנה windows defender ובשורת המשימות יש עליו עיגול קטנטן כתום עם סימן קריאה שחור בתוכו. כשאני מנסה לעשות עדכון אוטומטי אני לא מצליח וגם אין שום הודעת שגיאה. אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי, יש לי מצגת Power Point ישנה, הכוללת קישורים לקבצי שמע. הבעיה שלי היא לזהות את הנתיב הישן והמקורי של הקבצים על מנת להפעיל את המצגת יחד עם הגדרות המוסיקה המקוריות. הכוונה שלי היא ליצור את הנתיב המקורי ולהעתיק לשם את קבצי השמע. כשמנסים לראות במצגת מה הנתיב, הוא מראה רק את ההתחלה (c:...) ואת סוף הנתיב, כלומר שם הקובץ. אני עובד כעת עם office 2007 איך ניתן לראות מה הנתיב המלא? תודה
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברים של ATI, אבל זה בעייתי, זה תקוע על איזה 40%(בערך, לא כתוב) ולא זז, לפחות שעה כבר, גם כשאני מנסה להסיר זה תקוע באמצע ולא זז, יש דרך להסיר את הדרייברים לא דרך התוכנה של ATI?(בהוספה והסרה הם לא מופיעים)? ואח"כ להתקין אותם? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנה להמרת סרטי DVD ל AVI שלא תפגע לי באיכות? תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הצלחתי לפספס את הסטיקי של התוכנות אבטחה אז אם אפשר להעביר את זה לשם... עד היום (בערך 5 שנים) אני משתמש ב Kaspersky Internet Security ... בתקופה האחרונה ה KIS התחיל לעצבן אותי ממש.. הוא טוחן את המעבד בלי סיבה נראית לעין ואפילו גורם לי לתקיעות מדיי פעם, ואין סיבה שזה יקרה... ( מעבד E8400 4GB RAM ) ולכן אני רוצה להחליף אותו בחבילת אבטחה אחרת... יש משהו מומלץ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באקספלורר יש לי שני סרגלים שאני רוצה להסיר multi media toolbar נמצא ב program files בתיקיה שנקראת מולטי_מדיה radio g toolbar שנמצאת ב program files בתיקיה שנקראת radio g שניהם לא נמצאים ב"הסר תוכניות" איך מסירים אותם? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להסיר את נורטון דרך ERD או דרך תוכנות אחרות, לא דרך WINDOWS
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לדעת איזה קבצים הוספתי לתיקיית שירים לפני ארבעה חודשים
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כשאני גולש עם אקספלורר 8 אני מצליח להחליף שפה מעברית לאנגלית ולהפך ע"י צירוף המקשים שיפט ואלט. אבל אם אני פותח תיבת הרשמה כלשהי- למשל "כניסה למערכת" בתפוז , בתיבה שפתחתי אני לא מצליח להחליף שפה. כשאני גולש עם פיירפוקס- באותו המחשב, אין בעיה בכלל. מה קורה כאן? תודה ערן
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כלומר שימשיך לעבוד ביחס לשאר האתרים, אבל שלא תקפוץ לי הודעה באתר שאני מסמן כאתר אמין.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום צריך עבור פרוייקט שבו מחשב אחד בעזרת איפינטי של AMD יחובר ל כ 8 מקרנים בחדרים שונים ויקרין בכל אחד מהם סרט שונה ... האם אתם מכירים תוכנה שתוכל לעזור בניהול של זה?? לדוגמא שאוכל להגדיר לה לאיזה יציאת וידאו לנגן והיא תרוץ על מסך מלא או לחלופים שתוכל לתת לי תצוגה קטנה בחלון של מה מציג אחד המקרנים על מסך ראשי שיהיה ליד המחשב ??? יש רעיונות??
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-